World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Mert olyan jók voltunk, hogy mind a kettõt elfoglaltuk.<#vigyor4>
Nem tudom, valamelyik mod csinálja.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

GaBenc
Na ezt feladom. 8 tankba lövök kritikust és 0 sebzés mind. Azt hiszem mára ennyi.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Arra nem számítok, hogy az ágyú valaha is ne nyúljon át minden objektumon (legyen rajta collision) és a csõ végétõl számítódjon a lövés, ellenben azt falnám, ha lövés után hátraugrana a tank. 😊
voivod32
Végre egy normális csata. Kár, hogy ma az utolsó...mehetek melózni

voivod32
Végre egy normális csata. Kár, hogy ma az utolsó...mehetek melózni

Jópofa, de nem örülnénk inkább egy olyan patchnek, ami megszünteti a nullás és eltûnõ lövéseket?
Ha mindenki olyan rendes lenne mint te akkor nem itt tartana az ország!!!!
Már csak azt mond meg nekem légyszi,hogy ezzel a fityulával a minimapon a járgány ikonoknál vehicle feliratok vannak. Gondolom neked nem,azt nem lehet esetleg vhogy megbuherálnom??? Nem akarok telhetetlen lenni,de ha már lúd legyen kövér,nem???😊😊<#vigyor2><#vigyor2><#hamm><#hamm>
Erre várok már mióta. Persze megvan nélküle az ember, de azért tény hogy mocskosul jól fog kinézni 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lenne, hálóval együtt másfélszerezné a 9.5-ös camo factorát, ami még mindig nem sok, ellenben a jtiger és fõleg a jpz100-nál már kvázi teljesen értelmetlen lenne. :/

Én is pont itt vagyok, raktam rammer-vents mellé hálót, majd ha meglesz a top ágyú a háló helyére megy bino. Skillem jelenleg ugyanez, kivéve, hogy a driveren clutch breaking van, ami a 6th sense-hez hasonlóan létfontosságú imho. Utána megyek BiA-ra, német TD-ken csak akkor fogok camo-t fejleszteni, ha már semmi értelmesebb nincs, annyira picit szoroz fel a low alapértéken. 😊
Master91
- independent suspension is currently being worked on

Valami ilyesmire kell számítani :
Az okostojás késõn szólt. Gondolom egy jobb/tapasztaltabb játékos már korábban vissza indult volna, mert tudja, hogy onnan, ahol éppen van/voltatok, nem fogja spotolni a bázist foglaló tankokat. A vonulás biztos látszott korábban a minimap-on. A tanulság talán ennyi lenne a történetben.

Egyébként miért van nálad kettõ zöld bázis a minimap-on? 😄

[HUN]Kami*, kiskami*

Ferdim legénységének megvan az elsõ 100as skillje (parancsnok: lámpa, többi : javítás). Úgy érzem elég hamar láthatóvaá válok, még lövés nélkül bokrban is. Kérdésem: hogyan tovább? Álcázásnak lenne valami hatása/érteme? Figyelembe véve a köv. 2 td-t is. Vagy mi egyebet javasolnátok?
Akkor csak azt a filét kell bemásolni a flash/gui könyvtárba, amit lentebb linkeltem. #211247

fenn van a dokan is meg a legújabb xvm is
😊 hááát asszem fenn a wot,az xvm is fenn van
Öööööö.... A WOT ugye fent van? <#idiota>

Ezeken túl vagy?

A dokan linkjén kívül a többi link valami régi cuccra mutat szerintem.

De azok meg itt vannak.

jah hogy hiányzik egy programom hozzá???? az lehetséges,ugye?:S
Master91
A buzi!
Ha valaki most szeretné elkezdeni a world of tanksot, dobjon egy privit, es kuldok neki ilyen invite kodot, 1500 arannyal. Üzérek ne huzzak be legyszives, nem azert ajandekozom el hogy mas gazdagabb legyen, koszonom. Ide a forumra keretik beirni hogy nekem kell, hogy lassak a tobbiek is, mert en nem ismerek senkit 😊.

