World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arról nem beszélve, ha mindenki cappelni megy harc nélkül, az a gyõzelem XPben és creditben is annyit ér, mintha egy rendes adok kapokban vesztettek volna.

Ebben egyet értünk. Ez tipikus német betegség. Sarokharcászatban a nehéz tankjaik(többsége) jók, de ehhez a legnagyobb ágyújuk kell hiszen ott a nagyobb sebzés nyer. A mezõn viszont meg vannak lõve... A kettõ között kéne valami átmenetet találni.
Ha az ellen lent van, akkor hamar körbeér a csapat, mivel nincs ellenállás a dombon.

Én himmelen egyzászlóst csak akkor láttam hogy a hillt uraló csapat vesztette el, ha túl sokáig pöcsöltek fenn a dombon és nem értek oda az egy-két zászlóhúzóhoz.

Alapesetben ha sokan mennek zászlót húzni, a tûzerejük hiányozni fog a hillen, és ha a többieket ott elverik, nem lesz idejük behúzni a zászlót. És olyaor már 2:1 a csapat aránya (a húzók kárára), két oldalról ripityára lövik õket - ugyanis a hillrõl nemcsak a túloldalon lehet lejönni, a lassú tank jöhet a mi starthelyünkön közelrõl is.

Ajjaj, le kéne már állni hubertussal mert ennek rossz vége lesz...

különösen ha az ellen LENT van..

A gyökér benyögi a NO HILL NO WIN jelszót, a sok lomha heavy nekiáll forgolászni, akadályozva mindenki mást, felcammognak a hegyre, és elcsodálkoznak, hogy NAHÁÁÁÁT az ellen sehol....

CSak mert õk pont elfoglalták a zászlót, mire ezek észbekaptak..

NNa ezért fogok belelõni az ilyebnekbe..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
Bármely más németet akartál írni nem? 😄
Jakuza1
Hetvegen kellett volna megvenni, akkor le volt arazva a KT.

Semmit, én iszom.

Master91: csak példaként hoztam fel, de bármelyik másik tankot is megemlíthettem volna...

Master91
Azért remélem érzed, hogy Tiger2-eseknél 85%-ba a játékos IQ-ja meg egyezik egy marék kukoricával remélem.

Fõleg azok, akik Tiger-t azzal a kis aranyos fütyi csõvel használták!
Ez igaz,elvégre én nem vagyok annyira jártas ennek a fórumnak a sajátos szokásrendszerében, személyi kultuszában, bárki is legyen ez a Spéci gyerek, gyógymatek kurzust sem elvégzõ emberek lelkivilágának megértésében. szóval köszönöm.

Jakuza1
De gaz, hogy egyet kell hogy ertsek veled. 😛
Persze elofordult mar olyan kreten csapat nalam, hogy masfeles tulerot lenyomtunk a dombon, alul meg olyan hamar elhullottak, hogy mire leertunk elfoglaltak a zaszlot. <#falbav>

Ahhoz nekem újra kéne születnem egérrel a kezemben. 😊

Talicska, te mit szedsz amúgy?

voivod32
A két dolog egymásból adódik. Ahogy te is írtad, a sarokharc utcai harc jól megy vele, nos nekem is. De ha kitesz nyílt terepre, ott már nem mûködik a beforgatás, ezért a precíz löveget kihasználva messzirõl szoktam támogatni vele. Messzirõl viszont könnyebben pattog... Na ezért a 88-as.
Ha meglesz a pénzem a KT re, amire most "skótkodom" össze a zsét, myilván a 105-öst fogom használni, mert annak már van átütése is.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Az igen nagy hiba, ugyanis az egyzászlós himmelsen a gyõzelem kulcsa az, hogy ki nyomja le a hillen a másikat és milyen hamar. Ott még a Masu is elvárt szereplõ.

Mert tudtam hogy segítségre szorulsz 😊

Na olyan csak unikumoknak jár. Ugyanúgy mint Marchizornak, aki a pusztában állva túlél 4 high tier arty támadást.

