418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tutyimutyi2
    Csak nem Voldemortra (Hopkára) gondolsz? :D
  • Plata
    Szerintem ez nem igazi játékos csak egy bot.
    Valami béna bot,ami bemegy csatába és nem csinál semmit.

• Angelus1991ster
    Ezek csak tanítványai annak akit nem nevezek nevén.
  • joe662
    Ciff egyszer játszott 5-6 csatát V-móddal,.800wn8 at hozott össze
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.02. 15:44:47
  • tutyimutyi2
    Én továbbra is a hazai termékre esküszöm :D
    csillagrombolo
  • __Jacek__
    Szegeny szopo agon volt tegnap igy csak 188 lett a wn8, ki kellene probalni hogyha kikapcsolod a csatara a monitort hozhato vagy nem. Szerintem osszejohet:)))))
  • joe662
    Igen,és az az 56 hp amiről kiszed az1kezesGay,az az egész csatás teljesitménye.
    Olyankor rezeg a léc a technika felett
  • asolyom
    "Én ha megyek is jó köröket de kilönek màr attól idegbeteg vagyok:-/"

No pláne, amikor egy végig bokorban kempelő bot szerű élőlény lő ki.
  • joe662
    Azt nem értem,ez mi a sz@rt élvez ebben a jàtékban?
    Àtlag 2 sebzö lövése van.
    Én ha megyek is jó köröket de kilönek màr attól idegbeteg vagyok:-/
    Ilyen 0 és aközeli csatàk utàn,meg szabàlyos agyvérzésem van:-(
    Pihentetem is a jàtékot mostansàg,talàn majd ebben a frontline módban elbohóckodok,azt annyi.
  • yossarianHUN
    Mert fogalmuk nem volt, mit akarnak kihozni a játékból, nem volt meg az összhang a fejlesztő és a kiadó között, és súlyos hibákat követtek el a fejlesztési folyamat elején.

Annak a játéknak egy dobása volt, hogy átcsábítsa a WoT elégedetlenkedőit, de azt egy-két hónap alatt eljátszotta, mert a fent említett elégedetlenkedők rájöttek, hogy nem a megváltást hozta el, csak egy vacakul összerakott, gagyibb WoT-ot, modern tankokkal. Innentől nem is volt visszaút. Egy dobásod van, hogy letaszítsd a trónról a királyt, ha azt elbaltázod, több nem lesz. Ez hatványozottan igaz a játékiparban.
  • voivod32
    Nekem bejönnek a modern tankok, inkább az a baj, hogy nagyon kevesen játszanak vele, de nem értem miért?
  • pett3rson
    holnap vagy pénteken lesz új patch, abban mi lesz? esetleg tudod?
  • pett3rson
    Te jószagú atyaúristen...no life és no skill párosul...megyek a Tiszának, de rögtön...
  • yossarianHUN
    És jönnél is vissza két héten belül. Az a játék egy katasztrófa.
  • Maala
    Tök jó a fordítás, kivéve, hogy pont hogy NEM Dragon's Ridge-t akarják visszahozni. Sajnos.
  • joe662
    Amikor a hülyeség kitartàssal pàrosul:-D
  • joe662
    Sherman0070-nek ment volna a vàlasz,de szivat a telefon:-D
  • joe662
    Biztos olvastàk a tegnapi kommentedet:-DDD

Fejlesztői hírrepeszek #291 - Mi várható még a WOT-ban?

