World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, valamelyik mod csinálja.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Már csak azt mond meg nekem légyszi,hogy ezzel a fityulával a minimapon a járgány ikonoknál vehicle feliratok vannak. Gondolom neked nem,azt nem lehet esetleg vhogy megbuherálnom??? Nem akarok telhetetlen lenni,de ha már lúd legyen kövér,nem???😊😊<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én is pont itt vagyok, raktam rammer-vents mellé hálót, majd ha meglesz a top ágyú a háló helyére megy bino. Skillem jelenleg ugyanez, kivéve, hogy a driveren clutch breaking van, ami a 6th sense-hez hasonlóan létfontosságú imho. Utána megyek BiA-ra, német TD-ken csak akkor fogok camo-t fejleszteni, ha már semmi értelmesebb nincs, annyira picit szoroz fel a low alapértéken. 😊
Egyébként miért van nálad kettõ zöld bázis a minimap-on? 😄
[HUN]Kami*, kiskami*
Ezeken túl vagy?
A dokan linkjén kívül a többi link valami régi cuccra mutat szerintem.
De azok meg itt vannak.
off
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Igaz ez a régebbi verzióhoz van, de így is könnyen el lehet vele boldogulni. De ha jól emlékszem Nomax is csinált ilyen videót, Youtube-n azt is megtalálod.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mert nem érti... 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
[HUN]Kami*, kiskami*
Egyébként valahol szünidõ van, vagy honnan jön mindig mellém 12-13 500 effis idióta vadbarom? Jah, a nap megkoronázása: E50 hegyrõl lefelé robogva full HP-ról gyalult ki egy S51....
Mára inkább megyek, és Company of Heroes-ozok kicsit.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor