World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom hogy nem olvastad e el rendesen amit írtam, vagy csak nem tudod megfelelõen értelmezni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Meg nyugodtam, nem én vagyok a sz*r 😄
Én abban vagyok mostanában (még a szorzót sincs idõm általában végigküldeni mindre), de meh. Nem olyan jó a grafikája.. :/
Te láttad már, hogy a monitor mellett van egy másik világ is? A valós... 😊

Lor50 az elsõ franciám, nekem is szarul jön vele (Grille-nél és S51-nél ilyen gondom sose volt). Valszeg a kis alapsebzés mellé még low XP coefficient-et is kaptak, hogy kevesebben grindeljék el a batchat arty jóságig 😊
Master91
Nem tüzérrel nem volt gondom,sebeztem jött az xp.

Itt sebzek, nem jön xp.
Köszi szépen!
Fentebb se lesz jobb.
7es artyra 2x volt 1000 xp-m a 173 csatám alatt prém nélkül.
Artyzol, megérdemled az alacsony xp-t. <#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Francia tüzéresektõl kérdezem, a 4-es artyra direkt szarul jön az xp?

Volt amikor 7-8as csatába szettem 1100 sebzést, és valami 400 xp-t kaptam :S

pedal to the metal...

Sunsetjoy
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_internet_install_eu.exe

Így megy?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nekem nem tölt be a hivatalos oldal. Egyébként a laptopomon szeretnék játszani, azon ugyanis 7.5 óta nem volt frissítve, így újra szeretném rakni a játékot, ezért kellene a launcher. Ha megkérnélek letöltöd, aztán elküldenéd nekem?
Sunsetjoy
A hivatalos oldal mûködik. Launcher miért kell neked amúgy? Webinstallhoz?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hahha, nagyon vicces. Mindegyik szerver hivatalos oldalát betölti a gép, kivéve az eu-t 😞
Így a pontos.

Mesmerize, a frissítést próbáltad?
Nem tudja valaki, hogy miért nem megy a hivatalos oldal? Valaki tudna esetleg küldeni egy launcher-t?
Mondjuk úgy hogy vannak ágak ahol hátrány és van ahol nem.
Pl kínai mednél azért sok mindenkinek ott volt a széttápolt crew. Ha jön a német med ág ott is sok mindenkinek lesz. De pl a brit TD ág már neccesebb, mert nem hiszem hogy sok mindenki húzott volna ki az AT15-ben 3 skilles jobbágyokat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszi, ez korrekt magyarázat. <#eljen> <#hamm>
Világos, félreértettem a témát.
Persze, én "az új ág bejövetelekor már aznap megvan a T10-es"-ekre gondoltam. Ott hátrány. Az, hogy az ember free-bõl átugrik bizonyos modulokat magas tierben szükségszerû.
Venti.

egy Pz S35-re ha választani kell a kettõbõl camot vagy ventit érdemes rakni?😊
uccsó csata 15 2.. azt is én lõttem.. Ilyenkor ér elküldeni a csapatot a halál f@szára, vagy az is a magyarokra jellemzõ tahóság? ^^

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kivéve, ha van elfekvõben valahol egy adag emberke.

ximix
Mondjuk nem probléma ha elõtte már húzott extra legénységet, netán még prém trainer tank is dukál az adott ághoz.

