World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyankor zoomolok amikor nem tiszta a célpont, hogy megnézzem mi a bánat takarja el😊
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ha véletlen kilövik a csata 1. percében tudjon másikra váltani. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ha nem felejtem el, holnap megkeresem ingame, és javasolom neki vegyem a Jgtiger88at is, mert nagyon jó. Kíváncsi vagyok megveszi-e.<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Megéri megvenni, vagy ugyanolyan mintha T30-ra gyúrnék? 'ránézésre' eléggé tetszetõs😊
Onnan hatékonya tudja támogatni a déli csücsöknél harcolókat és besegíteni középre, ha a szükség úgy kívánná.
De ha az ellenség netán áttörne északon és megindulna, esetleg már a foglalás járna a fejükben, könnyedén pozíciót válthat és megállíthatja, vagy akár még vissza is verheti õket.
Egy briliáns taktikussal futottál össze.
nahát... 😄
Valószínûleg ma vette a T34et, mert 10 csatája van eddig vele.
Érdemes rápillantani. 893

Tudom, hogy hülyeség, de más nem tapasztalt olyat, hogy ha nem sniper nézetben lõ több sebzõ találata van? Hihetetlen, de ha nem próbálom a legbiztosabb pontokat lõni sniper nézetbõl, hanem kintrõl kb. úgy érzésre jó helyre lövök sokkal több sebzõ találatom van, pedig logikusan éppen fordítva kellene lennie.

[HUN]Kami*, kiskami*
Most nézem a statomat, nem hazudik(tényleg nincs szopóág😊
[/url][/img]
Gondoltam a hagyományos játék mód egyszerûbb jobban, könnyeben játszható eddig be vált nálam.
Az IC-ben már nem reménykedem, de a PzI-el a második vagyok az mwreplay-en, talán van esélyem.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Most meg sokszor megy a szívás ha szakaszban vagyok, mert fogalmam sincs mit kellene csinálni némelyik mappon.<#nevetes1>#nevetes1>
Saor Alba
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Aztán hogy nehogy nagyon beleéljem magam, a következõ 3 meccsen még sebezni sem tudtam mert az artyk egy lövésbõl kaptak szét, abból egyik a saját csapattársam volt 😄
itt a hétvége nem lehet normálisan játszani, sajnos a kisegítõben is hétvége a hétvége..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
#211790: Hülye... <#taps>#taps>
1.Tökéletes játékos. 113 csata, a fele premtankkal. De persze nem szarozik lowtierben, egybõl T34-gyel és D. Max-szal kezdett. Link
2.Igazából nem tudom hová tenni. Ha nem bot akkor a levegõvétel is komoly nehézséget okozhat neki. De legalább kitartó. sajnos. Link
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
/USSR/1-LightTanks/T-80/p1.jpg)
ˆ Gunslinger:
tudom, már mester szólt hogy az egy másik t-80 xD
It\'s a trap!!! :)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Errõl a tankról, illetve fejlesztett változatáról van szó: http://en.wikipedia.org/wiki/T-70_tank
Forrás
me gusta lesz <#guluszem1>#guluszem1>