World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
korrekt, de kéne 1 olyan verzió, ahol az a baja az embernek, hogy Tier8-as top tank behozta a tier2-3-as pajtiját a csatába 😄

Pár napja behozta a köcsög Is3 a kis Pz38T-t tier8-as csatába, eltiportam és ki lõttem az Is3-masommal a kis legyet, mentem volna csatába, de hát a nagy testvére az Is3-mas nem bírta nézni hogy szét lapítottam a szar kis öcskösét, úgyhogy belém lõtt...ammót talált persze, 1 hitelt.

Kár, mert így nyugiba ki röhögtek, pedig elvittem volna azt a barmot is :/

És -16 ezerbe kerültem, nem kaptam azért pénzt hogy 1500 hp-t csapat társ vitt el :/
Hol itt az igazság? 😄
epic a képregény😄

Aha! Értem! Ez akkor csupán a véletlen mûve!
<#nevetes1>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

nem

Az mitõl lehet hogy amióta 6 napja megvettem az egy hónapra való prémiumot azóta 72%-os lett a vesztes csatáim száma???????????????????? Ma van olyan tankom amit 10csata alatt nem tudtam triplázni!<#nevetes1> Én nem akarok itt semmit állítani mert régebben olvastam hogy aki megpróbált mást állítani mint a nagytöbbség, azt máglyán akarták elégetni boszorkányságért...de viszont szerintem ez nem lehet véletlen!<#fejvakaras> Most komolyan annyi mindenbe bele tudnak nyúlni a fejlesztõk, nem lehet bakker hogy ha prémed van akkor kicsit többször raknak be a noobok közé hogy kevesebb legyen a nyertes csatád, és ne tudjál túlságosan gyorsan fejlõdni??? Hmmm???<#whatever>

http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/03/aufklarungspanzer-panther-will-be-in-85.html

4 nappal késõbb írták, hogy a T8 light nem lesz benne elvileg a 8.5-ben. Rendszeresen megy itt a friss infók berakása napi szinten. (legfontosabbak)

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

ne örülj annyira az az Aufklärungpanzer Panther az adatai alapján egy rémálom tank lesz..

JeffDunham
Király! Akkor a "dagi" beizzítva...

Már csak azt lenne jó tudni mennyi xp kell a következõ tier-ig nagyjából.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

minden

JeffDunham
Ebbõl mi igaz?

"És még ha valaki nem tudná, megemlítem újra, hogy a német light tank ágat is kibõvítik tier 8-ig, úgyhogy érdemes gyûjteni az xp-t a VK 2801-en a folytatáshoz. A tier 7 light az Aufklärungpanzer Panther lesz, a tier 8 pedig a Hannomag RU 251."

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ezt, hogy érted? Elit alakulatot minden legénységi tagnak ismernie kell 100%-osan, a mentort meg csak a parancsnoknak taníthatod.
A 157. másodpercben purcant ki az utolsó tank, nem kell mindig túlbonyolítani a dolgokat. 😊

Tufa
értem

hát, ha megnézed vele az átlagdamagem, akkor nem mondhatod, hogy rossz. Egyszerûen csak nem játszok már T10-el, mert az átlag 10 arty/csata nekem nem oké.

Tufa
megkérdezhetem hogy az FV4202-vel miért van "kevés" csatád? Nem jó...? (pl batchathez képest)
Közel járok már hozzá, de kicsit elijeszt hogy alig látok játékban

Ó, végre egy jó hír, köszi. 😊 <#eljen>
ximix
Csupa meglepi ez a PII. a fejlesztett toronnyal romlik a /100 rof-ja 😊
/71 meg érõsen csak átlagot vagy alatta kicsivel sebez legtöbbször, még dolgozni kell rajta míg megtalálom, hogy lenne igazán hatékony.
http://mwreplays.com/replay/2WW43QRXY7E2/

Meg is nyertük volna, ha az a sügér fedezéket keres.
Ulvar
1500 Xp-t tisztán kell nézni? Prémium nélküli + XP nélkül triplázás mentesen stb...gondolom.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

az elozo eredmenyeit nezve, 1500 xp alatt felesleges nezelodni.
elit alakulat minden legényre van, mentor csak a parancsnok ha jól tévedek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

had kérdezzem meg lehet több mentor vagy elit alakulat képességet berakni egy emberre?
Ulvar
Sziasztok.

