World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ááááá... neeeeem (ott a pont 😊 )

Ha jól emlékszem még pont rámegy. De nem ajánlom, elég szenvedés volt még az alap ágyúval is az alap felfüggesztés.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pf... pont abban a pocsékba. Alig tudtam sebezni valamicskét 😄

Persze, ha találsz egy gazdag amerikai kisfiút akinek a faterja vmi hitelminõsítõnél fejes 😊

Sok sikert az eladáshoz 😊 Ha esetleg kettõ kell neki szólj, adom az enyémet is.

polluxware
gondolkodsz?

jelenteni fogom...

Most nézem egy csatában voltam virkir-rel.. látszik mennyire jó megfigyelõ vagyok, hogy csak a score-nál tûnt fel. <#lookaround>

---

Akció miatt megveszem a KT-t is, ha egybõl a top gunra megyek torony nélkül, akkor addig skippelhetõ a lánctalp is? Pls advise. <#help>
Hali,
van egy nagyon jó accountom, szerintetek reális 100ezer ft-ot kérni érte?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sunsetjoy
És még poénkodunk, ha egy tank így fedezi a seggét 😄

(igen, tudom, hogy biztonságos közlekedés miatt mennek hátrafordított toronnyal)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hehe... azért elgondolkoztató, hogy egész télen nem kellettek a tankok a hóesés miatt, most hogy március 15-e elõtt leesett pár centi, mindjárt ki lettek vezényelve.

Lehet paranoia, de gyanús hogy ilyen hirtelen elõ tudták hozni ezeket erre a napra. Lehet hogy már készenlétben voltak? 😊

Count Adyn
Becélozni való tényleg😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szíriában most viszonylag sokat használgatják ezeket:
http://www.youtube.com/watch?v=rd_8E_KSY0o
Az egész érdekes, de 25:50-tõl egyet meg is "sütnek".

[HUN]Kami*, kiskami*

szerintem is király gép az, turrettel igazi landshark look&feel, pattant minden 😊

---

I <3 Ensk, ez a map a csikicsukik õshazája, minden csata vicces rajta 😛

Amúgy az 1vs1et nem véletlenül írtam: az az egyetlen ahol elméletileg egyértelmûen kijöhetne az a pár % elõny azonos körülmények közt.

És lásd, még te is írtad, hogy az 1vs1 nem mérvadó... na most akkor sok vs soknál, vajon mennyit számít az az 5%...

TOMSILENT
WZ-132-õn a fejlesztett motor mitõl jobb? -10kg és annyi? ... megéri kifejleszteni?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ha a nemzetiségébe kötöttél bele, megérdemled 😊

Sikerült egy Lengyel barátomat megdicsérni,bár nem láthatta hisz AFK volt.Erre a másik polák platoon bemószerolt,és 4 nap chat ban lett a jutalmam.Csak akkor érzem hátrányát,ha artyzom. 😊

Nem azt mondtam nem számít, hanem azt, hogy nem számít ANNYIRA, mint amennyire sokan gondolják. Pl rágódni azon hogy egy heavy tankra töltésgyorsító vagy célzásgyorsitó... ugyan már...

Õszintén: sztem a modul a leges-legutolsó dolog amit egy tank hatékonyságát meghatározza.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ahogy írtad ha már fél másodperccel elõbb lõhetsz te jöhetsz ki a szituációból jobban.
Ha 20%al kisebb a célköröd menet közben a random akkor is csak azon a körön belülre fog szórni tehát nagyobb az esélyed a találatra, arról nem is beszélve, hogy megállás után akár fél egy másodperccel elõbb tudsz lõni beszûkült célkereszttel. Megint nálad az elõny.
A noobok se véletlenül pakolják tele a tankjaikat modulokkal, lásd huns tagok meg ilyenek.
Az 1v1 meg egy marhaság láttuk, hogy még matyi istud nyerni marchizor ellen. 😄

De tényleg, miért nem?

Én egy gramm aranyat nem költötem free XP konverzióra, és van 320.000 free 😊
Nem kell mindenre elverni, csak kritikus dolgokra.

Amúgy meg, a stock IS3 sem annyira szar, hogy egy átlag játékosnak ne legyen vmi élménye (persze a 175mmes pentõl nem lehet csodákat várni, de legalább kicsit meggondoltabbá teszi az embert. Például a spaced armor már stockként is rajta van, az egy szeméd dolog. Rosszat húzott zsinórban, majd húz jót is.

voivod32
Ahhoz egy emberöltõ kellene, hogy annyi free XP összejöjjön.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Õszintén szólva, 5% változás vmin lófütty. Nem attól fogsz megtáltosodni egy tankkal mert hirtelen felteszel egy töltésgyorsítót. Érted, lehet hogy 0.5-1-2 seccel gyorsabban töltesz be, ettõl még az ugyanúgy mellémegy vagy nullát sebez, vagy lepattan. Hasonlóképpen célzásgyorsító.. ok, hamarabb összeszûkül, de majd a véletlenisten eldönti hogy érsz vele valamit vagy sem.

