World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most meg amit keresek T5-T7 ben Azt szinte nullázom T8 ban 😊
Lassú a credit szerzés.. Nem is erõltetem.. jól szórakozok ezekben az osztályokban is. És végül is ez a lényeg.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
pedal to the metal...
Tudok a wot-ban email cserélni?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Itta fórumon megtalálod ha van rá egykét heted vagy tudsz egy jó keresõ szót esetleg akkor hamarább.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Milyen tank tipussal lehet jól pénzt gyûjteni?
Bár nekem nem ilyen problémám volt, hanem fps-esés és pingszámnövekedés, de azért néha kidobált csata közben is mindenféle hibaüzenet nélkül. A Vezérlõpultban a Rendszer és biztonságnál nézz be a "Hibák keresése és javítása" almenübe és ott ami csak létezik, futtass le. Ha van valamilyen szoftverakadás, vagy komolyabb hiba, akkor megtalálja(meg kéne neki...). Igaz, nekem nem csak WoT-ben voltak gondjaim, de nyugodtan rápróbálhatsz erre is.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
#dolorex:
M4 kb. olyan kimaxolva, mint az arl, ami sokat dobott rajta az most 8.4-ben a buffolt front depression, így már jól lehet vele emelkedõk csúcsán peek-a-boo-zni.
ELÕRE ELNÉZÉST MINDENKITÕL HOSSZÚ LESZ, DE NEM VÁGOM MUSZÁJ VAGYOK BERAKNI!
Workload Single init returned error message: File: device_resources.cpp
Line: 213
Function: class eva::com_ptr<struct ID3D11VertexShader> __cdecl eva::d3d11::device_resources::create_vertex_shader(const void *,unsigned __int64,struct ID3D11ClassLinkage *) const
Expression: m_device.native()->CreateVertexShader( shader_bytecode, bytes, linkage, result.receive()): DX11 call failed.
An invalid parameter was passed to the returning function
E_INVALIDARG: ID3D11Device::CreateVertexShader:
- K: "Mért nincs a játékban többrétegû német páncélmodell?" V: "Mivel olyan modell nem volt a németeknek a 20. század végéig."(SS: játékosok azt állították hogy az E-100 nak volt többrétegû páncélzata ez alapján aminek nem adták meg a forrását.)

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Love, peace and unity 😊 Szívok még egy adagot.
Ha minden normálisan menne, lenne haderõ, lenne hozzá technika, lenne gazdaság, lenne szép jó sok iskola óvoda stb...de POLITIKA OFF.
Manapság a magyar haderõ már úgyis csak az amcsi olajéhség biztosítására kell, oda meg elég a gyalogság is.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.