World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sok ilyen van úgy hívják hogy bot nem csinál semmit csak belép csatába
Vki belinkelt régebben egy honlapot,ahol meg lehetett szerkeszteni az xvmet,hogy ne ket szamot hanem az effit mutassa megint. Esetleg be lehetne megint linkelni ide es azt,mit kell csinalni vele? Megkoszonnem nagyon.
Unikornist találtál. A noobmeter szerint mégcsak nem is 1, hanem -1. 😊

Link

Én vele futottam össze múltkor: Link

voivod32
Srácok ugye ilyen nincs? Nézzétek a T1 effijét! Mindezt 3000 csata után! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tök jó volna ,ha mellette nem venné ki az XVM-t.am köszi.

Már nem azért de szvsz tablettásnál jobb kár belé.

Ja, hogy már megint Kacsát szidják<#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

holnap zajcevvel és kickel leitatjuk és megalázzuk pesten <#vigyor>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hogy jönnek ehhez a magyarok?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én azon csodálkozok, hogy még egyáltalán szóba állnak vele a játékban.

sebzésszámláló, xvm-el beszerezhetõ, vagy van önálló változata is, nekem ezzel jött

Én freebõl kihúztam a tornyot meg lehet még a lánc is kell hozzá szóval azt is, és mentem LB1-re mert a D10T nekem nagyon pontatlan volt.

Anyukám megígértette velem hogy minden este fürdök lefekvés elõtt. Szóval most nagy dilemma elõtt állok<#rinya>.

Mid van neked ott fent?😊milyen mod?

csak ha megígéred, hogy nem fürdesz <#nezze>

.. ismet buszkek lehetunk kis hazank egy gyeremekere..
Majd szóljál már, mert akkor húznám veled platoonban a T34-2vel. Legalább lenne valami okom rá hogy visszatérjek a tankozáshoz<#vigyor>.
Úgy képzeld hogy péntek óta egy kb órát nem játszottam a wottal<#hehe>.

Ilyenekkel ne foglalkozz. Ebbõl nem lehet bajod.
Feljelentésbõl mennyit lehet összegyûjteni gond nélkül? Csak mert a múltkori "volt pofám szembõl átlõni a köztudottan sebezhetetlen Tigrist egy franciával" után tegnap reportoltak, mert volt pofám 3,5 sec-enként lõni a T1 Heavyvel (még csak rammer se volt rajta, csak jóval több XP-m lett vesztesként, mint bárkinek a gyõztesben).

Ezek elévülnek vajon?
Á sajnos nem.. letaglózott a puszta látványa..

SS-t megint bannolták az official forumról.

Banned from EU forums
Hey everyone,

never a dull moment, eh? 😊 As some of you might have noticed, I have been permanently banned from EU forums about an hour or so ago for "discussing of unreleased content" (the banning was done by moderator Kacsa1). Well, basically for the leaks. My game account is intact.

Ah well. Doesn't matter. Just heads up - the translations will continue only here from now on.

-SS

If you feel like sending me a personal message, my e-mail is [email protected]

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ulvar
5 csatám 4 különbözõ tankkal vereség...lehet nem kéne játszani.

Triplázás meg ultra nagy akciók ide vagy oda... vagy sem...itt aztán oly mindegy...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

holnapután körül nekiállok

Remélem feljelentetted incorrekt játékért. <#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nekem az eddigi rekordom kritikus sebzésnél 13 😄

Nekiállsz a T44nek már most? Vagy várni fogsz vele mint ahogy a múlthéten mondtad?

De igen felgyújtottam, de 11-et meg még ahhoz közelit se láttam ezidáig😄 max 4-et szoktam látni.

Egyébként ilyet se láttam még(nem a 100mm D10T fityeg rajta?):

A T 34/85 érdekes állatfaj, nekem a Tigrist pattintotta minden honnét. Meg volt h a Ferdinandot is.

Koridor
T34/85-röl meg a kinai párjárol szeret pattogni.

addig lesz rajta vizes lõszerrekesz, amíg el nem éri a safe stowage a 100%-ot 😊

voivod32
Gondolom valami Leopard, vagy hasonló sarokba szorult tõle, és folyamatosan láncolta.<#vigyor4>

NoparaWot
nem gyújtottad fel véletlenül ?? akkor szokott minden szarrá menni

oks, köszi mindenki <#pias><#puszi>

Én ilyet még nem láttam.. 11 kritikus sérülése lett a KV-1snek😄

Nem tudom, a többiek mit vettek észre, én novemberben adtam el a T-44-et, és az utolsó 20.000 xp-nél több ammoracket kaptam, mint azelõtt. Addig összesen 1-et, de a vége felé meg vagy 10-et biztos. Nem is volt rajta vizes lõszerrekesz, mert addig nem kellett, de remélem neked kevésbé lesz hajlamos pukkani.

voivod32
Ilyen nincs! 120 méterrõl, SU 100-al, 3 lepattanó egy T-34/85 frontjáról, és oldaláról? Persze õ két lövésbõl elintézett...

Tornyot, és löveget.
Motort a legvégén.
Hátulról támogatni így lehet vele, viszont ágyú nélkül megörülsz.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ja,és nem bántam meg a sorrendet :d

voivod32
Én a toronnyal kezdtem, mert addig, amíg az nincs meg, nem tudod feltenni a 100 mm -es löveget. De mindenekelõtt a felfüggesztés, mivel a stock lánctalp nem bír el semmi nagyobbat.

popey8
Én tornyot és LB1-et fejlesztettem elõször, utána a mocit.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én a tornyot és az lb-1-et fejlesztetem elõször

voivod32
Tudom, és vettem, mondom, hogy nekem is beugrott, hogy hozzátegyem: "csak én a lap alján szoktam lenni" !<#mf1>

ex-t44 drivereket kérdezném, ti tornyot vagy motort fejlesztenétek elõször?
ilyen a helyzet most:

nagy valószínûséggel ugyanezt, annyi különbséggel, hogy a statom 3szor szarabb lett volna.

nem értem a kérdést

Ilyenkor az szokott eszembe jutni, hogy az 1500 csatás marci is ezt mondta volna-e?

[HUN]Kami*, kiskami*

hö?? sima ágyúval of course. 144 pen mindenre elég kb. T6-ban, még 7-eseket is simán viszi. max 8-asok ellen kellett párszor goldot használni

toocha
Hogy én hogy' irígyellek...😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Poénnak szántam.

voivod32
Aha, amikor reagáltam az eredeti bejegyzésedre, nekem is beugrott ez a lehetõség, de igazából valami ilyesmire gondoltam:

Oké köszönöm!