418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Valahol megértelek,de ez elég drasztikus megoldás volt sztem.
    Bár néha engem is felbosszant a játék,volt olyan eset mikor komolyan elgondolkodtam én is valami hasonlón.Gondoltam addig adogatom a dolgokat amíg el nem fogy,de túl sokáig tartott volna. Igy letettem erről,meg aztán másnapra le is nyugodtam.
    Meg aztán q..vára meg is bántam volna.

• Megamax
    Nem elegem volt, már én sem férek hozzá de leszarom semmi értelmét nem láttam már annak hogy idegeskedjek a gold loszer miatt meg a kismilió hiba miatt. Jó volt ennyi volt elég is volt. Viszont ha Megamax néven láttok replayt vagy videót az már nem én leszek.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.04.25. 00:04:39
  • joe662
    Nyugtass meg,hogy ez csak poén volt.
  • Megamax
    Akkor ennyi valaki már megelozott és én is végre szabad vagyok.
  • joe662
    Nem jó
  • Megamax
    Akinek kell az accountom vigye, [email protected] loginnév és BasszamegaWG a jelszó , jó szórakozást
  • joe662
    Szomorú,hogy egy bot program nyert
  • Megamax
    Láttátok mégis megkapta , na itt ment el a kedvem a WOT tól ennyi ové lett a gép
  • Megamax
    Minek tanulja az ember meg a gyenge pontokat , elég ha goldra vált nem ?! Ettol jobban nem tudom bemutatni a WOT játékosállományát. A cérna
  • joe662
    Wtf??Ilyen létezik?És ez legális?
  • yossarianHUN
    Gondolom valami mod, hogy a nagy lövedékesésű gépekkel át tudja csavarni a lövéseket a dombok felett.
  • joe662
    Nézem ezt a Dakilzor-t osztagoznak vagy mi.
    Megy a vk72 vel live oaks-on be a mocsárba középre,elkezdik szétszedni,majd hirtelen átvált a célkeresztje ARTY nézetbe és fölülről látja a terepet,mintha artiban ülne.Még a célkeresztje is olyan volt.
    Mindez kb 2 másodperig tartott.
    Ez mi? Ilyen van a játékban?
  • asolyom
    No meg arról ne is beszéljünk, hogy egy BDR mégis hogy lövi be még akár golddal is az O-Ni-t, hacsak nem sikerül oldalról elkapni. Ilyen esetben egy -2 tier-es HT-nak nem sok választása van, megy a heavy soron, és talán van mellette egy top tier HT, amit igyekszik támogatni. Sokszor azonban a pen és a HP még a támogatáshoz is kevés. A nyílt terep, vagy med vonal öngyilkosság.
  • yossarianHUN
    Azért ez is erősen elméleti sík, mert attól még, hogy tudod az ellenséges tank weakspotjait, tucatnyi különböző okból előfordulhat, hogy mégse tudod átlőni.
  • Maala
    Szerintem inkább a befektetett idő / gyengepont tudással van a baj, (mondom ezt úgy, hogy 6 tank nincs kifejlesztve, és kb 15 kifejleszthető tankkal nem játszottam élő szerveren csak) mert ha meglesz egy tank, akkor bizony kitanulod, hogy hol tudnak átlőni - golddal és nélküle -, és onnantól te is át tudod lőni az ellent. Megtanulod, hogy milyen ágyúnak milyen penje van - te mit tudsz átlőni, és ezzel azt, hogy mi fog tudni miben átlőni -, és innentől aztán tök mindegy lesz, hogy melyik tankkal milyen tierben mész, mert tudod, honnan tudod átlőni a szemben álló szart. (Igen, néha az van, hogy a rövidebb szalmaszálat húzod, mert szemből nem tudod átlőni az ellent. Vagyis elbasztad / az ellen jól csinálta, mert nem a seggét láttad meg)

A jelenlegi körülmények között. Pl. a néha visszasírt +-4 tierben ez azért rohadtul nem így volt szerintem.
  • asolyom
    Egész pontosan annyit helyesbítenék, hogy ez a +2 tier nálam HT, és MT esetében markáns, míg a LT-okkal többnyire saját tier, vagy max. +1, a +2 extrém ritka.
  • asolyom
    "Én csak azt nem értem, hogy aki T6-al tolja, az arra panaszkodik, hogy csak T8-at lát, míg a T8-as arra, hogy csak T10-et. Valaki nem mond igazat."

Pont erre próbáltam volna célozni. Úgy tűnik, hogy mindenki a +2 tier-re panaszkodik, miközben persze mindig vannak top tier tankok.

• Maala
    Tier 10 -> 30v30 csata (60), 15v15 (30) csata 3 v 5 per csata.

Tier 8 -> 7, 10, 15v15 (30), 5, 3 per csata.

