World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Némi kisebbségi komplexust vélek felfedezne eme rendkívül csodás kommentedben. Szerintem a kutya se firtatta a játéktudásodat. Másrészt azért csak letolsz napi 2-3 órát a játékkal. Ami még testvérek között is 15-20 csata között lehet. Szóval ki is a függõ?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az a vicc, hogy én élvezem ezt.
Azért bocsánat, hogy a ti károtokra megy a dolog, mert elég spam.
De jó érzés tud lenni, ha valaki ennyire egyszerû, hogy azt se veszi észre, amikor a saját végtermékébe fullasztják bele 😄

Én is csak azért raktam be😊

Nem neked szólt te úgy látom érted a dolgod meg odateszed a vasat...stb.
Annak írtam aki szerint sz@r tank a T-29.
Egyébként grt szép munka.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nem vagy függõ napi 2-3 óra játékkal? a stat nem számít de nekd egy 800 effis ne dumáljon? Te komolyan is veszed magad?
Van az a szép mondás, hogy aki sokat kavarja a szart, azt berántja a kanál.

Azt hogy stathuszrok vagytok és gyõzelmen kívül semmi se létezik meg mindenki az én faszom polírozza mert én HUNS os vagyok azt itt verem magam napi 10 órába?

Akkor talán egyet értenétek velem, meg beta elõtt is a gép elõtt rohadtam volna azt bújtam volna a mapokat meg a tankokat mit hogyan kell csinálni. Biztos jó de én ennyire függõ nem vagyok és a poén az egészben hogy játékban vagy valaki az effiddel sehol máshol. Hozzáteszem a múltkori vita is ebbõl indult ki mert miért nincs több ezres sebzésem TD vel aminek az oka az volt hogy egyénünk már beta elõtt függõ volt és én egy nagy nulla vagyok mert nem vagyok akkora függõ mint õ.

Nem mondod😄

Persze csalóka mert venne van az 500 a ShieldWall-ért😄 de az 1519 XP-s vereség sem rossz😊

Ugyan, hagyd már. Valahol ki kell élnie magát, ha már IRL nem teheti meg. Tipikusan olyan figura aki csak egy internetes fórumon meri így kinyilvánítani a véleményét, mert itt senki se tudja orrba verni a stílusáért.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A T-29 "hülyebiztos" tank ha nem vagy annyira egyszerû hogy a hasát mutatod te vagy a kiskakas a szemétdombon.És addig sebbzel mig le nem rohannak vagy nem kapsz egy puszit az artyktól.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

1. Közölted, hogy más véleménye nem érdekel.
2. Most azon vagy kiakadva, hogy nem cáfoltunk meg.
Pedig felraktuk az érveinket az asztalra, ahol az egyes pontban felvázolt érved a reakció...perpetuum mobile

Csak az számít, hogy neked jó legyen, mindenki más le van szarva. Amikor meg közlik veled, hogy ez nem szimpatikus hozzáállás, akkor megint az egyes pont lép érvénybe.

A fórumozás nem neked való dolog. De tudok ajánlani egy tükröt otthon.

Roger6
Mindig is a sofõr számított, nem a tank. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ki fikázta a T-29-et valamelyik nap😄

Mondjuk nem tudom mit kéne még tennem😄

Ja boccs, olyan<#vigyor2>-vagyok, biztos mert jön a hófront 😊
Netán pisztolyt szorít valaki a fejedhez és kényszerít hogy idegileg "szarrá alázd" magad? Vagy netán a gonosz gyerekek csinálják veled ezt az iskolában? It's Hard To Believe

Hát ha ilyet csinálsz 😊
Mások véleménye le van szarva, megmondta...

továbbra is:

csapat játék, bár tény "randompug", de ezt beválaltad az elején, nooboz, dühöngj (habitustól függõen), de ettõl még csapat játék

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

rám mindkét állítás igaz, szar a gépem, retardált vagyok <#zavart2>

az 1900+ wn6 pedig csak mázli, elvégre 2011 év vége óta nincsen prémem, de hát az Isten/Alah, a Végtelen, szereti a bolondokat :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

egy kivétellel mindenki cáfolta aszem
ITT senki nem cáfolta azt hogy miért kéne hogy idegileg szarrá alázzam magam a noobok miatt meg minek küzdjek utolsó vérig mint ha az életem múlna rajta amit mellesleg a következõbe nem de lehet egy másikba elfogom érni és nem gátol benne senki. Nyomós ok talán az lenne hogy ha nem küzdök utolsó erõmig akkor valami hátrányom lenne de semmi max kredit az meg senkit se érdekel.

