World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan sikerül elõvarázsolni az armor-t mert az istennek nem találom.

Amúgy:http://www.honvedelem.hu/cikk/36925_hohelyzet_a_honvedseg_is_segit
Bevetette a honvédség a hó ellen a t72-eseket. Mert ugye nincs elég mûszaki mentõ. Szóval ha játék közben elkezd csörögni a kristálypohár a szekrényen, akkor az nem a wot új fícsöre 😄.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Kérdés: mi van ha egy tankba csak úgy átképzetlenül berakom a legényeket? Pl. panther legénységét, melyen 150% a skill, vk-ba, és úgy megyek vele? 50%-osként mûködnek? vagy nem is lehet menni vele?

Nem hiszem, hogy más lesz nálunk mint pl. az amcsiknál. Elvégre még a special neve is ugyanaz lesz.

Pont abban reménykedek pár napja hogy 3x crew xp szorzó lesz. Meg nem lenne rossz a T8 tank leárazás se.
Bár nem lepõdnék meg hogy ha szokás szerin ilyen Marder II, Matilda, Stug III szerû dolgokat áraznának le nálunk 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ja, ok, benéztem
Az is megfelel nekem is

A legjobb lenne , ha a ruszkit meg az amcsit egybefésülnék :d
álmodozok még picit.

ÓÓÓ, ez is bõven jó😄.

Azért még 3-4 T8 heavyt pont meg tudnék venni :d

3x Crew Experience in Every Battle
Azért nem úgy van az 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Remélem az amcsikét kapjuk meg😊, nagyon kell húznom a személyzetet, ez úgy kell most mint egy falat kenyér 😄.

Antimat
Izé, valaki megmondaná, hogy hogyan lehet a Drongo modokat feltenni 8.4.-re? A res_mods/0.8.4./vechiles/(_nemzet_) mappa megvan, bele is másoltam a letöltött tartalmat, mégse megy.
8.3.-ban simán használtam

cyka blyat

Azért jellemzõ, már mind2 szerón kint az akció, csak itt nem. Amúgy az usa-n is T8 akció van, de ott csak kredithozam +30 %. Meg minden csata 3x xp, nem csak az elsõ. hmmm

Remélem itt is hasonló várható.

Dánke. 😊

Mifelénk nem lesz ? T8 aksziióó???<#awink>
A büdös szemetek
tegnap vettem meg a T32-t :d

De azért unfair, hogy náluk a T8 is akciós
én is tudnék venni párat :d

Eagle16
Az 1.0-s béta: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Errõl az effis mizériáról jut eszembe tegnap estérõl egy vicces sztori.
Belépünk csatába (3as platoon), velünk szemben egy hupikék 322-es 3as szakasz. Az egyik tag amint észlelt minket, azonnal nekiállt gúnyolódni, miszerint itt vannak az "OP" HUNS-osok. Elõször nem értettük hogy mi van, de aztán Marchizor felvilágosított minket, miszerint szarrá lettek alázva ESL-en, ezért van problémájuk. 3 tankjuk lett kigyújtva, ami ugye feltételezi hogy HUNS az cheaterek gyülekezete.
A csata végén úgy hozta a sors hogy a fõ hangadóval sikerült 1v1ben összefutnom, én SU-122-44 õ T29ben, mindketten full HP-n. A srác végül 1x tudott megsebezni, mert vagy félre lõtt vagy lepattant, én meg persze össze tapostam. Persze egy ilyen 1800as formáról volt szó, így ez igencsak bántotta az egóját. Szóval ezután végig engem szidott hogy mekkora szar vagyok, mert csak egy prém TD-ben ülve tudtam õt kilõni stb <#nevetes1>.

Ossza meg a tudást mester! <#puszi>

Eagle16
Én nem ott néztem<#vigyor0> Találtam egy programot amivel meg lehet nézni minden tankot ingyen.

<#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én is néztem õket gamemodels3d-n. Akkor kétségtelenül hasznos volt ez a tudás amikor velem szembe jött egy AT8 és én az AT2ben ülve simán szétlõttem, õ meg még csak sebezni se tudott. Az a jobb oldal tényleg piszok gyenge, +elég nagy célpont is.

