World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó hasonlat. <#eljen>

Amúgy teljesen egyetértek - ha nincs valami prémes pedótankod 400%-os legényekkel, akkor low tierben nem is olyan egyszerû aratni. Egyszerûen a skill nem nagyon jön ki 50-75%os loltraktorban, amikor mindenki géppuskáz orrba szájba 200 méteres látótávval :)

Ez most kb olyan, mintha az amerikai szerverrel lenne egy közös chatünk és itt vége is :)

Aljas!
Ott különben sincs wifi!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jó ideje nincs fent az xvm nálam, de amit szoktam látni az itt belinkelt képeken...

abból az jön le, hogy a cluster 1-en lenne mondjuk nagy jóindulattal csúcsidõben 10k játékos, a walking dead szerverre meg menne a többi 150k.:D:D:D

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Aztán meg csak kamilláznál hogy menne le az effid, mert ott már nem hullanának a topgunok amikor a túloldal is tele van lilával meg zölddel.

Sztem túl van spilázva az a milyen szar hogy pirosak is vannak téma. Kétszeresen is elõny a pirosak megléte:

- ha veled vannak, kevésbé kell küzdened a killekért meg damageért, nem kell úgy küzdeni mint egy CW meccsen. Ki tudod használni a pirosakat (pl én az elején mögöttük / mellettük szoktam bóklászni, afféle húspajzsként használva õket).

- ha ellened vannak, értelemszerûen futófrag kategória. Az megint jó.

Ne csak az árnyoldalt tessék látni, az hogy a többségnél ügyesebb vagy ugye alaphangon MINDÍG elõny.

És a load balancing az hol van?

Pont a terhelés megosztás hiányzik az egész történetbõl, ugyanis az hogy a userek lépkednek manuálisan két szerver között az messze nem az.

A clustereknél a user számára transzpaernsnek (láthatatlannak) kéne lenni hogy éppen mely szerveren van, és igen, pl ha két ember játszani akar együtt akkor a rendszernek össze kéne tudni honia õket. Nemcsak közös chaten :)

Álmodik a gyomor.

õõõõ nyomor.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Go Cluster 1: over 1200 WN6
everything else Cluster 2

1200 WN6 alatt megpróbálsz belépni cluster 1-re -> 1 nap instaban.

Ne keltsetek fel, jó így <#hehe>

kisTekila
mert ez az átállás meghaladja a "nerfelgetés" képességet, amit õk programozásnak tartanak...

xfire: kistekila

Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Azt írja a játék, hogy frissítsem a kliensemet! Elinditottam lauchert és azt írja a legfrisseb verzió fut. Elinditom és ujra azt írja frissítsem a klienst. Ez miez?
Nem kamu cluster ez, hanem igazi.

A cluster azt jelenti, hogy több szerver dolgozik együtt megosztva a terhelést. Tehát a két cluster azt jelenti, hogy két kupac gép fog dolgozni egymástól függetlenül. Az hogy a chat átjárható lesz, annak semmi köze ehhez.

Clusterra azért van szükség, mert ezt az irtózatos játékosmennyiséget ki kell szolgálni. Ez rengeteg erõforrást igényel (processzor, ram, háttértár, network), amit egy szerver nem tud kiszolgálni. A WOT mögött több mint 100M HUF szerver van. És ez csak EU.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Látom, meg van a szárnysegéd is! <#kuss>

<#taps>
Elkezdem szervezni a földalatti ellenállást. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Értem én, csak én nem effet nézek, hanem WN6-ot.
Amit pont le tud húzni az alacsony tier.

Ám én is t hittem, hogy beleülök loltraktorba, aztán 15 killel nyitok elsõ meccsen.
Gyorsan vissza kellett venni, mert a 3. meccsen még nem tudtam sebzést leadni, mert nem láttam honnan lõnek szét.<#nevetes1>

Közben megtaláltam a hivataloson, akkor csak annyi lenne, hogy a kláncsaták az 1-esen lesznek?

A-aaaa.... ha eredeti accountra vetted volna, azt sokkal nehezebb effi szempontból tornázni, hiszen azon már több ezer csata alapján számolt effid van, ergó hiába mész vele 100-at low tier pedo tankozással, az semmit sem számít.

Bezzeg egy új acc, ahol 200 csatát mész kizárólag noobok közt... :)

(amúgy csak heccellek, semmi személyes, de jó effet tényleg új accal a legkönnyebb csinálni - csak a mostani tudásoddal elért csaták számítódnak, nincs benne a kezdõ bénázás).

Tegnap láttam is egy ilyen pedo accot, csak su26 volt rajta, 5000 csata, magas eff. Írtam is a gyereknek hogy a segge biztos jó tág már... ;)

Valamiért nálam nem mûködik lent a keresõ, valaki elmondaná mi ez a két szerver? Mitõl jobb az 1, mint a 2, vagy fordítva?