De egyszerre lehet több ágat is húzni. Termelõdik az szépen. Ettõl persze lehet, hogy valaki goldot költ erre. Azért nem jó ötlet, mert a legénység nem fejlõdik. Hátrány.
WZ-120 tulajok! (elsõsorban Marchizor, ha itt leledzik 😛) Tippeket kérnék arra hogy hogyan kéne játszani eme kétségtelenül remek, de némileg komplikált tankhoz.
Számomra a hosszú újratöltési/célzási idõ és az alacsony (vagy inkább nem létezõ) gun depression az ami a problémát okozza.
Próbáltam eddig a Type 59hez jó roham taktikát, de felsültem vele, jelenleg valami sunyulós, csipkedõs taktikán gondolkozok.
9 csata alatt van vele 33% winrate. Persze ebben közre játszik az is hogy a csapat 3 perc alatt képes nagyobb veszteséget szenvedni mint a Vörös Hadsereg a Barbarossa hadmûvelet alatt 😄.

ximix
Elsõ benyomás VKDB-vel atyagatya ezen mi a bánatost élveznek annyira többiek óóó mi a p..nek vettem meg,de ha már megvan valamit okozni kellene vele, 105mm gold és álca skill, távcsõ, célzásgyorsító, venti, ha nagyok vannak spot a bokorban és várni a szitut amikor kiszáguldó és egy -350 elhelyezel egy IS oldalába és vigyor

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majd jött a P 😊szokásos atyagatya ez lassabb mit a VKDB mi a túrós lesz ezzel, odaszaladok oldalba lõlek taktikához már nem az igazi, de amíg a /100 meg nem lett azt játszottam majd jött a minimap fight miszerint legtöbbször tisztes távolból ahonnan nem derítenek fel szórod az áldást nem sokat sebez, de gondolom a modulok, emberek hullanak mint õsszel a legyek 😊 az se lebecsülendõ

[/spoiler
OK!
Lájkolom!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Betoltam a contest topicba is. nyomj rá +1-et. én is nyomtam a tiedre 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

<#nevetes1>
Not bad!
De a naphoz azért ragaszkodtam, mert a mai napig nem tudom kiverni a fejembõl a Teletubbies vihogó-röhögõ napocskáját.
Asszem 1-2x láttam csak de egy életre roncsolta a személyiségem.
Pont ugyan azt a hatást érte el, mikor elõször láttam SerB-et nyilatkozni 1 videóban (hulla másnaposan, puffadt szemmel).
Ezért akartam abba belerakni SerB fejét. <#nevetes1>

Aha. orosz van su-26,su-5, de kicsit sebez, és kiábrándító, hogy 6-7 tiernél lövök 10-12 -t és sebzek lövésenként 2-5 -öt. Ahogy néztem a Grille a jobb ágyúval komolyabban sebez. Gondoltam megpróbálom, de megnézem az amerikaiakat is. Szeretem az artyt, mint ahogy a tengeralattjárókat is.
Lehet ez is egyfajta jellemrajz 😊 .

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Szerintem amerikai artyval jobban lehet haladni,orosszal meg könnyebben.

Nekem a napi robot után-közben kimondottan kikapcsolódás a játék. Egész nap gép elõtt ülök, ha rám jön kicsit játszom, aztán munka folytatódik.
Van-e arra lehetõség, hogy a magamfajta nem annyira rutinos de elszánt emberkék a maguk szintjén játszhassanak ? Igényelném az efféle csatákat ahol dumálni is tudnánk egymással, kis közösséget alkotva. Századokat alkotva mondjuk, de esetenként zártan, hogy zavartalanul tanulhassunk egymástól. Az sem lenne baj ha lenne aki mentorálna. Nagyon megköszönném.
Szeretnék tudatosabban játszani. Tier 5-6 -ra gondoltam.
Master91
Így már értelek 😄
Pontosan. Mivel a napi több órát is eltöltök ezzel a játékkal, megéri pénzt invesztálni bele a lent leírt módon, az az 1 havi prém + némi free XP nem olyan nagy összeg. Régebben néha többet költöttem kocsma/bulira rövidebb idõ intervallum alatt (egyetem elsõ 2 év, azóta is visszasírom<#rinya>) 😄. Esetleg ha néha napján egy kicsit több pénzhez jutok akkor beleinvesztálok egy kicsit többet, de ez általában évi 1 alkalom max 😄.

