World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én himmelen egyzászlóst csak akkor láttam hogy a hillt uraló csapat vesztette el, ha túl sokáig pöcsöltek fenn a dombon és nem értek oda az egy-két zászlóhúzóhoz.
Alapesetben ha sokan mennek zászlót húzni, a tûzerejük hiányozni fog a hillen, és ha a többieket ott elverik, nem lesz idejük behúzni a zászlót. És olyaor már 2:1 a csapat aránya (a húzók kárára), két oldalról ripityára lövik õket - ugyanis a hillrõl nemcsak a túloldalon lehet lejönni, a lassú tank jöhet a mi starthelyünkön közelrõl is.
A gyökér benyögi a NO HILL NO WIN jelszót, a sok lomha heavy nekiáll forgolászni, akadályozva mindenki mást, felcammognak a hegyre, és elcsodálkoznak, hogy NAHÁÁÁÁT az ellen sehol....
CSak mert õk pont elfoglalták a zászlót, mire ezek észbekaptak..
NNa ezért fogok belelõni az ilyebnekbe..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Master91: csak példaként hoztam fel, de bármelyik másik tankot is megemlíthettem volna...
Fõleg azok, akik Tiger-t azzal a kis aranyos fütyi csõvel használták!
Persze elofordult mar olyan kreten csapat nalam, hogy masfeles tulerot lenyomtunk a dombon, alul meg olyan hamar elhullottak, hogy mire leertunk elfoglaltak a zaszlot. <#falbav>#falbav>
Talicska, te mit szedsz amúgy?
Ha meglesz a pénzem a KT re, amire most "skótkodom" össze a zsét, myilván a 105-öst fogom használni, mert annak már van átütése is.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ha egyszer majd mi is elérünk a lila effi zónába, akkor nekünk is unlockolódnak ezek a csodaskillek 😊
Tiger,TigerP szvsz nem olyan jo, foleg ha jatszottal t29-el.
Jatekstilus fuggo is ki mivel szeret jatszani, sokan az IS vonallal azert szeretnek mert nagy az alfa es nagyon furge tankok.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A med+td kombóhoz pedig csak annyit hogy egyszerûen ki lehet matekozni, kinek mekkora tûzereje van. Aki erre is képtelen azzal nincs mirõl beszélni...
amúgy meg a kurvannyát mindenkinek 😛
...hoppá, ez fel se tûnt.... 😄
"Nem vak ez, csak bátor" 😊
A lõszeres spórolós dolog viszont tetszik 😄 . Lehet megfontolom.
tier 6-ban a vk36
t8-ban a Tiger 2
és t9-ben...nekem mondjuk a vk45 jobban tetszett mint az e75, de mindegy ezek marha jó tankok.
t10-ben...azt aláírom a Masu és a E100 is gyengén muzsikál, de...na mindegy.
Alacsonyabb tier-ben például Hertzer, Stug? Nagyon fasza kis TD-k voltak. Velük szemben van például pár igazán fostartály kis tier-es francia TD.
Sütim nem volt, mondjuk lõni nem nagyon szeretek rá, az volt a benyomásom hogy a páncélja igen jó szembõl és oldalról. Nagy dolgokat viszont nem nagyon szoktam látni ST1 userektõl, lehet hogy nincs belõle sok és azért?
De a viccet felreteve szvsz E-75,ST-I,M103. Persze sorrend izles dolga.
De messze jobb tankok, mint a VK4502A.
Van 2-3 ilyen kolléga, és jó lenne most gyorsan átesni ezen a részen 😄
Az IS8 nekem futottak még kategória, na õ például nem T9 heavy ha az E75 mellé állítjuk, inkább csak 8.5.
Amúgy gyanús vagy te nekem Jaku, nem szoktunk mi egyetérteni. Nem hacklte meg valaki az accodat?
It\'s a trap!!! :)
Menjünk tovább 😄
It\'s a trap!!! :)
Még mindig gyorsabb mint az orosz, nem?
És akkor nem beszéltem bia+töltés gyorsító+ventillációról.
Lassúnak lassú, de jó sofõr "rossz" páncélzattal E50-E75-el zseni tud lenni.
Amiknek ugye papíron szebb páncélzatuk van mint az Is8 pl.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(most rájött a fõnök hogy éppen nem tesztelek)