Sunsetjoy
Ez olyasmi érzés lehet, amikor a pár napos account esetében (az újonc unokaöcsémé volt) malinovkán tier1-es monstrummal 3-an maradtak kb. 7 tankkal szemben. Na mondom, akkor add ide, megpróbálkozunk valamit alkotni. Nos, sikerült nyernünk, hogy 5 kill befigyelt :)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Akkor az eredeti accra vettem volna néhány fun tankot. (meg ott van puffancsom is)
Azért kezdem újat, hogy ha felbaszom magam és váltok, akkor nem látom az eredeti garázst. Így biztos nem fogok hozzányúlni a 9eseimhez.
De nagy poén. Nincs még 50 csatám ott, de már van topgunom, meg õrjáratom.

Most rettegnünk kellene? :)

ÚRISTEN, látjátok ki a házigazda??????

Valld be hogy effit akarsz grindelni az újoncok között :)

Randomisten velük volt, ne gondolkodj túl sokat rajta. Túlságosan árkád már a játék ahhoz, hogy érdemes legyen túl sokat agyalni.

Sztem a kulcs az, hogy akármennyire is OPnak tûnik a páncélod, úgy harcolsz mintha papír lennél, azaz fedezéket használsz, hulldownt használsz, csapattársat (vagy annak roncsát használod), bozótban bújsz stb.

Én is elszoktam követni a hibát, hogy mondjuk E75-el top tankként kiállok a pusztába hogy "ide lõjetek köcsögök", mert a frontom kemény. Aztán meg azon veszem észre magam, hogy ementálit csinálnak belõlem, esetleg olyanok is akiket nem látok.

Random csatákba JPZvel...?
Sztem ezt gondold át mégegyszer. Xpre már nem gyûjtesz vele, funolni nem fun sztem, ráadásul többe kerül a javítás.

Persze a kérdés igazából az: szeretted e a JTt tolni?

NoparaWot
Már nem kell sok JgpzE-ig.. ha megvan, szerintetek érdemes eladni érte a Jagdtiger-t (random csatákhoz), vagy csak akkor vegyem meg, ha van felesleges 6 milla?

Top gun+kártevõ irtó medál,jól indul a reggel:

A képen látható E-100 pedig a csodás névválasztás,és a tipikus E-driver mentalitás miatt került kijelölésre,elvégre miért nem suicid scouttoltam a T-54-el az elsõ percben,és szedtem ki az artykat?
Fec papa
Ilyen jót nem röhögtem még meccs közbe. :D JgdpzE100 alkotott a városban, akinek van kedve nézze meg :D : http://mwreplays.com/replay/1PBKY9HYEUYR/

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

A lövegnél van 1 keskeny sáv, ami csupán 100mm.
Többiben Quentinnek adok igazat.

QuentinT
A SU-85 talány, de a másik kettõnél a 105 mm és a 122 mm tarack HE lõszerrel lesz a megfejtés. Szerintem.

megvettem az AT 2-t mondván, milyen jó lesz, pattog majd rólam mindenki szembõl.
erre elsõ csatámon kilõ egy pzIV, su85, kv-1 kombó. 4 találat, az elsõ átütötte a 203mm-es hull-t, a második a löveg melletti spaced armort, ami ugye 101mm-es, plusz a torony mögötte, ami szintén kb ennyi, a harmadik a torony tetején lévõ ajtót (ez az elsõ amit értek, mert az max 100milis), a negyedikre meg már robbantam, az nem tudom hol talált el.
hogy az anyja kínjába csináltak ki szembõl a 110, 144 illetve 112 penes ágyújukkal??? nem vágom...
Hát srácok elkezdtem 1 új accot.
Csak funtankoknak.
Azt kell, hogy mondjam tier3 is pont annyi a hülyék aránya, mint kora este T8ban, csak itt még elnézni az ember.
Lehet, hogy az effek vérvörösek, de a csata végi eredmények ugyanúgy alakulnak, mint nagyoknál.

Master91
Neki mindent szabad!
Roger6
Érdekes, tegnap még sok röhögõ smiley-t raktál mögé, és büszkén írtad, hogy két csapattársat is kilõttél, meg jó hogy van két accod. Nem is értem, mi lehet a gondjuk.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kapcsold ki a színvak módot, sokkal egyszerûbb lesz megismerni a csapattársat. <#nevetes1>

Noob vagy, mert nem tudod hogy kell ügyesen TKzni :)

Ahhoz képest még tökre úriember is voltam... ezért is lepett meg, hogy a nagy testvér ennyire figyel.
Remélem artikat lõttél ki...

NoparaWot
XD jogos, furán fogalmaztam XD

Õszintén; nagyon meglepett a dolog? Hihetetlen, hogy milyen világban élünk. Lassan már senki kurva anyját nem szidhatjuk büntetlenül.

Jaja, bólogattam miközben írtam csak nem látszott :)

Eurót.

Szerencsére ez a legtöbb jármûre igaz:D
NoparaWot
ez az M103 eddig szerintem az egyik legjobb vas a játékban... nelég jól lehet kezelni, és jó eredményeket lehet elérni vele :))

Srácok, a wargaming mezei gyalog játékosokat használ chatmoderátornak? Kibannolt valami nyomorék, mert szidni merészeltem a fejlesztõket... nem gondoltam volna, hogy láncos kutyákat tart a WG, mit kapnak cserébe, hogy eladják a lelküket?
Ezért írtam, hogy kamu cluster, mert tényleg nem az.