World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No offens, csak próbálom megérteni a dolgot. Mivel itt eléggé pejoratív jelzõnek tûnik: "Klántag persze gold camoval."

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mert azok mind csíterek és ingyen van nekik a gold! Még csecsemõvért is isznak! Komoly!

Nem bûn. Senki sem mondta. Csak egy ilyen támogasson Téged éles helyzetben.

És az hogy klán tag miért is bûn?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hogy a jó qrva anyjába tud a paraszt T32-vel 10 lövésbõl 235 HP sebzést kiosztani? Klántag persze gold camoval.

Nehezen hiszem, hogy van a világon olyan gagyi IQ teszt, ahol legalább életképes szintet megüti a játékosok 70%a.

Életkép:
Tûzoltók riasztást kapnak. Elindulnak, kivéve 1et. Majd a marha felgyújtja az állomást.
Észreveszi a problémát miután társai rátelefonálnak, hogy: Hülye ég a ház! Csinálj valamit!
Õ próbál csinálni valamit, ezért elindul társai felé, mivel gondolja, hogy az a jó ha többen vannak, és hagyja leégni a házat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nézd a jó oldalát! Legalább a többieket nem tartotta fel! <#nevetes1>

Erre nem találok szavakat, csak ordítottam egy nagyot az üres lakásnak. Ez a kör valószínûleg 2500 goldot jelenthetett volna... 😞

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

JeffDunham
Egymás után két Top Gun 110-el... <#nyes>

Ma kijátszottam a 110-et. Szinte már sajnálom hogy vége. <#whatever>
(mind mai csata)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

artyt védeni egyedül nem móka

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

A képen a Wz a kezdõkörbõl kért segítséget.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

JeffDunham
Ez a Hetzer kéééész 😄

Szét röhögtem magam rajta. <#taps>

Bár ha velem lett volna nem biztos hogy túléli a csatát...<#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Általában jah, de én ma baromi jó csatákat mentem, és tök egyedül, semmi platoon. Egy szar volt, amire felvontam a szemöldököm, T71-el 8 lövésbõl 8 találat, 6 átütés, 0 sebzés, de azt a meccset is megnyertük, ezt gondolom azért kaptam mert elõtte mentem T71-el két 1500+-os csatát, és ne csak jó legyen. Mondjuk t10-be nem nagyon mertem bemerészkedni, 18 csatából 14-et T71-el mentem és fõleg t8-ba rakott be, mivel most baromi sok a t8 masina az akció miatt.

Ugyanez a WZ volt akibe bele kellett lõnöm, hogy nyomatékosítsam benne azt, hogy: BAZDMEG! GYERE MÁR VELEM VISSZA FOGLALJÁK A BÁZIST!
A wz nem ért vissza, vesztettünk.

ximix
A hétvége az örültek háza farmolás hétköznap stat javítás😊
Nekem meg asszem most kell abbahagynom, 18 csatát mentem, ebbõl 16 gyõzelem volt, csak kettõt sikerült elbukni, az is szoros volt, nem mondanám, hogy az átlagosnál noobabb volt a csapat, szal valami irtó nagy mocsokságot tartogat számomra a játék a továbbiakban.

ximix
Olyan mint sportolóknál a bemelegítés 😄 nehogy lesérülj 😊
hahaha <#taps><#eljen>
neeeeem kösz 😄

minek nézzek loser replayeket? látok eleget game közben o.O
ximix
Addig nézzél loser replayekt, hogy mindjárt tudjál, rendesen anyázni ahogy beléphetsz 😊)
ne csodálkozz 😄 én még nem tudok belépni a gamebe, de már most ideges vagyok <#ticking>
Látom mindenkiben benne van az ideg így a hétvégén <#nevetes1>

T-54... Hol voltál eddig az életembõl...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lool, hát ez hatalmas! <#taps>
Csak azt vártam hogy a végén beírja hogy GG <#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ja az összesítés lemaradt.

Most már ezeket a kurwa eventeket igazán berakhatnák hét közben is néha.
Indítsa el az ember a játékot amikor ilyenekkel van tele minden hétvégén.

voivod32
A wolverinunk meg lenoobozott. Volt nála önkritika!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

valakinek nincs kedve T8 szakasz?😄 Is3-at húzom, de jó lenne lenne még valaki akire számíthatok, ha gáz van!
Nickem Madi_Hun!
Mivel most húzom a francia td ágat,én is észrevettem,h elég karcsú xp-t kapok.Hál'isten már nem kell sok a tízesig és akkor mindenkit megdugok.Noobokat 2X is. 😊

No mindegy. "Beszéljünk inkább a hüvelygombáról..." 😄

Ekkora eltérés biztosan nincs.

Nem... a T9es németek több XPt kaptak kevesebb sebzésre mint én a T9es ruszkiban. Biztos sokat spottoltak 😊

Random az XP is mint minden más ebben a játékban 😊

Nyilván azért, mert a TDk exp szorzója rosszabb. Mármint az orosz TDké a németekénél, nem? 😊

Akarod mondani fordítva.

A két Jagdtiger már érdekesebb történet. Õk a másfélszeres exp bónuszt levonva több expt kaptak, pedig jóval elmaradtak tõled sebzésben, ráadásul csak egy tankot lõttek ki összesen.

