World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NoparaWot
van type59 és KV5, de én a KV5-tõl mászok a falra, nekem az a tank nagyon nem jön be, és helyette gondoltam a T34-et😄 mi volt a gondod vele?

ximix
Annak idején TD-vel kezdtem és ott jöttem rá sokszor felesleges sniper módban lövöldözni mivel csak közelrõl megy oda ahova lõsz távolra oda megy a lövedék ahova akar kár rágódni rajta + sokkal jobban nyomon követtem a csatát konkrétan bezoomolva várod, hogy kidugja a tank az orrát közben kicsivel odébb, amit a zoom miatt nem látsz tiszta célpontok sasszéznak.
Olyankor zoomolok amikor nem tiszta a célpont, hogy megnézzem mi a bánat takarja el😊
Karácsony, meg amikor megnyerte a wot a goldenjoystick-ot. Meg talán volt még egyszer azóta, de nem vagyok biztos benne.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Rájöttem miért vesz ennyi T7-8as prém tankot.
Ha véletlen kilövik a csata 1. percében tudjon másikra váltani. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Annyira "tetszetõs" hogy én tegnap adtam el azt az okádékot(mielõtt lehülyézne valaki, van még 2 farmra jól használható prém tankom). Inkább mást vennék a helyedben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

NoparaWot
oh... hát akkor tényleg nagy álmodozó vagyok xD de a 15% is 15%😄 milyen alkalomból volt ?

<#wow1><#taps><#worship>
50% ról ne nagyon álmodozz. Eddig 15% volt a legnagyobb akció rá, ha jól emlékszem.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Nem is sikerült a mólót elfoglalnia az ellenfélnek. <#nevetes1>
Ha nem felejtem el, holnap megkeresem ingame, és javasolom neki vegyem a Jgtiger88at is, mert nagyon jó. Kíváncsi vagyok megveszi-e.<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

NoparaWot
Szerintetek lesz még T34 leértékelés ? és ha igen mikor szokott lenni ? (hallottam hogy volt már 50%?-os akció)
Megéri megvenni, vagy ugyanolyan mintha T30-ra gyúrnék? 'ránézésre' eléggé tetszetõs😊

régebben az egyik csatámban az arty ment oda ahova ez a T34😊 persze rögtön kikapták😄

Nem is értem mi a a problémád.
Onnan hatékonya tudja támogatni a déli csücsöknél harcolókat és besegíteni középre, ha a szükség úgy kívánná.
De ha az ellenség netán áttörne északon és megindulna, esetleg már a foglalás járna a fejükben, könnyedén pozíciót válthat és megállíthatja, vagy akár még vissza is verheti õket.
Egy briliáns taktikussal futottál össze.
nahát... 😄

Vagyis 8 . Nekem is eléggé rossz az arányom , de hát egybõl tier8 al kezdeni .... fõleg , hogy a prémium tank adott szinten nem tud annyit ....
4500 csata mellé 5 db prémium tank van neki Annyit számoltam <#banplz><#boxer>
Aki prém tankokon tanult meg játszani, és jól helyezkedni.
Valószínûleg ma vette a T34et, mert 10 csatája van eddig vele.
Érdemes rápillantani. 893

Nekem is. Én, amikor bejött kb. pár hétre rá kapcsoltam ki az Assaultot, már ez is meglátszott. Most kipróbálom az Encounter kikapcsolását is, eddig az is úgy tûnik még rátesz a jobb win arányra egy fokkal. Pedig az Encountert igazából szeretem.

Tudom, hogy hülyeség, de más nem tapasztalt olyat, hogy ha nem sniper nézetben lõ több sebzõ találata van? Hihetetlen, de ha nem próbálom a legbiztosabb pontokat lõni sniper nézetbõl, hanem kintrõl kb. úgy érzésre jó helyre lövök sokkal több sebzõ találatom van, pedig logikusan éppen fordítva kellene lennie.

Ez pl. egy olyan csata volt, ahol a mi oldalunkon volt kb. 10-12 bugos játékos. 😊 A hevik elmentek megoldani a vasúton. Én a vk-val bohóckodtam kicsit, úgy lett 155xp és nem egész 1000dmg. A többiek a 600dmg-t nem tudták elérni. Ez sima rape volt. :/

[HUN]Kami*, kiskami*

Hát nem hiába anyáztam itt tegnapelõtt...
Most nézem a statomat, nem hazudik(tényleg nincs szopóág😊
[/url][/img]
ximix
Nem, csak JP2-ben "ülve" levontam a következtetést miszerint egyedül nehezen nyomok le 15 tankot és hiába próbálom hozni a legjobb formámat, valakik még a játék mód lényegével sincsenek tisztában ehhez még hozzá adódódnak egyéb hiányosságaik és mélyrepülésbe kezdtem JP2 vel.
Gondoltam a hagyományos játék mód egyszerûbb jobban, könnyeben játszható eddig be vált nálam.

