World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cluster akkor lenne, ha a játékosok számára észrevehetetlen lenne a több szerver, automatikusan pakolgatná õket és teljesen átjárhatóak lennének.
Igy egy nagy amatõrség az egész.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A user launches the EU game client and logs in;
At log in, the user selects the game cluster to join: EU1 or EU2;
In does not matter, on which game cluster a player has been playing on previously, and after entering the garage they will see the current achievements;
In the private and clan chat rooms players can talk to the tankers, playing on both EU1 and EU2 game clusters (at the beginning,
it would be possible to communicate with same cluster players only);
The player's communication options (contact lists and ignore lists) will be available for using on both EU1 and EU2 game clusters;
Clans can play on both EU1 and EU2 clusters;
The player's Premium Account can be used equally on all server clusters (EU1 and EU2);
Players in queue lists will be different for EU1 and EU2 game clusters. That would be the main feature, easily recognized by the tankers
playing on different game clusters. If the two tankers wish to play in a platoon, enter the training room or join a random battle, they should enter
the same game cluster (EU1 or EU2);
The Clan Wars Global map will be integrated for both clusters. At the beginning, all Clan Wars battles will be held on one cluster only
(for example, on EU1 game cluster). In future it would be possible to conduct one part of the battles on EU1 game cluster, and another one on EU2 cluster;
The game website, forum and other web services will be available for use equally by both EU1 and EU2 players;
The player's account statistics, battle results and records will be available for use equally on both EU1 and EU2 game cluster as well.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
De majd holnap kiderül. A zoroszoknál hogy van ez vajh? Gondolom ott van már több szerver.
Tehát csak 2 vas lesz, mi ebbõl nem érzünk semmit, max a lagok eltûnését ha minden jól megy.
Ok!
Más játékban ahol játszottam az volt, hogy ki kellett választani a szervert, és azon belül is volt 4 csatorna, amit lehetett váltogatni.
Ezért amikor megláttam, hogy a Cw-az egyes szerveren lesz, rögtön a fenti rendszer jutott eszembe.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gyanítom ez valami kamu cluster, csak így nevezik, mert nem lesz elvileg a szerverek közt átjárás.
Nem azt írja, hogy menj fel az egyes szerverre, csakhogy rendesen az egyesen indult-e el. Lehet, ha a kettesen indul az eredményt nem fogja figyelembe venni.
A cluster-node elrendezésben maga a csata indul azon a szerveren, ami kevésbé terhelt.
Nekem ez lenne a logikus, nem pedig hogy az hogy én választok szervert.
a büdös kurva anyjukat az összesnek!!! erre nem tudok mit mást mondani...
Megy mindenki az egyesre. 2-esen alig lesznek.
Ez miatt felmerül még 1 probléma: ahol kevesen lesznek szar lesz az mm.
Még akkor se sikerül neki kiegyensúlyozott csapatokat csinálni, ha 1000 várakozó van.
Illetve századok! Külön-külön szerverenként? Megint fincsi.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Legnagyobb probléma így is megmarad. Továbbra sem szólítja fel a rendszer a hülyéket, hogy a másik szerverre menjenek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(bocs a kis értetlenkedésért) hehe
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
http://www3.picturepush.com/photo/a/12457001/1024/wot/shot-018.jpg
A lassúsága egy idõ után (250+ köröm van vele) rettentõen unalmassá tudja tenni, és képes az õrületbe kergetni. Engem pl. nagyon bosszant, amikor nem érek vissza emiatt bázist védeni, pedig simán hozható lenne a kör. (Tudom, hogy a kreditet így is ugyanúgy megkapom, de bármilyen furcsa, számomra a gyõzelem legalább ugyanolyan fontos, mint a befolyó összeg, ugyanis nyilván azért játszok, hogy nyerjek.)
Nem mondom, hogy utálok vele menni, mert néha meg tud nevettetni a páncélzata, de ezen kívül egyáltalán nem jó vele játszani. A vele futott köröket inkább munkának hívnám.
Már megbántam, hogy nem vártam vele még egy kicsit. Miután megvettem, rá 1-2 hétre felmentem tesztszerverre kipróbálni néhány tankot, köztük a SU-122-44-et és elszomorodtam. Alapvetõen nem szeretek td-kkel játszani (kivéve SU-100, JagdPanther, T25 AT), de az a cucc valami elképesztõen jó. Érzésre a 3 kivételem keveréke. Kreditet ugyanolyan jól hozza, mint a SuperPershing, a különbség csak annyi, hogy az a td alkalmas az élvezetes játékra és könnyebb vele csatákat eldönteni/visszahozni. (a legtöbben megrémülnek az 1k-s lõszerköltségtõl, de a 390-es alfája simán visszahozza az árát)
Összegezve: ha hosszú távra tervezel, én a helyedben elfelejteném a SuperPershing-et (kivéve, ha szereted az orális szexet 😄) és helyette a SU-122-44-et javasolnám.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
@Bee: csak 1 db-ra lenne szükségem.
Próbálom visszakeresni, de nem találom.
Ha valaki véletlen rátalál megtenné, hogy belinkeli?
Nem toborzótiszt vagyok, de egy jó klánnal biztosan gyorsan fejlõdnél, ha van rá idõd. Ráadásul nagyobb fun szakaszban menni, mint egyedül.
(amúgy meg el tudom képzelni hogy nem mindenki látta/ nem mindenkinek jött be az említett film. Végülis a Borat elég gyenge eresztés volt, én is majdnem kihagytam ezt a filmjét...)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
*Jeruzsálem
Am k.rva jó a kép 😄.
Viccet félretéve. Köszönöm a támogatást! Elküldtem a kérvényt a modiknak. Ami remélhetõleg kedvezõen lesz elbírálva.