Ha egyszer majd mi is elérünk a lila effi zónába, akkor nekünk is unlockolódnak ezek a csodaskillek 😊

Jakuza1
Stug III szvsz meg mindig a legjobb TD ott, legalabbis nekem, foleg a megemelt pennel kis siggel eletveszelyes.
Tiger,TigerP szvsz nem olyan jo, foleg ha jatszottal t29-el.
Jatekstilus fuggo is ki mivel szeret jatszani, sokan az IS vonallal azert szeretnek mert nagy az alfa es nagyon furge tankok.

Annyira azért ne szállj el magadtól Nosti barátom, a te hozzászólásod mintájára építettem fel az enyémet, ha nem tûnt volna esetleg fel 😉

minden körülmények közt..

popey8
<#guluszem1><#wow1><#wow3><#zavart2><#ejnye1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Leénykori nevem Nostradamus 😊

Én szerettem az STI-t is, szerintem jó tank. Keményfejû. Élvezetes volt. Érdekes, az IS4-et meg, nem tudom. Pár kört játszottam csak vele, aztán el is adtam.

voivod32
Nem skót, de valamibõl össze kell farmolnom a nagyobb tankjaimat, legalább 6 8-as szintû tankom van kifejlesztve, amik megvételre várnak. Jó lenne még nyugdíj elõtt megvenni õket. És ugye a 88 assal hoz a tank(VK4502a) 105-össel visz. Nekem már sajnos nem él az apukám, aki tolná a pénzt a prémre, ellenben vannak gyerekeim, akiknek én tolom a pénzt! :-)

Egy zászlós módban is? 😊

Szerinted érdekel, hogy ezek a szemétparaszt talpnyalók mint óbégatnak itt kórusban. Látom amit látok, tapasztalom is randomban. Amikor mentem velük nem tudtam csinálni semmit, amikor ellenem jönnek összecsomagolom õket fél pillanat alatt. Egyszerûen nevetségesek. 8as szinten is ha látok egy tiger2-t röhögve megyek rá elvégre free kill minimális véráldozatból...

A med+td kombóhoz pedig csak annyit hogy egyszerûen ki lehet matekozni, kinek mekkora tûzereje van. Aki erre is képtelen azzal nincs mirõl beszélni...

amúgy meg a kurvannyát mindenkinek 😛

"nem kedvelem specnyazt"
...hoppá, ez fel se tûnt.... 😄

"Nem vak ez, csak bátor" 😊

Himmelsdorfon valaki kiejti a száján a HILL t belelövök nyolcat-tizet..

Az elõbb valaki azt mondta, hogy elsõ vonalas tank, te az ellenkezõjét mondod. Nem akarlak megsérteni, de sztem az elsõnek van igaza. Minek adtak volna egy tanknak jó mozgékonyságot, ha állni kell vele? Ráadásul a lõszer átütését a távolság is befolyásolhatja, ha közelrõl nem üt át akkor messzirõl még annyira se fog.

A lõszeres spórolós dolog viszont tetszik 😄 . Lehet megfontolom.
Áh. Ez a német tankok nem jók mekkora hülyeség. Komolyan, amikor egy rakás csatát kellet lenyomnom oroszokkal akiket az orosz fejlesztõk direkt OP-nak csináltak az OP 122 mm D25T ágyúval...vááááágggrrrrrááááááá<#violent>Na errõl ennyit. Fúj de szar volt.

tier 6-ban a vk36
t8-ban a Tiger 2
és t9-ben...nekem mondjuk a vk45 jobban tetszett mint az e75, de mindegy ezek marha jó tankok.
t10-ben...azt aláírom a Masu és a E100 is gyengén muzsikál, de...na mindegy.
Alacsonyabb tier-ben például Hertzer, Stug? Nagyon fasza kis TD-k voltak. Velük szemben van például pár igazán fostartály kis tier-es francia TD.

Sokkal könnyebb, az tuti. Amikor kicsaptak régebben az E50-bõl, mert megláttak olyan helyen, ahol teljes biztonságban éreztem magam, mindig az a meccs jutott eszembe, ahol Szakesszal bóklásztok malinovkán, õ meg középen parádézik. Ráadásul még lövöldözik is és az istennek nem veszik észre. 😊

Na jó, az VK45A csak 8es 😛

Sütim nem volt, mondjuk lõni nem nagyon szeretek rá, az volt a benyomásom hogy a páncélja igen jó szembõl és oldalról. Nagy dolgokat viszont nem nagyon szoktam látni ST1 userektõl, lehet hogy nincs belõle sok és azért?

Jakuza1
Szerintem meg puha lettel, ezert ertunk egyet. 😛PPP
De a viccet felreteve szvsz E-75,ST-I,M103. Persze sorrend izles dolga.
De messze jobb tankok, mint a VK4502A.

Félreértetted, az idézõjeles rész majd szpecnyaz vitapartnerének a szövege lesz. Olyankor amikor többen egyetértenek valakivel szemben (mert valami ordas hülyeséget mond), az illetõ így szokott visszavágni.

Van 2-3 ilyen kolléga, és jó lenne most gyorsan átesni ezen a részen 😄

Az E75-ön már túl vagyok. Én szerettem vele játszani amíg az ellenfélnél nem volt túl sok TD. Kifullozva tényleg jó tank tud lenni.
Hm... statisztikailag így is meg lehet fogalmazni, hogy utolsók között kullog.

No igen, ez tény. Camós legénységes T44el és T54-el egész jól megy a leselkedés 😊

Jakuza1
Skot tanker is van a jatekban ? Ezt nem is tudtam. 😛PPP

Na ide is egy +1, nagyon szeretem az E75-t a frontja miatt, talán egy picit jobban is mint az M103at.

Az IS8 nekem futottak még kategória, na õ például nem T9 heavy ha az E75 mellé állítjuk, inkább csak 8.5.

Amúgy gyanús vagy te nekem Jaku, nem szoktunk mi egyetérteni. Nem hacklte meg valaki az accodat?

hidd el hogy én nem kedvelem specnyazt de az más kérdés, de attól hogy 1 véleményünk van mért baj az?

It\'s a trap!!! :)

voivod32
Jó tank az, próbálj hátulról támogatni vele! Kezdetben én sem szerettem, ma már az egyik kedvencem. Ja, sajna a lövege nem ugyanaz, mint a KT-é, mert a VK -é rövid csövû 10,5-es aminek jóval kisebb az átütése ezért gyakran pattog. Én spec 88 assal használom, mert inkább pattanjon le három 250 kredites lõszer, mint három 2000 kredites. Várom az osztást!<#mf1>

Öszvissz egy bajom van a magas tieres német medekkel az oroszokhoz képest. Az, hogy jobban látszanak. Valószínûleg az én hibám, de nem tudom tartani velük a távolságot rendesen. A második német med ág a db-bõl kiindulva jobban kell rejtõzzön, meglátjuk majd mit tudok velük...

Jakuza1
Talan inkabb az E-75-el kellene probalkoznod, az gyakorlatilag az osztalyanak az egyik legjobb tankja.

+1 csak hogy hamarabb eljussunk addig a részig hogy "szemét talpnyalók, mind összeáltatok ellenem mert szpecnyaz a fõnök, de akkor is igazam van és soha nem fogtok legyõzni és a kurvaanyját annak aki minuszolgat, szpcnyaz te meg hívd a barátaidat hogy védjenek meg".

Menjünk tovább 😄

valahogy nem csak te gondolod igy ha jól sejtem

It\'s a trap!!! :)

Ezt akartam valahogy finoman megfogalmazni, de akkor nem kell. <#puszi>

Master91
Lassú betöltés?

Még mindig gyorsabb mint az orosz, nem?
És akkor nem beszéltem bia+töltés gyorsító+ventillációról.

Lassúnak lassú, de jó sofõr "rossz" páncélzattal E50-E75-el zseni tud lenni.

Amiknek ugye papíron szebb páncélzatuk van mint az Is8 pl.
<#taps> Hát ezen én is olyat röhögtem 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Rég olvastam ennyi hülyeséget egy hozzászólásban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

LOÁLLLLL..... a hét beszólása, hangosan röhögtem fel az irodában.

(most rájött a fõnök hogy éppen nem tesztelek)

Ez a feature majd csak a következõ peccstõl lesz... ne lõdd le a poént 😄