World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként menni milyen jó vele <#szeret>terepen tud 70-t is simán,egyenes talajon meg 80-t is viszi a dög!csak sajna nem lõhettem vele <#falbav> de BTR80-al meg BMP-vel igen <#mf1><#violent><#gun>
Solten
ávszom

Saor Alba

VH II.-es játék,nem hidegháborús,ámbár már egyes tankok karcolják a hidegháborús fejlesztéseket!A T-72 talán egy "modern warfare-ban"<#vigyor2>
Solten
A lovesz vegre elerte azt a fejlettsegi szintet (%) hogy eltalaja a celtpontot... <#zavart1>

Victory!
Map: South Coast
Date: 13 March 2013 06:52:18
Vehicle: M10 Wolverine
Exp: 3,066 (x2) + Credits: 32,154
Achievements: : Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Saor Alba

NoparaWot
durva.. ez a T-72 benne lesz majd a játékban is?

Ezzel az erõvel bele rakhatnák ezt is http://www.unmuseum.org/ratte.htm

Solten
Ha valakinek kell invájt kód: link <#alien>

Saor Alba

Roger6
OFF

Azért Szíriában kemény a helyzet. <#rolleyes> (sry ha volt már)

ON

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Reaper
Igen, ezt én sem értem, hogy miért nincs még mindig az ágyúcsöveknek ütközési modellje...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Master91
Nem tudom melyik zavar jobban, az auto loaderes kis szarok, vagy a 0 crittek..
Sippie
"are confirmed to have autoloaders"

remélem a 280mm-eshez lesz ötös tár. Auto loader, az kell ide... mint a spaced armor, az is nagy csoda...
Tökéletes. Az artyk miatt eddig sem volt élvezetes a high tier, most betesznek 140 tonnás szörnyeket 280mm-es löveggel. Ehh...
Sippie
Amúgy tényleg, magától a max sebessége kb 30. Ha löknek vagy lejtõn megy, feltételezem akkor érheti el a 60-at.
Master91
Össze szedtem pár dolgot a Japánokról:

- new "superheavy" tank class - not certain, but if it comes, most superheavies will be re-classified today's heavies (Maus, E-100) rather than new tanks (SS: the only other nation with superheavies that comes to my mind is Japan)
- regarding the Japanese supertank: SerB states Maus and E-100 can call him "bro"
- It's also too soon to announce the designation of the Japanese "supertank" with 80 roadwheels, mentioned by SerB. SerB states it weights more than 120 tons (around 140).
- Japanese tanks will appear either at the end of this year, on early next year, some of them are confirmed to have autoloaders
- tier 2 Japanese arty was already decided, but won't be published for now

Japanese hightier tanks are "rolling coastal defense fortresses", they had tanks planned with 150mm, 200mm, 280mm guns (!!!!!)
- regarding the Japanese tanks and Evilly's answer about the 280mm guns (SS: the player who's asking look for that and all he found was the turret from the Yamato battleship). SerB answers regarding the tier 10 tank: "It's not a battleship Yamato turret, it's most likely a turret with the coastal defense 140mm gun. We'll see in a few months how it goes."
Na ott szakadjon le a kezem ha én többet egy kibaszott fillért is ráköltök erre a mocskos ruszki félrészegen bevodkázva összecsapott szopatós köcsög játéknak nevezett foscsomóra!<#nyes> Akármit csinálok pár napja csak vereség....vereség...vereség...vereség! Már az elõbb 6kibaszott tankot lõttem ki egyedül és a többi hokizós köcsög semmit nem csinált és vereség!<#nevetes1> Mivan haragszanak rám a fejlesztõk vagy mi a fasz van ezzel a szarral? Most kurvára berágtam erre a foscsomóra! Nemhogy a matchmakert optimalizálná ez a pénzéhes retek banda, neeem! inkább szarják az újabb tankokat hogy költsed a pénzed! nem igaz hogy nem lehet optimalizálni hogy közel egyenlõek legyenek az esélyek a két csapat közt! Van fönt most is 100ezer user. Ehelyett állandóan berak az ilyen 300csatás falat lövöldözõs ogrékhoz, a másik csapatot meg összeválogatja a full profikból. Nesze menjél, csinálj valamit! Ma egyszerûen nem tudom leduplázni a T-43-at például ha leszopom magam akkor sem! Király mi?<#vigyor3>
Sippie
ha repülõbõl dobják
AMX 40 ez nagyon gáz. mikor megy ez 60-al ? 😊
szisztok piciknél nem igazán szokták kérdezni de meg tudja valaki mondani hogy nála az alsó lemez és ez a rész http://p.coldline.hu/2013/03/12/943674-20130312-D5hJOu.jpg (vagy a kémlelõk?) weakspot?

