World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor a tisztelet jeléül ehetünk szart?
Arty nincs, de van pár száz eff-es szobanövény szerû KV-1S-ek, általában 3-4 darab egyszerre...egy oldalon...nem mondom hogy olyan jó mint amikor 4-5 arty lõ telibe egyszerre, de azért ez se piskóta

Mert kis beszari vagy aki gondolkozik negyed órát meg 5x kijavítja mit írjon ahelyett hogy bátran leírná a véleményét egy szabad fórumon. Lehet röhögni de demokrácia van! <#vigyor0> Ha máshogy van én kérek elnézést nekem ez alapjárat hogy amit gondolok azt leírom és megtisztelem vele a másikat nem segget nyalok.

Ezt meg se hallottam! 😛

https://wotinfo.hu

Gondolom húzzátok azt a nyüves tankot. Akkor miért nem éri meg inkább berusholni és 1-2-3 sebzést kiosztani mielõtt kihalsz? A tank ugynannyi ideig lesz zárolva, de legalább több XP/kreditet kapsz...

https://wotinfo.hu

pointer4
Eleve mi a fasznak ebbe a játékba TD 😄
Csak az TD-zik aki béna, de artyhoz félénk 😄
Napi 2-3 órát játszok szerintem nem sok. Tartottam 9 napos szünetet visszajöttem ugyan az várt úgy hogy sok értelme nincs. Mindenütt word of retards.

Ugye mondom! Élvezd ahogy kiállsz egymagad 5-10 tank elé és szarrá löveted magad! Mert aki kilép az gyáva és nem függõ szar és mások határozzák meg neki mi a menõ.

DA

DAS IST VÕD OF TÁNKSZ! <#vigyor>

Tudod, hogy mi a fura?
Én sem írok sok HSZ-t a fórumba.
Én sem szidom a WG-t.
Sok esetben más a véleményem, mint sok fórumozónak.
Mégsem oltanak le, és nem küldenek el melegebb éghajlatra, sõt, kultúráltan csevegünk.
Vajon ez miért lehet?
Errõl jut eszembe, ti játsszátok az Assault game mode-ot?

(Csak mert én azt kiszedtem, úgy vettem észre ott sokkal nagyobb befolyása van a kimenetre ha egy-két gyökér bekerül, cserébe legalább jó sokáig is szokott tartani.. Azóta sokkal élvezhetõbb az egész game, frissebb, lágyabb, jobb! :Ð)
Figyu nagyon elviszed magadat szerintem! Mindenkinek vannak szar napjai! Nézd már meg tegnap este például én mit össze köpködtem ez a buzi játék miatt, de kimérgelõdöm magamat havonta egyszer oszt ennyi!<#nevetes1>

Kivagy égve öregem az a bajod, nagyon rákockultál a wot-ra és szerintem pár hétig vagy legalábbis napig pihentetned kéne! Ezt nem rossz indulatból mondom! Ha már valakit ennyire feszélyez valami akkor azt sürgõsen abba kell hagyni végleg, vagy legalábbis egy idõre! Ez a magán véleményem!

Ja maradjak hátul azt a várjam ki míg eljutnak 5 perc alatt a pálya közepéig ahol várja õket legalább az ellen fele úgy hogy a kulcspozícióba van fedezéke az arty is beáll szépen tud segíteni nekik. Ja bújjá be a seggükbe az a legjobb. A medeknek meg nem is az a dolguk a gyorsaságukat kihasználva hogy a pálya adottságit kihasználva elõre mennyen felderítsen és fogja a pozíciókat amíg a heavyk odaérnek segíteni.

Röhög a vakbelem, ettõl az is jobb ha kilépek azt darálják le õket ahogy illik.

Helyes.
Lehetõleg csináld napjában többször.
Aztán majd jöhetsz ríni, hogy resetelték az accountod.

konkrét eset még friss, ropog:

T32.

Sivetagi map, mi támadunk, 4(!) arty.

Jobbról kerülünk egy E75 tel. A többi ÁLL A KEZDÕN.

Mondjuk h induljanak már, mégiscsak harc vagy ilyesmi..

IS8 válasza: õk védik az artykat. TÁMADÓBAN?!? Mikor át sem tud jönni az ellen a 3 átkelõn??

Bocs, de beborítottam a tankot az elsõ vízmosásba, köszönés, majd vissza a garázsba.