Ha elkezdem fejtegetni a témát, akkor megjelenik a vörös hadsereg, szóval ezért most stratégiát váltok.

A vörös hadsereg megidézésének helyes eljárása:

Elõször is a kulcsszavak ismerete nagyon fontos, mert különben nem sikerül megidézni vörös és sárga bajtársainkat.

Kulcsszavak:
1. Szakesz
2. effi
3. jobb
4. lila
5. rosszabb
6. stat
7. alacsony effi

Innentõl kezdve elegendõ a kulcsszavak használatával akár primitív mondatok formájában is a potenciális célszemélyek tudomására juttatni a tényeket.

Pl. Szakesz effi lenni jobb te stat. Õ lenni lila. Lenni te stat rosszabb, ezért lenni teneked alacsony effi.

A hatás fokozása érdekében érdemes lassan és fokozatosan adagolni az információkat. A jól megfogalmazott összetett mondatok, esetenként a szakszavak vagy a különbözõ írásjelek helyes használata összezavarja az áldozatot.

Tisztelt Uraim, a csapdát ezennel sikeresen fel is állítottuk, és most következik a türelemjáték. Meg kell várni, hogy a gyanútlan és mit sem sejtõ áldozat belesétáljon ügyesen megtervezett kelepcénkbe.

A hal a horogra akadt:

A tervünk bevált, a hal horogra akadt, és ezzel be is húzhatunk magunknak egy strigulát lenyûgözõ teljesítményünk bizonyítékául. Azonban vigyázni kell, mert vannak halak, akik csak pedzegetik a csalit, és olykor még az is elõfordulhat, hogy a hal egy... PIRANHA! Ijesztõ, nemde? Mégsem kell megijedni, mert ilyenkor elég kiúszni a partra, és onnan nézni végig, hogyan hal éhen e nemes állat.

Eagle16

A Tier 7-es jobb azért, de a 6-osnak a jobb oldala azért...

Akkor nem csak én vélekedek így róla. Akkor batár nagy gyenge pontok vannak rajta hogy gyerekjáték kilõni. AZ AT2 sokkal jobban volt páncélozva. Remélem hogy a T7es sokkal jobb lesz mint ez.

kisTekila
a ruszkiknál szép spec van
komcsi szerver
és már mától. (ugye ér szidni õket megint)

xfire: kistekila

Sztem meg szinte (messzebbrõl) csak a kuka sebezhetõ,máshol neigen megy át ,persze nem golddal
Eagle16
Ez az At 8 nagyon erõtlen Tier 6-ba, még a kis 2mm magas géppuskanyílások is sebzõdnek...ha esetleg valaki véletlenül nem találná el a 2 méter magas kukát a tetején. Francai TD egy az egyben, papíron jó páncélja van, a valóságban meg annyi pattan róla amennyi átmegy. Megbízhatatlan.

http://index.hu/belfold/2013/03/14/kovesse_eloben_a_nagy_marciusi_hidegbetorest/

Elkezdtem becélozni.. Beteg vagyok?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Gubberx
Picit off:

Ha a Szikla-Fõnix Kft. Makett Nagykereskedés-ben vesztek makettet a dobozban az alábbi kód lapul:

3 nap prémium, 1000Gold + PzKpfw 38H735(f)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Minden napos eset.

voivod32
Srácok! Veletek is rendszeresen elõfordul az, hogy mondjuk egy Tigrist (vagy bármely más tankot) full HP-rõl lerombolsz mondjuk 100 HP re, és amikor már csak egy lövés kell neki, az nem talál, vagy lepattan, vagy egyszerûen benyeli? Utána három lehetõség van, 1.õ lõ ki téged 2.Valamelyik társad lövi ki helyetted,3 A tank leláncol, és az arty BBBUUUUMMMMMMMMMMMMMMMM!!!! A Qrva életbe!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Megint szép napunk van! Bármivel megyek, mindig vereség a vége! Láncszopás...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

ximix
Kicsit látni benne az új Leot 1:50-nél.
A 700 ezer orosz játékosra gondoltak nem a maroknyi európaira😊
Kár hogy nem õ beszélt angolul. Mindig vicces hallgatni az akcentusukat.

