World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
Ne is mondd! Nekem is tele van a puttonyom, hogy rajtam kívül a csapatban még van kb. 1 db ember akinek 1000 vagy afeletti az effije, a többi mind ilyen 2-400-ig terjedõ, mindez X k csata után, az enemy-nél meg mindenki 800-1800-ig. Egyszerûen vicc. És 10-bõl 9x ilyen csapatba rak. Baromira unalmas már...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Victory!
Map: Redshire
Date: 2013. március 11. 20:08:53
Vehicle: WZ-131
Exp: 2 772 (x3) + Credits: 18 815
Achievements: : Pascucci's Medal

Imádom ezt a medált.:)

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Höhö :D

Zömében csak golddal lõttem a több sebzésért, meg hála annak hogy a géniusz csapatból az elején szinte senki se ment a bázisra és gyorsan szét kellett vernem az ellenséget. Ennek ellenére hogy 24kt perkáltam lõszerért egész sok a profit :P

WoT: Nishizumi77

Többször, ez olyan általános fogalom, már a kettõ is többször. Nem próbállak meggyõzni, de ha %-os arányban néznéd meg akkor is az jönne ki, hogy se jobbak se rosszabbak nem vagyunk más nemzettõl semmilyen téren. Mindenhol ugyanazok a problémák (csak más szinten), ugyanazok az örömök.
Azért az orosz szerveren levõket sem kell félteni.. "Csodálatos" játékosok.. Hajtépés garantált:

http://www.youtube.com/v/C5JrTvrY4SU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Személyes kedvencem az 5:02-tõl kezdõdõ mutatvány:).

Lehet hogy igazad van,de még nem kezdtem úgy csatát,hogy a visszaszámlálás alatt a közös chaten valaki pl. F*ck all,vagy hasonlóval kezdjen. Magyarul a"lesz*phat mindenkis csicska g*ci" üdvözlés,és hasonló kedvesség többször volt. A csata közbeni dühroham nálam is elõfordul(sztem majdnem mindenkinél).
Friss brit TD statisztika:

Magamra ismertem...

Amikor a tizedik meccset bukom sorozatban, mert kreténekkel ver meg az MM, akkor az általam ismert valamennyi nyelv rendkívül bõ szókincsét kihasználva elküldöm a tisztelt egybegyûlteket a pics@ba..

Egy kis öröm nekem is jár..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dehogynem, csak azokat nem érted. Nem kell az önostorozás.
Mert, ha a török írja be, hogy hakkan sükür, azt nem értjük. Szerencsétlen lengyeleknek is csak az lett a veszte, hogy könnyen megjegyezhetõ és vicces a köszönésük, amit szeretnek is használni. Ráadásul amióta a Siemka=Noob elterjedt a neten, pont leginkább azok nem köszönnek, akik jobban olvassák a fórumokat, wikit, miegymást és tudják már, hogy nem HE-vel lövünk minden mozgó pöttyre.

Semmi baj,semmi rosszat nem írtál. Azt viszont hozzátenném,hogy sokszor a játék során olyan primitív,bunkó megnyilvánulásokat látok magyaroktól,amit más népektõl soha,vagy nagyon ritkán.
Pardon:), nem akartalak megsérteni, csak már sokszor hallottam ezt a negatív hozzáállást a magyar játékosokról, és nem vettem a lapot elsõre:). Ha viccnek szántad, természetesen elnézésed kérem :).

„vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse”

Még mielõtt meglincselsz,felhívnám figyelmedet a hozzászólásom végén levõ vigyorra... Egyébként 8 éve külföldön élek,de mindig is magyarnak fogom vallani magam
Én megnéztem anno a visszajátszást, amikor lammaerrel mentek, aztán csak legyintettem. Ennyire nem fogom tudni fejbõl sosem, hogy ki mikor kit lát, mikor kell három méterrel hátrébb gurulni, hogy még lõhessek egyet a bokor mögül.

Igen,biztosan van ilyen is. Én inkább arra célzok,hogy Szakesz körül eléggé kavarog a víz,sokan ismerik,sokan tisztelik,és biztosan sokan irigykednek is rá. A múltkor találkoztam egy sráccal randomban,Sakesz néven osztotta az észt. Ha már valaki addig eljut, hogy egy ismert gamert majmol, akkor gondolod nincs olyan, aki direkt a skalpjára utazik? Még anno a gyakorló csatákban klánon belül is sportot ûztünk belõle,hogy ki kapja el Szakeszt...:-) persze ha engedély volt rá:-)
<#vigyor>

Én szívesen játszanék akár ellene, akár vele egy csapatban. Mindkettõbõl lehet tanulni, az meg nagyon rám fér...
Yay megemlítettek minket \o/

- P.40 and 44M Tas will most likely become medium tanks

WoT: Nishizumi77

Én úgy vagyok vele, hogy Szakesz olyan, mint Budapest, mióta megnyitották a Megyeri hidat.
Jobb elkerülni.