Tudom, gyáva vagyok meg hülye, de idiótákra nem pazarlok idõt. Ennyi..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Na így 5 nap szünet után mondom, játszok ma egy kicsit. Ha már lúd akkor legyen kövér, szóval menjünk T10be. Hát azt kell látnom hogy még mindig játszhatatlan a dolog, nem voltam olyan csatában ahol 4 artynál kevesebb lett volna. Szóval úgy látszik kénytelen leszek vissza kúszni T6-7 környékére, ott nincs ennyi cocksucker.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ulvar
Mi van megint eladtad a Löwéd? xDDDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

"Több mint 3000 csatám van type59 és pont nem az a tank amit sajnálni kell. Számtalanszor szaladok fel vele hegyre, pálya kulcspozíciójába majd döglök azért mert" befejezem a mondatot... "maradok ott, és figyelem a csapatot ahelyett, hogy pozíciót váltanék és hasznára lennék a csatának!"
Sziasztok emberek!<#smile>

Úgy látom elvagytok rendesen!<#vigyor1>
Legközelebb írj privátot hülyegyerek, ha nem vagy kíváncsi mások véleményére.

sanya01
@Ulvar, @bedy68!
Ismerõs a nevetek!
Nem ti vagytok az elsõ, hivatalos, meleg tankos házaspár?<#mf1>

pointer4
Szerintem kurva jó, én élvezem vele a csatákat! Persze lomha, meg jó arty célpont, de odabaszni 5-6-7 ezreket, 5-6-7 lövéssel a jó csatákban, roppant élvezetes 😄
Nekem konkrétan az a bajom vele hogy olyan alacsony a DPM-je hogy kvázi értelmetlen az egész egy Obj 268, vagy F155-höz képest. Lehet hogy nagyot sebez, de a hosszú töltési idõ megöli az egészet. Ha meg nem talál be, vagy pattan, vagy 0ás (ami megeshet, mert elég szeszélyes az ágyúja) akkor meg szopsz mint a kismalac.
Érdemes megnézni mit produkálnak vele a jó játékosok, nekem 2800-3000 közötti a többi TD-vel az átlag sebzésem, ezzel meg 2300 akármennyi. De pro játékosoktól se nagyon látok 3000 felett, pedig a fent említett másik 2 TD esetében simán 3500 nekik a minimum.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
😊)))))))))))
Írtam valakinek egy választ és másik 8 kérdezés nélkül beleszólt és mind kritizált akkor én még csak ne is védekezzek mert az itt élõ busmanok és barlangba élõ õsemberek mást gondolnak és mint én mezei noob aki mert írni ide 1 HSZ-t elmebeteg és kezelésre szorul. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mindezt 1 kurva telibevert HSZ miatt mert beleszólt másik 8 akit mellesleg nem is kértem hogy nyílvánítson véleményt.

Õszintén ki a gecim kérdezte hogy ti hogy játszotok. Írtam hogy ha idegesít és játszol ki kell lépni a faszomba oszt kész! 😄DDDDDD

Mivan akkor ha kilépsz? Amit csináltál azt megkapod meg lesz egy teljes javításod azt kész. Aki meg a gép elõtt éli az életét meg a võõõõõd of tánkksszz 24/7 be az bolonduljon meg azt dugja fel a statját azt pörögjön rajta.

Ez az én véleményem lehet hupákolni meg cirkuszolni hogy berugtam az ajtót eheheheh! <#hehe><#violent><#mf2>

Konkrétan mi a baj a német top td-vel?
Még 8k xp kell hozzá és meglessz nekem is de kiváncsi vagyok a véleményekre

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Amikor körbeállják öten lehet, hogy ott is kilép <#eplus2>

Mondjuk úgy hogy szeretek olyan ágat húzni aminek a végén valami értelmes dolog vár. Nem feltétlenül CW, mert van random is. Tény hogy számítanak a közben lévõ tankok is, de ha már eltöltök vele 1-1,5 hónapot mire kihúzok valamit, az ne legyen idõfecsérlés.

True.

ÖGYETEK BARACOT! <#hehe>

Milyen vicces, pont most írtam az egoizmust.
Erre beírtad, hogy itt senki nem tud másik fejével gondolkozni. Te sem teszed.

Aztán meg leírod a véleményed ide, de közlöd, hogy másé nem érdekel. Akkor velünk miért osztod meg a sajátod?

Igen, veled van. Hogy akarod a véleményed ideírni anélkül, hogy "mindenki téged bántson", ha közben fennhangon közlöd, hogy leszarod mindenki más véleményét???
Ezt ismered?: A vélemény olyan mint a segglyuk. "Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé..."

pedal to the metal...

Jaja. Mindenki hülye, mert csak Te vagy helikopter.

Ember, fogd már fel végre, hogy a hozzászólásod stílusával volt baj, nem pedig veled. Nem utál senki téged, csak nem értenek egyet a véleményeddel. A választ pedig olyan stílusban kaptad, amilyenben elkezdted. Ennyi.

Többet is beleképzelhetsz ebbe, de nincs.

