World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A free-rõl annyit hogy a patch napján fél 4 kor KOMOLYAN találkoztam egy britt Tx td-vel!!nem is tudom mennyi lehet???3 óra köbö a patch után ? úgyvalahogy<#kocsog><#kocsog><#kocsog><#mf1><#mf1><#mf2>
Biztos vagyok benne, hogy erõsen nrefelték a Lõwét. Kibaszottul pontatlan az ágyúja a szokásoshoz képest, kb. 3xannyit pattog gyakorlatilag mindenrõl, mindenki átlõ, akárhogyan forgatom, még idõnként a tornyot is szembõl, ill. mostanra majdhogynem még a szaros wolwerin is több creditet hoz. Minekután tank ászom megvan vele, nem hiszem, hogy ennyivel szarabbul játszom. B****** meg a ..........
Ha eldobod a skillt, akkor az összes leesik és elölrõl kiválaszthatod mind a másfelet. Amit vesztesz: 20k creditesnél 10%-ot az összbõl, aranynál meg semmit. Asszem. 😊

Valamint ha a legénységed nem volt 100%-on, mert ráképezted egy másik tankra, és akkor dobod el a perkeket, akkor "rácsúszik" az XP az alapszázalékra, azaz 100%-os lesz és a legutolsó skilled annyi XP-t veszít amennyi hiányzott ott lent (de %-ban ez ugye nem lineáris). De itt most gondolom nem ez a helyzet.
Van egy tankom ahol a legénységemnek van már egy 100% skillje, plusz a második skill 50%nál jár, hogy tudom lecserélni az elsõ skillt?Lehetséges?

Itt mindig mindenki mindent átugrik free-bõl, már nem elõször olvasom, télleg érdekelne, hogy ennyi pénzt beletoltok a játékba? 😊

Mert normál esetben ugye a csata 5%-át adja meg free-nek, napi szorzók nélkül. Egy adott ágat eljátszva T8-ig összesen nem termelõdik annyi free XP, mint ami a T8-as és T9-es lánctalp+topgun kombójához kellene, és akkor itt még komplett T5-6-osokat átugrálnak emberek, éseztígyhogy? 😊
A KV2 még mindig mókás tank. 😊

lor155-51 jól hozza az XP-t...1 shootolom a isut, még egy másik tankot is kilõttem, csomót sebeztem is, erre 360 xp-vel kiszúrja a szemem, mert vesztettünk. Hát én kérek elnézést 😄
Még nem vettem meg, de a látottak alapján inkább átugornám freebõl.
Nekem olyan tanknak tûnik, ami a top ágyúval jobban örül a tier8as csatáknak, mintha top tank lenne. Tier5ös tank már átlövi 10/9x de inkább 10x és 2 újratöltés között szétszedik a 2-3 secenként lövõ tankok. Nem tudom mennyire voltak stock motorosok akikkel találkoztam, de nekem tier6os protonak tûnt páncél nélkül. Halál után néztem, a kitéríthetõsége sem olyan mesés. Persze sokat számít, hogy kinek a kezében van, nem élharcos tank, tipikus papír td jó ágyúval. Ha te lõsz elõször és az ellenfél távol van akkor jók az esélyek. Az egyetlen dolog amiért talán megéri megvenni az a top ágyú kifejlesztése, ami a tier8as TDn is szerepel, és nem rossz, ha azon már megvan.
Olyan csapatom volt basszus, egyszerre két oldalról flankoltak be...

Bal oldalt tök egyedül voltam, a többi birka meg egymást lökdöste a sikátorokban.. Ott lõtték õket halomba. Az ilyen "képességekkel" megáldott emberek miért játszanak..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Álom álom, édes álom.

Nagyon perverz!!! 😄
Pár napja volt szó valami szûrésrõl, hogy túl sok idióta ne kerülhessen egy csatába.. Az komoly, vagy csak szeretnénk..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ács Pancser replay ha érdekel valakit KV-2-vel.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