nagyon fun tunk, nerfeléséig én meg fogom tartani biztosan😊 Jóformán nem lehet veszíteni vele, csak a csapattársak.....ennek a tanknak ez a gyengéje, egyszerûen nagyon csapatfüggõ, vagyis csak annyira h ha a csapatban legalább 1 értelmes egyén van rajtam kívül, akkor instant win 😄

Egyedül a HE-t eszi nálam, derp gun-ok rendre veszik a 300-400 hp-kat rólam, de ennyi baj legyen 😄 (szeretem mikor arannyal v ap-val használják mer pattognak 😄)
Van egy elméletem.
Tények: tegnapig prém nélkül jól ment a játék a héten.
Ma prémmel szopóágon vagyok.
Persze vannak balfék csapattársak, de tegnap is voltak.
Rájöttem, hogy egyszerûen türelmetlenebb vagyok most, hogy gyorsabban húzhatom a tankjaimat. Könnyelmûbben játszom, belemegyek olyan helyzetekbe, amiket eddig nem vállaltam fel, a sebzés oltárán feláldozom a biztonságomat. A következtetésem: a szopóág kapcsolót esetemben nem a WG mûködteti, hanem én magam. Meg is érdemlem. <#ticking>
Az elvileg lesz maajd hogy ammo racknél lerepül a torony.

WoT: Nishizumi77

Sunsetjoy
Kellett nekem pörögnöm, hogy Churchill I olyan gyorsan le lett tudva, remek aránnyal meg minden, hogy nem különbözött igazán a prémtõl.
Erre a 7es Church bár nem rossz tank, de akkora egy retardmágnes, vagy rossz szerencse hozó, hogy örül az ember, ha van vele gyõzelem. <#idiota>

Mindegy végül is, úgyis negyedik-ötödik helyen áll a grindelésben.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A legszebb, hogy össz öt köre van tankkal de az Invincible-hez már két kört összeszedett.

Meg se néztem. Au...

Bárcsak minden artysta ilyen stattal rendelkezne...
Hogy a fenébe? Eddig 11 csatából 3-at nyertem vele, t6-ban semmi esélyem

Sikerült leduplázni!
695öt sebeztem.
Ez a trágya nem akarja, hogy játszon vele az ember.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Elsõ Topgunom ezzel a rakás szarral.
És azért kapunk ki, mert 2x pattantam 1 IS7rõl.
Ja meg persze azért mert 1 zsák krumpli játszott a többiek helyett.

Én csak le akarom duplázni.
MIÉÉÉÉÉÉRT???????

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
Vége az At-2 grindnek. Nem volt nehéz<#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez volt az utolsó alakalom, hogy himmelsdorfon felmenjek arra a kibaszott hegyre.
Csapatösszetétel:
Amx50b, T57, 2 Amx1390, T50-2 aki esetleg elgondolkozhatott volna azon, hogy feljön.
Akik végül a hegyre mentek: Én (amx50120), a T50-2 és 1 nyamvadt E75.
Ellenféltõl jött 1 T54, 10es Patton, Is7, E50 stb.
Annyi idõm nem volt, kilõjem a tárat.

Próbálok rémesen optimista lenni. De az is lehet, hogy csak a drogok mondatják velem.

