World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

Olvasgattam vissza még mielõtt kérdeznék , és játszottam is , még mielõtt kérdeznék . Így csak az észrevételem írom le , hátha ez egy pár embernek a kérdésére választ ad . Beléptem EU1 szerverre , és fenn volt online 3 "barátom " . Kilépetem , és beléptem EU2 re , és ugyanaz a 3 +barátom" online volt . Mentem egy gyõztes kört , megjegyeztem mennyi a creditem , kiléptem az EU2 rõl , vissza EU1 re , és az adott tankon megvolt a szorzó , és a credit is stimmel . Remélem 1-2 embernek tudtam ezzel segíteni , amit maga is kideríthetett volna . 😊
Jacek
Jól tudod... megvették😄

15-20e felett és 120-140e alatt mindegy. Szerintem.

[HUN]Kami*, kiskami*

Értelem szerûen igen

WOT nick: tepi1

Csak halkan jegyzem meg, hogy a Bigworld technology, amit ezek a majmok használnak le tudná kezelni dinamikusan az erõforráselosztást terheltségtõl függõen, sõt még egy rakás toolt is létezik ehhez amivel monitorozni lehet, hogy éppen mit csinál esetleg manuálisan forgalmat irányítani oda ahova éppen akarjuk. Az meg nem kifogás hogy á nem vették meg hozzá a licenszet biztosan, mert ha jól tudom megvették az egész bigworld-öt tokkal-vonóval...
Ha ez tényleg így lesz, ahogy a fórumon irkálják páran akkor a wg le se tagadhatja, hogy mennyire inkompetens a témában. Elképesztõ, hogy annyi pénzbõl amennyit kaszálnak egyszerûen képtelenek jól, értelmesen mûködni...

56k az egyes és 90k a kettes?

Szerintem nem kell olyan túl sok várakozó user, hogy "normális" MM legyen.

Meglátjuk hogy hogy viselkedik majd a nép, mennyire oszlik el a kettõ cluster között. Az orosz tapasztalatok érdekesek lennének. (Elõrejelzés: Mint a birkák, hol az egyiket, hol a másikat döntik össze. 😉

[HUN]Kami*, kiskami*

Ja vivát Szpecnyaz <#finom>

Most 56k/90k az állás .Szerintetek melyikre érdemes belépni?

Szerintem meg pont oda érdemes menni a hol több játékos van. Mivel ott jobban mûködik az MM.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Artisok mind a kettesre, boldogítsák ott egymást.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Aki CW-re megy az egyesre, a többinek oda érdemes, ahol kisebb a lag/ping/userszám.

[HUN]Kami*, kiskami*

és aki meg nincs klánban az meg menjen a növényekhez? 😞
Az biztos, hogy a WG helyében beállítanám, hogy aki nincs klánban az csak a kettesre mehetne. Mert teljesen egyértelmû, hogy aki érdekelt a CW-ben az beáll az egyesre és kész.

3 lövésre 1075 damage... = 358 / shot tisztán

a gunom átlagsebzése 440 btw.

jól adja a random^^

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Az a perk, ami megnöveli a kritikus találat esélyét.
Marhára tetszik amúgy, szinkron csávó nem tudja kimondani, amit akar.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Értem a lényegét. Tré, mert nem user-friendly. A megosztás egyszerû, de okoz(hat) problémákat, egy extra lépést kell végrehajtani. Nem bonyolult, nem probléma, de nem userfriendly, tehát tré. Ehhez meg semmi köze nincs a technológiai háttérnek.
Az micsoda? Ránézel az ellenfélre aztán elemeire hullik?

Szerintetek Pz1_aus_C-nek érdemes kifejleszteni a halálos szemet? <#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Attól, hogy nem érted a lényeget még nem "tré" megoldás.

