World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nem sokkal éltem túl,sok gold gyökér körbe fogott,a csapat meg kempelt a bázison,mert amikor látták hogy jön az ellenség mind visszamenekült a bázisra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.22. 19:30:04
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha meg tudom venni,mert ha kijön EU-ban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.22. 18:34:26
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
The Matrix has you...
<#worship>#worship>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Gondolom a vackok meg 50%-al olcsóbbak lesznek amiket eladtam.
De ezzel aztán lehet rammolni.<#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De nem sikerült vele spotolni,az egész csapat megindult mint a kergebirkák,de bejött,
'T-54 ltwt.' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 3 500 000.
Eladtam a raktárból sok vackot.
Lttb-vel szemből hasán és tornyán át szétkaptam,ő meg pattant a tornyomról és a tank elejéről is.
Amx 13-90-el szintén találkoztam vele,szerintem valami nagyon újonc lehetett.Arra sem volt képes hogy ágyúval le kövessen.
Volt benne 2db 4es prém, kb 8k arany és 12prém nap meg egy rakat matrica.
BattleTag: kabel15#2672
az egyik legOPbb dög jelenleg,kb.csak a tornyát lehet belőni és azt is elég nehezen mert pici és a fele ricochet szög.100-as crew alatt nem éri meg a szenvedést,rohadt lassú és a töltés 2,1ről felmegy vagy 3s-re,de amikor elkezd működni akkor igazán jó lesz!
az összes HT-met megnézve nincs 1400 felett wn8am kettőt kivéve,a tesó B1-el 1553,a prém B2vel 2133...
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.12.22. 10:54:35
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Prém, T4 Pz mittudomén milyen (f)os tank. (T2-es ágyú, egy T4-es nehéz tankon, aztakurva, aki ezt kitalálta!)
Arany: 2250
Pénz: 100000
Garázs: 1
Prémium: 3 nap
5-ös szintű karácsonyfadíszek: 3db hóember fej! 😊, minden 2. nyitásra ugyanazt kaptam! 😞
Értékében összeadva persze megérte, csak számomra haszontalan egy része.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szintén egy ipari hulladék,a napi ajánlat:-D
59-Patton.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.12.22. 07:24:32
BattleTag: kabel15#2672
Amilyen zsibvàsàr van ott néha:-DDD
Kedvem lenne megint CWzni.