World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sem próként kezdtem... de ekkora gyökérként sem!!!
Szerintem ha anyámat beültetném játszani még õ is megértené, hogy nem kellene blokkolni a társakat, meg lökdösni, meg hogy mi is a játék lényege...
segíteni? értelmetlen.... 10/9 nem csinálja meg, vagy még vissza is pofázik hogy nem én fogom megmondani, hogy mit csináljon...
azért a 10/1-ért meg felesleges törnöm magam....
sosem lõttem ki olyan társamat akin látszik hogy törekszik annak ellenére, hogy béna... majd belejön, de akiket kilõttem mind megérdemelték!!!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Te hogy kezdted ? Segítenél inkább nekik. Ha Te Õket retardáltnak tartod, akkor Te mint Teamkiller mi vagy ? Nagyképû f@szp@r@szt ?
Vagy az Isteni ítélkezõ ? Gondolkodj el ezen, remélem sokáig nem engednek vissza !
tegnap lehet több embert öltem meg a sajátjaimtól mint az enemytõl 😄 fõleg low tiert nyomtam.... T18
hülye BT-2esünk cap helyett nézelõdött, ki is kaptunk de elõtte még jól kilõttem....
másik csatában retardált gyerek végig mögöttem/mellettem zavart/blokkolt, csatt 1 lövés volt 😄
másik csatán is a hülyegyerek prokhorovkán könnyû tankkal bement az arty pozícióba 😄 annak is csatt XD
amikor a bant kaptam akkor 2õt öltem... 3 sajna nem lett meg mert kilõtt a társam (lassan szûkül a T18 gunja XD pedig az is kapott volna 😄)
hihetetlen mennyi retardált van, sajnos ezekkel csak így lehet bánni :S
tûzróka nekem tökéletes
de látod, hogy mi lett a végeredmény 😄 1 nap ban mert a köcsögöket akik lökdöstek kilõttem 😊
Néha néha majd gamelek kicsit, de közel sem annyit mint régen.... jön a yo idõ azt lehet menni a kertbe 😄 bevetem az egészet zõdcséggel 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tök élvezem 😄😄😄 eddig 0 vereségem volt <#vigyor2>#vigyor2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Kellene szólni a WG-nek, hogy ilyen esetekre hangozzon el a
Szép lövés, kritikus találat az ellenséges tankon megkarcoltuk a festéket.
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Magyar_Honv%C3%A9ds%C3%A9g_fegyverzete
Viszont most a játékosok basznak fel nem kicsit. Frapsot most izzítottam be, ezeket meg kell örökíteni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szóval akkor mi is a probléma?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Swedish people are albino monkeys
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Lassan meglenne a 2. skill hellcaten elsõ álca, második javítás összes legénységen, de azon gondolkozom ,hogy ledobatom és BIA lesz az elsõ 2. pedig vegyes.
Utálom azt az ágyút...
pl felderítõ a parancsnokon mennyit változtat . Mert ügye Periszkóp távcsõvel elméletileg egy alap T26 ha jól számolom 458m . és ügye akkor a skillt érdemesebb álcázásra húzni .
Venti, Vert. stab. és mi lenne jó harmadiknak?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Tud valaki egy olyan progit , vagy táblázatot , ahol egyik , másik tankomon meg tudom nézni , hogy a legénység , és a legénységi skillel , rádió hatótáv növelõ stb .... modulokkal pl távcsõ .... mekkora a létó távolságom ? Esetleg adott tankom észlelhetõsége álca festéssel a nélkül , álca hálóval , álcázási skillel stb stb . Tehát legfõképpen ez érdekel skillezéssel , festéssel , távcsõvel , a nélkül . nem az alap tank észlelhetõsége érdekel , hanem a felfejlesztett .... Köszönöm . Ha meg nincs marad az alapból kiszámítgatás <#falbav>#falbav>