A jelenleg futó "Contest" azaz verseny TOP 200 listáját meglehet nézni valahol, valahogy? Vagy ez esélytelen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

a HUNS klán elõkelõ helyen több rating alapján is

már csak FC-k kellenének... <#pardon1>

Ez az e75- olyan mint a pattogatot kukorica. Minden lepattan róla szembõl. Még a BL10-is.

A francia TD-ket ahogy csatában látom az az érzésem, hogy elég jók.
Olyanom nem volt soha, de amit az idõk során az artykról hallottam, az alapján egyik sem farmgép, tiertõl függetlenül.
Köszönöm a válaszokat!

@ Khaosz55: 211020
Ez egy jó köröm vele, 24,7 k bevétel, átlagban olyan 15k lehet, ha sokat sebzel.
S-51-es arty? Azt tudok venni egyetlen arty ami ki van fejlesztve.
hát errõl nem tudok nyilatkozni, mivel Tiger P-m még nem nem volt. Mondjuk nem is lesz, mivel T110E5 kivételével én heavy tankba be nem ülök többet <#vigyor>

Nem mínuszos, de keresni se fogsz vele értékelhetõen. Pénzt csinálni T8 prém, ennyi meg egy bambi. Illetve réges rég, egy messzi-messzi galaxisban még a T5 tankok is jók voltak farmra, de azok az idõk már elmúltak.
Master91
Minden tankkal lehet keresni ha jó vagy 😄
Master91
+ látó táv
+ hp
Mi a helyzet a Tiger P-vel ? Lehet vele keresni vagy az inkább mínuszos?
Farmra szerintem nem ideális (drága lõszer, nagy RoF - sokszor ezer ezüst, kevés HP, pontatlan), de persze játékosfüggõ (és nagy élmény). Az ami T8 elvileg jobban keres.
van, gyorsabban tudsz puffogtatni pl.

Van valami értelme a Wolverine-re feltenni a fejlesztett tornyot? Lassabban fordul, páncélzat ugyanaz, látótáv ua, cserében 700 kg-mal nehezebb.
Hát azt hiszem szerelmes lettem! Ez a matilda egy csoda! Hihetetlen köröket mentem ma vele. Acélfal, spártai, mesterlövész, top gun, hidegefejû....
nem rég adtam el a T34-em <#nezze>

amúgy su-122-44 most a divat

Type 59 mellé kellene még 1 farm tank mit ajánlotok? Prémium is lehet.
Rosszul sejted.
Minden ágyú autoloader-es rajta.

Ugye jól sejtem, hogy az AMX 50 100 a még az ARL44-rõl örökölt ágyúit nem használja autoloaderként, csak az SA47-et?
Hát nem tudom ki hogy van vele, de ha fejbõl az egész pontos adatokat nem is, de úgy általában igen, mindegyikrõl tudom, hogy mit tud átlõni, mivel lehet átlõni és hol, mennyire gyors, milyen gyorsan tölthet újra, mennyire lehet pontos..ez életet menthet

Mondhatni, hogy eléggé hírhedt vagyok a magyar játékosok körében. Nem tudom, hogy ez azért van-e, mert összekevernek Szpecnyaz-zal vagy a gonosz ikertestvéremmel, Sakesz-szel, de tény, hogy így van. (Igen, Szpecnyaz-zal, mert akkor is én voltam a szemét 2K effi játékos, amikor Szpecnyaz írt az ipsének. Biztosan zavaró az a sok 'sz' betû a nevekben.) <#hamm>

Lényeg a lényeg; egyrészt sok 1K effis játékosnak minimum akkora katarzist jelenthet az én kilövésem, mint mások számára például matyashun likvidálása, másrészt valamilyen különös oknál fogva a hármas magyar arty platoonok össztüze az emlékezetembe égett. 😊

Count Adyn
Unortodox😄 Elején hirtelen felindulásból megindultam egy szimpatikus irányba, ezen a mapen sokat nem mentem még😊 Köszi, hát az utolsó lövés elõtt ahogy pörgött a számláló folyamatos klikklikklikk az egérgombon bejátszott😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A hozzászólás másik részét, meg elvitte a víz.

Szóval szép kör volt. 😊 Ilyen végjátékoknál nekem már annyira remeg a kezem, hogy nem találom el az álló tankot. Max a mozgót. 😊

Érdekes helyeken bóklászol a KV1-gyel. Nem mondom, bejött, de akkor is. <#vigyor2>

A mai nap kijön a lépés, most a P Tigrissel 😊

Kezdek félni, ennek lesz még böjtje...
Count Adyn
Eddigi legélvezetesebb köröm😄 Szinte már szürreális volt a szétlõtt szarommal a végjáték😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"