World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt a másik kedvencem, one shot!

HUNS AZ EGY SZUTYOK KLÁN TROLOLO
DarkHorSe
Jo lesz a screenshot is, biztos sokan kicsapnak arra a dmgre amit kiosztasz. 😄

Swedish people are albino monkeys

Csak screenshot van, Én nem vagyok ilyen önimádó HUNS mentalitású hogy szopkodtatom magam a replayekre forumon. xDDDDDDDDDDDDDDD

DarkHorSe
Mester kerek egy replayt, tanulni szeretnek! 😄

Swedish people are albino monkeys

Melóba vagyok és nincs más szórakozásom, nézd el nekem! És te ménem játszol? Semmihez nem szólsz hozzá csak baszakodsz itt velem! 😄

Igaz😊, sajnos rossz szokás😊. Rammer van rajta, célzásgyorsító, meg venti.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Egy T110E5 volt kb 70% on amit támadtál kör vége felé. 5 perc csak azzal ment el hogy a lightokra húzogattad az egeret még csak nem is kattintással. (ezen külön jót röhögtem mi izomlázad lehet kör végére)

Ott állt vagy 4 heavy te meg célozgattad a lightot a sinek között majd láttad a MAUST amit nem tudtál eltalálni szimpla tolatásból majd kapkodtad ez egeret az artykra amit amúgy is a ti lightjaitok támadtak de még ezt se sikerült eltalálni.

Én ezzel nem dicsekedtem volna bocs!

pointer4
Hát az lehet a baj, hogy a lánc fordulási szögéhez írt nagyobb érték, duplán elvész a sokkal gyengébb motor miatt.
De ha nem akarsz ide beilleszkedni, akkor miért nem húzol a gecibe , hogy a te szintedre süllyedjek!
A srác M41-el is hasonlóan nyomja

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

A sok scrollozgatás helyett jobb gomb a térképen. 😉
GLD meg rammer is van rajta?
Végülis, igazad van, csak 4 t10-est nyírtam ki, ebbõl egy volt med... Persze, csak a könnyûtankokat lõttem.

TROLOLOLO

olyan emberrel nem erdemes beszelni, aki elmondja a velemenyet es ha nem ertenek vele egyet, akkor szerinte mindenki fasz, csak o helikopter..

ha nem szoltok hozza, eltakarodik ..

ahogy mondta demokarciaban mindenki elmondhatja a velemenyet, es a tobbik pont le is szarhatjak..
TROLOLOLOLO
Akkor miért kapkodtad össze vissza az egeret? És miért a light tank a potenciális ellenség mikor jobb oldalt teli volt heavyvel és egy MAUST nem találsz miközbe lassan tolat. Ezek téged igazolnak. A jó artys nagyokat támad mindig nem a kis szutyok papír lightokat amik kör elején úgy is döglenek.

Nem biztos századra is szokták vinni supportnak

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

😊 Asszem találtam el nem egy mozgó tankot a videón (pl a t28prot). De most inkább nem szállok vitába egy ilyen alpári tajparaszt buznyákkal mint te. Én sem a sebzés miatt tettem ki, hanem mert végig nem a sebzésre mentem, hanem hogy azt támogassam, akinek épp szüksége van rá.

tegnap lor50-el legyorsultam az összes scoutot, akkor bennem is felmerült ez a fajta folytatás! 😄
DarkHorSe
nyóóóócezer meccs artivalll, mekkora egy <#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Van valakinek 8.8 cm PaK 43 Jagdtiger-e? Azt olvasom, hogy gyatrábban mozog, mint a Jagdtiger, de az adatai alapján agilisabbnak kéne lennie.
Mostanába az artykal mennek Td-ni meg scoutolni a francia mindkettõre jó.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nekem 9 a rekordom <#wave>

WOT nick: tepi1

Jó majd óránként generálok ide vagy 30 HSZ t mert a sok gyökér falkába cseszeget! Majd egyesével válaszolok minden gyökérnek, írtam nem akarok beilleszkedni ide akkor mi a gecimet feszengjek itt.

Sok gyökér vén fasz hõbörögjön csak én meg szórakozok hogy fáradtok mint hörcsög futtatóba. Szopjátok most épp Commander faszát mert 400 hp s tankokat lövöldöz artyval meg ha kicsit is mozog a tank már nem tudja eltalálni.

Nesztek sebzés object 212 vel!

