World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Sõt, ha kilövik a rádiósodat is, akkor már a töltõ 25% és rádiós 25% képességét tudja helyettesíteni. Szóval olyankor pattog a küzdõtérben a fószer, mint egy nikkelbolha😄
(ha még valaki meghal, akkor megsiratja azt is, majd a max 50 tovább osztódik 3-4 felé)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Akkor jól értelmeztem. köszi.

Igen.

Ha kilövik a töltõdet, akkor a commander tudja helyettesiteni, de csak úgy, mintha egy 50%-os töltõd lenne. Ha a commander beleszakad a munkába, akkor ugyanolyan lesz mintha kilõtték volna a töltõdet.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Sunsetjoy
A #213283 hsz-ben mi a megérteni való? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az értelmezési problémákat nem itt kell orvosolni.

Valaki segítsen ki egy kicsit.
Van a commander-nek ez a skill-je: Jack of All Trades
Ugye helyettesíti egy kilõtt személyzeti tag képességeit.

Valaki meg tudná mondani nekem, hogy jól értelmezem-e a képességet.
Van egy töltõm akit ellõttek. A parancsnoknak ez a képessége(nem emlékszem mi magyarul a neve) 100%. Ha a töltõ egészségesen 10 másodperc alatt tölt be, akkor ha elhalálozik akkor mennyi lesz a töltési idõ?
15 mp?
Ugye a skill nélkül a duplájára menne fel.

A második kérdés, hogy mi történik, ha a parancsok is belehal a csata alatt a sok munkába. Akkor olyan mintha nem is létezne ez a képesség ugye?

remélem érthetõ a kérdés 😊

Nem vagyok láma, csak 1. Már több mint 2 hónapja nem játszottam a játékkal
2. Hogy elolvastam de akkor sem értem mi a különbség a kettõ között.

Nem hittem volna, hogy ilyet mondok, de sírok a T26-tól.
Emlékeim szerint a T46 is ilyen szenvedõs.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Azért fiam, mert láma vagy és nem vagy képes visszaolvasni kb fél oldalt, hogy megtudd mi a különbség a két szerver közt. Ezért a fórum közösség kialakitotta azt a gyakorlatot, hogy a lámákat áttereljük a kettes szerverre, igy nálunk kissé csökken a lemmingtrain utasainak a száma.

Okés, de miért is? Csak azért kérdem mert Auton hagytam a szerver választást és rögtön az 1-es szerverre léptetett be.

Azért alacsony tier se semmi.
Saját Kv1 úgy lõtt ki 1 lövésbõl full hp-ról, mintha ez lenne a feladat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én is utánaolvastam... a KTnál azért növekszik a fejlesztettt torony súlya 2300kg-al (szemben az IS3-nál lévõ 300kgos súlynövekedéssel), mert a WOT élethûen szimulálja, hogy a fejlesztett királytigris torony is csak 300kg-nyi plusz páncélt kapott, viszont Hans közel 2000 kilónyi káposztát és kolbászt is kap a fejlesztett torony mellé.

A kettesen jobban jársz!

Csak trollkodom! <#integet2>

A kettesen jobb lesz.

Most akkor melyik szervert kell választani? Mert nagyon nem vágom. Most auton hagytam és így a EU1-re lépet be. De pontosan mi is ez a szerver cluster különbség mert nagyon sötét nekem a dolog, nem igazán értek az informatika ezen részéhez. Szóval valaki meg tudná mondani hogy melyiken is kell játszani?

A kínaiaknak van saját szerverük, mit keresel itt?

A WoT-ban lévõ tömegadatok a motoroknál és a lövegeknél nem takarják a valóságot. Valószínûleg a tornyok esetében sem.

Mindkét toronynál csak egy-egy pont vastagságértékét adták meg a WoT-osok. Nem valószínû, hogy mindkét toronynál ugyanazokat a pontokat. Mindkét torony részben öntött konstrukció amelyben a vastagságok szinte állandóan változnak, ezért csak kis sávokban lehet közel állandó páncélvastagságról beszélni. Geometriailag is kicsit más a két torony.
A rajzok alapján amit biztosan meg tudtam állapítani, hogy a Kirovets-torony tetõlemeze 50 mm vastag volt a széria-torony 20 mm-ével szemben, és a torony hátsóalsó része jóval vékonyabb a Kirovetsnél: ~100 mm a széria 220 mm-éhez képest.
Én sárga vagyok, hülyébb vagyok egy delfinnél? <#wilting><#violent><#mf1>

Ja, csak már úgy vagyok egy ideje, hogy inkább a stílusomhoz keresem meg a tankot, mint fordítva. Egyszerûbb és kevesebbet idegeskedek. <#lama>

Meg kell szokni😊

Na az vicces lenne...

Tényleg, egyszerre a kettõre nem próbált még belépni valaki?

Az adatbázisból dolgozik, szerintem nem is azon a szerveren van, amin a játék fut. Persze ezután a "cluster" megoldás után még az is lehet, hogy triggerelik a két szerver között az adatokat. <#zavart2>

Jahamm. 😊

Vicces egyébként, mert nekem annyira nem feküdt az a tank, hogy nagyon. Láttam benne a potenciált, ellenfélként utáltam is rendesen, de az istennek nem bírtam vele játszani.