Már vagy kétszer mondták ezt, ezek után nehezen hiszem <#nevetes1>
Remélem a továbbiakban is tudsz majd nekem segíteni,ha vmi nyomorom lesz. De igyekszek megoldani mindent. Viszont a tanulás soha nem árt az okosabbtól,sõõõt....
A t10 élvezhetetlen az ilyenek miatt.

Nem elég az 5 arty oldalanként, még õk is.
Aki T10-ben random meg egyedül, annál már szerintem vannak bajok. <#nevetes1>
Én hónapok óta nem vettem elõ a 10es tankjaimat azért, hogy menjek velük 1-2kört. Csak cw-n használom.
(mondjuk Batchattel nekem is pocsék a statom, mert általában arra használtam, hogy csata elején felkeressem az artykat. Semmi mással nem törõdtem)

A legutóbbi bejelentés szerint javítani fogják. Tudom, hogy ha szó szerint vesszük, akkor ez semmi mást nem jelent, csak azt, hogy bejelentették, hogy javítják, de hátha. 😊

Vajon mi lehet abban a kurva nagy bögrében? Gondolom nem tej... <#eplus2>

Köszi. 😊 ELõször nekem is zavaró volt, de pillanatok alatt megszoktam, és ha épp nem núbkodok és figyelem, akkor jobb, mint az alap.

az a tuti akkor.Nem vagyok egy pro játékos,mondhatnám átlagos,de ennyire gyenge ember nem hiszem,hogy élvezi ezt a játékot. Vagy gonosz Ödönke aki megbosszulja a csapattársain a családi elnyomását!
Nem csak lehetséges, de nem is sokkal van az átlag alatt. <#nevetes1>

persze buktuk ,mert az egyetlen tizesünk volt,de jó volt látni hogy frontális támadást indított egy obj268 felé és 2 gwtiger ellen. nem sokáig élt... lehet jobb lett volna ha marad az a két szám??? <#csodalk><#nemtudom>
ajaj! lehetséges az hogy E100ban 34k game után a csókának a wn6ja 370 ????
ximix
Pffu de jóó lesz, száguldok KT-val fék majd 1 perc szünet míg abbahagyja billegést nádzson jó 😊
Ehh, már úgyis legalább kettõ, de inkább három korábbi patch leírásába beleírták, hogy majd most jól ki lesz javítva, aztán persze kaptuk a nagy lóf*szt karikára vágva.
még egyszer nagyon köszönöm! Egy igazi Úr vagy! Hasznosnak hasznos azt tuti, majd még szoknom kell,hogy kicsit többet látok az alap minimapnál,de ha nem akkor delete.
Köszönöm a türelmed!
Master91
De lesz olyan ,10000%-al dolgoznak azon hogy ki javítsák
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dehogy is, szarnak bele

popey8
Töltsd le és telepítsd újra a loc. féle minimap modot (gondolom ezt használod) és akkor megjavul. Már a javított verzió van feltöltve (8.4c).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A toronyrelepülésnek asszem már egy ideje benne kéne lennie, talán 8.2-8.3-ra ígérték, aztán valahogy elenyészett az ötlet.
Nekem is ott vannak, de azt nem tudod szerkesztõvel, max, ha magát az xvm filét buherálod meg. Én azért használom, mert kijelzi, hogy hol látták utoljára a tankot, ha épp nem látszik. Egy T95 esetében még öt perc múlva is azon a környéken lesz. Ha az alap mapot szeretnéd, egyszerûen töröld ki a minimap.swf filét a flash mappából.

Meg szét lehet nézni a neten minimap modok után. Nekem bejött az alap xvm-es.

Ha az ágyúcsõ le lenne modellezve, az több macerát hozna mint hasznot, ez már többször vita tárgyát képezte.
Eagle16
Még jó lenne ha raknának be új effekteket ha megsemmisül a tank. Pl. ammo racket elég komolyra meg lehetne csinálni, lerepülhetne a torony meg minden. No meg idõjárási viszonyok...tudnám élvezni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius