World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Victory!
Map: South Coast
Date: 13 March 2013 06:52:18
Vehicle: M10 Wolverine
Exp: 3,066 (x2) + Credits: 32,154
Achievements: : Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Saor Alba
Saor Alba
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
remélem a 280mm-eshez lesz ötös tár. Auto loader, az kell ide... mint a spaced armor, az is nagy csoda...
- new "superheavy" tank class - not certain, but if it comes, most superheavies will be re-classified today's heavies (Maus, E-100) rather than new tanks (SS: the only other nation with superheavies that comes to my mind is Japan)
- regarding the Japanese supertank: SerB states Maus and E-100 can call him "bro"
- It's also too soon to announce the designation of the Japanese "supertank" with 80 roadwheels, mentioned by SerB. SerB states it weights more than 120 tons (around 140).
- Japanese tanks will appear either at the end of this year, on early next year, some of them are confirmed to have autoloaders
- tier 2 Japanese arty was already decided, but won't be published for now
Japanese hightier tanks are "rolling coastal defense fortresses", they had tanks planned with 150mm, 200mm, 280mm guns (!!!!!)
- regarding the Japanese tanks and Evilly's answer about the 280mm guns (SS: the player who's asking look for that and all he found was the turret from the Yamato battleship). SerB answers regarding the tier 10 tank: "It's not a battleship Yamato turret, it's most likely a turret with the coastal defense 140mm gun. We'll see in a few months how it goes."
nagyon fun tunk, nerfeléséig én meg fogom tartani biztosan😊 Jóformán nem lehet veszíteni vele, csak a csapattársak.....ennek a tanknak ez a gyengéje, egyszerûen nagyon csapatfüggõ, vagyis csak annyira h ha a csapatban legalább 1 értelmes egyén van rajtam kívül, akkor instant win 😄
Egyedül a HE-t eszi nálam, derp gun-ok rendre veszik a 300-400 hp-kat rólam, de ennyi baj legyen 😄 (szeretem mikor arannyal v ap-val használják mer pattognak 😄)
Tények: tegnapig prém nélkül jól ment a játék a héten.
Ma prémmel szopóágon vagyok.
Persze vannak balfék csapattársak, de tegnap is voltak.
Rájöttem, hogy egyszerûen türelmetlenebb vagyok most, hogy gyorsabban húzhatom a tankjaimat. Könnyelmûbben játszom, belemegyek olyan helyzetekbe, amiket eddig nem vállaltam fel, a sebzés oltárán feláldozom a biztonságomat. A következtetésem: a szopóág kapcsolót esetemben nem a WG mûködteti, hanem én magam. Meg is érdemlem. <#ticking>#ticking>
WoT: Nishizumi77
Erre a 7es Church bár nem rossz tank, de akkora egy retardmágnes, vagy rossz szerencse hozó, hogy örül az ember, ha van vele gyõzelem. <#idiota>#idiota>
Mindegy végül is, úgyis negyedik-ötödik helyen áll a grindelésben.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
695öt sebeztem.
Ez a trágya nem akarja, hogy játszon vele az ember.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
És azért kapunk ki, mert 2x pattantam 1 IS7rõl.
Ja meg persze azért mert 1 zsák krumpli játszott a többiek helyett.
Én csak le akarom duplázni.
MIÉÉÉÉÉÉRT???????
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csapatösszetétel:
Amx50b, T57, 2 Amx1390, T50-2 aki esetleg elgondolkozhatott volna azon, hogy feljön.
Akik végül a hegyre mentek: Én (amx50120), a T50-2 és 1 nyamvadt E75.
Ellenféltõl jött 1 T54, 10es Patton, Is7, E50 stb.
Annyi idõm nem volt, kilõjem a tárat.
Nem elég az 5 arty oldalanként, még õk is.
Aki T10-ben random meg egyedül, annál már szerintem vannak bajok. <#nevetes1>#nevetes1>
Én hónapok óta nem vettem elõ a 10es tankjaimat azért, hogy menjek velük 1-2kört. Csak cw-n használom.
(mondjuk Batchattel nekem is pocsék a statom, mert általában arra használtam, hogy csata elején felkeressem az artykat. Semmi mással nem törõdtem)
Köszönöm a türelmed!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dehogy is, szarnak bele
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Meg szét lehet nézni a neten minimap modok után. Nekem bejött az alap xvm-es.