World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az volt szar, amikor régen tier 6-os tankokkal dobált be tier 10-es csatákba, ráadásul prémium lõszer is aranyba fájt. Az tényleg szar volt, mert semmit sem tudtál sebezni jóformán.

Miért szar? 2 tier a különbség. 😊

Látom öreg, te is az MM-et okolod ha béna vagy, Solten-nek totál igaza van, a SuperP egy tier limites tank, ha belép t32-vel platoon-ban akkor a t32 tier-jébe fogja rakni, tehát berakhatja 10-be is.

szóval a "ur fault", az maximálisan igaz, ezt máshogy nem lehet elmondani, és ha még neki áll feljebb akkor az az õ hozzá nem értését mutatja

Roger6
Ma mentem vele 30 kört, egy tizessel sem találkoztam, az egy szar MM. BedobHAT, és ha bedob, akkor szar.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A T32-vel van platoonban. +/-2 tier a különbség, szóval mi a baj az MM-mel? 10-bõl 2-3 alkalommal bedobál tier 10-be a normál tier 8-as tankokkal. Na bumm.

Roger6
Hát mondjuk aztán neked igazad volt a "ur fault"-al baszottul. Az egy szar MM, igaza volt a srácnak<#rolleyes> De hát így lehet fikázni egy másik magyart, az nagyon megy WoT-ban. <#taps>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Errõl az egész a WG-s telefonközpontban Natasa tekergeti a winrate-edet marhaságról ez a hasonlat jutott az eszembe.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én már egy fél éve hajtom ezt a tankot, szóval megérte az a pénzt 😄. Am is akartam venni egy kis goldot camó festésre.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor jól jártál.
Arra a tankra vadásztam volna még én is, de így jártam.
Viszont pénzt amúgy se adtam volna érte.
Lassan úgyis kész a garázsom.
Már csak a Kv1s (t28nál járok) kell, és a Matilda.

Ami nagy kedvenc lett az a M2LT, meg a PzG. PzC is nagy fun, de sokszor elbízom magam, és 80al berohanok olyan helyre, ahova nem kellene.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Solten
😄

Saor Alba

Azt mondják hogy maga Hami is egy idióta 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
A HAMI amugy gyujti az idiotakat?

A SuperPershites kolyok bepotyogte hogy fuck you MM, arra irtam.

Saor Alba

Én megvettem tõle, járt hozzá az OP T2 tank. Csodálom hogy nem csaptál le rá a low tier fun accountodhoz.

Sunsetjoy
Mivel ez nem az xvm idevonatkozó statisztikája szerintem. Ez a statisztikai mod ablaka, ha jól emlékszem. De valszeg kell hozzá az xvm is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én azt nem értem, hogy mi értelme lenne a Jakuza által ismertetett szopóág generátornak, ha a WG szempontjából nézzük a dolgot.
Valaki jól játszik, ezért ráteszik a gépre.

Milyen következmények lehetnek a játékosnál?
- Szidja a WG-t mint a bokrot, hogy milyen szemét.
- Sír mindenhol ahol tud és terjeszti az "igazságot".
- Gyengébb lelkületû játékos esetleg abbahagyja a játékot.

Micsoda üzleti érzék, igazad lehet, én hiszek neked<#eljen>

A WG-re sok mindent lehet mondani, hogy szarul csinál. De azt be kell látni, hogy a PR az jól megy neki.

Kellene szopóág chat. Aki szopóágon érzi magát, belép oda, és keres magának platoon társat aki hasonló cipõben jár. A nyomor szereti a társaságot jeligére.

Kb semmivel se érdemes randomba menni 4-5 arty mellé.
De szinte mindenben jobb mint az elõdje. Gyorsabban tölt, jobb páncél, nem olyan érzékeny az ammorack. Számomra jó vétel volt, mert szeretek vele játszani.

Csak a statokat néztem, mert nekem nincs.
Viszont adatok alapján csupán a páncélja nõ minimálisan.
Akkor szerinted érdemes megvenni, és randomozni vele?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

AZ XVM-ben hol kell keresni ezeket az értékeket? Nekem mást ír ki ott.

http://www.epicnpc.com/world-tanks-wot-accounts-buy-sell-trade/
http://www.playerauctions.com/sell-wot-account/
http://www.elitepvpers.com/forum/trading/1341858-world-tanks-account-best-t-10-tanks.html
Ezeket találtam, ha valakinek van tapasztalata, engem is érdekelne account eladása.

Ezért nem vettem meg ,mert annyira nagy elõre lépést nem látok benne,az 50 120-hoz képest!
Hogyne lenne már jobb az elõdjénél....

Az 50B pont az a 10es tank amit nem érdemes szerintem megvenni, hacsak nem kell CW-re.
Nem tud annyival többet elõdjénél, hogy érdemes legyen rááldozni 6 millát, viszont 1 tierrel fentebb kerül.

Figyu! Mindannyian voltunk már berágva a WOT-ra. Én is õrjöngök néha amikor szívat a játék, de ne találj már ki azért ilyet hogy a lusta trehány ruszkik, akik már 2-éve a bugokat nem képesek kijavítani majd pont ilyen "szopóág generátort" csináltak nekünk hogy néha örüljünk...néha meg állandóan szopjunk<#nevetes1> Csak nem gondolod hogy a WG-nél valaki ezzel foglalkozik hogy a több százezer játékos profilját és eredményeit nézegeti, és egyszercsak a tenyerébe köp és azt mondja...Na jakuzácska barátom te most 5napig csak veszíteni fogsz!<#vigyor1> nagyívben szarja le a wg-nél mindenki hogy te mennyit nyersz és veszítesz hidd el!<#hehe> ha vesztesz akkor szimplán szar vagy, vagy éppen jól teljesítettél de full noob a csapat! Ennyi! Semmi több! A matchmaker nincs a helyzet magaslatán az igaz, de kizártnak tartom hogy valaki ezzel foglalkozzon hogy a több százezer játékosokat figyelje, és ha kedve van akkor megszivassa!
Ezek szerint ,érdemes megvenni az 50B-t?Ezen rágódok mióta ,hogy ér 6 millát az 50B a 120-hoz képest?Na csak mert õ lenne az elsõ X-s tankom !
patchaou
Hol érdemes meghirdetni egy WOT accot ahonnan hamar megveszik?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Solten
XY haverom e-penis accjan ultralilan XX-et mutat az effimero (avagy vn6). O merhetetlenul jo <#hehe>

Saor Alba

hmmm na így már oké! köszi! 😊
akkor az 1 el és - val jelzett tankjaim statisztikáját gyors elfelejtem XD
1-tõl X-ig osztályozza a teljesítményt.

Solten

Saor Alba

igen a képen látható (1748) a WN6 lehet mert az effim jóval kevesebb ezzel a TD-vel.... kár hogy nem az effit jelzi ki, tankonként sztem az jobb mutató.
De mi a fene az a 8? valamelyik tankon 6 vagy 5 de valamelyiknél X-et ír 😄
E= tank wn6
Spec= kiosztott sebzés/tank hp, szerver min/max
Ha jól sejtem.

Makettvilágos meghívóhoz nem jár tank, csak arany, és prém.
Aki akart kezdõkódot a héten kapott ingyen.
Úgyhogy nem hiszem, hogy pénzt kapsz érte.

vki megtudja mondani mik a négyzetben lévõ értékek?
nem nagyon találtam leírást róla 😄
kerla
Sziasztok!

Egy technikai kérdés: az nvidia mellé kapott wot kódból többet is lehet aktiválni egy accunthoz? Próbálta már vki?
köszi!

Nekem jött már rajta gyõzelem is.
200 hp-m volt, amikor ellõtték a kémlelõnyílást sebzés nélkül.
De ide tartozik a lánctalp ellövése sebzés nélkül, ami viszont a kiseggelõs módszer alapja.
Azon hány meccset is nyernek az emberek?

Egy manipuláció mindenképp van a WG részérõl, ez pedig a nullás sebzés. Ezen meccsek mennek el. Vagy legyen találat, vagy lepattanó, de ezzel a nullás sebzéssel menjenek a jó kurva anyjukba.

Skacok!
Nem kell egyesével nekiugrani Jakuzának.Ha Õ így gondolja és érzi,h van egy pici manipulálás,akkor nem fogjátok meggyõzni.Frusztráló hogy odateszed magad és zsinórban jön a vereség.Ezer oka lehet ennek.Halkan megjegyezném,h mióta elkezdtem a francia TD ágat,valami hasonló teória hasított belém is.Gyõzelmi százalékom is 2tized százalékot romlott.Közel 17 ezer csatánál azért ez soknak tûnik.Nem vagyok egy jó player,de próbálom az adott vassal a lehetõ legtöbbet hozzátenni a csatához.Csak hát úgy elég nehéz,ha a csapat felének lövése sincs a játékhoz,és a negyedik percben elhullik szinte mindenki,velem együtt.

Sunsetjoy
Akkor sem szeretem a South coast pályát TD-vel.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ximix
Meg különben is😊
Hé, Cockburn! -Igen? -Mostantól olyan mélyen a ótvaros seggedben van az öklöm, hogy minden retkes fingodnak körbe kell szambáznia a jegygyûrûmet.
-Trópusi Vihar-
ximix
hajnali 4 kor 😊
Azt ugye figyelembe vetted, hogy minden játék tank mögött egy valódi ember ücsörög otthon?
Azért írom ezt, mert a való életben is a hátamon áll a szõr amikor valaki kiragad részleteket és közben nem vizsgálja az egészet.
1, Vannak jobb és rosszabb képességû játékosok
2, Mikor játszanak, melyik napszakban azaz melyik napszak az amikor a legtöbb a pro játékos vagy legtöbb a loser játékos
3, A hétvége amikor a kis sulisok délelõtt is nyomják és az idõsebbje részegen haza ér a dizsibõl és a kocsmából.
4, Milyen indokból játszik pl:trolkodik, csak a játék öröme, tank rajongó...
5, Milyen a hardver amin játszanak pl:10fps max
6, Milyen az szoftweres környezet pl:5 csata után ledob asztalra
7, Milyen a net kapcsolatuk pl:LAAAGGG , megosztott neten játszik

ez csak a valódi élet "random" faktorának egy részlete a teljesség igénye nélkül és még erre jön a játékbeli random faktor (átütés,sebzés,becsapódási szög,szóráskép,észlelés,rejtõzködés,hányan várakoznak csatára a te tierdbõl.....)
Így én nem érzem hogy a WG-nek piszkálnia kellene a személyenkénti nyerési esélyeket.

Van egy felesleges bónuszkódom 1000 arany 3 nap prémium és egy PzKpfw 38H735 (f) páncélos.
Akit érdekel privátba keressen. (persze nem ingyen)

Mindenki hülye csak én nem!

Sunsetjoy
Muszáj rá wet ammo rack sajna, én is a tizedik meccs környékén láttam be. Utána már bõven jobb volt a helyzet, meg persze próbáltam védeni is ahogy tudtam.

Kaptak egy nagy halom logikus érvet, hogy miért nem konteo a játék. Pl. a statisztika. Ezeknek mindegy hidd el. Sokkal könnyebb másokat hibáztatniuk.

NoparaWot
na bakker, napi elsõ csata bukta, tuti mára nekem nyomták le a szopóág gombot...

Ha csak annyiba logikusan belegondol az ember, hogy miért érné meg a WG-nek bármilyen kis energiát is abba belefeccölni, hogy egy átlag játékosnak rossz napja legyen akkor rájön, hogy a "szopóágban" semmi ráció nincs. Ezzel csak maga alatt vágná a fát a WG, ha hiába vagy jobb semmi eredményét nem látnád akkor hagynád a játékot a fenébe.

rühellem a T-44-et .. minden kibaszott meccsen ammorack. többször is. ez egy FOS!

NoparaWot
eh Jakuza, mekkora egy gyökér vagy XD

Solten
<#hehe>

Saor Alba