World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõbb vettem egy Gift csomagot, nevezetesen Super Pershinget, szépen le is vonták a 27 Eurót, a tank azonban sehol. Lehet elakadt a hóban 😊 ?
Járt már így valaki?
THX
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
az M103-ért pedig totálisan megéri farmolgatni vele
<#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Visszavettem a pz4et is. Arra is találtam 1et a depóban.<#nevetes1>#nevetes1>
Hogy lehet ez? <#nemtudom>#nemtudom><#eplus2>#eplus2>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Többet spórolsz, ha az utolsó filléredet is felszerelésbe rakod.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A IS3-at minden képpen megveszem és felszerelést rakok rá. De a maradék pénzbõl nem tudom hogy:
A, veszek egy T32-õt és néhány felszerelést
B, nem veszek T32-õt, de jópár felszerelést veszek helyette
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Melyik a jobb az E2, vagy az E8?
Tudom, hogy mindenki szereti ezt a kérdést. <#eplus2>#eplus2>
De valószínû az E8at választom.<#nevetes1>#nevetes1>
Ráállok az amcsira is akkor.
Úgyis akciós lesz a 3 nap prém Kv5be beletolok 200 csatát, aztán lesz pííz mindenre. <#nevetes1>#nevetes1>
amcsi: végig jó
orosz: végig jó
kínai: lightot vittem, az végig jó volt
angol: cometig jó, aztán T8-T9 katasztrófa
német: passz
francia: rég játszottam már, régen jó volt mind
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Az angolnál a cromwellnél járok az marha jó kis tank, de az elõtte lévõek szenvedõsek voltak nekem.
A kínai szószó eddig a hatosig jutottam. Nem rossz, csak hegyre ne menjen az ember. Kicsit vicces, hogy alulról harcolok felfele, eddig fordítva csináltam. 😊
A németet, meg az oroszt elvittem a tizesig, mind jó tank volt. A panter egy-kettõ mondjuk inkább TD fíling, azokkal nehezen barátkoztam. Viszont az E50 és a T54 kárpótolja az embert az addigiakért. 😊
Élvezetes ágat keresek, ami most nekem a med.
Td-be bele nem vágok megint az alacsony xp miatt.
Heavykbõl úgy elegem van.
Amint kifejlesztem a francia artyt azokhoz se nyúlok többet.
Marad a med, és a francia heavy ág.
T44et kezdem megszeretni, ezért gondolkozok.
Kínait fogom valszeg megcsinálni light vonalon.
Meg az új (esetleg régi) német ágon gondolkozok. (leo nagyon tetszetõs)
Amcsi táras nem izgat, másik ág meg az angollal együtt taszít.
A DB amitõl félek.
Ahogy nézem hasonlít kicsit Kv13-ra.
Úgy olvastam talán korábban, hogy marad ott, hiszen alá raknak egy korai db-t gyengébb löveggel is, vagy hogy lesz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Oroszoknak nincs átképzés, prémium, felszerelés akció sem az US meg csak a prémiumot kapta meg.
A DB-be ha aranyat töltesz, nem rossz, de amúgy a szokásos német hibája van annak is, hogy jobban látszik néha, mint lát. Erõszakos felderítésre tudom némelyik pályán használni, de nagyon sokszor meg is szopom vele. Nagyon végletesen megyeget nekem az a tank. 😊
Nem tudok róla, hogy leraknák hatba, valami olyasmi rémlik, hogy azt írták jó ott, ahol van. De erre ne vegyél mérget.
Nekem egyszer a USB-s WiFi adapter programja csinált olyat, hogy bizonyos idõközönként asztalra tett mindent .
Vinyod milyen állapotban van?
Nemhibázik sokat és esetleg pont az oprenszerbõl hagy el dolgokat ?
Sok sikert !
Mem teszt-et már lejjebb linkeltek.
Ez a progi a hõmérsékleteket rögzíti így játék után visszanézhetõ mi hány fokos http://www.argusmonitor.com/en/
Más játék van fent azzal minden oké?
Si vis pacem, para bellum!
Azt próbáltad hogy leveszel minden grafikai beállítást minimumra?
DVD meghajtó nélkül is tudsz windows-t telepíteni, csak kell hozzá ez: link Meg egy nagyobb pendrive, és olyan alaplap ami tud USB-rõl bootolni. Ez windows 7-hez jó, xp-t is lehet elvileg de azt nem próbáltam: link
A játék közbeni kék halál fõleg ram hibára utalhat, vagy vga-ra.
A RAM tesztelés elég hosszadalmas, de az a progi elég jó amit linkeltem, sajnos máshogy nem igazán lehet kiszûrni mi a rossz, le kell mindent tesztelni egyenként.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ezért 😄
gyökér pz.1 blokkolgat lökdös kilõttem!
utánna M2 light belém ereszt egy tárat hogy menjek arrébb... naná hogy azt is kilõttem 😄 muhaha XD
#212074 - Igen sajnos csak a WoT csinálja. Elég ócska a gépem, simán elképzelhetõ a hardver hiba, az is igaz hogy újra kéne tenni a gépet, de sajnos nem tudom, mert a DVD meghajtóm feladta a szolgálatot, újat meg még nem vettem bele.
Van egy olyan érzésem hogy a VGA lesz a bibi, vagy az alaplap. Korábban csinált a gépem olyat hogy gém közben kék halált dobott.
Csináltam azt is hogy minden háttérben futó programot leállítok, mint említettem, egy darabig mûködött is, de ma játszhatatlanná vált a dolog. Minden csatában kidobott, és mondom, ezt csak mozgás közben teszi. Ha áll a tank akkor ilyet nem csinál! Semmilyen kiegészítõ nincs feltéve nálam a játékhoz.
Megnézem a RAMot illetve a VGA-t, de nem igazán tudom mit kezdhetnék velük. Ha van egyéb ötlet hogy mit tehetnék azt nagyon szépen megköszönöm.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ami ki van húzva: Bat, T44, Amx50120.
Melyik med ágat érdemes kihúzni esetleg még?
Kínai-Német-Amcsi-Angol. Nekem ez a sorrendem.
De az új német ág nagyon tetszetõs, és érdekelne honnan indul, lerakják-e a DB-t 6os szintre, stb?
Ha segítene valaki megköszönném, akkor már úgy várnám a peccset, hogy össze van szedve az xp.
A hõmérsékleteket meg tudod nézni sokféle programmal, RAM-ot tesztelhetsz ezzel: link
VGA-t meg a legújabb 3D Markkal, vagy más vga igényesebb játékokkal.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Na elmennek a picsába ezek is.