World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bevetette a honvédség a hó ellen a t72-eseket. Mert ugye nincs elég mûszaki mentõ. Szóval ha játék közben elkezd csörögni a kristálypohár a szekrényen, akkor az nem a wot új fícsöre 😄.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Bár nem lepõdnék meg hogy ha szokás szerin ilyen Marder II, Matilda, Stug III szerû dolgokat áraznának le nálunk 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az is megfelel nekem is
A legjobb lenne , ha a ruszkit meg az amcsit egybefésülnék :d
álmodozok még picit.
Azért nem úgy van az 😊.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
8.3.-ban simán használtam
cyka blyat
Remélem itt is hasonló várható.
tegnap vettem meg a T32-t :d
De azért unfair, hogy náluk a T8 is akciós
én is tudnék venni párat :d
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Belépünk csatába (3as platoon), velünk szemben egy hupikék 322-es 3as szakasz. Az egyik tag amint észlelt minket, azonnal nekiállt gúnyolódni, miszerint itt vannak az "OP" HUNS-osok. Elõször nem értettük hogy mi van, de aztán Marchizor felvilágosított minket, miszerint szarrá lettek alázva ESL-en, ezért van problémájuk. 3 tankjuk lett kigyújtva, ami ugye feltételezi hogy HUNS az cheaterek gyülekezete.
A csata végén úgy hozta a sors hogy a fõ hangadóval sikerült 1v1ben összefutnom, én SU-122-44 õ T29ben, mindketten full HP-n. A srác végül 1x tudott megsebezni, mert vagy félre lõtt vagy lepattant, én meg persze össze tapostam. Persze egy ilyen 1800as formáról volt szó, így ez igencsak bántotta az egóját. Szóval ezután végig engem szidott hogy mekkora szar vagyok, mert csak egy prém TD-ben ülve tudtam õt kilõni stb <#nevetes1>#nevetes1>.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A vörös hadsereg megidézésének helyes eljárása:
Elõször is a kulcsszavak ismerete nagyon fontos, mert különben nem sikerül megidézni vörös és sárga bajtársainkat.
Kulcsszavak:
1. Szakesz
2. effi
3. jobb
4. lila
5. rosszabb
6. stat
7. alacsony effi
Innentõl kezdve elegendõ a kulcsszavak használatával akár primitív mondatok formájában is a potenciális célszemélyek tudomására juttatni a tényeket.
Pl. Szakesz effi lenni jobb te stat. Õ lenni lila. Lenni te stat rosszabb, ezért lenni teneked alacsony effi.
A hatás fokozása érdekében érdemes lassan és fokozatosan adagolni az információkat. A jól megfogalmazott összetett mondatok, esetenként a szakszavak vagy a különbözõ írásjelek helyes használata összezavarja az áldozatot.
Tisztelt Uraim, a csapdát ezennel sikeresen fel is állítottuk, és most következik a türelemjáték. Meg kell várni, hogy a gyanútlan és mit sem sejtõ áldozat belesétáljon ügyesen megtervezett kelepcénkbe.
A hal a horogra akadt:
A tervünk bevált, a hal horogra akadt, és ezzel be is húzhatunk magunknak egy strigulát lenyûgözõ teljesítményünk bizonyítékául. Azonban vigyázni kell, mert vannak halak, akik csak pedzegetik a csalit, és olykor még az is elõfordulhat, hogy a hal egy... PIRANHA! Ijesztõ, nemde? Mégsem kell megijedni, mert ilyenkor elég kiúszni a partra, és onnan nézni végig, hogyan hal éhen e nemes állat.
A Tier 7-es jobb azért, de a 6-osnak a jobb oldala azért...
xfire: kistekila
Elkezdtem becélozni.. Beteg vagyok?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha a Szikla-Fõnix Kft. Makett Nagykereskedés-ben vesztek makettet a dobozban az alábbi kód lapul:
3 nap prémium, 1000Gold + PzKpfw 38H735(f)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A 700 ezer orosz játékosra gondoltak nem a maroknyi európaira😊
oltottak, vagy tényleg ennyire hülyék :-)
ha az utóbbi, akkor úgyse nézik meg, nem engedi a kognitív disszonancia. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az artik esetén továbblépési lehetõség lenne a távirányított rakétarendszerek megjelenése ill. a cirkálórakéták használata.
[HUN]Kami*, kiskami*
Mondjuk tényleg úgy néz ki mintha valaki egész éjjel rizst hányt volna rájuk! <#taps>#taps>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Botok nem irkálnak fórumon.
Szakesz is ezért van fent ritkán.
Szorul a hurok! Szerintem írok a supportnak, hogy vizsgálják meg az accját! <#nevetes1>#nevetes1>