World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez amit leírtak semmiféle cluster technológiához nem hasonlít. Simán van két szerver azt annyi.

Cluster akkor lenne, ha a játékosok számára észrevehetetlen lenne a több szerver, automatikusan pakolgatná õket és teljesen átjárhatóak lennének.

Igy egy nagy amatõrség az egész.

Egy 2011-es info errõl a multi-clusterrõl a wotban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let's imagine that the European server has only EU1 cluster, and EU2 cluster is added:

A user launches the EU game client and logs in;
At log in, the user selects the game cluster to join: EU1 or EU2;
In does not matter, on which game cluster a player has been playing on previously, and after entering the garage they will see the current achievements;
In the private and clan chat rooms players can talk to the tankers, playing on both EU1 and EU2 game clusters (at the beginning,
it would be possible to communicate with same cluster players only);
The player's communication options (contact lists and ignore lists) will be available for using on both EU1 and EU2 game clusters;
Clans can play on both EU1 and EU2 clusters;
The player's Premium Account can be used equally on all server clusters (EU1 and EU2);
Players in queue lists will be different for EU1 and EU2 game clusters. That would be the main feature, easily recognized by the tankers
playing on different game clusters. If the two tankers wish to play in a platoon, enter the training room or join a random battle, they should enter
the same game cluster (EU1 or EU2);
The Clan Wars Global map will be integrated for both clusters. At the beginning, all Clan Wars battles will be held on one cluster only
(for example, on EU1 game cluster). In future it would be possible to conduct one part of the battles on EU1 game cluster, and another one on EU2 cluster;
The game website, forum and other web services will be available for use equally by both EU1 and EU2 players;
The player's account statistics, battle results and records will be available for use equally on both EU1 and EU2 game cluster as well.

A tankok javítási költségeid meg lehet nézni valahol? A Wot Wikin kerestem nem de nem nagyon találtam.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hát a tesztszerver így mûködik! És aki az 1esen van nem tud kommunikálni azzal aki a 2esen van, sõt nem is látják egymást.
Ha ez így van, elég láma megoldás...

átjárás pedig nincs. Legalábbis sztem ez logikus, ha már így kihangsúlyozták, hogy az 1esen lesz a CW
gonodlom úgy van, mint tesztszervernél, alapesetben auton van és elsõdlegesen az 1esre próbál csatlakozni, de viszont manuálisan is ki lehet majd választani az 1est csatlakozáskor
Ruszkiknál 5 van elvileg. Tesztszeróból indulok ki, ahol két szerver szokott lenni és nincs a szerverek közt átjárás.

Egy olyan játéknál, ahol belépés után bóklászol a világban csak úgy oldható meg, hogy ne legyen atomraterhelve, ha világokat csinálsz. Viszont itt a terhelés csata közben jelentkezik csak, tehát elég a népet csata elõtt eldobálni egy szerverre. Nehogymár ez 2012-ben problémát okozzon, mikor pl a BO már évek óta tudja ezt.
De majd holnap kiderül. A zoroszoknál hogy van ez vajh? Gondolom ott van már több szerver.

Értem!
Tehát csak 2 vas lesz, mi ebbõl nem érzünk semmit, max a lagok eltûnését ha minden jól megy.
Ok!
Más játékban ahol játszottam az volt, hogy ki kellett választani a szervert, és azon belül is volt 4 csatorna, amit lehetett váltogatni.
Ezért amikor megláttam, hogy a Cw-az egyes szerveren lesz, rögtön a fenti rendszer jutott eszembe.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ez lenne a logikus valóban, de ha most hunpistike cw-zni akar és a játék 20-adszorra is a 2-es clusterba teszi be akkor õ ráfázott?

Na fasza, rossz /-t használtam.

Pedig tök világosan le van írva: With the introduction of the additional server, all Clan Wars battles will now take place on the first server[\b].

Gyanítom ez valami kamu cluster, csak így nevezik, mert nem lesz elvileg a szerverek közt átjárás.

"If you’re a Clan Wars player, please check that your game starts properly on this first cluster once the second one goes live after tomorrow’s maintenance."

Nem azt írja, hogy menj fel az egyes szerverre, csakhogy rendesen az egyesen indult-e el. Lehet, ha a kettesen indul az eredményt nem fogja figyelembe venni.

A cluster-node elrendezésben maga a csata indul azon a szerveren, ami kevésbé terhelt.

Nekem ez lenne a logikus, nem pedig hogy az hogy én választok szervert.

a chat közös lesz, viszont így van nem lehet szerverek közt játszani egymással, server 1 csak server 1 ellen és így tovább. A hírhez tartozó fórumbejegyzések közt több is kiderül.

na megint le van a gond a játékkal....

a büdös kurva anyjukat az összesnek!!! erre nem tudok mit mást mondani...
Szerintem nem. Tudtommal aki az elsõ szerveren van az nem tud platoonozni, companyzni, tréningezni a második szerveren lévõkkel és fordítva.

Szerintem itt valami félreértés lesz.

A legtöbbje észre se fogja venni, hogy 2 szerver van.
Megy mindenki az egyesre. 2-esen alig lesznek.
Ez miatt felmerül még 1 probléma: ahol kevesen lesznek szar lesz az mm.
Még akkor se sikerül neki kiegyensúlyozott csapatokat csinálni, ha 1000 várakozó van.
Illetve századok! Külön-külön szerverenként? Megint fincsi.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pont ez jutott eszembe, hogy most kezdenek indulgatni a találgatások, hogy hova jelentkezzen be az ember, hogy több értelmes emberrel találkozzon😄, de mivel az 1-es szerveren van a CW ezért én inkább arra szavazok😄.

Lehet majd választani bejelentkezéskor a 2 szerver közül?
Legnagyobb probléma így is megmarad. Továbbra sem szólítja fel a rendszer a hülyéket, hogy a másik szerverre menjenek.

Na végre. A CW viszont csak az elsõ szerveren lesz, szal aki CW-zik az ott jelenjen meg.

Már ideje volt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ja jóó hogy el is kell foglalni teljesen jóó megvan 😊
(bocs a kis értetlenkedésért) hehe

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

nem úgy van ha eléred a 80pontot akkor már megkapod?
Végig ment a csík 100%-ig és utána megjelent a felkiáltójel? Mert ha nem, akkor nem jár érte.

<#taps>

ezért vajon miért nem járt megszálló medál??

http://www3.picturepush.com/photo/a/12457001/1024/wot/shot-018.jpg
PM ment
Nekem van SuperPershing-em, pénzkeresésre nagyon jó. Viszont tanknak ezen kívül tényleg csak egyetlen pozitívuma van, a frontpáncélja. Elképesztõ, miket el tud viselni néha. Na de itt ki is merültek a gyönyörforrásai.
A lassúsága egy idõ után (250+ köröm van vele) rettentõen unalmassá tudja tenni, és képes az õrületbe kergetni. Engem pl. nagyon bosszant, amikor nem érek vissza emiatt bázist védeni, pedig simán hozható lenne a kör. (Tudom, hogy a kreditet így is ugyanúgy megkapom, de bármilyen furcsa, számomra a gyõzelem legalább ugyanolyan fontos, mint a befolyó összeg, ugyanis nyilván azért játszok, hogy nyerjek.)
Nem mondom, hogy utálok vele menni, mert néha meg tud nevettetni a páncélzata, de ezen kívül egyáltalán nem jó vele játszani. A vele futott köröket inkább munkának hívnám.
Már megbántam, hogy nem vártam vele még egy kicsit. Miután megvettem, rá 1-2 hétre felmentem tesztszerverre kipróbálni néhány tankot, köztük a SU-122-44-et és elszomorodtam. Alapvetõen nem szeretek td-kkel játszani (kivéve SU-100, JagdPanther, T25 AT), de az a cucc valami elképesztõen jó. Érzésre a 3 kivételem keveréke. Kreditet ugyanolyan jól hozza, mint a SuperPershing, a különbség csak annyi, hogy az a td alkalmas az élvezetes játékra és könnyebb vele csatákat eldönteni/visszahozni. (a legtöbben megrémülnek az 1k-s lõszerköltségtõl, de a 390-es alfája simán visszahozza az árát)
Összegezve: ha hosszú távra tervezel, én a helyedben elfelejteném a SuperPershing-et (kivéve, ha szereted az orális szexet 😄) és helyette a SU-122-44-et javasolnám.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Köszönöm!

