World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alecto beszerezve,mókás kis cucc,jó esélyel végig derp-ágyúzok vele tier 5-ig,de ez a 10/10/10-es"páncélzat",ha ez lepattant valamit is😄
Master91
És nem tud vissza lépni 5-10 perc alatt mi?
Az a gond, hogy nem biztos hogy õ is afk. Lehet épp a WG-t szidja. Nálam a kollégiumban naponta 2x-3x kilép játék közben a game. 60FPS 30Ping és egyszer beugrik a windows kurzor.

Master91
Kibaszott AFKozókat mért nem lehet valahogy büntetni ????

Meg nem is értem hogy a fenébe lesz AFK?

Elindulok csatába, de bakker, pont wc-znem kell, nagy dolog, á már mind1 , szarok szó szerint a csatára.

ZSINÓRBA 8. csatám ,ahol 2-3 afk-osunk volt.

Persze mind loose, át sétálnak a mi "sereg"ünkön...vasárnap <3
7 tank 0 sebzéssel 3 pedig egy lövéssel füstölt el? Ez mi ez???
A stock grind nekem sem megy jól, nagy adag türelem kell free XP és prém hiányában. Ráadásul ARL 44-est, Párducot, Wolwerine-t, KV-1S-t húzok egyszerre, mindegyik stock közeli állapotban van. Szerintem Te is csináld úgy, hogy 1 kör grind után fuss egy kört egy fun tankoddal, így sok marék hajadat megkímélheted.
laggol ez a szar! megint kifagy majd a szeró!
dream team😄

voivod32
Két órája nekiálltam játszani, 2200 xp kellett a T-44 lánctalpához, akkor fel tudnám rakni a meglévõ tornyomat, és lövegemet. Eredmény: '2 vesztes meccs, kell még 1760 xp és három marék hajam hiányzik...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nekem sem megy ma könnyen a triplázás, a nagymacskával negyedszerre sikerült. A tank ász is meglett. 😊

voivod32
Sajnos õ ilyen, ezt már én is tapasztaltam, nyilván õ úgy született, hogy mindent tudott.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Úgy látszik, ma csak idióták játszanak. Ami nem lenne baj, ha nem mind az én csapatomban lenne. F*****szom beléjük. Legutóbb az ökör is3 top tankként végig-campelte, amíg mi lefaragjuk a 2x eres túlerõt, majd mikor mindenki elhullott, bátran elõrohant és kinyíratta magát anélkül, hogy akár 1 lövése is is talált volna.
Egy kis lazítás a vesztes körök után😊

http://www.youtube.com/user/TheWastelandPro

maniac78
Sziasztok! Egyszerûen imádom az asszonyt<#mf1>

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Sziasztok! Egyszerûen imádom ezt a tankot<#mf1>

Lenne 2 kérdésem:
1 Érdemes a vk3601h-ra vizes ammo-t rakni? Mert szinte minden csatában ellövik...
2 Milyen képességet érdemes rárakni? Most mindenkinek 68%-os javítás van.

Ui.:Remélem jól csináltam a képfeltöltést. 😊
AT2-vel minden csata ugyanaz ma. A teljes csapat elhullik. Majd 4-5 tank körbe áll, és úgy 25 -30 lövéssel kivégez. Úgy vagy tizenötödször ma.

popey8
Ismerõs. A sok vereség miatt, nekem is nehezen gyûlik az xp. Egyik nap pl. 14 csatából 28%-os WR-t produkáltam. Ennyit még egy bot is összetud hozni. Ráadásul azt se mondhatom, h nem tettem/teszek hozzá semmit a csatákhoz. Akkor nap és most is a vereségeknél szinte mindig nekem van a legtöbb sebzésem. T8-9-es tankoknak sokszor még 1k dmg-ük sincs. Nem vágom, h miért kapom 2 hete folyamatosan a több agyhalottat a csapatomba. Kék, lila, zöld játékosokat szinte csak a másik csapatban látok. Elég frusztráló így játszani.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ximix
ximix
Hát majdnem
Mint tudjuk, minden ami nem scout, +/- 2 tierrel dolgozik.
whoppa gangam style, rég nem élveztem ennyire csatát😊

raktárban nézz szét hátha akad valami eladható.. lánctalp, torony, lõszerek, löveg..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

szia én meg csak az MK IV AT ágyuval használom és ez a második csatám vele
és már is top gun:-).
gyors meg pontos az ágyu nekem megfelel.
majd meglátjuk a top ágyu milyen lesz.
Nyugi, velem is ez van. A legidegesítõbb meg az, hogy most végre emg tudnám venni azt a tetves IS-t, csak 200k kellene hozzá, de az istennek se akar gyûlni a kredit <#rinya>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

második csata :-)
csak 6 kill

Ulvar
És a másik kérdés hogy mennyi a max tier amibe felkerülhet?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

popey8
Úgy látom nem csak én vagyok szopóágon. Nem értem, h mi történik most velem a játékban. Szinte mindig a vesztes csapatba rak. Feb. 24 óta 0,20-dal csökkent a WR-m. Artyval minden 2. lövésem a kör szélére megy, ami a tankosoknak jó, de nekem már kevésbé. Elõtte sokszor volt közvetlen találatom, most alig. Ez még nem is akkora probléma, de a 0,20 csökkenés elég reális és fájdalmas, mert alig tudom leduplázni a tankjaimat.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ulvar
Az Alecto-val mely ágyút érdemes használni? a 3,7 inch-ü ágyú nagyon tetszik, de irdatlan pontatlan sokszor, de van amikor beadja. Az ennél egyel feljebb lévõ az jobb? Mert van erõs sebzése (viszonylag) de az átütése nem tudom mennyire hatásos Heavy Tier 5ök ellen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mai elsö csatám:-)
9 kill

Köszönöm, ez már hihetõbb képet mutat.
Én ezt nézegetem.

