World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..hat ha mar minden tietes olyan jol teljesit, nehogymar az is7 maradjon le..

"- IS-7 will get a buff ("let's wait for test with details")"
Köszi . Igen néztem . Nem a damage panellal van a gond ( mint ahogyan én gondoltam ) Valami ütközés lehet . sem aztynál , sem TD nél nem mutatja a kitérést . flash mappát teljesen töröltem , és mûködik . most egyesével vissza pakolom a modokat , és majd kiderül mi okozza 😉
ximix
xvm editoral(szerkesztõ) az xvm szerkeszthetõ

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?client=tmpg&depth=1&hl=en&langpair=ru|en&rurl=translate.google.com&u=http://drongo-lab.ru/archives/category/other-mods/damag-panel&usg=ALkJrhg68GjlCfvD10gQEsLGjV0kl8qJ3Q

http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305

http://wotinfo.hu/index.php/add-ons

© Toweliee igen már beszélgetünk róla, miszerint azért van a kör, hogy tudd az ellenség annak szélérõl már spotolhat téged és nem azért, hogy te meddig észlelhetsz.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/95330-locastans-enh-hd-minimap-gen-2-84/

Ez miért nem jó ? a köröket vonalakat ki lehet kapcsolni átlehet színezni, méretet állítani.......
Ezeket nézted?
Én fentrõl az ötödiket használom, azon van vonal.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Legalább kaptam választ . xvm editorral szerkeszthetõ?
Kár gúnyolódni, gondolom azért nem kaptál választ mert senki se tudott segíteni. Azt meg nem fogjuk egyenként beírni hogy nem tudjuk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szia . Nem nem tudunk segíteni sajnos . Old meg magad . Ne várakozz a válaszra .
Ulvar
Új farm tankjaim:

-Type T34
- AT2
- Pz I. C

Utóbbi 2 azért is jó mert rálehet menni az áprilisig tartó Eventre.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ezt a hatodik érzékes még nem jött elõ.
Viszont tegnap a VKDB-n gódammó adott be 58-at sebzésnek. Ilyet sem láttam eddig.

voivod32
Meg tudom érteni. Preventív intézkedést tett!😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Ez hatalmas volt! Besz@rtam a röhögéstõl. De a társán kívül egy csomó halat is kilõtt! 😄

Köszi a segítséget . tehát a probléma továbbra is fenn áll . A damage Panem nem jelzi a löveg kitérését . sõt artynál sem jelzi ( persze akkor a célkereszt . Valaki help ?
voivod32
😄 😄 mert így mindenki a lövegem elé rohan, azt hiszik csak egy Type T34 vagyok😄

A franciák újabban kínainak álcázzák a járgányaikat? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Madi_Hun kollégával toltuk szakaszba, végig szart sem bírtam csinálni, erre amikor elköszönt akkor jött össze egy normálisabb köröm, stock AMX 50 100 al😄 Basszus milyen kép volt ez? Ere gondoltam😄

nem is tudtam, hogy ilyen jó a kínaiak álcája, T-34-nek látszó amx😄

szép nagy spaced armor van a lánctalpnál végig az orosz vasaknak😊 ami azt jelenti, hogy szeretik elnyelni a lövedékeket

voivod32
Madi_Hun kollégával toltuk szakaszba, végig szart sem bírtam csinálni, erre amikor elköszönt akkor jött össze egy normálisabb köröm, stock AMX 50 100 al😄

De ez nem egy általános vonal? Mintha azt olvastam volna, hogy nem reagálja le a különbözõ járgányok látótávját + a legénység képzettséget / távcsövet.
Nincs. Mondjuk engem nem zavarnak a körök, legalább tudom hogy kb mennyit mozogjak ahhoz hogy meglássam a targetet.

Ezen a képen látszik a damage panelen a löveg kitérés . Erre gondoltam .
Sziasztok .
Ismét segítség kellene . Damage Panel ügyben . Nekem 8.3 nál az a verzió volt , ami totálisan az eredeti , csak az vissza számolt mikor pl lelõtték a lánctalpat . Ezzel sincs semmi gondom . TD vel mikor megyek jelzi a löveg jobb , és bal kitérését . Na ez a gondom , mert már rengeteget kipróbáltam , de valamiért 8.4 nél nekem egyik D.P. sem jelzi a löveg kitérését jobb/bal . Köszi a segítséget , ha tudtok .
Szpecnyaz ez a térkép mód mindenféle körök nélkül, csak a tankok neveivel nincs meg neked?
De utálom ezeket a kv-kat 150-es penel is lepattan róluk a fele hiába lövöm oldara(vagy a lánctalp benyeli vagy mi?).
Érvelj mint egy hobbi náci 😄.
Elõzmények a képhez.
A 13-90 kilõtte az 1 lövéses E75-öt. Amire az beírta hogy jelentsük a francia pajtit, amikor megkérdeztem tõle hogy mégis miért, akkor adta ezt a választ.

