World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Commandier jönne.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Nekem egyet az elsõ sorba😄
engem! engem!
csoszi87

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Count Adyn
Én jönnék : Count_Adyn köszi 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csináltam én is, matyi már bent van, lehet írni a neveket akik jönnének nézõnek.
Elsõ meccs WZ-132 vs E-100 😊

tedd nyitottra!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem látom.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

matyashun
szpec jó a kép 😊

.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

matyashun
csináltam gyakorlót matyas vs malinovka néven

.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na jó, aki jönni akar az valami T1 prütyivel tegye. PErsze mindenki ugorjon majd be a vízbe kezdetén, így meg lesz a fair play.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az eff ratinghoz egy kis adalék, hogy mennyire a nehéz tankokra van kitalálva, közepes, pláne könnyû tankok esetén mennyire értelmetlen a rendszer, bár már valamit finomítottak rajta, pár hónappal ezelõtt durvább volt a helyzet

Nézzünk egy könnyû tankot 49%, azaz hót matematikai átlag win rataval.

"A" eset. Az elején kamikaze módjára berohan az ellen térfelére, felfedez 8 egységet, talán még egyet lõ is, csinál 50dmg-t. Erre azt mondjuk, hogy nem volt túl hasznos tagja a csapatnak. 49%, azaz hót matematikai átlag win rataval számoljunk. Az effje 1200+ azaz jó játékos. 10 tank felfedezés esetén már Great player! 1500+ effel

"B" eset. A könnyû tankunk spotol. Lapul a susnyásban, meg pörög-forog a frontvonalban, hogy mindig legyen látható célpont. Erre azt mondjuk, hogy igen hasznos tagja a csapatnak, egy jó játékos. De mit mond erre az eff kalkulátor. Nézzünk 52% win ratát, mert neki biztos, hogy többje van, felfedez 3-4 tankot, talán van egy két találata is és közben összespotol 2500dmg-t. Ja, hogy ez utóbbit nincs hová beírni, nem veszi figyelembe a kalkulátor, csak az átlag XP-bõl vesz belõle figyelembe hangyafasznyit, pedig pont ettõl jó játékos. Erre azt mondja a kalkulátor, hogy 620 az eff, tehát egy hitvány szar játékos.
matyashun
csináljon valaki szobát aztán meglátjuk mi lesz, lehet kicsit megkoptam egy lövésbõl nem biztos hogy kiszedlek lehet kell oda 2 -is 😊

Nekem is!
hawken
muhahahaaaaa
láttuk már milyen ügyes is vagy 1vs1-ben

még nekem sem dobott <#vigyor>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Mennyi csatád van?Mert etalon vagy itt<#taps>
Vagy beviszek egy ms1-et, kilõsz az elején, ha nem akarjátok, hogy esetleg miattam legyen matyi bespotolva.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

QuentinT
<#fejvakaras><#miaz><#hehe><#kuss><#banplz>

Dobjatok légyszíves egy meghívót, ezt megnézném real time 😄

nekem jó<#nezze>

Megfigyelõnek mehetek? t50-2 vel

matyashun
én vagyok a Matyi, mindenki barátja 😊

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

matyashun
malinovka a kedvencem, már bétában is ott toltam a legtöbbet 😊

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

matyashun
belõlem csak egy van a Földön.

8assal is😄 malinovkán jó is

Master91
Múltkor kérdeztem tõle, azt mondta hogy õ az, in-game -ba is meg kérdezhettem volna tõle.

Tier9 médium + tier 6 arty ér?
Meine liebe freunde Matthias!Mond már el nekem ,hogy a viharba tettél ekkora közismertségre szert?Vannak itt "ászok"akiket basztatnak vagy épp õk a gyengébb gémereket,de te rólad legendák járnak!Van aki a te aranyköpéseidet használják,sötöbösötöbö.
IS-4 jó? A régi tier 9-et hozom. :-D

Mekkora az esély rá, hogy ez az igazi Matyi?
matyashun

matyashun
1 vs 1? ki mer kiállni velem? 😄 én megyek tier 10 -el ellenfelem tier 9 -max jöhet egy kisérõje tier 6 -al :😊

Na tessék itt is van ,most járjon a szátok <#buck>
Matyi. Ez a videó a battlefield 3 ból van kivágva és megvágva 😄. Nem lesz itt sose modernebb technika, és azért nem, mert képtelenség modellezni még a modernebb tankok aktív védelmirendszereit is. Anélkül meg ugyan ez lenne a játék, csak épp mintha egy skint tennél rá😄. Jó ez így.

matyashun
de miért ne lehetne??? A modernebb változatok leginkább 55-után kerültek ki, pl: páncélzat anyaga is teljesen megváltozott , szívesebben mennék leo-2 vel már... mivel nem tudom beszerezni a steel beats pro-t mivel le van védve , igazi élethû szimulátor gondolom azért...szpec: hpts már rég megszûnt... gla ban voltam azután és után kurucnál kötöttem ki, jó klán ez a kuruc van itt minden 😊 Tessék a video, m1 abramsel,, variálnak ezen -azon és máris jöhetnek az új tankok,,,azt sem felejtsük el mikor kezdõdött a játék senki sem gondolta hogy lesz benne leopard 1. és tessék, lesz benne 😊 http://www.youtube.com/watch?v=MFZ2TAkkGow http://www.youtube.com/watch?v=MFZ2TAkkGow

Ja, és ebbe az a legjobb,hogy ha beszólnak, hogy õ csinált két kill-t én meg egyet se, pedig közben lehet sebzésben meg ötször annyit csináltam mint õ...mindegy.

Ja tényleg, arra fel se figyeltem. Az ilyen játékosok ilyenkor hiszik azt ,hogy õk a nagyon jók, mert volt 2 kill-je, az nem baj, hogy alacsony hp-s okat szedett le.

T32 ha nem vagy a top4 ben egy kalap szart nem ér...

9 es 10es tankokat közepes távolságról sem sebzi..

A t29 ezerszer jobb volt, pedig ugyanaz az ágyú..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ó, ha egyszer be lehetne gyûjteni a visszajátszásaikat, mekkora videjót lehetne belõle csinálni. 😊

Ulvar
Elõfordulnak ilyenek sajna. Sokszor az én fejemben is megfordul az öngyilkosság gondolata ilyen csaták után.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ez Kurucéknál simán kiemelkedõ, múltkor Live Oakson Kurucos srác top tank volt a csapatunkban E-75-el (mi mással, mint német tankkal), valami 7-8 lövésbõl 0 sebzést produkálva járult hozzá a gyõzelemhez. A mellettem lévõ házba háromszor is sikerült belelõnie, meg úgy fordult, hogy a tornyát és a testét egymáshoz képest ellentétes irányba forgatta. Ezek pro-k mind, én mondom. Ami az érdekes, hogy vannak náluk elvileg 1200+ effis emberkék, azokat valahogy nem látni.

QuentinT
Volt egy átütõ 0-ás sebzése, illetve két sebzõ lövése amivel megölte azt a két ellenfelet. Azok nyilván már csak azzal a kevés hp-vel rendelkeztek. Szerintem.

Volt 2 fragje, szóval gondolom hogy leszedett 2 low HP-s valamit, meg lehet volt neki egy 0ás.

2 kill, 1 zero damage

Nagyon érdekes. Hogy a faszba csinálta? Oké, 7-bõl 7 talált, 3 átütõ. Most akárhogy is, mindenkinek lehet lepattanó, meg nullás.

De 3 átütõ lövésbõl 600-as sebzés? Hogy? Nem értem. HE-vel lõtt volna? Vagy mi a tosz? 750 az átlagsebzése az E100-nak, három lövvésel, az még ha min sebzést ad be, akkor is...legalább 1600 -at kellet volna sebezni.

Õ mondta : "tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom"
megszórta 😊

7 lövésbõl 636 dmg 😄. Úgy látszik hogy a Mester semmit se változott 😄.

Sziasztok!
Kérdésem az lenne,mi értelme játszani egyeseknek ezzel a játékkal?
Mert ezt elnézve nem tudom hogy ezt valakik élvezhetik...Vannak vesztes körök persze ,de ez az egyik legdurvább csapatmunka amit láttam.

Ez is mai élmény,gondoltam hátha érdekel valakit 😊

Végül 2 killel zárt...

Eagle16
Jobb oldali menüben: Tank options --> Tank mesh --> Collision

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Közbe ráleltem.