World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltam utánanézni az elõzõ low tier event eredményeinek, de nem találom.
Ezeknek esküszöm nincs minimapjuk.. Teljes agyhalál. Egy irányba mindegyik, védõben elõre rohan aztán nyomkodja az F7 et...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
1. A lemming train elindul (pl. Himmelsdorf hegye tipikusan), nagy eséllyel bukó, ha a városba/halálútra senki sem megy
2. A tábornok elvtársra senki sem hallgatott, ezért mindenki noob, ezt elég hosszan ki szokta fejteni, hisz van ideje, mert általában elsõként füstöl
3. A lemming train nem a ping felé indul, így a szabadon maradt oldal miatt valószínûleg bukó
Mi az esélye annak, hogy ilyen csapattársakkal kivégzed az unikumokat? Neki egyébként az még jól is jön, ha több tank kerül az útjába: több sebzést tud bevinni. Mert persze nem várja be a csapat a lomhább tankokat, csak mennek elõre egyesével a darálóba.
Nézzünk egy példát. Mész az IS3al, találkozol egy KV4el és kezdõdik az 1v1. Tudnod kell hogy hol kell lõni, mert a nem kéne pattogni róla. Látásból fel kell ismerni hogy milyen löveg van rajta, mert az alapján tudod eldönteni hogy mennyit sebez, milyen gyorsan tölt újra, hogy érdemes forgatnod a tankodat. Nem árt ismerni a manõverezési képességeit se. Ezek mind olyan infók, amikre ott egy pillanat alatt fel kell építeni a taktikádat.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Elõször kupálódjon ki valami alacsonyabb szintû op Ruszki fossal(mondjuk KV-1).Ha az már megy,akkor meg fog jönni a többi tudás magától is.
Rómát se 3 nap alatt építették ugye.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
igen...<#sniffles>#sniffles>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A 400 effis siemka inkább üljön be egy T8-T9-es tankocskába és máris többet sebeztem mint egy felderítõre, vagy arty-ra lõttem volna. Az ellen csapatának meg egyik verzióban sem segít többet<#ravasz1>#ravasz1>
De persze még mindig inkább ezerszer inkább az általad javasoltat, mint a mostanit<#nezze>#nezze>
Én szoktam nekik javasolni, hogy menjenek a clickclickclick.com -ra játszani és akkor legalább a többi tankozót megkímélik. És közben a szabad kezükkel is csinálhatják tovább, amit akarnak <#mf2>#mf2>
Nem tudtam rájönni, hogy hogyan dugjam ki az orrát a fedezékbõl.
Aztán fel is adtam a heavy vonalat, rá kellett jönnöm, hogy nem nekem való.
IS3 harcmodor
Bár az még elfogadható lenne, ha mondjuk 5 arty lehetne oldalanként, de maximum 400-as WN6-os értékkel... Tisztára normandiai partraszállás feeling lenne a tankok mellett 10 méterre feltörõ földgejzír. <#vigyor>#vigyor>
Hogy pontosan hogyan is kellene játszani vele, ha nem te vagy a csúcsragadozó azt nem tudom, nekem megfejthetetlen rejtély maradt az a tank és nem is tetszett annyira, hogy utána nézzek.
Baromi kemény a tornya, ha jól manõverezel, tehát csak a buksid dugod ki a tereptárgyak mögül, és nem a sor végére tesz mint engem szokott, tisztességesen lehet vele farmolni.
Amúgy most épp féláron van a heavy steel weekendben.
Ja, és ha már tigris... A géppityut kell lõni a frontján... <#buck>#buck>
Legalábbis én anno(igaz még csak két T10-es volt) a Maus-t nézegettem<#whatever>#whatever>
Sajnos rossz hírem is van. Nem fogják 5-nél kevesebbre állítani az arty/oldal értéket.
Ha rajtam múlna, akkor beállíthatóvá tenném, hogy legyen/ne legyen.
De ha ez nem is, akkor kettõben maximalizálnám.
De kezem biliben. Viszont a csúcson lenni jó, ezért összeszorított fogakkal tûrök, és ha artyt lehet gyilkolni, akkor azt fülig érõ szájjal<#eplus2>#eplus2>
Természetesen az alap(nem kifejlesztett) jármûveknél még igaz, de ott meg nem csak a németek ilyenek.
Minden tank tornyát át lehet lõni, szerencse és tudás kérdése. De neki felesleges ezen is gondolkodni, nem hiszem, hogy Szakesz szinten akar játszani.
Ezért mondtuk azt, hogy ne erõltesd még a T8-at. Alap dolgok nincsenek meg.
WOT újoncként persze mindenki egy T10-es tankról álmodik. De ha egybõl oda kerül valaki az tragikus kimenettel jár, mert nem lesz lövése a dolgokról.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Amikor messze van a célpont, akkor is igyekezni kell a célkereszt közepét a sejthetõ gyenge pontokra mutatni.
Amennyiben tüzelsz, a többi már csak a szerencsén múlik.
stoppos: a 210933 mit jelent pontosan?
A cromwell nagy távra nem jó, de közelre gyilkos a nagy tûzgyorsasággal. PL egy IS nekesélye sincs ha befogod és körözöl körülötte.
A panther ágyúja istencsászár messzirõl, nagyon pontos, kevesebbet sebezm de vastagabb páncélt üt át.
Az IS3 meg brutális erejû..
Fontos, h lehetõség szerint ne szembõl tüzelj, a tank közepétõl hátrafelé, vagy teljesen hátulról alsó részen mindig van sebzés, ha 1v1 ben úgy érzed h erõsebb az ellen, nem bírsz el vele, akkor lõdd láncon és vonulj vissza.
De ezt így nem lehet elmagyarázni, nyomjad és majd kitapasztalod.
Ha a csata elején, akkor azon kell gondolkozni, hogy mit keres az IS3 a TD helyén? 😊
Abban ugye egyet érthetünk, hogy minden tanknak az eleje a legpáncélozottabb.
Ha gyenge pontot keresel 1 tankon keress a felületén olyan dolgot, ami megtöri a felület egyenletességét.
Pl: géppuska, legénységi beszálló, parancsnoki kupola, kémlelõ.
Ezek általában gyenge pontok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ellenben T7-8 felé már weakspot ismeret nélkül kezd esélytelenbe fordulni, így a minimum neked a hitskin, IS-3 ebbõl a szempontból egyik legjobb tûrõképességû, mást addig ne erõltess fel eddig amíg nem leszel képben sztem.
A legfontosabbakat viszont igen.
Pláne tier 8-ban, ahol már vannak szörnyek, amiket nem fogsz csak úgy felaprítani.
Tier5-ben még nagyjából minden visz mindent, pár kivételtõl eltekintve.
De amikor a 24" monitoron az ellenfél olyan 5Ft-os nagyságú, akkor ezt hogy számoljátok?
Vidd a páncéltörõt az a biztos, és célozz gondosan a gyenge pontokra...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha a statisztikára megyek rá, akkor gondolom ismernem kell a játék összes tankját, azok összes modulját, összes páncélvastagságát, az ágyúik átütõerejét, szintjüket, stb. Ti ezt mind fejbõl vágjátok, és ha Rommel felébreszt benneteket 20 percnyi mélyalvást követõen, akkor ötösre feleltek belõle?
Nem bántásként, csak kérdem! Engem ennyire nem érdekel a játék, ráadásul hetente egyszer-kétszer fél órát tudok vele játszani.
Teljesen stock.
Nem tudom örüljek, vagy ne.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
De röviden: ha egy páncél 100mm vastag, és szögbõl lövöd meg, akkor sokkal vastagabb lesz az effektív értéke, tanktervezési alapelv is ugye. Namost ha van egy lapos orrú tankod (pl. Tiger az tipikusan ilyen), akkor úgy állítod szögbe, hogy ha már egyszer a gyenge páncélú aljából mutatni kell vmit rövid idõre azt legalább úgy tedd, hogy az erõsebb orra 30% körül ívelt, a gyenge oldala meg 60%-ban, így nagyjából egyformán erõsebbek lesznek mind ha kicsivel is, de lehet, hogy pont az hiányzik a lepattanóhoz. Nézd a videjót, meg a visszajátszásokat. Meg itt egy wikipédia oldal is hozzá