off

popey8
Ja hogy a normális WN6-ot akarod? Akkor az xwn-t kell átírni simán wn-re.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Nyisd meg a config fájlt szerkesztésre és ahol {{c:wn}} és {{wn}} van, azt írd át c:eff és eff-re. Akkor visszakapod a régi effit.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

aham,semmi extra,csak ne azt a két idióta számot mutassa,hanem vmivel hasznosabbat.
Figyu, csak annyi kellene neked, hogy WN6-ot mutasson az indítóban és kész?

akinek lenne türelme segíteni nekem az priv please
betöltöm az online editorba az xvmconf fileom és utána mit kell állítani
szépen elmondta,hogy hogyan kell telepíteni meg mit mutat.De nekem az már megvan pár hónapja.csak az új verzió vmiért nem az effit mutatja
Ennyire hülye emberek már nem lehetnek. Karelia...legalább 20 másodperce beállhatna foglalni egy KV-1s és egy Tiger...de mit csinálnak? A körön kívül keringenek...keresik az arty-t. Addig keresték...amíg a befoglalták a bázisunkat és veszítünk...ott vannak egy méternyire a zászlótól ketten és nem foglalnak...nem nem nem nem nem. Ilyen nem lehet.

besúgó boymanboy 😄 Mire jó ez??? Tanulj meg inkább játszani kiskacsa, akkor nem leszel ennyire frusztrált!! 😉
Itt a srác sok mindent elmond róla

Igaz ez a régebbi verzióhoz van, de így is könnyen el lehet vele boldogulni. De ha jól emlékszem Nomax is csinált ilyen videót, Youtube-n azt is megtalálod.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem ezzel kapcsolatban, de egy haverom mondása az ilyesmikre:

Mert nem érti... 😊

el tudnál navigálni rajta,hogy hol kell állítani,nem értek én ehhez,sem....
Egyébként arra van valami magyarázat, hogy miért mindíg a legnagyobb barmok hiszik magukat field generalnak?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

T29-el visszamenni a bázisra?Tényleg elég hülye lehetett.

voivod32
Egy tipikus "überjátékos" a chatben. Az ellenfél foglalja a bázist, KV1 felszólít, hogy menjek vissza stoppolni. Visszaírom, hogy túl lassú vagyok,( lánctalpam sérült+ketten foglalnak+rohadt messze vagyok). Erre õ visszaírja, hogy nem túl lassú vagyok, hanem túl hülye... Ilyenkor sajnálom, hogy monitoron keresztül nem lehet lefejelni valakit...<#gun>

Ma tényleg szopóág van.

Ja, szerintem ez egyéni csúcsom. Annyit szoptam ma, hogy már elõjön a herpeszem<#idiota>
toocha

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Akkor ez nem szopág hanem szoporönk :-)
A jelenlegi tudással és tapasztalattal játszva nyilván más benyomásokat szerez egy tankkal az ember, mint 1-2 évvel korábban. Engem ez el szokott gondolkodtatni. Hogy ki mondja. Csak ennyi.

[HUN]Kami*, kiskami*

toocha
Bár a kis Sörmire, meg a PZIV-re is ezt mondtam, és azok is használhatatlanok lettek.

toocha
Ami biztos, a Cromwell megtartós lesz amíg nem nerfelik.

Feladom... Délután 3 óta 18 vereséget húztam össze zsinórban a legváltozatosabb tartályokkal, egy kis gyõzelmecskével sem megszakítva <#falbav><#falbav>
Egyébként valahol szünidõ van, vagy honnan jön mindig mellém 12-13 500 effis idióta vadbarom? Jah, a nap megkoronázása: E50 hegyrõl lefelé robogva full HP-ról gyalult ki egy S51....
Mára inkább megyek, és Company of Heroes-ozok kicsit.
még a Comet is elég jó sztem, viszont tovább ne menj 😄 a két centurion katasztrófa

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

toocha
Cometem nincs, Cromwell-a legjobb, Crusadert szerettem

heymann54 is da best

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

voivod32
Crusader= Istencsászár tank, Cromwell még jobb, Comet....hááát én visszasírom a Cromwellt.

Crusaderrõl milyen véleménnyel vagytok?Szenvedés lesz a Cromwellig?

voivod32
De ez elõrerohant, és lõtt,lõõtt,lõõõõõõõõõõttttt! Füstölt...