felmérések szerint a játékosok nagy hányada szereti az új átdolgozott térképeket.
    Vannak tervek 10 térkép újraegyensúlyozására, de jelenleg nem dolgoznak át teljesen egyet sem, csak apróbb egyensúlyi problémákat korrigálnak.
    Studzianki természetesen kapcsolódik a lengyelekhez és ha minden terv szerint megy, a lengyel tankokkal együtt érkezik majd. Ezt a térképet könnyebb volt megcsinálni, mert nem városi pálya.
    A WG-nek két terve is Kharkov-val: újraegyensúlyozzák és megváltoztatják újra vagy készítenek egy tök új verziót belőle.
    Tervben van néhány olyan régi térkép felújítása is, mint például Dragon’s Ridge.
    Van egy érdekes 2in1 ötlet arra vonatkozóan, hogy Port hogy kerüljön vissza a játékba.
    A WG most dolgozik egy városi, egy vidéki és néhány régió specifikus térképen.
    A Havok egy csomó új lehetőséget felfedett. A WG nem ígéri meg hogy mindent megcsinál, de ha a játékosok szeretni fogják az éjszakai csatákat, az új rombolási mechanizmust, az időjárást, stb., akkor indokolt lehet ezek bevezetése.
    A Személyes küldetések 2.0-n jelenleg is dolgoznak és még 2018-ban debütálni fog.
    Új játékfejlesztések és játékmódok is bemutatásra kerülnek még ebben az évben.
    A legénységi rendszer teljesen át lesz alakítva, ezt megpróbálják még idén véghez vinni.
    Az új módosított KV-5 hamarosan bekerül a szupertesztre.
  • Megamax
    Hát ha nem modern tankok lennének az AW ban akkor már rég otthagytam volna a WoT őt.
  • asolyom
    Az mindenképpen az AW javára szól, hogy a balansz jobb, és ott a lőszer választék, és fizika jobban megoldott. Ott nincs olyan, hogy nyomod a 2-es gombot, és mindent átütsz. Ha ERA-ra lősz kumulatív lőszerrel, akkor többnyire nem mész semmire, de pl. vékony páncél esetén bónusz sebzést ad. Az APDSFS lőszernek meg mondjuk nagyobb az átütése, de kisebbet sebez. Ezt a WoT-ban is be lehetne vezetni, de akkor az egész balanszolást nulláról kellene kezdeni, ami nem kifizetődő. Szerintem ebből nem lesz semmi, marad a gold lőszer, de kreditért.
  • asolyom
    Hogy érted, hogy az összes pálya lapos? Azzal egyetértek, hogy a balansz iszonyú gagyi.
  • Angelus1991ster
    Szívem vágya egy olyan játék amiben fantasy tankokkal lehet játszani, amilyenekből a wg már a WoT-ba is behozott lásd: anime tankok, kínai td-k és olasz t8-as és t10-esek. Ebben a WoFT-ban lehetnének: Red Alert és egyéb CnC tankok, GTA tankok, animés tankok, macskafogós tank, amerika kapitányos hidra tank és még hasonlók.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.05.01. 22:57:43
  • Megamax
    Ideje lenne már ha valaki csinálna hasonló játékot ahol van értelme gondolkodni és a tudásra alapozva játszani ( ilyen nem lessz mert nem kifizetodo)
  • Kryon
    Szívemből szóltál... Utóbbi időben én már teljesen át is mentem pistikébe. Nem érdekel már semmi, ilyen körülmények között úgysincs sok értelme taktikusan játszani, csak megyek mint a többi bolond. Így még legalább valamennyire élvezhető a játék, aztán hadd szidjon aki akar. :D
  • Plata
    Egy ideje nekem is be van.
    Tele lett a hócipőm hülye asszem hac-os majom fenyegetéseivel.
    Bár néha hiányzik hogy rám írjanak idegenek és hisztizzenek.
    De hülye magyarok miatt kikapcsoltam.
  • HTS s3rg1nh00
    beállításokban kapcsold be,hogy csak ismerős tudjon rád írni.
  • suba53
    Minden belépésnél fogad egy üzenet nulla csatás nulla tankos accountról a következő szöveggel: Give players free 1000k credits,10 place per day,all in WWW.AOAUE.COM
    Egy ideig tiltottam ezeket, de minden nap új és új accountokról jön. Lehet ezekkel valamit csinálni az ignoráláson kívül?
    Érdemes jelenteni a WG-nek?
  • Sherman0070
    Szerintem én ezt a játékot hamarosan ráhagyom teljesen.
    Ezek a HD mapok hozták el az egész végét.
    Az, hogy az összes pálya lapos, még rosszabb, mint volt már teljesen élvezhetetlenné teszi az egészet. Arról volt szó, hogy HD-ba teszik őket és nem arról, hogy minden részét átalakítják még szarabbá. Több év tökéletesítése volt a régi mapokban, erre ki is vesznek vagy 5 mapot, a többit meg felismerhetetlenné basszák szét.
    Nem elég, hogy az a kb. 1 éve bent lévő új mm is elszúrja a balance-ot a szar 3-5-7 formulával, most már a pályák is mind szarok.
  • joe662
    Holnap jön a pöccs?
    Remêlem ez a frontline mód nem csak napi 2óràt lesz elérhető.
    Nekem nagyon bejön.
    Mondjuk arra kíváncsi leszek hogy a csapatsebzés marad e kikapcsolva,ebben a módban.
    Jó dolog,de az idiótàbbik fajta,most még retardàltabb lesz.
    Volt hogy folyamat löttek foglalàskor:-/
    Elővettem ezt a ChryslerGf-t hàt itt azért lehet érvényesülni vele:-D
    Volt hogy 6k dmg+5k lepattanó összejött.mire kiszedtek:-D
  • ROMOTO
  • Megamax
    hát megbánod ezt az "orulok neki" kijelentést az tuti , itt fogok sírni nektek a gold ammo végett :P Amugy tényleg lószar az a 30% os bónusz, multkor én is kaptam de oda volt írva kis betukkel hogy nem használhatom fel a Featured és a Speciál cuccokra. szóval basszák meg. a helyedben ilyen havi prémre használnám fel , vagy annyira amennyi idore van kedved játszani. 1 hónap után megunom én a játékot és néha néha lépek csak fel , aztánn kijon megint valami uj tank vagy tank ág amit ki kell huzni , na olyankor vettem prémet csak.
  • __Jacek__
    Alapvetően semmire nem jó a 30%:) Én mivel csak premmel vagyok hajlandó kigurulni felhasználtam egy 360 napos premre így 1250 forintra jön ki a havidíj.
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.04.30. 16:33:29
  • Lucifer001
    Visszakaptad . Örülök neki .
  • Megamax
    hat ezt a pagettót olyannak ajánlom csak aki tud és szeret is játszani a leopard 1 essel
  • Maala
    Ugyan, csak 3-5k volt, annyit megér.