@Bee: csak 1 db-ra lenne szükségem.

Mennyi kell? 😊
1-2 nappal ezelõtt valaki itt a fórumon írta, hogy van 3 fölös WOT kezdõ kódja.
Próbálom visszakeresni, de nem találom.
Ha valaki véletlen rátalál megtenné, hogy belinkeli?

De miért fizetnél, ha ingyen is létezik segítség? Pl.: Akadémia
Nem toborzótiszt vagyok, de egy jó klánnal biztosan gyorsan fejlõdnél, ha van rá idõd. Ráadásul nagyobb fun szakaszban menni, mint egyedül.
Választások idején nem viccelünk 😊

(amúgy meg el tudom képzelni hogy nem mindenki látta/ nem mindenkinek jött be az említett film. Végülis a Borat elég gyenge eresztés volt, én is majdnem kihagytam ezt a filmjét...)

Úgy látszik, nem ment át a szándék. Vicc volt. <#pardon1>
Öööö... Neménvoltam, a lányom ült a gépem elõtt...
Csak neked, hogy értsd a kézjelet (sajnos állóképen nem jön ki olyan jól 😊 )

Ugye vágod hogy most szóltál be az a fõ accontomnak?<#bdead>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

továbbra sincs semmi összefüggés a winrate/szopóroller és a prémiumfiók között

Vazze', ha nem tetszik, szakállat kell növesztenem? <#ticking>

*Jeruzsálem
Ja, azokr nem lesznek kényszer rekruták, akiket már korábban kitettek 😛.
Am k.rva jó a kép 😄.

Jogos , de azért csak kíváncsi vagyok arra , hogy ugyan mit rontok el ? Nagy nehezen fel küzdöttem magam ( bár az igazat megvallva nem küzdöttem , mert jött ) 50 % Win rate . Ezek után hihetetlen vereségek jöttek több héten keresztül 20% , És semmivel sem játszottam másképp mint az elõtt . Majd természetesen ennek köszönhetõen vissza estem 49 % ra . és ott is topogok . Kicsit cikinek is tartom , hogy ennyit . De egyedül akármit is csinálok nem tudok egy csatát egyedül lehúzni gyõztesre . És igen igen sokszor van / volt , hogy nem a csapattal volt a baj , hanem egyszerûen lepattogunk az ellenrõl , persze õk meg felgyújtanak ...... Hétvégi akció alkalmával , és mivel ráértem , munka sem volt váltottam 3 nap prémium fiókot . Tudnák róla feltölteni képeket , hogy 80% win ratem volt Tier10 esek úgy hoztak , mint alap fiókkal a T26 . Tény alap fiókkal tényleg vért izzad az ember , de hogy a win rate is összefüggésben van vele ! .. ? Lényeg egyszerûen csak annyi , hogy kíváncsi vagyok rá , mi ez a szolgáltatás . ( részben igazat adok neked )
Ugyan gyerekek. Nem lesz itt semmi hatalommámor. Aki ellentmond nekem, vagy valamelyik másik accountomnak az azonnal repülni fog<#nevetes1>.

Viccet félretéve. Köszönöm a támogatást! Elküldtem a kérvényt a modiknak. Ami remélhetõleg kedvezõen lesz elbírálva.

Hehe, az a veszély engem nem fenyeget, mentességem van 😊

Solten
Ehhhehhe <#taps>

Saor Alba

Javaslom a bannert is lecserélhetnénk..... hirtelen erre gondoltam:

Solten
Meg vagy szavazva.

Saor Alba