KB ÍGY REAGÁLJÁTOK LE AZT HOGY ÉN ITT VAGYOK!

Ez egy vesztes csata volt bazd Troll,vagyis az lett volna,de nem adtam fel úgysem hogy bekerítettek.Talán mikor láttam hogy bekerítenek ki kellett volna mennem a garázsba?Már durván nyerésre álltak.Nagy sietségében super pörshing benézte és híd helyett a folyóba ment.<#mf1>

Elcseszted, mert ki kellett volna lépni már akkor amikor lepörgött a számláló<#zavart1>
Hiszen olyanokkal kerültél össze akik még irányítani se tudják a tartályt<#wilting>

Igazából ez nem neked ment, de szeretnék Trolokaa kedvében járni <#mf2>

Most úgy õszintén, úgy gondolod hogy számára mérvadó egy high effis játékos véleménye? Elvégre azok csak prémes, napi duplázós köcsögök<#idiota>.

Ki kéne írni ide fentre, hogy új szabályok vannak.
Trolokaa beírja ide a véleményét. Kommentálni, netalán cáfolni nem szabad. Mindenki más véleménye le van szarva.

Ha ezt mind betartjuk, akkor ebbõl lesz Trolokaa blogja, mert más nem írhat ide.<#nezze>

Baz, az elõbb olyat röhögtem 😄
Artic reagion, T10 csata, én KT-vel voltam. Egy T21 véletlenül nekem jött a hármas keresztezõdésnél. Visszatolatott, majd megállt beírni hogy sry. Abban a pillanatban kilõtte egy arty. Beírtam hogy "LOL, ez karma volt", erre engem is kilõtt egy arty 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Relax! Ez nem az iskola, itt nem fog senki se bántani fizikailag.<#idiota>

na én is egy pict:

aki kilép, mert jaj-jaj, nem érdemlik meg az isteni 2ks efimet, az nem csapatjátékos (ha ennél kevesebb, akkor lásd késõbb). Egészen pont annyira mint az 5K+ csatás 1200effi/mv..fülemtudja alattiak. Valaki képességei miatt, valaki személyiségébõl kifolyólag nem alkalmas erre a játékra (aki a vasra fogná, az, az elsõ csoport). De ettõl még mindenki játsza, 'me ingyé van a zIS, idtyííí/tger, sic heil!

szóval, mit szólnátok, ha ebben a vitába az 1800 (2k+ wn6), játékosok alkotnának véleményt, és az el lenne fogadva?

Igazad van, az autópályán is szembejön a sok hülye.

Ezek szerint a szabad bele-beszólás sem jár mindenkinek... ,csak bizonyos eff felett. <#nemtudom>
UGYE? 😄DDDD MÁ LASSAN SÍROK A RÖHÖGÉSTÕL!!!!

(sose hittem volna, hogy ilyen eredményeket el lehet érni egy olyan nickkel, aminek még a nevében is benne van a troll.. ^^)

Amúgy kurva jó hogy nem lehet erre a baszadék fórumra semmit sem írni csak azt hogy SZAR A WG, NOOBOKKAL VAGYOK MÁ MEGIN, VAGY MÉ SZOPAT MÁ MEGEN A WG,VAGY ILYEN SEMMITMONDÓ KÉPEKKEL SZENNYEZNI A TOPICOT. Ha mást gondolsz egyszerre 8 unatkozó neandervölgyi erõlteti rád a dolgait úgy hogy senki nem kérdezte. Érdekes hogy ezek a semmibõl jönnek elõ közbe én mindvégig úgy írkálok ide hogy mások dolgaira válaszolok és nem a másiknak szólok be kérdezés nélkül.

Ok és okozat!

elvagytok nyomva azt valahun kikék tombóni az ideget! 😄DDDDDDDDDDDDDD

Ajj de jól szórakozok! 😄DD

GOLD! 😄
Végül is nem cáfoltál rá arra amit feltételeztem....