Jacek
Nagyon nagy... fõleg amikor a balance/fix/player feedback szavakat használja😄DDDDDDDDD

ximix
ximix
Annak idején ha jól emlékszem a WoT-os csapat kijelentette hogy max 1955-ben fejlesztett Tankok kerülnek játékba.

két magyarázat lehet:

oltottak, vagy tényleg ennyire hülyék :-)
ha az utóbbi, akkor úgyse nézik meg, nem engedi a kognitív disszonancia. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

<#vigyor2><#vigyor2><#nezze><#taps><#taps>
Vaze. A T11-12-es tankok megjelenésével én várom még az infravörös célzórendszerek, menet közbeni fullstabilizált célkövetést ill. célzást és a mûholdas felderítési lehetõségeket a játékban.
Az artik esetén továbblépési lehetõség lenne a távirányított rakétarendszerek megjelenése ill. a cirkálórakéták használata.

[HUN]Kami*, kiskami*

Ez hatalmas!
Mondjuk tényleg úgy néz ki mintha valaki egész éjjel rizst hányt volna rájuk! <#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Személy szerint én inkább a camot baszogatnám,mert vicces nagyon,meg kicsit a kamera látó szöget,nem azt mondom ,hogy legyen szimulátor jelleg mert akkor szart sem látnál,mármint az eddig megszokotthoz,hanem csak kicsit szûkíteni,mert akkor azt mondom tényleg legyél ügyes és helyzetfelismerõ,mert azért így itt nem kell semmi extra,mész úgyis tudod hol van,fõleg ha fel van spotolva egy ház vagy utca túloldalán,vársz míg elfordítja a tornyot kigurulsz azt seggbe baszod,de ha ez nem lenne akk lutri ,hogy merre néz kire figyel sötöbö,kicsit realisztikusabb lenne,persze nyilván a játék élvezhetõsége is romlana bizonyos szemszögbõl ill emberek szemében!

Minek?? Már így is vannak olyan tankok amivel shootolni lehet egy tier 8-ast is. nem kell itt ekkora tûzerõ erre a pár négyzetméteres pályácskákra.
<#nevetes1><#eljen>
matyashun
Miért nem vezetnek be tier 11 és tier 12-t nyugdtan beleférne a leopard 2 meg az abrams - t 72... ha lenne t 72 a játékban verné az összes tier 10-est nem csak a páncél tervezés tökéletesedett a háborúk óta" hanem a lövegek is.. meg minden. nem jó a tree... rendszer.... egy t72 pl nem ellenfele egy a1m1-nek de egy t72 nek meg nem ellenfele egy is 4 ...márpedig lesznek ezek is idõvel mivel már lesz leo is... csak nem tier 10 -ig kellene ezt tologatni más -más ágakat kreálni hanem folytatni a tier 10-es tankoknál! legalább lenen egy kis ösztönzés annak aki már elért egy tizest

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Persze így is van,nekem mondom nem is izgat különösebben az eff,de én csak randomban megyek,max a tesommal szoktunk szórakozni,ámbár bevettek egy klánba,de még egy koszos századot sem mentem ,sõt még szakaszba sem mentem velük,ami valszeg a kidobásommal jár,dehát ez van,énnekme a fun tankok vannak meg,"mármint szerintem ami nekem azok"és nekik meg a kv1s is3 ugye sorolhatná az ember szintek szerinti alkalmas tankokat,ami nekem nincs meg,én meg leszarom nem fogok azért elkezdeni egy teljesen alap ágat ,hogy "játék"helyett szalutáljak,ha jó lesz a járgányom és azt mondanák jó ez is mennék szívesen,de addig med meg franszóóáááá <#hehe>
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Miért tudna erre írni, hisz most mondtad, hogy Õ 1 bot!
Botok nem irkálnak fórumon.
Szakesz is ezért van fent ritkán.

Szorul a hurok! Szerintem írok a supportnak, hogy vizsgálják meg az accját! <#nevetes1>

Hát nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a szakaszozás az inkább csökkenti az effit, de persze a franc tudja. 😊