Van valami 19 tankom, abból vagy 13 T10-es, szóval nem szoktam. Csak azt a 2-3at amivel éppen játszok aznap, meg általában 1-2 ezekbõl épp olyan amit húzok is.

Hasonlóan gondolkodom én is. Leköt a játék, jól szórakozom. Csak nevetek azokon akik ezt véresen komolyan veszik és folyamatosan a készítõkez anyázzák. Szvsz ez is nagy dolog, hogy lehetõség van ingyenesen szórakozni.
Ha pedig egy kis pénzt szánsz rám nagyságrendekkel gyorsabban haladhatsz. Öszintén olyan nagy dolog 3-4.000 Ft-ot havonta rászánni a napi szintû szórakozásra ? - nem hinném. Hol kapod ezt meg máshol ? Én személy szerint csak azért nem futok elõre, mert ismerem a korlátaimat. Tier 6 -ban megálltam, most artyzni tanulok, de csak alap Grillem van, ma reggel szereztem azt is. A jobb ágyuját meg fogom venni, aztán legalább 50 csata míg tovább lépek.
AZt el tudom fogadni hog valaki elvbõl nem fizet, de azt nehezen, hogy anyázzátok azokat akik pénzért elõnyhöz jutnak. Ja és ismétlem, nem 10 ezrekrõl van szó.
Tankra nem költöttem freet régebben, a felszerelésekre viszont elég gyakran. Nem szeretek stockkal szenvedni én sem tier 6 felett. Eleinte csináltam, de akkor örültem, ha a tank hegyesebb végét fordítottam a megfelelõ irányba. 😊

A kínaiaknál átugrottam az elsõ négyet végül, mert tökig ért a free xp. 😊

Master91
"És ebben nincsenek benne a duplázók mert nem szoktam csinálni õket."

1x egy nap TUTI meg csinálod õket <#conf><#conf>
Nekem általában ilyen 15k free/hét összejön. És ebben nincsenek benne a duplázók mert nem szoktam csinálni õket. De ha mondjuk van egy 5x event akkor egy hétvégén simán összejön 20K+ free csak a first win körökbõl.

Master91
Kezdj új accot, vegyél rá 8-as prém tankot,meg még egyet, prémiumot, menj 100 csatát, elég xp-t meg pénzt farmoltál, beválthatod arannyal free expre.

HOPPÁÁÁÁ akár instant tier 8-as tank is lehet az így keményen meg harcolt free exp-dbõl!

Nem mindenkinek kell már tier8-9 tank. Aki naponta megy 20-30 kört 600 feletti átlag xpvel, annak egész jól jön a free xp. És ebben benne vannak a 2-300as defeatek meg az 1100+os winek is. Ez meg egy új ág, ami most jött be, és a tier6 tankjáról beszélünk, a tier8-9 track+gun még odébb van. Mire végigérsz a 9es tankik, elég sok free összejön megint. Fõleg, ha esetleg más tankokkal is játszol, naponta 5 tank firstwin pl 1500 feletti, már napi 375+ free jött. És ez csak 5 kör volt. Ehhez jönnek még a defeatek, meg ha még mással is játszol nem csak firstwinezel akkor az is.
Én speciel egy ilyen havi 3000et ráköltök erre általában. T9 tankokon jóval egyszerûbb így top löveget venni mint szenvedni.
Annyira nem egy nagy összeg ez szerintem. Nem megyek el bulizni(vagy valami olcsó kaját eszek pár napig) +elmegyek plazmát adni 1 héten és már meg is van az ára.

Jha, csak azok gold-ból váltották át keményen. Azt ebben a topikban kevés emberrõl tudom elképzelni. 😊

Toweliee: igen, és ott írtam, hogy 5% és még a szorzó se megy rá.
Köszi.

http://mwreplays.com/replay/EOIQ8YWYNLI3/

WOT nick: tepi1

A free xp-ért nem kell fizetned, az termelõdik a csaták után.