Ettõl függetlenül arra nincs mentség, hogy a gyõztes csapat legjobbjai miért kapnak annyit vagy kevesebbet mint a vesztes csapat legrosszabjai. Ez tök hülyeség, az egyéni teljesítményt kéne jutalmazni jobban, nem a gyõzelemre egy ekkora szorzót adni.

A TD-nek elég rossz az exp szorzója. Alattad az IS-3 harmadannyit sebzett, mint te, és mégis majdnem ugyanannyi expt kapott.

Master91
Tehát mindent meg tehet mert régi motoros? <#zavart2>
Na ezt már szeretem! 😛 Mondjuk Is3-al nehéz rossz kört menni! 2000dmg mindig befigyel!

Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2013. március 16. 13:10:12
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 914
Szerzett kredit: 82 504
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd
Az nem érdekel hogy nem gyõztünk, én megtettem amit tudtam, igy jött ki a lépés, na bumm.

tettél volna többet a gyõzelemért!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

voivod32
Pontosan! Ez valóban dühítõ!

A számmra egyik legirritálóbb dolog a wotban EZ

A nagy büdös semmittevõ több XPt kap csak azért mert a gyõztes oldalon van....

voivod32
Van benne valami, bár az is hozzátartozik, hogy néha nekem is kedvem lenne kilõni némelyik ökröt, aki folyamatosan lökdös, és szétcseszi a célkeresztemet. Tegnap IS3 al kellett felderítenem El -Hallufon, mert a Cromwellünk legurult alulra/oldalra az ellenfél felére, és ott állt öt percig, míg minket folyamatosan tûz alatt tartottak. Mindenki mondta neki, hogy legalább az orrát dugja ki a szikla mögül, hogy legyen látható ellenfél, mert tudtuk, hogy onnan lõttek, hiszen látható volt a lövedékek nyomvonala. De õ nem mozdult. Na ekkor szakadt el a cérna, és odadurrantottam neki egyet. Egybõl megindult és fel is spottolt három ellenséget, akit egybõl kilõttünk. Igaz sajna a Cromwellünk is megsemmisült, de legalább nem élt hiába. Meg én is fél percen belül.

hát a magas tierben a TK már neccesebb :S
alapos büntetést kapsz, de amúgy igazad van... legjobban idegesítõket a tier8 platoonok ilyen 200-500 effi közöttiek o.O

múltkor 3 löwe platoon, a 3-nak együtt nem volt meg az 1000 effije...
top tierek voltak, gondolom az eredményt nem kell mondanom!
ezért is hanyagolom már ennyire a gamet, csak felbassza az agyam a sok gyökér!
Maga a játék a hibái ellenére (néha low fps, 0 damage, érdekes spot rendszer, szar MM) jó lenne, de a sok barom nagyon eltudja cseszni!!!!
Én is azt szeretem, nekem nem jön be a sznob chrome.

WoT: Nishizumi77

Nem fogja megkapni a rétegelt páncélzatot az E-100 mivel nem volt ilyen a páncélzata. A képen amit belinkeltél nem az E-100 van, hanem a T-72 szovjet MBT. A belinkelt képed Sebastian Nast hozzászólásaiban található meg német fórumokon. Ezt valószínûleg õ csinálta, ugyanaz érvényes rá mint az E-90, E-100 vadászpáncélos és úgy a rajzainak felére: baromság. A saját fantáziájának a szüleményei nem pedig a német mérnököké.

Amúgy a kép ebbõl a képbõl származik:

Se a páncélvastagságok se a dõlésszögek nem egyeznek az E-100 adataival. Mellesleg az E-100 nehéz harckocsinak nem lett volna szüksége rétegelt páncélzatra, mivel kegyetlenül túl volt méretezve a homlokpáncélja (1960-ig benne van az öt legerõsebb testpáncélzattal rendelkezõ harckocsi közt). Az E-100 homlokpáncélja 400 mm effektív védelmû (200 mm vastag 30°-ban), csak ideális esetben tudnák átütni az akkori HEAT lövedékek. Az akkori kinetikus energiával áthatóló lövedékek (APCBC, APDS, APFSDS) pedig egyáltalán nem tudnák átütni a homlokpáncélját (a tornyot és a teknõt viszont igen).
A rétegelt páncélzat a HEAT lövedékek miatt jelent meg, mivel a '60-as évekbeli HEAT lövedékek 350-400 mm vastagságú függõleges vagy ennek megfelelõ 175-200 mm vastag 30°-os páncélt is átütöttek. Az akkori rendszeresített harckocsik homlokpáncélja ezt meg se közelítette.
Sztem jól tette,nekem is megfordult már a fejemben,hogy neki kéne állni kicsit megszórni ezeket a 0k csatás 200 effis T8-ban Prem tankban ülõ idiótákat.
naja 😊 majd rájön idõvel....
amúgy meg tudok gamelni 😄 ott a másik accom amit azóta sem sikerült eladni XD pedig már van rajta tier5 prem is
Óóóó, egy naiv lélek 😄. Ha már Te is olyan régi motoros lennél mint Benji, akkor nem így vélekednél 😄.