World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár napja behozta a köcsög Is3 a kis Pz38T-t tier8-as csatába, eltiportam és ki lõttem az Is3-masommal a kis legyet, mentem volna csatába, de hát a nagy testvére az Is3-mas nem bírta nézni hogy szét lapítottam a szar kis öcskösét, úgyhogy belém lõtt...ammót talált persze, 1 hitelt.
Kár, mert így nyugiba ki röhögtek, pedig elvittem volna azt a barmot is :/
És -16 ezerbe kerültem, nem kaptam azért pénzt hogy 1500 hp-t csapat társ vitt el :/
Hol itt az igazság? 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
4 nappal késõbb írták, hogy a T8 light nem lesz benne elvileg a 8.5-ben. Rendszeresen megy itt a friss infók berakása napi szinten. (legfontosabbak)
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Már csak azt lenne jó tudni mennyi xp kell a következõ tier-ig nagyjából.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"És még ha valaki nem tudná, megemlítem újra, hogy a német light tank ágat is kibõvítik tier 8-ig, úgyhogy érdemes gyûjteni az xp-t a VK 2801-en a folytatáshoz. A tier 7 light az Aufklärungpanzer Panther lesz, a tier 8 pedig a Hannomag RU 251."

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Közel járok már hozzá, de kicsit elijeszt hogy alig látok játékban
/71 meg érõsen csak átlagot vagy alatta kicsivel sebez legtöbbször, még dolgozni kell rajta míg megtalálom, hogy lenne igazán hatékony.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A jelenleg futó "Contest" azaz verseny TOP 200 listáját meglehet nézni valahol, valahogy? Vagy ez esélytelen.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A francia TD-ket ahogy csatában látom az az érzésem, hogy elég jók.
@ Khaosz55: 211020
Ez egy jó köröm vele, 24,7 k bevétel, átlagban olyan 15k lehet, ha sokat sebzel.
amúgy su-122-44 most a divat
Minden ágyú autoloader-es rajta.
Lényeg a lényeg; egyrészt sok 1K effis játékosnak minimum akkora katarzist jelenthet az én kilövésem, mint mások számára például matyashun likvidálása, másrészt valamilyen különös oknál fogva a hármas magyar arty platoonok össztüze az emlékezetembe égett. 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szóval szép kör volt. 😊 Ilyen végjátékoknál nekem már annyira remeg a kezem, hogy nem találom el az álló tankot. Max a mozgót. 😊
Kezdek félni, ennek lesz még böjtje...