Mikor a csata elején az arty beírta, hogy megy felderíteni, azt hittem csak viccel. Aztán megnéztem a srác statját, és látom, hogy a gyerek gyûjti a felderítõ érmeket az artykkal. Lorraine155-50 830 csata 85 kilövés és 6 felderítõ érem.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Höhh az a Bronysite rating az mit takar ?
félreértések elkerülése végett, én is votam fiatal, és sérelmeztem, ha az öregebbek, "rutinosabbak" megmondják a frankót, de azért vicces görbe tükör, na :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na én most már hivatalosan is bejelenthetem a visszavonulásomat <#hehe>

Már csak kéne kezdeni valamit a wot accommal 😄
Mondjuk hozzá tartozik,hogy amikor elkezdtem játszani,én is mindent kipróbáltam (ahogy mindenki más is,még akik szidják azok is)elmenetm a GW pant-ig,oszt beleuntam és egy másik masina árába beleszámítattam 😊de mivel a francia ágat is elkezdtem,és ugye ott a heavy igen csak oneshotos kategória,így kezdtem betelni,de ez még nem volt elég,mentem a német TD-re,elértem a ferdit,na akkor aztán mondtam magamnak elég,vissza a szarkeverõt,és így ismét a ratsclubb-tagja vagyok,persze csak néha néha <#szeret><#szeret><#action><#eplus2>
Kéne a fórumra egy új házigazda, aki ki tudná dobálni az ilyen embereket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Bárcsak agyatlan retardált idióta lehetnék. Akkor talán még tudnám élvezni a játékot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az szép. Az én rekordom csak 7, de az még s51-el. Mondjuk abból 4 td módban volt 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

A POOL-ig meg sem állj <#banplz><#violent>én toltam már 9-t is gw pant-tal hehehe
Hagyjátok, nem érdemes. Amire nem tud válaszolni, mert nem lehet értelmesen válaszolni, arra vagy baromságot ír, vagy mellõzi és azt mondja nem érdekel mások véleménye.
Elég sablonos. Sajnos online vírusirtó nincs a fórumokra, mert akkor már karanténban lenne, vagy törölték volna <#whatever>

Ez nagyon hasonlít matyashun érveléséhez, nem Õ érkezett vissza minket boldogítani? 😄

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Tudom, most le leszek cseszve, hogy artyzok, de ez egy jó meccs volt.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

<#wow3><#wow3>Kénytelen voltam visszaolvasni vagy 2-3 oldalt (mellesleg jó olvasni való volt) TE haver elmentél az amazonas-hoz egy emberevõ törzsbe hitet valamint étkezési kultúrát terjeszteni!de mit kaptál? lofaszt,nem megtérést!és még ezen felül te lettél a vacsi is !! ejnye ejnye,ne folytasd!<#szomoru1>
Válasz kell? 😄D

ÖDD KI A VETÉST!

remek érv, itt egy másik:

nem biztos, hogy, ha mindenki szembe jön az autópályán, akkor õk a hülyék...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sztem Te vagy függõ na bumm úgysem érdekel(téged).. 2. és 3. kérdésre válasz?
Nincs rá okom hogy én itt beilleszkedjek mert nem akarok. Gyengeség az is hogy most is 5 en 6 an oltotok egyet. 😊)))))))

Az amúgy miért gond, ha a troll tank gyors light, azaz pont megfelelõ scoutnak? Vagy csak megszokásból rape-eled le? 😄
pointer4
Szerintem egy normálisabb környéken, már az élõk sorából is 😄
Nem! Láttam olyat magyart aki nyáron kezdte és 16 000 csatát kipörgetett. Az a függõ. Az én napi 30 csatám sztem nem sok.Vagy mennyünk tovább a közismert emberke aki ide is szokott írni aki 5 accot húz egyszerre.

popey8
Azt hiszem a továbbiakban nekem is kerülnöm kéne az ehhez hasonló szitukat. Péntek délig felfüggesztették az accomat egy blokk manõver miatt. Egyik agyhalott (arty) T8 csatába behozta a kis barátját az egyik új német lighttal. Na én meg gondoskodtam arról, h ne sokáig élvezze a csatát. Mindenki helyeselt, csak az egyik arty csicska szólt be meg provokált állandóan, nekem meg elgurult a gyógyszerem és megpuszilgattam kicsit. Fenyegetõzött, h majd elküldi a replayt a supportnak, de nem vettem komolyan. Aztán tessék. Innen is "szép és hosszú" (értsd: szenvedéssel teli és rövid) életet kívánok neki és a jelentgetõs kurv@ édesanyjának. Buktam 2 nap prémet. Én is hülye voltam, h ráugrottam, de ha már arty nyomoronc, legalább fogta volna be a pofáját és húzta volna meg magát.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Be se kerülne 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tényleg, nem vesszük fel a klánba? Lehetne valami kabalatroll, vagy ilyesmi<#idiota>

már boccs, de ilyen habitussal repülnél a huns-ból :-)