World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rádírtam😊

Ingame neved?
skypeot inkább ne TS nincs? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

*Schturm-ot.
Pz IV Schturom-ot tudok hozni ha ok, skype-om van.
Mehetünk ha gondolod. Nekem a Comet a cél. Szóval Cromwellel mennék.

voivod32
A T-34/85 öt mindenképpen!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Na mivel klánon belül nem sok jelentkezõ van így valaki 1200+ effi feletti játékosnak van kedve tier 6 platoonhoz? Ki akarom húzni még az akció ideje alatt az IS2-t és a lehetõ legkissebbre akarom csökkenteni az egyvérzés esélyét amit a siemkanopitecus africanusok okoznának. <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

voivod32
Végre, egy normális csata!

Count Adyn
Szovjet med ek közül melyiket érdemes megtartani majd sima t-34 vagy t34-85?
Fun&Kreditre 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Antimat
Elértem a pontra, hogy egyszerre fejlesztettem ki az IS-3 és Tiger II hk.-kat.
Pénzem csak egyikre van most, melyiket érdemesebb megvenni?

cyka blyat

Ne is gyûlöld. Jó az magasabb tierben is.
Mikor elõször volt 29-em, én is azt mondtam, hogy ez egy szar. El is adtam. Aztán megtanultam játszani. És mikor újra megvettem egy event alatt, mintha egy teljesen más tankot vettem volna meg. Nagyon jó tank.
Most a black princel kûzdök. De rá fogok jönni a lényegére és akkor...

pedal to the metal...

mijki
Egy izgalmas és az eddigi legjobb köröm a Leo-val.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

voivod32
És mi lenne az?

Köszönöm a választ . decemberben vettem ramot , és videokártyát ott 😊
Én is. Me' kellett az ára a 32-re... 😉

pedal to the metal...

Nem vágod a lényeget.
JeffDunham
Nem sûrûn van ilyen sem, két ACE Tanker egymás után. <#papakacsint><#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

voivod32
A nicknamedet Sven Hasselrõl csináltad? Mert ha igen akkor király vagy. Abszólút kedvenc íróm, mind a 13 könyvét kiolvastam legalább háromszor!

voivod32
Annyira azért még nem gyûlölöm, mert a saját tierje ellen megfelelõ pályán és társakkal tényleg jó. De ez olyan ritka...

Tudom, hogy engem is megköveznek itt, de én eladtam a T29-et...<#banplz>

8-asok ellen hull-downban még elég a torony.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem meg ha tényleg rendesen beforgatod,persze nem hiszed azt hogy ezt a kobakot aztán nem lehet átlõni,hanme kicsit mozgatod,T8-ban minden gond nélkül lehet vele menni ,csak persze ott már a kobakot is könnyebben lövik,DE ha jol használod simán jól lehet vele masírozni magasabb tier-ben
Meg lehet ám próbálni kipucolni! szokott segíteni nem egy über nehéz feladat ha meg kukázni akarod veszteni való sincs..

voivod32
Meg szoktam próbálni, de tier 8-9 es ellenfelek között, nemigen van 175 pen alatti jószág...

Kár érte,jó kis egérke volt.<#szomoru2> köszi

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.

hawken
OK 😄

voivod32
Nagyon egyszerû, döglõdikt az egérgörgõd. Vegyél másikat. Ez komoly, nekem is volt ilyen problémám.

Véégy egy másik mojzéét! me bekakkantott a görgõõd!
voivod32
Néha nekem is összejön vele.

voivod32
Nem tesz állandóan olyanba, CSAK ROHADT GYAKRAN!<#vigyor4>
A másik véglet, amikor atomjó csapatba tesz, és mire pozícióba állok, és becélzom az ellent, a többiek már ledarálták!

Hali srácok! Van egy eléggé idegesítõ problémám: az egerem görgõje ha pl a játékban sniper módban közelíteni akarok,össze vissza ugrál,vagy ha neten valamit lejjeb szeretnék tekerni akkor is. Nemtudom mi lehet a gond,jó lenne ha valki tudna nekem segíteni,mert így elég nehéz WOT-ozni. Elõre is köszi

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.

Nagyot tévedsz!ez egy új álcaháló tipus ami a ruszki td-ill arty-ra szerelhetõ fel,megtévesztésig hasonlít egy kõtömbre,de NEM AZ!!legközelebb ilyet látsz eressz bele vagy 10 gold pukkancsot!<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent>
voivod32
Kösz, már rájöttemm!

voivod32
Pusztán csak annyi, hogy mondjuk elindulunk az egyik irányba, négyen ugyanannyi ellenfél szembejön. Lövünk, visszalõnek. Közben látjuk, hogy az ellenséges artyk jól belõttek minket, de a társaim nem mozdulnának vissza mondjuk öt métert a kanyarból, ahova már nem tudnak belõni, ezzel magunk után csalva az ellenséges tankokat, ahol viszont már a mi artyjaink adhatnának tûztámogatást, hanem hõsiesen küzdenek a pergõtûzben, majd egy percen belül füstölnek. Ekkor a maradék három ellenség lerohan engem, kiosztok még két lövést, fõleg ha nem ammorackelnek már az elsõ lövésbõl, és ennyi. A másik, meg az, hogy elég sokat szoktam menni alacsonyabb tierû tankokkal, hogy egy kis lóvét szerezzek, és ott már azért ritkábban megy 1500 fölé a sebzésem.

Ebben a pillanatban vettem vissza(mert ugye fél árion van) tényleg rettenetes egy tank😊 el is adom rögtön...

Nem akarlak megbántani, de az miért van, hogy kevés embert leszámítva senkit sem tesz "állandóan olyan csapatba"? Az egyéni teljesítmény ráadásul nem csapatfüggõ.
Ez nem javul meg,peccs óta ilyen szerencsétlen vagyok,kezdek hinni abban a "szopóágra" gombban.
hawken
Hehe én az imént éreztem így, miután steppesen beálltam a kedvenc sniper helyemre, mit látok magam elõtt? :

eddig ez a sziklacsoport nem volt ott ffagh!

katt le a fület <#wow3><#vigyor2><#conf>
voivod32
A legjobb a Tiger P.

Õszintén.
Például mi köze az általad kiosztott sebzésnek a csapatösszetételhez?

voivod32
Komment, kommentár nélkül! <#vigyor4>

Axon
Na megtettem elsõ köröm az amx m4-el. Másfél perc után 8:0 volt az ellenfél javára és ekkor már tudtam, hogy gond lesz. Aztán kibukkant egyszerre 5 ellenséges tank és engem gyakorlatilag egyetlen másodperc alatt rommá lõttek. 15:2-re vesztettünk.
Remélem a többi kör jobb lesz.

voivod32
Besírtam a nevetéstõl ezen a megjegyzéseden:"OROSZ FÉRGEK" ! Hidd el én is elég gyakran szoktam így érezni! Húúúú ez nagyon jó volt! Köszönöm, máris újra kedvet kaptam a játékhoz!<#mf1>

T29 az egyik legjobb 7-es heavy,hanem a legjobb.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

voivod32
Közölnéd ezt virkir barátunkkal is, ugyanis azt mondja, nem igazán megy nekem a játék. De könyörgöm, ha egyszer állandóan olyan ccsapatba tesz, ahol mindenki láma, akkor ne csodálkozzunk a statisztikáimon. Az elõzõ meccsemen, például rálõttem az egyik csapattársamra, mert annyira vöröslött az effi értéke, hogy ellenséges jelölõnek néztem, szerencsére lepattant.

Axon
AMX M4-re milyen felszerelést ajánlotok a harmadiknak a töltésgyorsító+venti mellé?

Lépj ki hagy ott egy órára utána megjavul.
Reggel mentem pár kört a T-54-et nem bírtam duplázni pedig volt benne 4,5k-t sebzõ kör is most meg elsõre összejött szintén egy 4,5k+1,5 spot-os körrel.

Vmit nagyon elkúrtak ezen a szerveren ezek az OROSZ FÉRGEK,akármivel megyek vereség lesz a vége.
Valamit nagyon nem jól csinálsz, nem igazán megy neked még 11k kör felett sem.