World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. Az miért van h ha egyik nap jól megy és gyõzök, (4 Top Gun) akkor másnap full idióták közé rak folyamatosan?? De valami hihetetlen milyen szobanövének közé. Mivel számítok rá próbálok okosan játszani, odafigyelve h ott segítsek ahol kell, de akár mit csinálok a többiek elhullanak 4-5 perc alatt... Már eleve egy vicc h milyen MM-be rak8-as lightot 8-as nehéz ellen, persze a lightok 2 perc alatt meghalnak, én meg ott maradok egyedül nehézként 5 másik nehéz ellen. És ez megy egész reggel! Miért kell megszopatni a játéknak ha elõzõnap (2000effi értékkel sikerült!) qrva jól ment??
Keserves a farm. Én is prém nélkül nyomom T7 még összejött 5-6 hozamából, de a T8 hoz már nem volt türelmem így a T6 eladásra került.
Most meg amit keresek T5-T7 ben Azt szinte nullázom T8 ban 😊
Lassú a credit szerzés.. Nem is erõltetem.. jól szórakozok ezekben az osztályokban is. És végül is ez a lényeg.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nem tudom mi lelte a WoT-ot de kb. 2 napja elkezdte azt a hibaüzenetet nyomni belépéskor, hogy a videokártya nem kompatibilis ezért a sniper módban nem tudja megjeleníteni a füvet. Ez nem is érdekelne, ha jól emlékszem be se volt kapcsolva mivel laptopról vagyok, de azóta az fps-em is lecsökkent stabil 30-40rõl 10-20ra. AMD Radeon HD 7520G (512 M😎 van a laposban. Legfrissebb driver van fent hozzá.
Eagle16
A videokártyád nem tud DX11-et és azért nem megy. Régebbi 3D Markkal próbálkozz, ha még mindig fennáll a problémád. Pl. Vantage: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Figyeld a hétvégi eventeket és mindig legyen két-három tankod a megemelt kredithozamosok közül. Mivel többnyire féláron megvehetõek, az event után ugyanannyiért eladhatod, ha nem kell. Viszont több kreditet tudsz így begyûjteni prém nélkül.

pedal to the metal...

Üdv mindenkinek!

Tudok a wot-ban email cserélni?
A válaszokat elõre is köszönöm.
ximix
Csak a képet baszta el valahova...

Erre csináltam én is egyet! 😄

ximix
Években lehet mérni amikor ezt a képet belinkeltem egyszer és ha jól emlékszem talán davdbog befénymásolta egy orosz T-xx tank könyvben lévõ képei közül ugyan ezt. A páncéllemezek találkozása sem kóser az alsóra megy a felsõ.
Itta fórumon megtalálod ha van rá egykét heted vagy tudsz egy jó keresõ szót esetleg akkor hamarább.
Ulvar
Noh, nem szeretném elkiabálni, de úgy tûnik egy kis okoskodással és egy driver újra rakással megoldódni látszik a probléma. Most zsinórban 5-6 csatát mentem nem volt fagyás. Úgyhogy reméljük megoldódik ideiglenesen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

t6-al viszont jól lehet keresni sztem, fõleg ha 2-3 áll a garázsban, amíg egyik csatában de kilõttek, addig tudsz menni a másikkal, és pár körbõl prém nélkül is megvan a 100k, kicsit komolyabban nyomja az ember gyorsan összejön a kívánt mennyiségû pénz.
A T5-ökkel régen jól lehetett keresni, de persze azóta átrendezték a dolgokat, hogy ne lehessen. T5-ökkel próbálkozhatsz, de pénz költés nélkül, prém és/vagy prém tank nélkül kínszenvedés lesz a farm.
hát ha lehet akkor megprobálnám arany vásárlás nélkül megúszni, 4-5 ös tankokkal amiknek még nem nagy a javítási költsége de lehet velük gyûjteni azért sok pénzt aránylag, ilyen van? vagy mindegyikkel egyformán jól lehet?
T8 prémium (aranyért vehetõ) tankokkal.
Sziasztok! lvl 7 os tankra már elég sok zsét kell össze gyûjteni.
Milyen tank tipussal lehet jól pénzt gyûjteni?
Nem tudom mennyit segít, de egy próbát megér, ha Win7-ed van.
Bár nekem nem ilyen problémám volt, hanem fps-esés és pingszámnövekedés, de azért néha kidobált csata közben is mindenféle hibaüzenet nélkül. A Vezérlõpultban a Rendszer és biztonságnál nézz be a "Hibák keresése és javítása" almenübe és ott ami csak létezik, futtass le. Ha van valamilyen szoftverakadás, vagy komolyabb hiba, akkor megtalálja(meg kéne neki...). Igaz, nekem nem csak WoT-ben voltak gondjaim, de nyugodtan rápróbálhatsz erre is.

JeffDunham
Jól sikerült 8 kill-es reggeli duplázó. <#wink>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Na hát azt a löveget is rühelltem, az indokolatlanul nagy szórása, a sebzéséhez képest hosszú töltése, és a 212 pen ellenére pofátlan kiszámíthatatlansága (bármirõl képes pattanni) kiidegelt a világból.
Úgy számold õket, hogy3 t72 vs 1 abrams, akkor reális, és így is van kitalálva. Egyébként iszonyatos tûzereje van, annyi a gebasz, hogy az automata töltõ miatt nem képes nyíllövedéket lõni, ezt akarják atgm-el helyettesíteni. Ezeknek 2 fajtája van. Az egyik 550mm, a másik 900mm acélt üt át. Boccs, a pontatlanságért, de be vagyok baszva.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Egyértelmû, de csak mint uccsó upgrade. ritkábban gyullad ki és jobban gyorsul vele, ez annyira élmény tank, hogy meg kell adni a módját. 😊

#dolorex:
M4 kb. olyan kimaxolva, mint az arl, ami sokat dobott rajta az most 8.4-ben a buffolt front depression, így már jól lehet vele emelkedõk csúcsán peek-a-boo-zni.
Solten
Sokat nem mond, utalhat egyarant driver vagy szoftverhibara 😊

Saor Alba

Uhh, most nézem 100-as az alap toronynak a front armorja. Ezzel együtt már egyértelmû a döntés akkor 😊
Ulvar
Na most ez már nekem magas, már mint amit ez a 3Ds cucc dobott ki infonak.

ELÕRE ELNÉZÉST MINDENKITÕL HOSSZÚ LESZ, DE NEM VÁGOM MUSZÁJ VAGYOK BERAKNI!

Workload Single init returned error message: File: device_resources.cpp
Line: 213
Function: class eva::com_ptr<struct ID3D11VertexShader> __cdecl eva::d3d11::device_resources::create_vertex_shader(const void *,unsigned __int64,struct ID3D11ClassLinkage *) const

Expression: m_device.native()->CreateVertexShader( shader_bytecode, bytes, linkage, result.receive()): DX11 call failed.

An invalid parameter was passed to the returning function
E_INVALIDARG: ID3D11Device::CreateVertexShader:

Nehezen kedveltem meg én is.Most elvagyok vele ,de csak a top gun és motor óta.Brutális a penje, t8 ellen is.Viszont a legtöbben tudják hol kell lõni alacsony tierben is.

TOMSILENT
Ezt a SerB-et külön imádom...
- K: "Mért nincs a játékban többrétegû német páncélmodell?" V: "Mivel olyan modell nem volt a németeknek a 20. század végéig."(SS: játékosok azt állították hogy az E-100 nak volt többrétegû páncélzata ez alapján aminek nem adták meg a forrását.)

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Védelemre elvileg alkalmatlanok(világítanak infrán mint egy fáklya), de azért tekintélyt tudnak parancsolni kellõ számban.

Solten
Ramokat teszteld memtest86-al, cpu-t prime95-el, vga-at pl unigine heaven-el.

Saor Alba

Ha minden mást kipróbáltál, esetleg próbálkozz a hangkártyával, meglepõen sok mindenbe tud bekavarni, ha valami nem stimmel vele.
NoparaWot
hali, ha gift-ként vetted meg, akkor nem giftként is kapod meg ??? Gift-et meg a honlapon tudsz fogadni, MyGifts menüpont alatt

Ulvar
Most megy amúgy a 3Ds cucc, kíváncsi vagyok. Most még egy esélyt adtam a Wotnak, de most már egy csatában kétszer lépett ki az asztalra szóval...

Mármint az ARL.
Köszönöm
Ízlések pofonok, nekem nagyon nem feküdt az a tank, pedig kétszer is nekifutottam.
Solten
We've just dinged them!

Saor Alba

Nekem úgy tûnik ,hogy az ARL44 elég jól szedi magának a tp-t.Nem mondanám ,hogy a legjobb köröket vele hozom össze ,de még is elég szépen lehet vele fejlõdni.Még 30e tp és kifejleszthetem az AMX M4t, ezzel is gyorsan lehet fejlõdni?Maga a tank egy kuka lehet.Hétfõig megakarom venni az 50 100t, plusz félre van rakva 20e free.

Nekem venti-stab-töltésgyorsító van. Töltésgyorsító nélkül majdnem másfél mp-el hosszabb a töltési idõ.
Bizony, kitennénk a 14 csilivili T-90-esünket a szintén csilivili Gripeneink mellé (9?). Military Powaaa!
Õszintén szólva, én BÁRMILYEN gazdasági helyzetben lévõ országnál többre becsülöm ha buszokat vesznek tank helyett, vonatokat repülõk helyett, metrót rakéták helyett. Politikától függetlenül, még az USÁban is hiányzik az a lóvé a szociális költségekbõl, amit a haderõ fenntartására fordítanak.

Love, peace and unity 😊 Szívok még egy adagot.

Amikor leesik a hó, azzal tologatnánk az elakad jármûveket, meg a gyereket az vinné a suliba 😊

És mit kezdenénk velük?😊
Az IS-3-ra kell a legjobb motor?
Ulvar
Minden kérdést meglehet oldani normális politikával és vezetéssel. Csak ez hiányzik.

Ha minden normálisan menne, lenne haderõ, lenne hozzá technika, lenne gazdaság, lenne szép jó sok iskola óvoda stb...de POLITIKA OFF.

Õszintén szólva, amikor a gyerekemet nem tudom beíratni a körzetes óvodába mert nincs elég hely, az iskolában meg rohad le a csempe a wc faláról (budapesten élek, nem kelet MO-n) akkor vhogy még ezeket a gyakorló tankokat is felesleges pénzkidobásnak tartom.

Manapság a magyar haderõ már úgyis csak az amcsi olajéhség biztosítására kell, oda meg elég a gyalogság is.

ÉS azt lehet/szabad tudni hány hány darab van belõlük?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jah. Kár értük, hogy elpazarolták õket pl Iraknak ajándékba. Modernizálás után gyakorlatilag t90-eseink lennének. Bárki bármit mond, jó kezekben ezek a nyugati technika egyenrangú ellenfelei lehetnének. Képzeld el, hogy ATGM-el 600mm- az páncélátütése, iszonyatos...

Tömegoszlatásra sztem ez is elég 😊

Az apám t72 õn szolgált kb 30 évvel ezelõtt a SU-ban, ismerek egy-smást a dolgokról 😄.

Ezek gyakorló tankok, ezeken folyik a kiképzés. A harcra felkészített gépek le vannak konzerválva, és a hangárok mélyén pihennek szinte új állapotba. Hacsak nem adták el õket 😄 LOL