World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Persze amikor az alsó harmadban vagy akkor igényel némi manõverezést.
Más, van valahol leírás arról hogy a patch után melyik pályán mik a változások?
Találati arányod 65% úgy, hogy egy métert nem mentél arty-val ellenben a precíz, pontos német tankokkal bõségesen.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Hát a T29-el nehéz cap pontot gyûjteni az tény.
Hihetetlen, hogy 13 perc 25kor már a csapat fele halott, de ez már megszokott.
De az, hogy 1 olyan pályán, mint Mines (amin azért mindenki lement már vagy 1000 kört) 5 toptankunk is úgy gondolja, hogy neki a kezdõtõl balra lévõ kis dombon kell snipeolnia az felbasz.
Nem is játszok többet, csak a 3xozókat.
Inkább nézek filmet, sõõt már inkább csinálok akármi mást mint ezt. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Sztem a t-44 a legerõsebb med tier8ban.
Patner 2 hulladék lassú, persing szintén ótvar lassú. A kínai nem lenne rossz, de az ágyú jobb a t-44en.
Angolom nincsen, de annak nem sok köze van a medium tankhoz, inkább egy közepesen lassú heavyhez hasonlít, ahogy látom.
Mi már az õ bázisuknál voltunk.
100m-re a foglalótól 2en.
Kv3 elkezd foglalni, én is elindulok gondolván a centurion jön velem, befoglaunk, mindenki örül.
Centurion elindul visszafelé.
Mivel 15%al le voltam maradva a foglalással (környéken senki rajtam kívül) nem tehettem mást elindultam visszafelé t44.
Közben elmagyaráztam a centurionnnak, hogy miért volt hatalmas hülyeség amit csinált. (többiek is így gondolták)
Centurion visszaírt hogy miért jöttem ki a foglalóból?
95%nál járt a foglalás, amikor sikerült meglõni a kv3at.
És gondolom a centurion most valahol éppen meséli, hogy hülye csapat lebaszta, pedig õ nyerte meg a meccset.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Valaki tudna adni stock E-50hez valami tanácsot? Valami iszonyat ez a tank így.
Meg tudná valaki mondani, hogy milyen statisztikai adat a WOT-ban a TWR?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mellé mozgékony.
Eleinte én is agygörcsöt kaptam tõle, még annak is örültem, ha 900 körüli sebzést kiosztottam vele.
100 csata után kezdtem megkedvelni. Majd 200 csatám van vele és 56% winrátám. (randomban full egyedül)
Eleinte támogass másokat, soha ne menj olyan helyre, ahol nincs legalább 1 olyan tank ami vonzóbb nálad. (lényeg, hogy vele foglalkozzanak, ne veled)
Miután eltelt néhány perc, lazulnak a figyelmek, és elmehetsz akár artyért, akár 1v1ben lebonthatsz 1 veled 1szintû tankot.
Lényeg: ne legyél szem elõtt eleinte. A sebességed meg lesz ahhoz, hogy találj olyan helyet, ahonnan oldalba verhetsz valakit.
A WG-nek már az tökéletes ha a júzer megtalálja a buy gold gombot meg le tud bonyolítani egy átutalást.
A wg-nek tökéletes, ha annyit tud mindenki a játékról, hogy: wasd, meg lövés elõtt jobbklikk.
Ezzel boldog a játékos is, mert már tudja irányítani a játékot (nem mintha az elmúlt 20 évben lett volna más alternatíva 1 játék irányítására).
És boldog a WG-is, hisz az újságírók leszállnak róluk, hogy miért nincs tréning.
Valamint az auto aimos célzás a lepattanók Mekkája, ami prém vásárláshoz vezethet.
szembõl állandóan ammorackeli még esz fos Type is = szopás
páncélja gyakorlatilag nincs, 150 pen felett minden mindenhol átlövi = szopás
hull down-t el lehet vele felejteni = szopás
mozgékonyság = elmegy
sztem a legszarabb T8 med. a Perzsa milliószor, a Centurion meg a T-34-2 sokkal, a P II az ágyú miatt kicsivel jobb. a T69 is qrva jó lenne, ha nem kéne golddal etetni.
meg kell küzdeni a T-54-ért ..
asszem megvan a gyõztes, ha prém nélkül rakta össze, akkor olyan 1800xp (prém nélkül) kell a top200-hoz :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Annyit tesz, hogy amíg egy kép be nem töltõdik teljesen nem küldi a másikat az fps száma ilyenkor megegyezik a monitorod frissítésével pl 60hz akkor a max 60fps lehet.
http://youtu.be/zJqb8WvEd9Q?#t=20s
Itt beszélgetnek az elmosódott szövegrõl
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/157397-ati-radeon-mobility-3470-blurry-text-after-update-to-080/
Azok szoktak még érdekes hibákat okozni ha ott kapcsolják be az élsimítást meg hasonlókat.
Köszi!😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...