DarkHorSe
Churchill Gun Carrierrol mi a velemenyetek? Volt mar valakinek? mennyire hasznalhato, sok rosszat hallottam rola.. 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Szerintem jó tank. Elég kevesen lövik át, 4000-5000 sebzést is kibír, mire kilövik. A legtöbb steel wall címet ez szedte össze nekem. Ha szemben van, akkor elég nehéz kilõni, én a torony és a test közötti, mindkét oldalon levõ másodlagos páncélzattal nem bíró részt szoktam lõni, ott általában átüti bármi. A lényeg, hogy ne a másodlagos páncélzatot érje a lövés, mert azt blokkolja.
Igen, lassú, igen, gyenge az ágyúja, de ez sokkal inkább heavy, mint medium tank, és jól bíra a tüzérséget is. Ja, és rengeteg pénzt tud hozni, ami nem mellékes. Ha jól rémlik, a Type-59 + JagdTiger 8.8 + valami után ez a negyedik, ötödik a sorban, ami a legtöbb egy csatára jutó átlagos bevételt hozza.
Ráadásul kiváló kiképezni az amerikai közepes tankok legénységét, egy T-20-assal felváltva használom benne a legénységet. Annál mondjuk sokkal jobb a Super Pershing 😊 De még jobb a JagdTiger 8.8. 😊

Más. Azon gondolkodom, hogy klánt keresek. 5000+ csatával, IS3 + TigerII fullos Tier8-as tankokkal, JagdTiger8.8 és Super Pershing premiumokkal. Olyat, ahol nem feltétel a napi 8 óra játék, nem igény, hogy minden nap legyen gép elõtt az ember, nem csak tier8+-os csaták vannak, de van ember, akivel lehet csapatban menni.
T6 td-vel is átlõhetõ,de Is-el sem szokott nagy gondot okozni,ha még elõveszem,de T34-el nem igazán ellenfél.Nem mondanám hogy félek tõle.

Imádkozz, hogy akivel találkozol ne tudja hol lehet belõni szembõl.
Imádkozz, hogy a random ne segítsen az ellenfelednek.

Szia!
Elég pontos az sp ágyúja, hogy ne kelljen az ellenfél arcába mászni vele a weakspotok eltalálásához. Szembõl a lövegpajzs feletti rész lõhetõ át, illetve a lövegpajzs alatt a torony két széle, valamint a front toronyhoz közel esõ pereme gyengébb valamivel. A front 200-225 penig többnyire véd, a 120as 250 körüli penes ágyúk már átlövik. Beforgatva azok se feltétlenül.

Ha látod, hogy valaki rád céloz, akkor elég ha kicsit mozgatod a tankot elõre-hátra jobbra-balra és nem fogja tudni ellõni a gyenge pontjaidat (kupolák) túl sok player. Ha 250es ágyúval lõnek rád, akkor meg durván tessék beforgatni, és lehetõleg mindig olyan helyen legyél, ahol egyik oldalról fal van. Értelmesebbje úgy is flankelni fog, de ha erre figyelsz és idõben elkezdesz visszahátrálni ez is kivédhetõ.

Ha mész a nagyokkal, akkor egyrészt a páncélod és a rofod miatt vagy nagy segítség másrészt azért, mert ha van melletted olyan akinek erõsebb, többet sebzõ a lövege, akkor inkább rá fognak koncentrálni, mint rád. Így meg könnyedén eldöntheted a csata azon részét, amibe belekeveredtél. 2k sebzés a legtöbbször könnyedén összejön, ami már 30-40k profit.

T8-tól felfelé használhatsz gold ammot is (néha jól jön, de nem fogy belõle sok), vegyél vagy 200at amikor akciós lesz, az kitart elég sokáig.

Egy kalappal hozzá, jó kis tank 😄.
Solten
Erdekelne hogy mi tetszik nagyon benne... 😊

Saor Alba

Boconadi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként érdekes, hogy amikor velem szemben jött a szuperP, hiába próbáltam 8-as vagy alatta levõ tier tankkal lõni, semmi nem viszi át, kivéve hogyha a tornyán a két löveget lövöm, de azt csak relatív közelrõl mûködik.
Ma megvásároltam, mert nagyon tetszik, de azt tapasztaltam, hogy mindenki ott lövi ahol akarja, mindenhonnan sebez, a csövet pedig kilométerekrõl lövik, és mindig eltalálják, vagy ha máshol akkor is besebeznek.

Egyébként raktam bele egy 100-as oktánszámú benzint ami szerintem a minimum, mert ahhoz képest, hogy med tank, marha lomha...