Ha jobban belegondolok átlagosan van bennük 20+ bug minden pályán.

Miért kellene kikapcsolni? Bugos?

Erõs a gyanúm, hogy igen!

Az IC-ben már nem reménykedem, de a PzI-el a második vagyok az mwreplay-en, talán van esélyem.
Az elsõ normális csatám t32 vel..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

[url=]az elsõ normális csatám t32 vel..

ximix
Engem is utolért a JP2-ben a 0 damage négy egymást követõ lövés repestem az örömtõl😊
Én azonnal kilõttem mind2-t, amint lehetett.
Most meg sokszor megy a szívás ha szakaszban vagyok, mert fogalmam sincs mit kellene csinálni némelyik mappon.<#nevetes1>

Solten
Valamennyit segitett hogy kilottem az encountert, a jatekosok 99% -nak nincs kello agyi kapacitasa hozza. Assault instant off.

Saor Alba

Ulvar
Faszom, most mehetek nyomni neki...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Már nem azért de holnap csak nálunk van ünnep. Odaki még bõszen mennek a dolgozóba meg a zoviba.

voivod32
Azt már vagy egy éve kikapcsoltam, de az sem segített. Lehet, hogy a számítógépet kellene kikapcsolnom...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

ximix
Kapcsoljátok ki az ütközet és támadás módot.
hawken
Nekem meg éppen ma sikerült egymás után kb 20 nyertes csatát mennem T29-el.
Aztán hogy nehogy nagyon beleéljem magam, a következõ 3 meccsen még sebezni sem tudtam mert az artyk egy lövésbõl kaptak szét, abból egyik a saját csapattársam volt 😄

én 20 nál tartok t32 vel..

itt a hétvége nem lehet normálisan játszani, sajnos a kisegítõben is hétvége a hétvége..

voivod32
A T29 nagyon jó tank, de az emberi hülyeség ellen az sem véd. Legalább a tizedik csatám ma zsinórban, amikor a többiek 2 perc alatt ledaráltatják magukat, én meg egyedül maradok 5 heavyvel szemben...

Ú, ez a tank atom királyul néz ki. A ruszki tankok szoktak kinézetre tetszeni, de ez szebb. 😊

#211790: Hülye... <#taps>

Hoztam nektek két, öhh.. izé.... nem tudom mit. Mert hogy ezek nem emberek az tuti. Képet nem linkelek csak nevet, az is bõven sok.
1.Tökéletes játékos. 113 csata, a fele premtankkal. De persze nem szarozik lowtierben, egybõl T34-gyel és D. Max-szal kezdett. Link
2.Igazából nem tudom hová tenni. Ha nem bot akkor a levegõvétel is komoly nehézséget okozhat neki. De legalább kitartó. sajnos. Link

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
Nekem általános, hogy le "retarded monkey"-zom, vagy "stupid dogs"-ozom a csapatot...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

mijki
Én is megyek! 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

tudom xD
ˆ Gunslinger:
tudom, már mester szólt hogy az egy másik t-80 xD

It\'s a trap!!! :)

voivod32
Gyönyörû meccs volt. Egy kicsit kontrollt veszítettem...

Ó. hogy téged mekkora csalódás fog érni 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezt jól benézted.

Errõl a tankról, illetve fejlesztett változatáról van szó: http://en.wikipedia.org/wiki/T-70_tank

forrásom fail/, amugy meg ja, ezeket még 2 évvel ezelõtt kellet volna berakniuk

fogalmam sincs minek linkeltem be mégegyszer ne kérdezzed..

te erre a T-80-ra találtál rá😄

T-80

de ez MBT, itt meg light tankokról beszélünk

akkó' nem kapcsolódik be, de nem sok értelmét látom ennek így

"A T–80 fõ fegyverzete a 125 mm-es 2A46 típusú simacsövû harckocsiágyú, amely automata töltõberendezéssel rendelkezik. A harckocsik közül néhányat alkalmassá tettek lövegcsõbõl indítható irányított páncéltörõ rakéták indítására is"
Forrás
me gusta lesz <#guluszem1>