Akkor jó, mert én is pont ugyanezt tapasztaltam. Így megnyugodtam, tehát nem az van hogy nekem direkt selejtes példányt adtak el ruszkik<#idiota>

Szerintem azért ilyen ez a Trolokaa mert naponta 2x jól megruházzák a suliban, aztán ha haza megy akkor csak itt meri névtelenül kiélni magát a frusztrációi miatt. Az internetes fórumokon mindig az ilyen embereknek van a legnagyobb pofája, mert név és arc nélkül könnyû így viselkedni.

Mindenki magából indul ki! Az hogy te ezt gondolod téged minõsít hogy eleve lenézel másokat! Szép magyar mentalitás.

Hát a statom konkrétan szar vele, mivel folyamatosan agyhalottak között kellett játszanom vele. Ez volt az egyik indok amiért tartottam pár nap pihit.
De úgy összességében tetszik a gép, csak tényleg csapat függõ hogy mire jutsz vele.

Olvasod Te egyébként a neked adott válaszokat? Szó se volt camp-rõl! Pozícióváltás. Mond ez valamit? Az ha gyorsan odarohansz a pálya egy részére nem azt jelenti, hogy ott is kell maradnod! Sok esetben ez ugyanolyan camp mint a hátul maradóké! "Király vagyok a pálya közepén a szikla mögött!"
Tényleg, hogy szuperál a S100Y ? Elégedett vagy vele? Nálam, multhéten marha jó volt, a hétvégén meg gyakorlatilag használhatatlan, 3 napig nem volt egy értékelhetõ csata vele, bár tegnap este azért voltak brutális körök.

Aha értem! Az tényleg nem sok! Ne húzd fel magadat ezen mert te is tudod hogy ez egy játék és nem ér meg ennyit hogy elszarja a napodat. (Ez vonatkozik rám is a tegnap esti miatt!!!)<#nyes> Vagy éppen itt a fórum társakkal kakaskodjál a semmin órákon keresztül!<#nevetes1> Itt a fórumon szinte nincs egy ember sem aki még egyszer sem borult ki a játék miatt. Ha idegesít kilépsz...majd vissza lépsz valamikor és kis szerencsével kedvez a matchmaker és szórakozol a játékkal! Erre van kitalálva. Én így csinálom újabban. Nem veszem véresen komolyan, hanem szórakozom vele mint egy játékkal! Érdekel minden ami a játékkal kapcsolatos, de meg kell maradni egy egészséges szintnél!<#wink> Remélem nem sértettelek meg semmivel!!! Nem volt célom!

Ui: Ne csodálkozz ha neked esnek amikor bedobsz egy ilyen polgárpukkasztó témát ideges stílusban. Nem kellett volna bele menned a vitatkozásba a többséggel mert le kellett volna venned már az elején hogy nem értenek egyet veled, és csak szardobálás lesz a vége!<#nevetes1>
pointer4
Gyere fel TS-re, felolvasom neked 😄
Na ne fárassz már.... komolyan össze vissza beszélsz öcsi
A seggnyalás az lenne, ha bólogató kutyaként viselkednék, de mint írtam, felvállalom az eltérõ véleményemet.
Valóban gondolkozom, szerintem neked sem ártana. A zsigerbõl való cselekvés az állatvilágban természetes, embereknél szánalmas.
Arra akartam rávilágítani, hogy a stílusoddal van gond.
Na hát itt egy kicsit megijedtem csata elején. "Ó why me?" Tettem fel a kérdést.

De itt azért megnyugodtam, mert nem csak nálunk voltak hülyék 😄.

Humorérzékkel nem tudok senkit megáldani. Aki nem érti a poént az így járt.

Tehát a te véleményed megtisztelõ, a másé meg nem érdekel. Egyre jobban keveredsz bele a saját magad által kevert szarba. Jobb lenne abbahagyni.
Miért van nekem olyan érzésem hogy még 14 éves se múltál el? Mert úgy veszem észre hogy a kommentjeid nélkülözik azt minimális élettapasztalatot amibõl tudnád, hogy IRL már rég összevertek volna ha így viselkedsz.