World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fura, mert elvileg õ se lehetne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Izé, bocs az ujjnak így kellett volna állnia, de nem figyeltem. <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hidd el, nekem már ez is annyira tetszik, hogy kicsordult a könnyem a gyönyörtõl. <#levele>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Annyit még alá kellett volna írnom, hogy
because: working as intended

<#eplus2>

pointer4
1390-el voltam már egyetlen 8as top tank.
patchaou
Én a napot jó nagyban csinálnám meg, a felsõ levágás lenne a kép teteje az alsót meg eltakarhatnák a hegyek. Még nem raktam vissza a fotosoppot, ezért nem csinálom meg.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Keresni kellett volna egy rendesebb Napot, meg rászánni egy órát és akkor lehetett volna olyantot, hogy a napsugarak lövellenek a tank felé. 😊 Meg Szörp fejét el kellett vón forgatnom, hogy a tank fele nézzen.

<#eljen>

Vajon hogy kerülhetett a WZ-132 T8as csatába? Talán bug lenne? Elvégre a T8 lightoknak a T9 a belépõ szint, nem? Megnéztem a hivatalos táblázatokat és ott is T9 neki a minimum.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszönöm a segítséget, hogy kicsit trollkodhassak a WG-vel!
HIHIHI

Miért nem engedi a hivatalos fórum, hogy feltöltsem a verseny képem?
Ezt írja:
You are not allowed to use that image extension on this community

Nemigen jó az a nap, mert hiányzik az alja. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ximix
Lehetne nyitott TD amiben Ken dob egy szívet SerBarbie-nak,
a naptárban meg minden nap 1.-e lenne
Én kitettem magamnak avatarnak. Igazából úgy se sokat írok ott, meg ha kapok valami bant az se izgat.

Master91
Must have!!!!
ximix
Múltkor volt a play barbie online kijelentése szerintem azzal kellene összemixelni a 2. évfordulót 😊
Barbie tündér repkedne az egyik sarokban varázspálcával SerB arccal alul meg ép egy TD lõne 0 sebzést ami emelkedik felfele ez át lenne húzva kijavítva 2-re és folytatva anniversary felirattal .....
Master91
Itt sg-n inkább piros pontot 😄

Kacsa1 beköpne, de mivel kb. 2x írtam hivatalos fórumra, ott se tudna bele kötni , nem tudom 😄

Be linkeljem valahova? 😄 1 hónap fórum ban nem izgat...
big LIKE :-)
amugy mekkora ban kapnäl erte szerinted? :-)
kár hogy google-n nincs más hasonló kép róla 😞

It\'s a trap!!! :)

Master91
Hát ez a kép gecc 😄. Meg van az új avatarom a hivatalos fórumra 😄.

<#falbav><#wilting>

[HUN]Kami*, kiskami*

Hát ez piszok jó, olyat röhögtem amikor megláttam 😄.

Master91
Köszi!
Nekem még az sem sikerült, hogy Serb fejét kocka nélkül vágjam a napba.

It\'s a trap!!! :)

Koridor
Ha a Karib tengeren vagy és vízálló a laptopon próbálod <#eljen>

ximix
*korlátok
Így jó lesz?

Koridor
Szerintem már tutira vették a wit, biztos ment a noobozás <#action>
1:30 volt hátra és 1:7-re álltam, erre mondják hogy a hüjéknek van szerencséjuk <#kocsog>

Hasonló okokból nem kerül német tankokra gondolom railgun, sugárhajtómû, esetleg ezért nem áll össze 5 Maus egyetlen szuper-tankká.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Tévedtem! Beismerem. Rájöttem, hogy kell játszani a t29-el, és azt kell mondjam, hogy: NAGGYON FASZA TANK!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

"Q: "Why isn't German multilayered armor modelled in the game?" A: "Because such an armor was in no model of the mentioned nation until the end of 20th century" (SS: a player claimed that the E-100 had multilayered armor based on some scheme that wasn't sourcelinked)
- SerB regarding the same issue: "This question has been answered already, the tank corresponds to our data"

Nehogy valami extra cucc legyenva német hk-kon...

Más. Az ftr blogos srácot végleg bannolta a Kacsa a hivatalos fórumról. Vajon mivel húzta ki a gyufát?

Üdv!
Szeretnék 1 kis segítséget kérni.
Nem vagyok nagy képmûvész, nincs photoshopom se, de szeretnék nevezni a naptárkészítõ versenyre.
A képek, amibõl szeretnék 1et csinálni, itt vannak:

Remélem értitek mi akar ebbõl összeállni. <#eplus2>

Baz, ez hatalmas! A legjobb mikor Himmler lerammolja <#taps>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Most vettem észre, hogy egy magyar srác csinálta. Nagyon jó poén!
Minden rajta van, ami kritérium volt :d
Egyszerû, mint egy raklap :d

Ez hatalmas:

Hát ezt sajnálom :d
Reménykedtem, hogy eltelik egy kis idõ, és egy szerverkarbantartás alatt felviszik itt s 260-ra, ezért nem adtam el eddig. Erre ott viszik le.

Trollkodik, hagyd...

voivod32
Ez atomjó volt!<#vigyor4><#vigyor4>

Kurt Rider, Földi Pál és hasonszõrûek könyveit, illeti igen nagy kritikával olvasni. Nem véletlenül kerülnek pár száz forintba. Nagyon rövid idõ alatt összeszerkesztett, minimális kutatómunkával készült ponyvatörténelem, ahol a mennyiség számít.
Master91
Kegyetlen jó 😄 😄
voivod32
Kösz, majd a bolygókerekes modifikációját veszem meg, hogy könnyebb legyen oldallal támadni.<#vigyor4>

Amikor legközelebb 0 dmg penetration lövünk, amikor one shotol az arty jusson eszünkbe, hogy ezek a dolgok még Hitlerrel is megtörténnek! 😄

Ezt ismeritek?
titkos fegyverek
Durva dolgokat írnak benne.
Ha tudtak volna többet csinálni némelyikbõl, biztos nyertek volna a németek.

Nem én vagyok Mátyás!