Elsõ top gun-om Löwe-vel, szerencsére a mai 3x-os akcióval. :)

Általában az ellenfél is szétszóródik a pályán (elõbb-utóbb a lemming train is felbomlik), nem tud egy játékosra vadászni mindenki. Persze értem, hogy 3-4 üldözõ sem jó, de Te azért nagyobb eséllyel megbirkózol velük, mint a hétköznapi játékosok.
Az engem is érdekelne, hogy miért pont az átlagos magyar játékos a veszélyes? Mert valószínûleg hallott rólad, ezért mindenáron a skalpodat akarja, és artyval az önmaga veszélyeztetése nélkül vadászhat rád?
Tehát arra célzol,hogy ha 1 magyar arty-val van és az ellennél meglát 1 másik magyart,akkor direkt õt szemeli ki magának ?
Reaper
Nem tudom mi történt ezzel a játékkal, de kb. egy hete csak agyhalott csapatok vannak. Tízbõl egy csapatban van épkézláb ember.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Te is magyar vagy. Tehát te is rosszindulatú és irigy vagy?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse&#8221;

Ez a matilda hihetetlen! Még a kv t is kiszedem vele, ha van elég idõm. Lol.
Valami kurvára nincs rendben a tp osztással. Én ob212 vel sebzek 3600-at, kapok 945tp, a t62 sebez 6800-at, kap 915 tp-t... Az e75 sebez 1300-at, nem spotol semmit se, és kap 750-et. Na ezt hogy számolták ki?

Attól, hogy mivel magyar, még rosszindulatú, és irigy is:)
Mivel veszélyesebb 1 magyar arty-s,1 külfölditõl,nem értem ?
Koszi!amúgy legjobbak az oroszok<#mf2>
Nem jön jól az, ha mindenki rád vadászik - nem véletlenül van minden tankomon 100% camouflage skill. Amikor csata elején beírják az ellenféltõl, hogy "nice ratings", akkor már tudom, hogy bajok lesznek. Mellesleg a legveszélyesebb ellenfél; magyar játékos artyban 1000 körüli effivel. Persze ez utóbbi erõsen szubjektív vélemény. :)

T-34-85 után számomra felüdülés volt! Szóval nekem bejön, de az én véleményem nem mérvadó, mivel még csak kb 25 csatát mentem vele!
Sunsetjoy
Az egyik legmegosztóbb tank. Valaki el van vele, mint a befõtt, valaki valóságban is szénné égetné, mint az elõfordul vele a csatában párszor. Nagyon játékosfüggõ szerintem.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hali!Mi a véleményetek a T-43-ról?
Vagy használsz valami jó kis engine modot, és akkor hallgatod a gépek "zenéjét". Nálam így van.

Pl:
Sunsetjoy
Ideig én is bohóckodtam zenei csomagokkal, de rájöttem, hogy azt is meg lehet unni, mint a gyáriakat. Zenelejátszót bekapcsolod, beállítod annak, meg a játéknak a többi hangerejét, hogy passzoljanak, aztán olyan zenét hallgatsz, amit csak akarsz. És még változatosabb is.

Legutoljára pl. Amiga modokat és remixeket hallgattam, néha kafán passzolnak a cruise/flank/attack/hide taktikánál :D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mondjuk a muskátlis ládának még a helye is ott van :D

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Köszönöm a linket a konisch ágyúra rájöttem vicces is volt goldal bár így is kihoztam 3000 credit profitra mondjuk csak akkor löttem azzal amikor biztos voltam hogy talál.
A wiki oldal szerint kell a lánctalp a toronyhoz, minden más egyértelmû.

Amit nem írnak és jó tudni, hogy a Könisch ágyú egy hulladék simában, de a gold kivételesen itt növeli a sebzést, így ha kizárólag goldammoval használod, akkor nyilazgathatod a két tierrel feljebb levõket is.. Én ugyan nem így vittem, de a trollkodás nagy divat manapság, ha újra ott lennék sztem megjátszanám.. :D
mondjuk úgyis a trollpaltoonok fogják begyûjteni a legjobb pontokat, szétlövetik a batchatjeiket a kis szutykokkal
Üdv! Tudnátok valamilyen zene packot ajánlani nekem a wot-hoz? Ezelõtt Rammstein volt, az nagyon ütött :D, de most kipróbálnék valami mást is:).

Jahm.....írják ,hogy nem kell bemutatni sem replayt sem screent.dejóó

Küszöbneon, mûszõrme üléshuzat, jó nagy spoiler.
Esetleg muskátli az oldalára, úgy is most van a szezonja.

Sziasztok! Kb egy hetet vettem meg a Vk3601H de nem tudtam eldönteni hogy mit vegyek meg hozzá elõsször valaki tudna egy-két tippet adni hozzá?
És hogyan bonyolítják le a legjobb 200ba sorolást?Engedélyezni kell a csatafelvételt ,majd valahova feltöltenem és ezeket lesi meg a wg?

ja tényleg! Mégis csak tankonként van! Bár elég megtévesztõ a kiírás, mert én csak a nyereményes részt olvastam el. Abban meg tökre úgy néz ki, mintha tierekre lenne bonta...
- T7 VK3002DB won't have a new top gun added
- SU-122-44 does not stand out statistics-wise
- when VK3601 becomes a heavy tank, its characteristics might change, but the probability of that is small
- Leopard 1 will definitely have thin armor, but as for other characteristics - depends on tests
- P.40 and 44M Tas will most likely become medium tanks, Japanese Type 95 most likely a heavy tank

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Köszi, hogy gyíktalanítottál! :D
De gyík vagyok, azt hittem tankonként van a verseny...
tankonként van

As there are 13 new tanks this means there will be 13 top 200 groups, so a total of 2.600 winners

az mind1, mert nem tankonként van, hanem kategóriánként. Ez tier 1-4 azt hiszem... Hát csak megadta érte a masteryt:D Aztán majd meglátjuk...