Ez egy piramisszerű cucc, és a tetején állók mindig jobban járnak, nemde? Még ha sok T10-ben játszó emberkének ki is van kapcsolva a Grand Battle, akkor is ~30%-al több T8 kellene az egyenlő eloszláshoz T8-ból, mintha nem. Egy 7 éves játéknál, ahol vannak (még) tier limites tankok, amik alapból kiesnek a T8-as csaták ~20%-ából. 55-ből csak 48 slotba mehetnek, a maradékot ki kell tölteni valakivel, akinek az eloszlása így felborul mindenképp.

Én csak azt nem értem, hogy aki T6-al tolja, az arra panaszkodik, hogy csak T8-at lát, míg a T8-as arra, hogy csak T10-et. Valaki nem mond igazat.

Én STRV S1-el is látok csak T8 csatát.
  • Maala
    Glass cannon, úgy játssz vele, mint WT-vel anno vagy az STRV-kkel most, ami a téged való láthatóságot illeti. :-P
  • asolyom
    Tényleg távol áll tőlem, hogy panaszkodjak, vagy a fejlesztőket csesztessem, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogyan van játékosok döntő többsége a csaták nagy részében +2 tierben. Ez valahogy statisztikailag sem stimmel. Nem hiszem el, hogy tier azonos, vagy +/- 1 tieres meccseket nem lehetne összeállítani. Csak talán változtatni kellene a mostani "sablonon".
  • joe662
    Nem tudom igaz lehet-e,de valahol olvastam,hogy a perma banànt,kis levelezéssel,le lehet cserélni acc reset-re.
    Legalábbis mikor elkezdödött ez az egész akkor dicsekedett vele egy ilyen mókus.
  • Master91
    Haverom megszerezte a Progettot, mentem vele 5 kört, marhára tetszett ,2k spot dmg meg 1000-2000 dmg mellé.

Tegnap megszereztem én is, a 10 csatámból 2 win, first blood vagyok majdnem mindig, és ha nem akkor a harmadik percben már 5:1 az állás persze nem a javunkra :D fasza
  • Plata
    Milyen jó hogy egy mod sincs fent.
  • Angelus1991ster
    "and banned another 666 permanently for habitually breaking the policy." - ÁÁÁ ördög, antikrisztus, soros...
  • joe662
    Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg az első de hát én csak Jacktor/Aslain stb-t használtam,versenyzö
  • yossarianHUN
    Tudom én, de a japán bálnák T5-től ezt tolják.
  • asolyom
    Köszi, bár az EU szerveren nem játszom.
  • Angelus1991ster
    Ja. Osztogatnak t3-as TRON skines tankot.
    https://thedailybounce.net/2018/04/24/armored-warfare-zbd-86-giveaway-eu-region/#keys
    Még van olyan 2650 kulcs.
  • Lucifer001
    Látom van aki még FCM et használ . Mekkora jó gép volt az valamikor . Most meg becserélésre vár a CDC vel
  • ROMOTO
    Igen heavy, de nem a pattintott sebzés miatt, hanem azért mert van valami xp szorzó ha a tank az első vonalban harcol és sok ellenséges tank van viszonylag közel hozzá...
  • joe662
    Lt+2 tier
    Éppen artikokat gyilkolásutam mikor elkezdtek befoglalni,már nem értem vissza
    A gyötér artink meg nem resetelt,de a Wz-nk engemet lőtt seggbe.
    Majd üzen,hogy aszongy: play barbie
    Lassan meglesz az első Gm,37% wr mellett

• Lucifer001
    7. Progetto küldinél tartok.
  • asolyom
    Mondjuk én nem a 10-es japán bálnára gondoltam.
  • yossarianHUN
    Hogyhogy, van már XP for tanking?
  • yossarianHUN
    Na ja, csak az érem másik oldalát nézve marha frusztráló, mikor kihúzol egy erősen páncélozott heavyt, sidescrape-elsz, hulldownozol mint állat, aztán jön egy japó bálna, és a fejed tetejére állhatsz, akkor is halálos biztonsággal, célzás nélkül beléd kúr minimum 300-at, miközben te izzadó homlokkal próbálod belőni a weakspotjait.
  • Lucifer001
    Kezdek rájönni , hogy hevy igen . Közelharc , és a damage block sokat dob .
  • Plata
    Heavy.
  • Lucifer001
    Szerintetek melyik osztállyal nagyobb az esély a top 1 XP tankparancsnoknak lenni ? MED , LIGHT ?
  • asolyom
    Egyébként úgy érzem, hogy számomra egyedül a derp ágyús tankok maradtak élvezhetőek. Azokhoz +2 tier esetén sem kell gold, és így legalább valami minimálisat lehet keresni. Ha meg mégis top tier vagyok, akkor szüret.
  • Plata
    Én a hatos hetest jobban szerettem.
    O-I nagyon mókás.