Szeretem, amikor olyan dolgokat fikáznak, amihez nem értenek...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Mai elsõ csatám T150-el, szerencse hogy feltettem az XVM-et így már a kezdés elõtt meg tudtam állapítani hogy én vagyok a legjobb a csapatba (ez elég gáz) míg az ellenségnél 2-en is voltak akik jobbak voltak nálam.
Úgyhogy beáltam védekezésre már az elején és láss csodát majdnem 2x annyi TP-t kaptam mint aki utánam jött és 4 tankot lõttem ki (2851 sebzéssel) azok közül akik át akartak törni map: steppes és szép leszorzózás volt.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Most nézem, hogy ez miféle szervercluster lesz. De nagyon tré megoldás...
Sunsetjoy
Szerintem is nagyobb létszámból nagyobb a merítés. Jó játékosokból és rossz játékosokból is. Én úgy tapasztaltam, hogy olyan 85-100.000 játékosnál van jobb leosztás... vagy csak akkor van nagyobb mákom.

Gondolom egy idõ után beállnak földrajzilag/internetileg a szerverekre. Sztem a lengyelek is maradnak az 1-esen <#vigyor>

Valószínû beáll olyan fullos esetben 110.000-65.000 EU1/EU2 közé.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Am ez a két szerver vajon mennyire fog betenni a kisebb tankoknak? Mert a sok játékosban legalább annyi jó volt hogy T9 alatt szinte állandóan top tank volt az ember, mivel volt mibõl dolgozni a MM-nek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem lássuk!

Ja, lassan tényleg elég lesz a személyi kultuszból 😄.

Ám azt nagyon várom, hogy beírd:

Na! Elég a talpnyalásból, irány farmolni!

<#taps>

Ez a zene az igazi! Csak ezek valami senkiházi Kim Jong-Ilt emlegetnek benne.
Eme szemtelenség miatt kiejelentem, hogy a sárga playereknek komoly megszorításokkal kell majd számolni a jövõben<#gonosz3>.

Az új szelek apropójára.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Ehhez meme nyelv kell, csak pl a link ahonnan vadásztam..

Szeretnélek üdvözölni hatalmas uram!
Sajnos az idõ hiányában csak egy ilyen koreográfiát sikerült összedobni.
Remélem nem fogod személyednek nem megfelelõnek tekinteni. Ezek a sárgák csak ennyit tudnak megtanulni 24 óra alatt.

Sry, a lengyel tudásom csak a köszönésekig terjed ki 😞

Master91
Ilyesmi válaszra vártam pont

Lopom!
Nagyon nagy!

Am tdjátok kiket kéne átzavarni a másik clusterre? Az artykat 😄:

Miért törölném, amikor jókat szoktam nevetni a vitapartnereimen?<#eplus2>
Viszont ha nagyon olyan kommentrõl van szó, akkor még a tér idõ kontinuumból is törölve lesz a delikvens<#vigyor1>.

Ezt meg csak úgy... 😊

Nekem ez jutott eszembe! <#nevetes1><#taps>

A jövõtök reménnyel teljes,
Ha majd én leszek a vezér.
A lényeges nagy fõ szabály ez:
Nincs más szimat, csak az enyém.
Ezután igazán micsoda rend lesz
Ezután jön a tervszerû lény
A szigorú érvek, a jogosult érdek
Az elnyomott évek, mind elõrébb érnek
Így leszek majd remek, mert emel a tömeg
Sõt, méltán szeret a nép
Hiszen eszem és karmom jól vág
Készülj hát!!!

<#eplus2>

Master91
Remélem csak azokat a kommenteket törlöd amikbe káromkodás van, ha nem értek veled egyet az pedig meg marad 😄
Igazából én több képpel is készültem, mert stréber vagyok... <#worship>

Ja meg még ez:
http://www.youtube.com/watch?v=k_ifA9Vp2o0

Új dudás van a csárdában:

Találó a kép 😄. De én ezzel a képpel készültem 😄.

Jakuza1
Ilyenkor jon kepbe a hurkatolto.