World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Velem ez egyre ritkábban fordul elõ...Ahogy látom te sem lettél a szíve csücske!!!<#eplus2>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

felkúrt 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Mi törpént????

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

ximix
A sorrendet egyeztesd le vele nehogy fennakadások legyenek a mûveletekben.😊
idk még egy kört sem mentem vele, nem használom

Ha van pénzed goldammóra, igen.
polluxware
vk2801 az milyen? megéri így 8.4 után?

<#smile><#smile>

ximix
Solten
Ja bocs, arra nem is gondoltam hogy egy hos elit HAMI-snak tele lesz a bugyija ha 8-as tankkal megy tizesek ellen. <#rolleyes> PErsze a valaszreakciojan nem akadsz fenn csak azon hogy belegazoltam a kicsi lelkebe. Van egy erkolcsi ertekrended... <#vigyor>

Saor Alba

Már rég volt itt ennyire ez:

Ezért mentem én is vissza T2-3ba! MUHAHAHAHAHAAAAAAAA

Tényleg abbahagytam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Solten
Bosszantobb dolog hogy sok szobanoveny keptelen felismerni a sajat korlatait es Tier X tankkal gorcsol:

Saor Alba

Solten
Igen, en csak arra hivtam fel a figyelmet hogy aki qrvanak all az ne csodalkozzon hogy megba***ak... 😊

Saor Alba

Neked próbáltam segíteni,mert úgy látom elsiklottál egy fontos mondatrész felett! Ha vitázni akarsz légy figyelmesebb!!!<#alien2>

ximix
Itt nem a HET-en van a hangsúly hanem a BIZTOS, hogy befog kerülni T10-es meccsbe ha a T32-vel platónózik.
Esõ után köpönyeg 😊
Viccen kívül egy kissé tényleg zavaró.

Igazad van,én olvastam el a 2 nevet<#eljen>
Még csak annyit hozzá, hogy már hiányzik a régi menetrend:

Hétfõ: szar a játék
Kedd: buzi artyk
Szerda: TDantes és a "legyõzhetetlen tigris". Valamint az oroszok OP-k.
Csütörtök: szar az MM, és buzik az artyk.
Péntek: szar a hétvégi event
Szombat-vasárnap: HétvéginoobartysokmiattszarazMM

Ezen legalább kiigazodtam és változatos is volt. páá

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Roger6
szakasz a neve, nem szakesz, két hetes reg. Nézd meg magad.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Amennyiben azt a 2 hetes troll alreget a "szakesz" úrra próbálod ráaggatni,szerintem hagyj fel vele ,mert itt csak a hülyék táborát fogod bõvíteni<#buck><#wave><#wave><#wilting>jó tanács 😊
Szakesz a troll alreg!
Már nem is csak bot. <#taps><#nevetes1>

Nem bántásképpen, de:
Látom még nincs meg a 3000 csatád.
Tehát amíg nem vagy tisztában néhány alapvetõ dologgal addig érdemes a gondolataidat, ötleteidet óvatosan tálalni a fórumon. Mert lehet nincs igazad és lehet, hogy valaki jobban tudja nálad.

Én asszem lépek néhány napot a fórumról.
Sok volt nekem ez így egyszerre.

- Igor tekergeti a gombokat.
- a winrátám csak a csapat miatt nem tud feljebb kúszni 48%nál
- MM szar, és támogassuk azokat akik SP-vel 10esek közé kerülnek.
- Végül pedig Szakesz valójában troll acc.

Egy darabig vicces, de ez már túl nagy mennyiség.
Vitatkozzanak csak õk egymással, és adjanak jó sok tanácsot egymásnak.<#nyes>

Ha nem tudsz közel kerülni, akkor azt elfogadom. (ám az ágyújuk mellett van néhány centi weak rész, mielõtt kezdõdne a lövegpajzs)
Valamikor én is átváltok rá Kv5ben, mert máshogy nem megy.
De én azokról beszélek, akik nem is visznek más lõszert.

Roger6
Így van, egy két hetes, minden valószínûséggel troll alregnek létrejött emberke hozzászólását idézed. Gratulálok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Olvasd végig!
" még ha oda is rak, akkor is golyófogónak tökéletes vagy = "jól elvagy" "
<#idiota>

Röhögj ki,de én már ott tartok,hogy T5-tõl kezdõdõ brit TD-re nincs más ötletem...Tegnap T32-vel(top löveggel) lõttem HE-vel mert hiába néztem meg a gyenge pontjait és hiába lövöm nem viszi az AP! Tuti,hogy velem van a hiba,de ha valaki leírná a megoldást azt megköszönném!

Mi a szart keresel te Sp-vel T10ben?

Különös, a Kv5öm nem dobálja oda. Hülye lennék olyan platoontársat választani,akit oda dobál. Nemhogy még el is gondolkozzak azon, hogy támogassam az ilyen hülyéket.

Roger6
"a tankjaid alapján te tényleg jól elvagy t10-ben"- szóval nem vagy tisztában az MM-el, és nem tudod hogy az IS-8-at beteszi közéjük? <#idiota> Ejnye-bejnye.

Szörnyû dolog látni, hogy több ezer csatával a hátuk mögött az embereknek el kell magyarázni olyan dolgokat, mint a tier besorolást.
Vagy hogy a gombokat tekergetõ Vaszilij nem létezik.

Télapó még megvan?

Én meg még játékon belül vagyok meglepõdve, ha 10es tankkal HE lõszert használ.

aham, látom még a szövegértéssel is gondod van, de még következetes sem vagy.

1., elköszöntél
2., még a végén megmagyarázod hogy te is ezt mondtad és végig igazad van, legalább olvasd vissza mire írod a választ és mi a téma, és mi volt az eredeti problémád !
3., a tankjaid alapján te tényleg jól elvagy t10-ben :-) mert sosem kerülsz oda, még ha oda is rak, akkor is golyófogónak tökéletes vagy = "jól elvagy"

Roger6
Ebben teljesen igazad van, és nem is állítottam az ellenkezõjét. Nem kell ám mindenkit hülyének beállítani (pl engem). Én speciel biztos támogattam volna a srácot valahogy, mert tudom milyen szar SP-vel Tier X-ben. Ennyit szerettem volna, és nem azt hogy az MM miatt került ilyen szar helyzetbe.

Köszönöm!

Irónia on.
QuentinT
Amíg magában morogja valaki azt, hogy "Kurva esõ!" és ezzel letudja a dolgot, addig senki nem fog neki beszólni. De amikor az utcán végigordítja, akkor joggal hívhatják fel rá a figyelmét, hogy õ a hülye, ha elázik. Szerintem.

Matyi inkarnáció???? DNFTT!!!

Roger6
No komment. Senki nem állította, hgoy rossz Tier-be került, ezt csak te akarod elhitetni rólam magaddal, ezért tartasz bénának. De hát nekem mindegy, én jól elvagyok a 10-esek között is <#taps>

A srác bevállalta a T10 csatákat, mikor T32-vel állt egy platoonba, de mikor valaki (esetünkben Solten) felhívja erre a figyelmét, akkor teljesen igaza van, hogy kurvaanyázik. Gratulálok. De még mi vigasztaljuk szegény lelkecskéjét, mert hülye volt.
QuentinT
Valakit kiütöttem, bocsánat érte!

@Roger6! Úgy tûnik továbbra sem érted. Az SP csak amiatt kerülhetett abba a csatába, mert szakaszban volt egy MM kedvezménnyel nem rendelkezõ T8 nehéz tankkal (T32). Ha tisztában lettek volna vele, hogy ez mivel jár, akkor talán nem lepõdött volna meg, és nem kezdte volna szidni a rendszert. Ergo magának köszönheti a dolgot.

Az MM pedig jelenleg igen is rossz mert nem nekem kedvez!!!<#vigyor1>

sok a kérdés, de válaszolok rá, igen az vagy, mert a superp-vel nem baszott ki az MM, teljesen normális a tier amibe került.

hogy ki vagy ? azt nem tudom, de az biztos hogy nem értesz a játék belsõ müködéséhez.
és hogy bénázol, és még neked áll feljebb, tipikus looser hozzáállás,

wot közösség, hát igen, te is nagyban része vagy :-)

Roger6
Próbálom elmagyarázni - utoljára - az én nézõpontomat, aki nem érti, azt sajnálom.

Szóval megy az idõjárásjelentés, aszongya: holnap esHET az esõ. Kimész az utcára másnap, esik. Megszólalsz: a kurva esõ... Ettõl még elfogadod, és tudtad is, hogy eshet, de attól még az nem jó, hanem: SZAR. Ennél egyszerûbben nem fog menni, sajnálom.

Téma lezárva. További szép napot.

Azt kéne megértened, hogy ha egyedül megy, nem kerül be T10-be. Összeállt platoonba T32-vel = feldobja T10-be. Ki tehet róla? Mi? Nem, õ.

Ha loltraki megy platoonba Masu-val, és sír a loltraki, hogy nem tud meglõni ott semmit ki tehet róla? Hmm?

Nekem még mindig nem magyaráztad meg, hogy miért szar. Okokat sorolj, és támaszd alá érvekkel. Az nem mozdít elõre semmit, hogy szerinted mindenki egy rohadék, aki mást állít, mint te. Ezek vélemények, és nem rólad, hanem a MM mûködésérõl.

ximix
😄 a játékban vannak írott szabályok az, hogy egyesek figyelmen kívül hagyják vagy nem tudnak róla attól még vannak 😊

http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Platoons

Roger6
Úbazmeg... No komment, ez a legalja.hu

rahotep:
Szerintem nem arról van szó, hogy az MM rossz, vagy ezért okolna bárki bármit (mint ahogy Szakesz bá gondolta), de ez egy rossz kiosztás, ennyi. BelekerülHET, bele is került a srác, ezt leírta. Így is húzós lesz neki a meccs, azzal meg rohadtul nem segítesz a csapattársadnak lélekben, ha beírod, hogy "ur fault". Nem tudom, felfogható-e a dolog.

Kérdésem lenne az új rendszerrel kapcsolatban: Nekünk Magyaroknak melyik eu szerverre kell csatlakoznunk?

QuentinT
Szövegértés? Az a SP csak saját magának köszönheti, hogy abban a csatában kötött ki. Ha ezért szidja az MM-t és te neki adsz igazat, akkor jó lenne, ha inkább utána néznél te is a dolognak - szerintem.

Az MM nem tökéletes...Az elmúlt hetekben két ismerõsöm is mondta,hogy KV-1-el T8-ban "vitézkedett" több alkalommal is,úgy, hogy nem platoonba ment egy nagyobbal...Nekem is van,de én ezt nem tapasztaltam...más tankkal sem...Az MM-el nekem személy szerint csalk olyankor van bajom amikor csak a tierbesorolás stimmel, a tankok összetételére sajnos nem "figyel". Így elõfordul,hogy Ferdinand és AC mle áll szemben IS-3 és T32 kombóval plussz az apró! Vagy az egyik oldalon csak TD és arty van,szerintem az se jobb!

ximix
Fõleg most, hogy 2 szerverre oszlik a játékos állomány és az MM-nek kisebb játékos készletbõl kell kisakkoznia a csatákat gyakoribbá válhatnak a hasonló csaták, amik a játék szabályain belül vannak ugyan, de az elkényelmesedett juzereknek akik már megszokták hogy T8-al sokszor csak T8-ba kerültek az újdonság varázsával hat 😊
Roger6
Na, ez mindent elmond rólad. Én vagyok a béna bazmeg, mert az mondom, hogy a Pershingel kibaszott az MM? Te beteg vagy? És ki okolt mit miért? Na pont ezért hulladék a magyar WoT-os közösség, azt sem tudod ki vagyok, de már bénázol, ilyenekkel van tele a játék.