A fejlesztett torony tetejére belülrõl kis tartályok vannak szerelve, melyben héliumot töltenek. Így az tulajdonképpen egy emelõerõt biztosít, így a tényleges súlya nem annyi, amennyi.
<#nemtudom>

Amennyiben tényleg ennyire külön van választva a két cluster, akkor bizony kell adatpumpa a kettõ között, hogy online tudják tartani.
De ebben én sem vagyok mágus, csak úgy a logika szintjén gyanítom ezt.

azt mondja már meg nekem valaki, hogy az orosz tervezõ mágusok, hogy tudták azt megoldani, hogy az IS3 2 tornya között 300kg azaz háromszáz kiló a különbség, holott az egyik 150/90/80 a másik 220/220/220 vastag acélból van és a méretük azonos???
A game😊 az Is-3 OP😊

Nájsz. De miért fos? 😊

A bannolásról gõzöm sincs. A statisztikára pedig nincs befolyással elvileg, hogy 2 szerver van, bár az informatika ezen részét sosem szerettem így csak tapogatózok a sötétben😊.

patchaou
Olyat nem lehetne csinálni hogy a pirosak és sárgák az egyiken, a másikra meg csak az delfineknél fejlettebb aggyal rendelkezõk léphetnek be?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Néha még kiadja ez a fos...

Földrajzi elhelyezkedés biztosan.

EU1 - Bajoroknál van a szeró
EU2 - Amszterdamban van a szeró

Ha külföldön élsz (pl. UK, Írország) akkor az EU2-n alacsonyabb pinged lesz valószínûleg. Ha itt élsz Magyarországon akkor az EU1 a jobb választás.

Igen van. A kettesen játszanak azok, akik szórakozásból játszanak. A Server 1 dedikáltam az e-sport közösségnek van fenntartva (ESL ligák, CW tankok only Tier X...stb). Az egyes szerveren az MM át lett dolgozva, igy kihivás gyanánt mindig feljebb dobál.

Ajánlom a kettest, ott a normál MM mûködik, tehát van esélyed nem utolsónak lenni.

Köszönöm a gyors választ, akkor az XVM-et nagyban nem érintheti.

Bár egy olyan kérdés felmerült bennem, hogy a statisztikai adatok mennyire lesznek frissek?
Játszom az egyiken, akkor az szinte online követhetõ a kettesen?
Vagy bannolnak a kettesrõl, akkor az insta lesz az egyesen is?

Azért ez sem kevés adat, amit a két fürt között így mozgatni kell.

Neked a kettesre kell menned<#nezze>

Hali. EU 1 és EU2 szerver között van különbség? Vagy semmi jelentõsége?
Accot váltottam inkább. <#nevetes1>
Gyõzelem!
Map: Karelia
Date: 2013. március 20. 11:02:35
Jármû PzI_ausf_C
Szerzett tapasztalat 2 136 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
+ kredit: 15 256

bejelentkezésnél

válts szervert😄😄

A szerver kiválasztása a launcher-en történik, vagy a tényleges bejelentkezésnél?
Az XVM miatt érdekel a dolog.

Most nem tudom megnézni, mert dolgozni is kell valamikor 😊

5 bõl 0 gyõzelem.
+ õk

Asszem hagyom lepörögni ezt a néhány óra prémet.

Akár elhiszed, akár nem load balancing most is van. De mivel a cluster "gyenge" igy nem érzõdik annyira. Gondolom a userszámok még nem indokolták a 2 clustert, viszont 1 már nem birta el.

Ha kiderült melyik írd meg légyszi mert melozom és nem tudom probálgatni! Köszi
Roger6
"Sajnos már fel sem tudnak idegesíteni" - hát ez tényleg rettenetes. <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pedig SerB megmondta, hogy biztossssss a skill hiányzik, nekem is az hiányzott tegnap, mikor a f0stenger M7-et húzva (amin ugye akkora a reticle, hogy menet közben a szomszéd stadiont sem találja el) beadott abbey-n ellenfélnek 5 darab AT 8-at (nálunk persze semmi nem volt, se troll gun-os M4/PzIV idióta, se egy árva arty). T7+ -os meccsek után idõrõl-idõre elkövetem azt a hibát, hogy belépek low-mid tier csatába, de hamar rájövök mindig újra, hogy eredetileg miért is nem akartam.. 😄

Sajnos már fel sem tudnak idegesíteni, csak apatikusan merengek rajta, hogy orosz barátainkat ezzel játszatnám napestig az új agymenések ellen, ott megmutathatná aztán jól, hogy kell ezt csinálni. De nehogy balance patchet adjanak ám ki, én még elõtte megnéznék egy japán mozgó bunkert is low-mid tierben, lehetõleg naval cannon-nal. 😊
Nagyképûre vettem a figurát eleinte.
60al kanyarba bedõlve akartam lövöldözni Loltrakival.
Meg elfelejtettem ilyen kis apróságokat már, hogy AT1nek szemben állni nem egészséges.

De olyan is volt már, hogy egyedül betoltam az egyik oldalt.
5 kill, mondom megyek a topgunért. Sikerült kinéznem 1 olyan tankot amit sebezni nem tudtam.
Na mind1 az biztos, hogy jobban élvezem, mint a Kv5el farmolást.

Hát ne a starterrel indítsátok. 😊

pointer4
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊
kisTekila
vmelyik mod kavar be. kiszedtem mindent a 0.8.4-bõl, és beengedett.
most vadászhatom melyik okoz gondot ennek a remek mûnek

xfire: kistekila