De nekem mindenhol ugyanannyi a WN meg az eff is.

AT2. Tegnap 80%-os volt a túlélési arányom. Ma, lecsúszott 43%-ra! Oké, szembõl, goldlõszeresek. Elõfordul. De inkább van az, hogy 3-4 perc alatt 12 tank hullik el kill nélkül és öt iránybõl lõnek nyolcan....Hát vasárnap van ennyi.

Oké, megvan és tényleg nem nagy szám. Egyedül a páncélozottság a jó de t6-ok már így is szétszednek. A lomhaság meg... Ráadásul t5-ban ugye szintén a legbutább emberek gurulnak, már az ötödik csatánál tartok de nem megy.

Melyik a leginkább elfogadott/megbízható statisztikai oldal? Kissé zavaró, hogy a noobmeter szerint az elmúlt 7 napban 1.389 az effi és 1.811 a WN6 (amit kizártnak tartok, nem vagyok én Zwack gyártmány), ami ráadásul növekvõ tendenciát mutat, míg a vbaddict szerint 713 az effim erre az idõszakra, és csökken. Hol tudom megbízhatóan nyomon követni az eredményeimet? Black_Sheep_01
Lényegében szerintem nem gúnyolódtam de segítek.
Ha valamit nem találsz esetleg nem megy az adott nyelv

Jó volt a matchmaking. De megoldottuk. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Az oké,csak ez van raktáron,stabi meg nincs 😊
És csak 7-800 k ezüst van,majd veszek késõbb,addig jó lesz ez.

Egyszerûen ilyen nincs... A SU100-at a patch óta nem bírom duplázni.
Akármit csinálok vele, egyszerûen nem megy.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Mi a szart csináljak még, hogy a maradék 14 szobanövény is hozzátegyen valamit?
Nem igazán értem, hogy miért kell gúnyolódni, amikor én normális hangnemben feltettem egy kérdést. Azt gondolom, hogy én nem sértettem meg a kérdésemmel senkit. Nem tanultam soha angolt, ezért gondoltam rákérdezek, hogy jól értettem-e a szöveget. Persze szíved joga gúnyolódni, ha te ezt tartod elfogadott reakciónak, ha valaki feltesz egy kérdést.

Amúgy igen, a táblázatban bit tankok voltak felsorolva, de a cikk elején csak a tierbesorolások voltak, és nem volt melléjük írva, hogy Brit TD.
Amennyire tudom (aztán javítsatok ki):
- US és német kb atomot lõ, de random szórással, és lassúak is. Németnek van annyi páncélja, ami jó counter-splash ellen.
- francia ágyúja csak közepes kaliber, de autoloader, ami ideális relocate-re míg töltöget, ráadásul a tornya miatt nem ugrik szét soha a kereszt. nagyon gyors.
- ruszki elég gyors még, kevesebbet sebez, mint akár a 7-es orosz, és sajnos olyan laposan lõ, hogy az már gyász, de cserébe olyan gyors is a lövedéke, hogy alig van shell trav. time.
Ennyit tudok, tesztszerón kipróbáltam, az alapján nekem csak a francia kell, de az kb. mindenáron 😉

Itt a tegnapi replayem lor50-el, bármilyen kritikát/tanácsot szívesen veszek - nem nagyon értek az artyzáshoz 😊 (WR-em felesleges nézni, elsõ 3500-at az akkor 8 éves kisfiam farmolta be khmm nem túl magas aránnyal 😄)

Remélem sikerül linkelnem, elsõ próba:
A stab annyival jobb, hogy menetközben is van hatása és eleve kisebb a kezdõ célkör amikor megállsz.
Valahol volt a jutubon egy összehasonlítás a T-54-el elõ kéne kotorni.

határeset,elfogadom :-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Ágyút kihúztam freebõl,már csak a legjobb motor kell,remélem az dob majd a sebességen,mert igen karcsú 😞

A felfüggesztés az elsõ,mert nincs még rá xp(de lehet nem is húzom ki,majdnem 20k xp asszem).
Mellé gondolkodtam,de venti és célzásgyorsító lett.

Maala
Hehe, T62-t olvastam T69 helyett, vicces.

Nekem a rammer nélküliekre Venti-Stab-Távcsõ szokott menni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

megvan a tank ász a bunkerral:

~5500 kiosztott, ~7400 potential damage ..

egyszerûen imádom ezt a TD-t. a WR-em pocsék vele, hála a peccs utáni szopóágnak meg a stock ágyú 171 átütésének, de mióta fent van a 20 fontos, a kedvenc tankommá lépett elõ.
csak ajánlani tudom!

hat nem tom .... tiger p vel farmolok creditet eppen ,ugyan olyan brutalis vadallat mint volt <#vigyor4>
sztem benned van a hiba <#puszi>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Ahhoz már görgetni kell 1680x1050-ben 😄

A venti alap mivel minden tulajdonsághoz ad 5%-ot, sebesség, fordulékonyság, töltés, célzásidõ látótávolság.
A stabilizátor a második leghasznosabb amire fel tudod rakni mivel javít a menet közbeni pontosságon és kisebb körrõl szûköl a célzás ha megállsz.
Harmadiknak meg vagy célzás gyorsító vagy a csigaszem attól függõen hogyan használnád.
Szvsz.

a másik meg a táblázat...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor