World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Türelem, van hogy késik. A superpörsi amúgy is lassú. 😊

A következõben kérném a segítségeteket.
Az elõbb vettem egy Gift csomagot, nevezetesen Super Pershinget, szépen le is vonták a 27 Eurót, a tank azonban sehol. Lehet elakadt a hóban 😊 ?
Járt már így valaki?

THX
Én a cimboráknak szoktam ezt mondani mielõtt buliba megyek: Jöttömre 5 nap múlva számítsatok, kelet felõl , négykézláb. 😄

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

voivod32
A legújabb vételem! Na , ezen a szinten lehet jó meccseket játszani! Top gun,Elit lövész, Tank Ász!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
A legújabb vételem! Na , ezen a szinten lehet jó meccseket játszani! Top gun,Elit lövész, Tank Ász! <#vigyor4>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

NoparaWot
pedig nálam a T32 egyáltalán nem volt rossz tank, sõt..
az M103-ért pedig totálisan megéri farmolgatni vele

<#mf1>

<#taps><#nevetes1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Még a gód elõtt mentem vele, de a zenyóc. 😊 Nem annyira szétpáncélozott a másik, hogy megérje a mozgékonyságcsökkenést szerintem. Pláne, hogy rögtön utána következik egy elég mozgékony nulla páncélozottságú jószág.

M4re is megy. <#nevetes1>
Visszavettem a pz4et is. Arra is találtam 1et a depóban.<#nevetes1>
Hogy lehet ez? <#nemtudom><#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

E8 és tudom, hogy szereted a troll ágyúkat, ezen se hagyd ki😉

nekem is csalódás a t32.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nekem is 4850-em van.Az új driverekkel sokat kínlódtam (mikrolagok stb,). A HD 4850-hez a 11.9-es driver a legjobb, azzal próbáld meg.
Ha csak a pénzügyi részét nézzük, akkor ne vegyél t32-t.
Többet spórolsz, ha az utolsó filléredet is felszerelésbe rakod.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mijki
Mit javasoltok?

A IS3-at minden képpen megveszem és felszerelést rakok rá. De a maradék pénzbõl nem tudom hogy:

A, veszek egy T32-õt és néhány felszerelést
B, nem veszek T32-õt, de jópár felszerelést veszek helyette

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Akkor még 1 kérdés, mert az már régen volt.
Melyik a jobb az E2, vagy az E8?
Tudom, hogy mindenki szereti ezt a kérdést. <#eplus2>
De valószínû az E8at választom.<#nevetes1>

Köszi a tippeket.
Ráállok az amcsira is akkor.
Úgyis akciós lesz a 3 nap prém Kv5be beletolok 200 csatát, aztán lesz pííz mindenre. <#nevetes1>

@csoszi:
amcsi: végig jó
orosz: végig jó
kínai: lightot vittem, az végig jó volt
angol: cometig jó, aztán T8-T9 katasztrófa
német: passz
francia: rég játszottam már, régen jó volt mind

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Az amcsit én sem akartam megcsinálni, de kiderült hogy marha jó ág. A nyolcasnál járok és eddig minden tankot élveztem. Fõleg a T20-at. A pörsivel idõbe telt megbarátkozni, persze a T20 taktikot akartam erõltetni vele.
Az angolnál a cromwellnél járok az marha jó kis tank, de az elõtte lévõek szenvedõsek voltak nekem.
A kínai szószó eddig a hatosig jutottam. Nem rossz, csak hegyre ne menjen az ember. Kicsit vicces, hogy alulról harcolok felfele, eddig fordítva csináltam. 😊

A németet, meg az oroszt elvittem a tizesig, mind jó tank volt. A panter egy-kettõ mondjuk inkább TD fíling, azokkal nehezen barátkoztam. Viszont az E50 és a T54 kárpótolja az embert az addigiakért. 😊

A configot sajnos nem ismerem, de nem lehet esetleg kevés a RAM? Olyankor is ki szokott vágni.
Akkor jó<#wave>
Semmi komoly.
Maga úgy az ág.
Élvezetes ágat keresek, ami most nekem a med.
Td-be bele nem vágok megint az alacsony xp miatt.
Heavykbõl úgy elegem van.
Amint kifejlesztem a francia artyt azokhoz se nyúlok többet.
Marad a med, és a francia heavy ág.
T44et kezdem megszeretni, ezért gondolkozok.
Kínait fogom valszeg megcsinálni light vonalon.
Meg az új (esetleg régi) német ágon gondolkozok. (leo nagyon tetszetõs)
Amcsi táras nem izgat, másik ág meg az angollal együtt taszít.

A DB amitõl félek.
Ahogy nézem hasonlít kicsit Kv13-ra.

Köszi,azért jó ,hogy elmondtad!Mit tesztek ott?Helyõrségek vagy mi ?
Ezt nem tudtam, hogy illik. Pristinában vagyok. Itt nincs nagy gond, van hó, fúj a szél és hideg van de ennyi.
Sunsetjoy
Nekem a DB jelenleg a kedvenc 7-esem (a T20 után), bár Kométám még nem volt😊 A Panther mellette olyan so-so történetnek tûnik. Olyan kis szürke egér ez a DB, sokan nem mennek rá szerintem az ellenbõl, mert ritka madár. Õ meg megül a szürkeségben, és átüt. És megint. És talán megint...

Úgy olvastam talán korábban, hogy marad ott, hiszen alá raknak egy korai db-t gyengébb löveggel is, vagy hogy lesz.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Érdekes módon most az EU kapta a legjobbat.
Oroszoknak nincs átképzés, prémium, felszerelés akció sem az US meg csak a prémiumot kapta meg.

Konkrétan a tizesek érdekelnek, vagy melyik?
A DB-be ha aranyat töltesz, nem rossz, de amúgy a szokásos német hibája van annak is, hogy jobban látszik néha, mint lát. Erõszakos felderítésre tudom némelyik pályán használni, de nagyon sokszor meg is szopom vele. Nagyon végletesen megyeget nekem az a tank. 😊
Nem tudok róla, hogy leraknák hatba, valami olyasmi rémlik, hogy azt írták jó ott, ahol van. De erre ne vegyél mérget.

ximix
Ez nice a 3xcrew xp minden csatára, mert akkor az best off.
Látom még mindig ugyan az megy. Szar MM, Kinek nagyobb az effije és a lilák seggének nyalása + piedesztára emelése. GG.
ximix
Ha csak a WoT-al van baj és csak ledob asztalra, de az oprendszer mûködik akkor valószínûleg szoftveres probléma pl. ütközés lehet a gond ahogy Toby0501 is írja.

Nekem egyszer a USB-s WiFi adapter programja csinált olyat, hogy bizonyos idõközönként asztalra tett mindent .

Vinyod milyen állapotban van?
Nemhibázik sokat és esetleg pont az oprenszerbõl hagy el dolgokat ?

A képeket asszem Tata környékén,és a közeli falvaknál csinálták,mert Móvárinfo-s a kép,és T-72 itt a közelben csak tatán van,meg az úszó harckocsi is !
Saint Patrick’s Day mert mintha még nem lett volna.

Merre vagy ?Illik kiírni,ha már kíváncsivá tettél "minket"
Nézd meg van-e valamilyen bejegyzés a Windows napló állományában. Amikor kifagy, nézd meg a rendszeridõ, illetve mihamarabb a napló állományok bejegyzését. A tünetek alapján szoftveres hibára gyanakszom, szinte bizonyos, hogy az újratelepítés megoldaná a problémát.
Sok sikert !
Itt ahol vagyok reggelre lett kb 10 cm hó és totál hideg. De meg sem közelíti ami Magyarországon van. Ráadásul nem tudtam, hogy ilyen idõ jön, 6-kor félig kinyitott szemmel kimentem a barakk elé kávézni szikrázó fehérség fogadott, úgy "hõköltem" vissza ahogy a nagykönyvben meg van írva. Most meg olvasom a híreket otthonról.. Nem semmi!
nem tudom, de itt még van pár kép

ximix
Vga teszt http://unigine.com/products/heaven/
Mem teszt-et már lejjebb linkeltek.
Ez a progi a hõmérsékleteket rögzíti így játék után visszanézhetõ mi hány fokos http://www.argusmonitor.com/en/
Más játék van fent azzal minden oké?

teljesen korrekt, senki nem szólhat egy szót sem, még felszerelés akció is van

Hol készült ez az életkép?

Si vis pacem, para bellum!

Eagle16
Ha más játékok alatt teljesen stabil akkor az elég érdekes. Azért egy 3D Mark 2011-est ráeresztenék 1-2 órára, ha ott is stabil akkor valószínûleg csak a WoT-tal van valami baja a gépnek.

