World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://wotinfo.hu
https://wotinfo.hu
DA
DAS IST VÕD OF TÁNKSZ! <#vigyor>#vigyor>
Én sem írok sok HSZ-t a fórumba.
Én sem szidom a WG-t.
Sok esetben más a véleményem, mint sok fórumozónak.
Mégsem oltanak le, és nem küldenek el melegebb éghajlatra, sõt, kultúráltan csevegünk.
Vajon ez miért lehet?
(Csak mert én azt kiszedtem, úgy vettem észre ott sokkal nagyobb befolyása van a kimenetre ha egy-két gyökér bekerül, cserébe legalább jó sokáig is szokott tartani.. Azóta sokkal élvezhetõbb az egész game, frissebb, lágyabb, jobb! :Ð)
Kivagy égve öregem az a bajod, nagyon rákockultál a wot-ra és szerintem pár hétig vagy legalábbis napig pihentetned kéne! Ezt nem rossz indulatból mondom! Ha már valakit ennyire feszélyez valami akkor azt sürgõsen abba kell hagyni végleg, vagy legalábbis egy idõre! Ez a magán véleményem!
Röhög a vakbelem, ettõl az is jobb ha kilépek azt darálják le õket ahogy illik.
Lehetõleg csináld napjában többször.
Aztán majd jöhetsz ríni, hogy resetelték az accountod.
T32.
Sivetagi map, mi támadunk, 4(!) arty.
Jobbról kerülünk egy E75 tel. A többi ÁLL A KEZDÕN.
Mondjuk h induljanak már, mégiscsak harc vagy ilyesmi..
IS8 válasza: õk védik az artykat. TÁMADÓBAN?!? Mikor át sem tud jönni az ellen a 3 átkelõn??
Bocs, de beborítottam a tankot az elsõ vízmosásba, köszönés, majd vissza a garázsba.
Tudom, gyáva vagyok meg hülye, de idiótákra nem pazarlok idõt. Ennyi..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Úgy látom elvagytok rendesen!<#vigyor1>#vigyor1>
Ismerõs a nevetek!
Nem ti vagytok az elsõ, hivatalos, meleg tankos házaspár?<#mf1>#mf1>
Érdemes megnézni mit produkálnak vele a jó játékosok, nekem 2800-3000 közötti a többi TD-vel az átlag sebzésem, ezzel meg 2300 akármennyi. De pro játékosoktól se nagyon látok 3000 felett, pedig a fent említett másik 2 TD esetében simán 3500 nekik a minimum.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mindezt 1 kurva telibevert HSZ miatt mert beleszólt másik 8 akit mellesleg nem is kértem hogy nyílvánítson véleményt.
Õszintén ki a gecim kérdezte hogy ti hogy játszotok. Írtam hogy ha idegesít és játszol ki kell lépni a faszomba oszt kész! 😄DDDDDD
Mivan akkor ha kilépsz? Amit csináltál azt megkapod meg lesz egy teljes javításod azt kész. Aki meg a gép elõtt éli az életét meg a võõõõõd of tánkksszz 24/7 be az bolonduljon meg azt dugja fel a statját azt pörögjön rajta.
Ez az én véleményem lehet hupákolni meg cirkuszolni hogy berugtam az ajtót eheheheh! <#hehe>#hehe><#violent>#violent><#mf2>#mf2>
Még 8k xp kell hozzá és meglessz nekem is de kiváncsi vagyok a véleményekre
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Erre beírtad, hogy itt senki nem tud másik fejével gondolkozni. Te sem teszed.
Aztán meg leírod a véleményed ide, de közlöd, hogy másé nem érdekel. Akkor velünk miért osztod meg a sajátod?
Ezt ismered?: A vélemény olyan mint a segglyuk. "Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé..."
pedal to the metal...
Többet is beleképzelhetsz ebbe, de nincs.
A japán tankok meg szerintem két részre lesznek osztva: papír, lomha semmi kis görcsök amik léteztek és benga nagy acéltömbök amik meg nem léteztek. Egyébként se olyan nagy harckocsinemzet hogy létjogosultsága legyen egy ilyen játékban. Szerintem már a kínaikat se kellettek volna, mert ott is a tankok fele orosz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Viszont úgy gondolom hogy ha már új content, akkor inkább legyen 2 használható ág mint 1 használhatatlan.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nem a 2. TD ágat várom ennyire, hanem azt nem értem, hogy amit patchekkel korábban beharangoztak azt miért nem csinálják meg. Szerintem rohadtul nem érdekelnek senkit a japán tankok a japánokat kivéve. De persze ezt is bele kell erõltetni mint a kínaiakat, mert a sok ferde szemû majd ettõl veszi az aranyat meg a prémet.
Egyébként egy ág nem csak a top tankból áll. Attól hogy a T10 szar, a többi még lehet jó.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.