World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott különben sincs wifi!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
abból az jön le, hogy a cluster 1-en lenne mondjuk nagy jóindulattal csúcsidõben 10k játékos, a walking dead szerverre meg menne a többi 150k.:D:D:D
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Sztem túl van spilázva az a milyen szar hogy pirosak is vannak téma. Kétszeresen is elõny a pirosak megléte:
- ha veled vannak, kevésbé kell küzdened a killekért meg damageért, nem kell úgy küzdeni mint egy CW meccsen. Ki tudod használni a pirosakat (pl én az elején mögöttük / mellettük szoktam bóklászni, afféle húspajzsként használva õket).
- ha ellened vannak, értelemszerûen futófrag kategória. Az megint jó.
Ne csak az árnyoldalt tessék látni, az hogy a többségnél ügyesebb vagy ugye alaphangon MINDÍG elõny.
Pont a terhelés megosztás hiányzik az egész történetbõl, ugyanis az hogy a userek lépkednek manuálisan két szerver között az messze nem az.
A clustereknél a user számára transzpaernsnek (láthatatlannak) kéne lenni hogy éppen mely szerveren van, és igen, pl ha két ember játszani akar együtt akkor a rendszernek össze kéne tudni honia õket. Nemcsak közös chaten :)
õõõõ nyomor.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
everything else Cluster 2
1200 WN6 alatt megpróbálsz belépni cluster 1-re -> 1 nap instaban.
Ne keltsetek fel, jó így <#hehe>#hehe>
xfire: kistekila
A cluster azt jelenti, hogy több szerver dolgozik együtt megosztva a terhelést. Tehát a két cluster azt jelenti, hogy két kupac gép fog dolgozni egymástól függetlenül. Az hogy a chat átjárható lesz, annak semmi köze ehhez.
Clusterra azért van szükség, mert ezt az irtózatos játékosmennyiséget ki kell szolgálni. Ez rengeteg erõforrást igényel (processzor, ram, háttértár, network), amit egy szerver nem tud kiszolgálni. A WOT mögött több mint 100M HUF szerver van. És ez csak EU.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Elkezdem szervezni a földalatti ellenállást. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amit pont le tud húzni az alacsony tier.
Ám én is t hittem, hogy beleülök loltraktorba, aztán 15 killel nyitok elsõ meccsen.
Gyorsan vissza kellett venni, mert a 3. meccsen még nem tudtam sebzést leadni, mert nem láttam honnan lõnek szét.<#nevetes1>#nevetes1>

Bezzeg egy új acc, ahol 200 csatát mész kizárólag noobok közt... :)
(amúgy csak heccellek, semmi személyes, de jó effet tényleg új accal a legkönnyebb csinálni - csak a mostani tudásoddal elért csaták számítódnak, nincs benne a kezdõ bénázás).
Tegnap láttam is egy ilyen pedo accot, csak su26 volt rajta, 5000 csata, magas eff. Írtam is a gyereknek hogy a segge biztos jó tág már... ;)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Azért kezdem újat, hogy ha felbaszom magam és váltok, akkor nem látom az eredeti garázst. Így biztos nem fogok hozzányúlni a 9eseimhez.
De nagy poén. Nincs még 50 csatám ott, de már van topgunom, meg õrjáratom.
Sztem a kulcs az, hogy akármennyire is OPnak tûnik a páncélod, úgy harcolsz mintha papír lennél, azaz fedezéket használsz, hulldownt használsz, csapattársat (vagy annak roncsát használod), bozótban bújsz stb.
Én is elszoktam követni a hibát, hogy mondjuk E75-el top tankként kiállok a pusztába hogy "ide lõjetek köcsögök", mert a frontom kemény. Aztán meg azon veszem észre magam, hogy ementálit csinálnak belõlem, esetleg olyanok is akiket nem látok.
Sztem ezt gondold át mégegyszer. Xpre már nem gyûjtesz vele, funolni nem fun sztem, ráadásul többe kerül a javítás.
Persze a kérdés igazából az: szeretted e a JTt tolni?
A képen látható E-100 pedig a csodás névválasztás,és a tipikus E-driver mentalitás miatt került kijelölésre,elvégre miért nem suicid scouttoltam a T-54-el az elsõ percben,és szedtem ki az artykat?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Többiben Quentinnek adok igazat.
erre elsõ csatámon kilõ egy pzIV, su85, kv-1 kombó. 4 találat, az elsõ átütötte a 203mm-es hull-t, a második a löveg melletti spaced armort, ami ugye 101mm-es, plusz a torony mögötte, ami szintén kb ennyi, a harmadik a torony tetején lévõ ajtót (ez az elsõ amit értek, mert az max 100milis), a negyedikre meg már robbantam, az nem tudom hol talált el.
hogy az anyja kínjába csináltak ki szembõl a 110, 144 illetve 112 penes ágyújukkal??? nem vágom...
Csak funtankoknak.
Azt kell, hogy mondjam tier3 is pont annyi a hülyék aránya, mint kora este T8ban, csak itt még elnézni az ember.
Lehet, hogy az effek vérvörösek, de a csata végi eredmények ugyanúgy alakulnak, mint nagyoknál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever