World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna ezzel nem tudsz olyan sokat lőni,legtöbbször lemarad a csatában mert túl sok a gyors tank.
Egyébként az ágyúja nem rossz,csak lassan tölt,sajna.És elég kiszámíthatatlan kibe mit sebez,vicces amikor puha tankba sebez 336-ot t10 meg hasonlókba meg 200-al többet is.
De azért nagyon jó kis dög tud lenni,ma is volt mákom táras 8-ast szemtől szembe kikapni,lóri és t69 is golddal próbálkozott,T69nek volt esze és próbált menekülni,Lóri az büszke gold ammós volt,ő szembe fordult és csak menni kellett felé és hármat bele ereszteni.
Van bele troll lőszer is az valami 600 fölött sebez,elméletileg,még elfelejtettem kipróbálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.25. 13:43:03
Ennyit szoktam löni t67-el is:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
4000 felett a reroll goldfosó ugorjunk free xp-ből szar tankokat alap ágyúkat vagy komplett ágakat t10-ig kezdődik.
pedal to the metal...
Egyáltalán van a wg-nek erre rálátása?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem nagyon jó kis tank.A svéd td-ket szereti szemből nagyon,szerintem kicsit zizi,valamiért jobban spotol mint egy light.<#idiota>#idiota>
Megállsz jó helyen akkor fel spotol mindent 400 méteres körzetben.<#vigyor>#vigyor>

Már többször kaptam vele felderítőt.
Jah ami gáz vele hogy a csapattársakra nagyon kell vigyázni,úgy töri a med meg light tankokat mint a papírt.Ha valaki neki jön csapattárs vagy rosszul jön és megoldalazom akkor szar.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.25. 10:31:33
pedal to the metal...
De kinek mi tetszik.
Kezdünk össze melegedni,csak ugye lúzer jakab legénységet kapott.
Itt van a mai máksorozatom,Marleen legénysége béna,nézd meg szemből úgy kicsaptam kínai td-t hogy a szikla mögül csak egy 10-15 centi látszott a tankja fölső részéből.Akkor is kilőttem,nem mondom hogy pró vagyok,nem használok hacket,mázli.
Mázli hogy t10-et szemből átütöttem mázli hogy másik Marleen-t szemből átütöttem amíg ő nem tudott.

A wz biztos hackerezett,ugyanis nem közelről szedtem ki hanem messziről,bement szikla mögé egy mélyedésbe,alig látszott ki bármi a tankjából,de akkor is talált.

angelus1991ster.blogspot.hu
Az én kicsikémre nem mehet semmilyen festés.<#rinya>#rinya>
Még aranyat is akartam venni hogy legyen miből kicicomázni,erre nem aktív a gomb amivel lehetne álcázni meg egyebek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.25. 09:16:48
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/2018-preview/#graphics
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
<#falbav>#falbav>
Type-4 alap ágyújához melyik lőszer a jobb? Próbáltam a HE-t, de a tankok oldalába 90-200-akat sebez.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hol velem voltak.

Hol ellenem.

Wot: Karácsonyi ládanyitás.
Boldogat Mindenkinek!
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Neked és az összes többi fórumozónak Boldog Karácsonyt.
Egyébként ezt a dobozt is a wg shopban lehet kapni?<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.24. 12:29:52

Sőt ha már ott vagyunk ide nekem egy Quantum sliptream drive hajtóművet.<#buck>#buck>
Egyébként 400 méter a látótávolsága.
Az volt a tervem hogy hupiződre festem a tankot,de nem lehet semmilyenre sem.<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.24. 11:16:42
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem kempeltem,mentem,meg tudom mutatni hány kilómétert tettem meg,de hegyes pálya volt és átlag 10 kilóméteres sebességgel haladtam,semmit nem láttam semmire nem tudtam lőni.
Tele volt a csapat gyors tankokkal.lószart sem láttam.

Érdekelne hogy Marleen-hoz mennyi kellene.
Goldot nem fogok bele tölteni azért.De érdekel.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Egy negyed ekkora tanknak jobban örültem volna:-DD
<#zavart2>#zavart2><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2017.12.24. 08:29:43
The Matrix has you...