World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Azért bocsánat, hogy a ti károtokra megy a dolog, mert elég spam.
De jó érzés tud lenni, ha valaki ennyire egyszerû, hogy azt se veszi észre, amikor a saját végtermékébe fullasztják bele 😄
Annak írtam aki szerint sz@r tank a T-29.
Egyébként grt szép munka.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Akkor talán egyet értenétek velem, meg beta elõtt is a gép elõtt rohadtam volna azt bújtam volna a mapokat meg a tankokat mit hogyan kell csinálni. Biztos jó de én ennyire függõ nem vagyok és a poén az egészben hogy játékban vagy valaki az effiddel sehol máshol. Hozzáteszem a múltkori vita is ebbõl indult ki mert miért nincs több ezres sebzésem TD vel aminek az oka az volt hogy egyénünk már beta elõtt függõ volt és én egy nagy nulla vagyok mert nem vagyok akkora függõ mint õ.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
2. Most azon vagy kiakadva, hogy nem cáfoltunk meg.
Pedig felraktuk az érveinket az asztalra, ahol az egyes pontban felvázolt érved a reakció...perpetuum mobile
Csak az számít, hogy neked jó legyen, mindenki más le van szarva. Amikor meg közlik veled, hogy ez nem szimpatikus hozzáállás, akkor megint az egyes pont lép érvénybe.
A fórumozás nem neked való dolog. De tudok ajánlani egy tükröt otthon.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondjuk nem tudom mit kéne még tennem😄

csapat játék, bár tény "randompug", de ezt beválaltad az elején, nooboz, dühöngj (habitustól függõen), de ettõl még csapat játék
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
az 1900+ wn6 pedig csak mázli, elvégre 2011 év vége óta nincsen prémem, de hát az Isten/Alah, a Végtelen, szereti a bolondokat :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
KB ÍGY REAGÁLJÁTOK LE AZT HOGY ÉN ITT VAGYOK!

Hiszen olyanokkal kerültél össze akik még irányítani se tudják a tartályt<#wilting>#wilting>
Igazából ez nem neked ment, de szeretnék Trolokaa kedvében járni <#mf2>#mf2>
Trolokaa beírja ide a véleményét. Kommentálni, netalán cáfolni nem szabad. Mindenki más véleménye le van szarva.
Ha ezt mind betartjuk, akkor ebbõl lesz Trolokaa blogja, mert más nem írhat ide.<#nezze>#nezze>
Artic reagion, T10 csata, én KT-vel voltam. Egy T21 véletlenül nekem jött a hármas keresztezõdésnél. Visszatolatott, majd megállt beírni hogy sry. Abban a pillanatban kilõtte egy arty. Beírtam hogy "LOL, ez karma volt", erre engem is kilõtt egy arty 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
aki kilép, mert jaj-jaj, nem érdemlik meg az isteni 2ks efimet, az nem csapatjátékos (ha ennél kevesebb, akkor lásd késõbb). Egészen pont annyira mint az 5K+ csatás 1200effi/mv..fülemtudja alattiak. Valaki képességei miatt, valaki személyiségébõl kifolyólag nem alkalmas erre a játékra (aki a vasra fogná, az, az elsõ csoport). De ettõl még mindenki játsza, 'me ingyé van a zIS, idtyííí/tger, sic heil!
szóval, mit szólnátok, ha ebben a vitába az 1800 (2k+ wn6), játékosok alkotnának véleményt, és az el lenne fogadva?

Ok és okozat!
elvagytok nyomva azt valahun kikék tombóni az ideget! 😄DDDDDDDDDDDDDD
Ajj de jól szórakozok! 😄DD
De úgy összességében tetszik a gép, csak tényleg csapat függõ hogy mire jutsz vele.
Ui: Ne csodálkozz ha neked esnek amikor bedobsz egy ilyen polgárpukkasztó témát ideges stílusban. Nem kellett volna bele menned a vitatkozásba a többséggel mert le kellett volna venned már az elején hogy nem értenek egyet veled, és csak szardobálás lesz a vége!<#nevetes1>#nevetes1>
Valóban gondolkozom, szerintem neked sem ártana. A zsigerbõl való cselekvés az állatvilágban természetes, embereknél szánalmas.
Arra akartam rávilágítani, hogy a stílusoddal van gond.
De itt azért megnyugodtam, mert nem csak nálunk voltak hülyék 😄.