World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl mi nem érthetõ?
Én lettem csak bénább, vagy tényleg megpiszkálták a német lövegeket?
Pontosság, 0dmg arány.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Csak most a gyapotszedõim a T30-ban lopják a napot T29 helyett :D
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
T29 téma. Hihetetlen de nekem sem ment vele játék, pedig én abszolút elismerem azt a tankot. Úgy gondoltam tudom is használni, mégis katasztrofális winrátát produkáltam vele. Én fõleg a löveg hihetetlen pontatlanságát nem tudtam hova tenni és el is adtam végül. A mindenki által lehúzott sima Tigrissel is sokkal jobban játszom. Szerintem a T32 sokkal jobb és a T34-el is elvagyok, nekem a T29 és az M103 eddig a játékbeli két mumus tank.
Victory!
Map: Karelia
Date: 2013. március 9. 22:03:04
Vehicle: Type 58
Exp: 5 484 (x3) + Credits: 42 223
Achievements: : Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
T69-re mit raknátok? 2. motornál tartok,eddig fejlesztett rugók vannak,lánctalpra nem tom szánok-e majd majdnem 20k xp-t..
De most k..va lassú,úgyhogy 2 hely van még rárakni valamit,de nem tudom mi legyen...Valakinek tapasztalat? Venti 5% -ot ad,megéri azt?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
S-51-es löveget tudok még venni nem tudom érdemes-e. Nem rajongok a lövegekért.
Kibeb@szott stock gun E-75 és Is-3 gyökerek köszönöm!
De javítsatok ki ha tévedek. Randomba jó mert úgysem hagyja el egyik artista sem a spawnkör 50 méteres körzetét <#idiota>#idiota>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
szóval szerintetek: GwPanther / S51 / M12 ?? (francia arty megvan T5ig, de amikor azt húztam nagyon nem jött be, szal felejtõs ez az ág)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Majd kiírtotta a fél csapatot pedig körbe volt fogva, még az artyk is alig bírtak vele.
Várom :)
A vicc az hogy ma kaptam meg vele a tank ászt 2290 tp-vel, ezzel a körrel pedig 2710 tp sikerült. <#nevetes1>#nevetes1>
Én raktam egy töltésgyorsítót egy szellõztetés és egy célzásgyorsítót.
Vagy inkább valamelyiket vegyem le és legyen álcaháló helyette ?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
- VK2001DB and VK3002DB will be in 0.8.5
Tehát valami variálás már lesz itten...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.