Nem, nekem se mûködik sok esetben.
JeffDunham
Hmmm akkor nekem miért nincs ilyen? Amint kijelzi a spottot már mozdulok is meg, és nagy ritkán talál el valami. <#nemtudom> Kivéve akkor ha már engem célzott, össze volt szûkülve, és nem telt le a 2 sec.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Solten
Nem csak te, sokszor nem villan fel. Faszan bugos.

Saor Alba

Akkor legyen. Ma felettébb békülékeny vagyok.

Értem. Csak meglepõ volt, hogy a kínainál nem mûködik az, ami a németnél, mert a 3001P-rõl már kétszer is húztam ki legényeket heavyre és most jön a harmadik. IS-2-re meg a lövészt nem engedte.

JeffDunham
Akkor csak nem tûnt fel. A bespottolásod után 2 másodperc múlva villan fel. Amióta behozták a perkeket, azóta így mûködik. Semmi baj vele. Nekem normálisan mûködik minden tankon.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Bennem meg nincs így elnéztem a c-t xD

"OK akkor legyen: gold amnóra azért költ"

Még nem sok Löwenbrau van bennem, de mégsem értem. Azt írtam 235 HP sebzés 10 lövésbõl egy T32 tier VIII amerikai hevivel.
Hogy jön ide a credit "gold" amno?

JeffDunham
Az IS-2 -be 75-ös legénységet vettem. Azt tettem át a 110-be, így most a 2. perk 77%-nál tartok.

A T-34-2 legénysége megy a WZ-120 -ba (med-bõl med-be), a WZ-132 legénysége marad a WZ-132-ben, mivel az a light tankok vonalának a vége.

Más téma.
Csak én vettem észre hogy a 6th sense skill nem mûködik normálisan patch óta?
Direkt figyeltem az elmúlt 1 napban a dolgot. És rengetegszer volt olyan hogy már rég lõttek rám, de még mindig nem világított a lámpa. Az elõbb pl csata elején volt ilyen, szóval még csak az se lehetett hogy egy korábbi spot nem ment le rólam.

Ja, értem.

Ja kubukli szagtársat akartam felhomályosítani ha nem lenne képbe.

Mindegy annyit nem ér, hogy újra kezdjük.
PEACE.

mijki
Ma eladtam a KV-1S-t, T-43-at, farmoltam 6 órát és megvettem a IS3-at, T-32-õt, T44-et, tankonként 3 felszereléssel. Holnap mind a három tank legénységét kihúzom 100%-ra és akkor 1-2 nap pihi.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én arra se emlékszek hogy nagyon leitattatok 😄.
Kubukli: szerintem velem is veszekedtél a KV1S téma miatt.

Sztem nem neked akart menni a válasz, csak szar a fórummotor.

Én arra az aranyra gondolok amiben Dagobert bácsi szokott fürdeni 😛.

Mikor nagyon leitattunk beléptünk az accoddal, nem tûnt fel, hogy van 20000 gold ammod a Loltrakihoz? 😛

Te figyelj... az megvan, hogy a prémium lõszert idestova több mint két hónapja simán lehet creditért is venni?

Modjuk régen volt már lehet, hogy Lammaer-rel szájkaratéztem...
<#hamm>

OK akkor legyen: gold amnóra azért költ. Szép tank kár hogy használhatatlan társsal.

Óóóó, addig oké hogy csecsemõ vért szoktatok itatni velem, meg megkaptam a klános csíteket, de hol az ingyen goldom? 😊

110-re átképezted valamelyikrõl a legényeket, vagy újakat vettél fel? Csak azért érdekelne, mert Type T-34-rõl egy kicsit megszívtam IS-2-re, mert nem lehetett mind a négyet átültetni rá.

A KV-1 KV-1S témájú replayt mikor linkeled? Csak karácsony óta várok arra, hogy bebizonyítsd a KV tankkal maradandót alkotnak Jacekék....