World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmmm vajon bekerülök a top 200ba? 😄
vicces lenne ha nyernék aranyat....
"SS: also apparently the 3 Soviet light tanks: T-60, T-70, T-80 at tier 2, 3, 4 probably"

egy új ág lesz ami bekapcsolódik majd a jelenlegibe.

Ez oké, de mikor ez is a köv. patchben jön? Nem is hallottam még róla. Látom hogy orosz meg hogy light, de hova jön majd? A T-50-2 után vagy helyette?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

sosem fogom megérteni a játék "logikáját":

bisonnal még sosem sikerült átlõnöm a t-28at: 75-ös pen vs 30-as páncél, viszont alival (alecto) (47-es pen) gond nélkül.

ez a játék egy csoda

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ezmiezez?

T-60

voivod32
Én a német lövegekre szavazok. Nem sebeznek akkorát, mint a szovjet, vagy amerikai lövegek hasonló ûrméretnél, és nem olyan gyorsak mint a brit lövegek, de amit megcélzol, azt el is találod!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én nem merem hallgatni, mert ha nagyon elkap a hév akkor annak nincs jó vége, így is elég hülyeséget csinálok. <#banplz>

A koncert meg alap, 2 hete megvan már rá a jegy. <#taps>
Na de elég az OFF-ból. <#integet2>

QuentinT
Nagyon jól néznek ki a képek. A legalsó alapján, jól gondolom, hogy nem lesz már annyira egyszerû szembõl kigyújtani, mint egyébként a német jármûveket? Nekem legalábbis úgy tûnik, hogy hátul van a lánchajtó fogaskerék.

Általában Sabatont hallgatok játék közben, szóval nincs szükség hozzá modra, csak egy winampra 😄.
Jövõhét pénteken lesz koncertjük pesten, már alig várom 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na most ettõl hirtelen fellángolt a lelkesedésem, rákerestem és igen, van! <#taps>
Wot Sabaton sound mod <#eplus2>

mijki
A 8.5 nyáron jön igaz?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ximix
Valaki bírja a mazót pl.te
Igazából minden nemzeté másban jeleskedik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ximix
Az visszapillantó tükör, mert az nagyon kell rá😊
Maala
Miben? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Most kell elismernem, addikt vagyok. Nem elég hogy végigszenvedem az AT-2-t de belekezdek az AT-8-ba is egy 110 penes ágyúval. Mikor kezdõdik már a fun? Duplázóban elért eredményem: 4 mellélövés majd két light megszívatott, 15 bekapott találat. Persze tudom, nem kellett volna a lemmingtrain ellen szólni.
De ebbe is 24k free xp kell egy középhasználható ágyúig. Miért büntetem magam?

Sziasztok
Melyik országnak a lagjobbak az ágyui?
Gõzöm sincs. Én csak a zene miatt szeretem ezt. De a kommentek között biztos leírta már valaki.

Jármûvenként külön-külön számolja, illetve van a free xp, amit minden csata után kapsz, az alap kapott xp 5%-ának megfelelõ mennyiségût. Ezt bármilyen jármû fejlesztésére használhatod, de értelemszerûen sokkal lassabban gyûlik, mint a normál xp.
szerintem nagyon jól néz ki a tank is meg a pálya is

Srácok a játék a TP-t országonként külön számolja?
voivod32
Mi a címe ennek a filmnek?

Elvileg onnan is lehet majd menni rá. De elõször a VKDB-bõl lehet majd kihúzni.

Sziasztok Új vagyok a WoT világában. shinkirou_dreamer néven megtaláltok.. eszméletlen jó ez a játék 😄
Master91
És az új kínai map <#wow3>
Ulvar
ez a VK2801 ágból jön majd?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Óóóóóó<#szeret>. Nem vagyok német fan, de ezt a tankot nagyon várom már 😄.

de itt mért van 4t? 😄 mind1 ennyit ír 😊
Eladva:
'IS-7' sikeresen eladva. Kapotttt: kredit: 3 064 464. Elköltött: arany: 10 . 😄 vessetek meg 😊
Count Adyn
Jaj nekem egy ideig fent volt a red army choir mod, és az szól csatak közbe is, de leszedtem végül mert már túl sok volt a hangulat, simán államosítottam volna bármit 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ha már Berlini csatás videó akkor inkább ez 😄. Még a zene is sokkal jobb 😄.

Sziasztok!
Kínai 10es medet szeretnék és type t34nél tartok. Merre érdemes továbbmenni? 59-16 vagy type-58???
Mégiscsak meg kell néznem a hatékonyságomat, miközben rohammal veszem be magamelõtt a falat URÁÁÁ URÁÁÁ, NÁ RÓGYINÁ felkiáltással. Különben hogy mérjük le, hogy mennyit tudott anno a seggrészeg kolhozparaszt? 😊

ximix
Na az camo a Stug-on 😊

Nana, az úgy nem autentikus, a Szovjetunióban ki nézett effit? Senki. 😄D
voivod32
Végre egy normális csata!

Ulvar
Type T34-el acélfal meg hidegfejû egy csatában az csak szerintem egy kicsit furcsa 😄?

Akkor oda csak lovak meg bikák járnak... aztán majd csodálkozik a szingli, amikor 9 hónap után egy kis minotauruszt hoz a világra 😊

ximix
Hát ugye ott van még a sperma bank, de liter alatt szóba se állnak veled 😊
Ulvar
akkor használd a youreapet felületet, és akkor folyamatosan csak ez fog menni 😊.

Király. Ki fogom próbálni, hogy veszek egy üveg vodkát, megiszom és úgy wotozok, hogy közben ez a zene megy. Aztán másnap megnézem a meccsek effjét. 😊

Ulvar
Akkor ez a te videód.

Fór dö mátörlend!

Hehe, vki szó szerint a vérét adja a ruszkiknak 😊

Az a kék félkör a látótávolságot jelzi?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

NP

Na jó, én neked többet nem írok.
Bocs!