Azt próbáltad hogy leveszel minden grafikai beállítást minimumra?

DVD meghajtó nélkül is tudsz windows-t telepíteni, csak kell hozzá ez: link Meg egy nagyobb pendrive, és olyan alaplap ami tud USB-rõl bootolni. Ez windows 7-hez jó, xp-t is lehet elvileg de azt nem próbáltam: link

A játék közbeni kék halál fõleg ram hibára utalhat, vagy vga-ra.

A RAM tesztelés elég hosszadalmas, de az a progi elég jó amit linkeltem, sajnos máshogy nem igazán lehet kiszûrni mi a rossz, le kell mindent tesztelni egyenként.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Miért jó ha két fiókunk van címû rovatunk következik...
ezért 😄

gyökér pz.1 blokkolgat lökdös kilõttem!
utánna M2 light belém ereszt egy tárat hogy menjek arrébb... naná hogy azt is kilõttem 😄 muhaha XD
http://worldoftanks.eu/news/6434-special-saint-patricks-day/-ez jobb mint az oroszoké😄. Orosz + amerikai keverék 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Toby0501
Hardverhiba nem okoz játék kifagyást, inkább rendszerfagyást/leállást. Ha csak a játék fagy ki vagy áll le, az nagyobb valószínûséggel szoftveres hiba. Pl. driver vagy valami runtime environment. Egy windows újratelepítés szerintem megoldaná a problémát.

Ulvar
A teljes klienst amikor az új patch kijött leszedtem s felraktam, de ugyanúgy volt hiba. A legújabb driver van fent Atis kártya 4850 HD.

#212074 - Igen sajnos csak a WoT csinálja. Elég ócska a gépem, simán elképzelhetõ a hardver hiba, az is igaz hogy újra kéne tenni a gépet, de sajnos nem tudom, mert a DVD meghajtóm feladta a szolgálatot, újat meg még nem vettem bele.

Van egy olyan érzésem hogy a VGA lesz a bibi, vagy az alaplap. Korábban csinált a gépem olyat hogy gém közben kék halált dobott.

Csináltam azt is hogy minden háttérben futó programot leállítok, mint említettem, egy darabig mûködött is, de ma játszhatatlanná vált a dolog. Minden csatában kidobott, és mondom, ezt csak mozgás közben teszi. Ha áll a tank akkor ilyet nem csinál! Semmilyen kiegészítõ nincs feltéve nálam a játékhoz.

Megnézem a RAMot illetve a VGA-t, de nem igazán tudom mit kezdhetnék velük. Ha van egyéb ötlet hogy mit tehetnék azt nagyon szépen megköszönöm.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Utóbbi idõben elkezdtek érdekelni a medek.
Ami ki van húzva: Bat, T44, Amx50120.
Melyik med ágat érdemes kihúzni esetleg még?
Kínai-Német-Amcsi-Angol. Nekem ez a sorrendem.

De az új német ág nagyon tetszetõs, és érdekelne honnan indul, lerakják-e a DB-t 6os szintre, stb?
Ha segítene valaki megköszönném, akkor már úgy várnám a peccset, hogy össze van szedve az xp.

Eagle16
Csak a WoT csinálja? Szerintem hardverhiba lesz, vagy túlmelegszik valami, vagy lehet még RAM is jó eséllyel, esetleg videokártya.

A hõmérsékleteket meg tudod nézni sokféle programmal, RAM-ot tesztelhetsz ezzel: link
VGA-t meg a legújabb 3D Markkal, vagy más vga igényesebb játékokkal.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mondok jobbat, ugyan ennyit kaptam t62vel ugyan ennyi sebzésre. Azért az mégis csak egy med...

Szedd le a teljes klienst, és telepítsd újra az egészet. Elõtt ajánlanám a vga driver újrarakását is. Ha nVidia kártyád van, ne felejtsd el, hogy 306.xx verziószámú drivert tedd fel.

Ulvar
Tudom hogy már kurva unalmas vagyok a hülye kérdéseimmel de tudna erre valaki valamilyen egyéb megoldást javasolni? Még van 3 havi prémiumom, így viszont nem tudok játszani. :/.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

5254 kiosztott sebzésre 870xp jár T30al?
Na elmennek a picsába ezek is.