Ezért szeretném ha segítenétek, hogy mit csináljak, és mit ne
Boconadi
Super Pershing-rõl mi a véleményetek? Ki használja? Hogyan használjam? Arra rájöttem, hogy a két csövet a tetején védeni kell, mert mindenki tudja, hogy ott lehet belõni. Egyéb technikák? Legyetek szívesek adjatok valami tanácsot! 😊

A legénységet hogy fejlesszem? Milyen képességeket adjak nekik? Javítás elõször? Vagy elit alakulat?
igen akkor még a t20-t nem is mondtam...
Szerintem a T20 is klasszisokkal jobb nála.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ne viccelj, szinte csak mediummal játszok, hát hol van ez egy t-34-1hez vagy egy comethez képest...fos 😄 amúgy meg vagy 50 csatám tuti van vele.
Master91
50-100 kör után érdemes egy tankról véleményt nyilvánítani.

500 csatám van vele, és szeretem.

Van 1-2 hiba benne, de jó médium a tierén.
Az ftc finn klán(család).😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

hát ennél a VKDB-nél nem sok szarabb tank van a játékban. Gratulálok ehhez a csodához, nagy toronnyal 1 kört mentem...75 milisnek meg szar a rofja, de akkor már inkább úgy, mint így...
Nah ritkán vagyok nem rég néztem át a képeimet és látom mennek a szép posztok a trollokról. Kiválogattam pár képet. Elõször nézzük a Derp trollokokat. Elõre is bocsánat a sok képért!

Ez id Derp troll csak ezzel én trollkodtam! 😄 (1101)

De volt hogy más trollkodot! 😞

Az utolsó jelenség ami régen és most is meglelhetõ a wotban én az auto aimnak tudom vélni hogy 0-500 méterrõl bárki képes megcsinálni velem ezeket! A torony tövéhez való lövésre gondolok.

Victory!
Map: Mines
Date: 2013. március 13. 23:32:52
Vehicle: Alecto
Exp: 702 (x2) + Credits: 8 351
Achievements: : Expert: France

Ezzel a kis szarral lett meg.Király!

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JeffDunham
Siemka törni kicsit angoltot <#taps><#nevetes1><#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Komonyi képét én sem tudom úgy megnézni ne röhögjem el magam.
Pedig néhányszor már láttam.
Asszem az a topic megy a kedvencek közé.

Új célt találtam a játékban! Szarrá trollkodni a hivatalos fórumot!<#nyes>

Nem mintha a kép fölé írásos versenyeken ne próbálkoztam volna már ezzel. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

JeffDunham
Hmm lehet ezzel ilyet is?! <#buck> Nem duplázó. sima kör. <#wink>

ez legalabb oylan mint heavyvel sose menj a varosba, csak nyilt mezore es hegyre foleg ha lassu.. ez az uj divat az irtofifkas retardalt seggidiotkanal..
Azt is jó lenne megérni, hogy egy tier IX csatában a Cliff pálya közepének jelentõségét megértik a retardált idióták.

Kíváncsi lennék,hogy egy SuperP-vel hogyan lehet 12 HP-t sebezni összesen. Véletlenül neki ment az ellennek?
Nem írom e honnan jött, de aztán sokat panaszkodott a chatban meglepõen sok Y és W karaktert használva.

JeffDunham
Most történt velem. Meglepõdhetett szegény magyar kolléga. <#awink>

Solten
Ti hulyek vagytok, itt vihogok a melohelyen, a hitleres vidon mar a konnyem is kicsordult, aztan a #211646, a naptaras meg total kesz 😄DD

Saor Alba

matyashun
Itt jövök képbe én " 😊

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

matyashun
A háború nem a kényelemrõl szól! xDDDDDDDDD trolloka ez az én dumám de mindegy 😊 figyelek -

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Itt is van némi anomália.
Am lehet hogy vagy a táblázat rossz, vagy pedig a WG szarta el a lightok besorolását.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Roger6
Gyanítom ha nem szakaszban, bukjuk. Kritikus együttmûködés. Az volt. <#nevetes1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pályázatom a pedotanker top 200-ba. 😊

Ez is elég érdekes:

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hát lehet T9 csata volt az. 😊

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kegyetlen hülyék a magyarok.
Komonyi képe mindent visz, de Pugi-én is szakadok.<#taps>

Süti. 😊

Az se rossz. Csak akkor meg Szörp feje dominálta volna a képet és megijednek a kisgyerekek. 😊

13-90-el én is voltam T8 csatában, mondanom sem kell, gyilkos volt. Úgy emlékszem rajtam kívül 4-5 t8 tank volt, a többi kisebb. De voltam már artyval is top tank, pedig elvileg az sem lehet.