World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a sokáig kb. még 5 óra 😊
Én sem próként kezdtem... de ekkora gyökérként sem!!!
Szerintem ha anyámat beültetném játszani még õ is megértené, hogy nem kellene blokkolni a társakat, meg lökdösni, meg hogy mi is a játék lényege...

segíteni? értelmetlen.... 10/9 nem csinálja meg, vagy még vissza is pofázik hogy nem én fogom megmondani, hogy mit csináljon...
azért a 10/1-ért meg felesleges törnöm magam....

sosem lõttem ki olyan társamat akin látszik hogy törekszik annak ellenére, hogy béna... majd belejön, de akiket kilõttem mind megérdemelték!!!
voivod32
Ma eladtam az összes páncélvadászomat a T25/2 kivételével. Amx Ac Mle46-ot, Jadgpanthert, Su 100 at. Vettem az árából: Is 3 at, AMX 50 100-at, Renault Ft 17-et,PzI-et, BT-2-t Biztos vagyok benne, hogy ezentúl lassabban fogok õszülni. Soha többé nem játszom olyan jármûvel, aminek nem lehet forgatni a tornyát. Csak a fullos embereimet sajnálo, bár jókat fogok irtani velük tier 1-ben a három kiegészítõ skilljükkel.<#mf1>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

GaBenc
Na ez a szép. Mesterlövész 0 sebzéssel. :-D 15 hit mind talált, 6 kritikus és 0 sebzés. Most mit is kell mondani? :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nagyon Nagy Arc !

Te hogy kezdted ? Segítenél inkább nekik. Ha Te Õket retardáltnak tartod, akkor Te mint Teamkiller mi vagy ? Nagyképû f@szp@r@szt ?
Vagy az Isteni ítélkezõ ? Gondolkodj el ezen, remélem sokáig nem engednek vissza !
tegnapi 😊
tegnap lehet több embert öltem meg a sajátjaimtól mint az enemytõl 😄 fõleg low tiert nyomtam.... T18
hülye BT-2esünk cap helyett nézelõdött, ki is kaptunk de elõtte még jól kilõttem....
másik csatában retardált gyerek végig mögöttem/mellettem zavart/blokkolt, csatt 1 lövés volt 😄
másik csatán is a hülyegyerek prokhorovkán könnyû tankkal bement az arty pozícióba 😄 annak is csatt XD
amikor a bant kaptam akkor 2õt öltem... 3 sajna nem lett meg mert kilõtt a társam (lassan szûkül a T18 gunja XD pedig az is kapott volna 😄)
hihetetlen mennyi retardált van, sajnos ezekkel csak így lehet bánni :S
Ez még a tegnapi ban, vagy azóta újabbat kaptál? 😊

mi más? explorer ratyi, chrome lassú+ratyi
tûzróka nekem tökéletes
Hát tegnap nyomtam pár csatát.... mit lehet tenni ilyen kib** szar idõben???...
de látod, hogy mi lett a végeredmény 😄 1 nap ban mert a köcsögöket akik lökdöstek kilõttem 😊

Néha néha majd gamelek kicsit, de közel sem annyit mint régen.... jön a yo idõ azt lehet menni a kertbe 😄 bevetem az egészet zõdcséggel 😄
Ulvar
Tûzrókát használsz? <#ejnye1>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Most csak nekem nem jött át mitõl gurult el a pirula?

Nem úgy volt hogy visszavonultál? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Olyan jó ez a hétvégi event 😄
tök élvezem 😄😄😄 eddig 0 vereségem volt <#vigyor2>
Nyet

Más sem. 😊

Más se látja a képet, vagy ez csak az én megtiszteltetésem?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Figyelemre méltó statisztikák.

Köszi, átnyálazom. Viszont azt nem tudom, hogy ez mennyire fedi a valóságot.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

voivod32
Ez sajnos mindannyiunkkal így szokott lenni, tegnap konkrétan már szó szerint a hajamat téptem. De halál komoly!

ximix
Jaj a kis telhetetlen, de volt 3 kritikal sebzésed 😊
Kellene szólni a WG-nek, hogy ilyen esetekre hangozzon el a
Szép lövés, kritikus találat az ellenséges tankon megkarcoltuk a festéket.
voivod32
Ezt olvasd, ha érdekel:
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Magyar_Honv%C3%A9ds%C3%A9g_fegyverzete

voivod32
Folyamatosan készenlétben vannak, az egyik cimborám Tatán harckocsiparancsnok.

ximix
A no ts és a JP2 brutális lövegpajzsa😊
Ulvar
Úgy tûnik most jó a játék, nem akarom elkiabálni, de most úgy tûnik jót tett neki egy kis driver rendbe rakás.

Viszont most a játékosok basznak fel nem kicsit. Frapsot most izzítottam be, ezeket meg kell örökíteni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

GaBenc
Na itt a megoldás.
Ezt kell berakni és minden jó. <#vigyor5>
Na mi lenne?

Eagle16
Szerintem: toolbox, rammer, venti

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De most miért? Ne mondd már hogy az E100nak elégtelen a páncélzata, ha az ember megfelelõen használja. Meg az általad linkelt képen a homlokpáncél az ami rétegelt. Na már most, pont ez az amit most se lehet kb semmivel se átütni.
Szóval akkor mi is a probléma?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

GaBenc
Azt hogy nem tudok játszani azt megszoktam.............de ez valami új "ficsõõõr". 4hp stug és kiváló lövés Churchill I az semmi. Ja full a gép. Nézek értelmesen a fejembõl, hogy akkor most mi van?

<#eplus2>
ximix
Orosz züd festékre minek 😛
DarkHorSe
AT-7re szerintetek milyen kiegeszitoket erdemes venni?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ÉLETEM LEGJOBB KÖRE!!!!

Ilyet is ritkán látni, hogy TD legényeken nincs álca! <#kacsint>

Üdv a klubban <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

GaBenc
Azt hiszem ez nem az Én napom. T4-el T8 csatában (ellen T6 min.) Ez az alap. Mellesleg csak 0 hit és lepattanót lövök bármire, bármivel. Szerintem ez a játék nem szeret engem (én sem, de rohad el akkor is megcsinálom). <#zavart1>

Eagle16
Nyitott tankokra nem lehet ventit rakni.

Ventit hh nem lehet minden tankra felszerelni?
Lassan meglenne a 2. skill hellcaten elsõ álca, második javítás összes legénységen, de azon gondolkozom ,hogy ledobatom és BIA lesz az elsõ 2. pedig vegyes.

Ezt pár napja én is felhoztam, de a kedves amerikabuzi fórumtársunk egybõl leugatott...

Ez az Amx M4 mekkora egy rakat *** 😄
Utálom azt az ágyút...
Eagle16
Töltésgyorsító, álcaháló, távcsõ (bino).

Hellcatra milyen modulokat raknátok?

Köszi . Ez már nagy segítség . Majd akkor számolgatok 😊
Igen igen úgy értem . Az adott saját tankjaimon álca festéssel , skillel a láthatósága , és a látó táv . De már az is valami lenne , ha a 100% skill
pl felderítõ a parancsnokon mennyit változtat . Mert ügye Periszkóp távcsõvel elméletileg egy alap T26 ha jól számolom 458m . és ügye akkor a skillt érdemesebb álcázásra húzni .
ximix
Csak fegyó és látótávra WoT Tank Stats Calc
mijki
T-44-re mi a javasolt felszerelés?

Venti, Vert. stab. és mi lenne jó harmadiknak?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ja, hogy a saját legényésgeddel. Azt max excelben, ha összerakod szerintem.

Sziasztok .

Tud valaki egy olyan progit , vagy táblázatot , ahol egyik , másik tankomon meg tudom nézni , hogy a legénység , és a legénységi skillel , rádió hatótáv növelõ stb .... modulokkal pl távcsõ .... mekkora a létó távolságom ? Esetleg adott tankom észlelhetõsége álca festéssel a nélkül , álca hálóval , álcázási skillel stb stb . Tehát legfõképpen ez érdekel skillezéssel , festéssel , távcsõvel , a nélkül . nem az alap tank észlelhetõsége érdekel , hanem a felfejlesztett .... Köszönöm . Ha meg nincs marad az alapból kiszámítgatás <#falbav>
Statisztika.... Olyan ez mint a kinevet a vegen, nha hatos szeriad van, neha meg egyes...