Sztem az emberek túl nagy jelentséget tartanak a modulokat.

Lenne rá egy ezresem, hogyha mondjuk két fullos T54 összecsap (az egyik modulokkal teli, a másikon meg semmi), nem fog a modulos olyan hû de sokszor nyerni...

Most jön majd az a tanács, hogy free XP, miért nem gyûjtöttél.. 😉

Ha összeszámolnám, akkor sztem egy olyan 30k HUF-nyi gold kéne nekem most XP convertáláshoz, hogy minden T7+ tankhoz kiszedjem a track+top ágyút free XP-bõl :Ð
[/sarcasm]

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

voivod32
IS3: Újabb vereség.Zsinórban a kilencedik. Kilõtt tankok száma:0

Ember mi van veled? Tõled nem megszokott dolog hogy marhaságokat írogass,

Az ember viszatér egy kicsit wotozni, véletlenül stuarttal kilõ 5 tankot és mindjárt ezt kapja....

A lelkembe gázoltak... 😊

Amúgy meg a modulok nem okoznak látványos változást, szóval legtöbb esetben csak placebó hatás - mert a randomság a legfõbb tényezõ, azon pedig nem segít modul...

is3

Alapvetõen az egész modulozás izlés kérdése. Néhány alapvetõ bakitól eltekintve (pl állandóan mozgó tankra camo net) nincs jó vagy rossz válasz. Amelyik paraméter téged legjobban zavar a tankon, az azt fejlesztõ modult tedd fel.

Rammer, venti meg célzásgyorsító az minden heavy tankon jó 😊

Szvsz mint az IS-3 mindkettõn.
Célzásgyorsítót csak olyanra amire nincs stab.

T34-re mit tegyek? Függõleges stabi, venti, töltésgyorsító, célzásgyorsító? A wikin a venti helyett a célzásgyorsítást javasolták.
mijki
Tapasztalt játékosoktól kérdem:

IS3-ra, Töltésgyors., Vert.stab és Ventillátor jó-e?
T32-re Ventillátor és milyen 2 másik modul javasolt?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

<#mf1> es van uj a nap alatt.......<#taps>
es a draga meg is indokolta <#falbav><#falbav><#guluszem1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

voivod32
megvan a 10-bõl 10 vereség. Már annyi creditem sincs, hogy megjavítsam a tankot. Muszály lesz néhányat mennem a Type T-34 el, hogy egy kis pénzt keressek.

voivod32
Ráadásul a VK 4502A-t is alig két hete vettem meg , arohadt életbe!<#falbav><#falbav><#falbav><#csodalk>

voivod32
Kösz a biztatást srácok. De mennyivel édesebb lett volna féláron... Reggel néztem a honlapot de akkor még semmi akció nem volt kiírva. F@szért nem néztem meg mégegyszer vásárlás elõtt! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

pedig de... de csak 30%-al 😊
az csak cirka 750.000et buktál most 😊
http://worldoftanks.eu/news/6434-special-saint-patricks-day/
voivod32
Ne már...

Óóó, pedig a BL-9 hamar megvan, utána tarol mint az állat, kitartás! 😊

Ferdi 17/34 (33% WR)-en áll nekem, stock motorral egy élmény, de már csak 20k XP 😊 Majdnem minden csatában a legtöbb XP-t én kapom így is, de top gunnal majd végre lehet már csatát fordítani vele. Na IS-3 is ilyen, az is könnyedén csatafordító tud lenni, egy élmény vele. 😊
Csak nekem nem mûködik Csata közben az ESC?

Most jön az a rész,hogy:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

😊

jókor amikor holnap olcsóbb lesz!
ok köszi meg is jött. Meglátjuk, hogy alakul.😊 .
jó lesz az csak várd ki a 122 est 😄

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Azért annyira nem kell hasra esned majd tõle,meglátod,a penje hihetetlen kaki,meg a híres sebezhetetlensége sem a régi szerintem,régen mintha jobban bírta volna,vagy csak engem baszkod be folyamatosan T9-be vele,jó azért az 50-60-70k körök jönnek szépen,de ha a saját tierjében van akkor lehet vele szépen szedegetni,nekem volt egy 100k köröm,persze tuti lehet vele sokkal jobbat menni,nekem nem ment idáig de remélem!
voivod32
Most vettem meg az IS 3 at, eddig rémálom. 8-ból 8 vereség...

A hivatalos oldalon nem jelzi a rendszer, hogy ajándékot kaptál?

ok, várok, addig nézem a replay -eket, THX.
Szia. Ne ess pánikba, nem sokára meg kell érkeznie.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;