Nem értem, miért kellene a top tankot nézni egy ágon? CW miatt vagy mi? Mert ezt mondjuk megértem, de vannak olyan játékosok, mint pl én, akik nem akarnak komolyabban foglalkozni ezzel csak játszani. Ehhez pedig nem feltétlen kell T10 tank. Pl. a német td ágon a top tank hulladék, de akár a Stug, akár JGP, akár JGP II jó szórakozást tud nyújtani. Én nem is fogok ezeken túl menni, mert nem látom értelmét. Szóval szerintem az hogy milyen a top tank semmit se mond el az ágról.
A japán tankok meg szerintem két részre lesznek osztva: papír, lomha semmi kis görcsök amik léteztek és benga nagy acéltömbök amik meg nem léteztek. Egyébként se olyan nagy harckocsinemzet hogy létjogosultsága legyen egy ilyen játékban. Szerintem már a kínaikat se kellettek volna, mert ott is a tankok fele orosz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem érts félre, én személy szerint nem vagyok odáig ezért a content update dömpingért. Már régóta mondom hogy örömmel venném ha a 2 kövi patch inkább a hibákra/játékmódokra/mapokra koncentrálna. Egyszerûen nem lehet így tartani a lépést az új tankokkal.
Viszont úgy gondolom hogy ha már új content, akkor inkább legyen 2 használható ág mint 1 használhatatlan.

A 2. német med ág a következõ peccsel jön, látom követed az eseményeket...

Az semmi, én a 121-et nézem kiírás után még mindig scoutnak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem akarok megint FLAME elni de mi ez az SG fórum valami kurva szekta hogy ha nem írok napi 30 HSZ t akkor én itt senki nem vagyok vagy nem szarozom napi 10 HSZ be a WG t akkor nem illek bele a szektába és egy kurva véleményt se írhatok egy szabad fórumba? Megint velem van probléma szokás szerint hogy mindenki ártatlan csak én nem? Elmentek a búsba kb!

Valamelyik este az jutott eszembe, hogy egy csomó tanknak a nevét nem tudom már, meg a tierjét, nemhogy azt hogy hol kell lõni. Kezd kicsit sok lenni már nekem az új tank. Amikor kijöttek a kínaiak, teljesen meglepõdtem, hogy a t-34-2 agyonverte a vkdb-met, és csak utána jöttem rá, hogy az nyolcas. 😊

Én már alig várom, úgy is a jpze óta nem volt igazán nagy QQ.<#hehe><#hehe>

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Kb 10 HSZ en keresztül ecseteltem mindenkinek hogy leszarom mit gondol csak ott basztam el hogy minden véleményre válaszoltam.

Ha berúgom az ajtót a kocsmában, ezzel megadva az alaphangulatot, a csodálkozás joga természetesen megillet engem, de a hiba nem a többiekben van, ha megruháznak. <#papakacsint>

Beírsz egy alapvetõen bicskanyitogató dolgot és csodálkozol hogy bántanak érte? Nahát, hová fajul a világ.

Arról nem is beszélve hogy én voltam a fasz hogy reagáltam minden vádaskodós véleményre. Itt lett elbaszva ennyi. Gondolom téged ha elkezdenek ütni nem ütsz vissza de ezt is máshogy kell lereagálni hogy én vagyok a szar meg az idióta. Tipikus SG fórum színvonal senki nem tud más fejével gondolkodni csak a sajátjával.

Elsõdlegesen a top tankot kell nézni egy ágon. Másrészt, engem igen is hogy jobban érdekelnek a japcsik mint az új német papír TD-k. Meg egy új nemzet már eleve 2 új ág, nem pedig csak 1. ÉS szerintem ebben sokan egyet értenek vele (kivéve a hobbi nácikat, de hát õk más kategóriába tartoznak).

Konkrétan egy embernek írtam választ és másik 8 beleszólt és mind csak bántott. Még finoman is fogalmaztam.

Vicces gyerek ez a trollka. Berugja az ajtót, lebassza a népet, hogy túl komolyan veszik a játékot, majd nekiáll sírni, hogy bántják. Menj politikusnak, komám... <#action>

Na látom a lényeg átjött.
Nem a 2. TD ágat várom ennyire, hanem azt nem értem, hogy amit patchekkel korábban beharangoztak azt miért nem csinálják meg. Szerintem rohadtul nem érdekelnek senkit a japán tankok a japánokat kivéve. De persze ezt is bele kell erõltetni mint a kínaiakat, mert a sok ferde szemû majd ettõl veszi az aranyat meg a prémet.
Egyébként egy ág nem csak a top tankból áll. Attól hogy a T10 szar, a többi még lehet jó.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem fogok itt nyíltan mindenkinek kiteregetni dolgokat mit miért teszek. Annyit mondok nagyon nyomós ok és nem éri meg még egyszer meglépni.