Bár a sajátommal eddig 2 csatát mentem, egyik 1400 sebzéses sajátscoutunkaseggembenjönezértvégén leTKztam, másik meg asztalonolvasokazelejénésmirevisszamegyekmárfelborultam, persze senki sem segitett talpra állni, úgyhogy végül oldalra borulva 1 kill 700 dmg. :-D
  • Megamax
    zöld lepattanó, sárga HE vagy HEAT piros attüto
    ugy gondolom a btitteknek va megoldva legjobban a loszerük, nem instant win a gold ammojuk.
    viszont nem kellett volna megvenni a spagettot azert
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.04.30. 15:40:37
  • joe662
    Látod,ugyan ezt tettem volna én is,amint akkor írtam is,mert tudom milyen rohadtul addiktiv ez a f@s.
    Minden jó ha jó a vége

Maala #402442
  • Maala
    Nem én voltam egyébként.

Centes replay: Minek is capelni, inkább menjünk neki a 2db Type 5-nek. Oh god, szeressük a buta ellenfeleket. :-D Tetszik ez a szinezett pen lövésnyom mod, van valami, ami alapján szinezi az átütéseket?

Jah, és spotted goldammo, triggered! :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.30. 15:30:53
  • Megamax
    nem hogy megtartottad volna magadnak
  • Maala
    Nincs mit, nice. :-D