World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sunsetjoy
Érkezett egy SMS a hajnali reset elõtt:
"Segítünk! Ne hagyja el a játékot! Ha elfogy a türelme, üljön át egy másik jármûbe!
Wargaming Europe"

<#nyes>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

JeffDunham
Átolvastam a hajnali okoskodást... röhögtem is nem keveset...

Csúnya WG, kiszúr mindenkivel brühühü... <#rinya>

15 ember nyer, 15 ember veszít egy csatában. Az hogy melyik oldalra kerülsz, az játékosok képességei döntik el, vagy valami kimagasló egyéni teljesítmény. Azaz, ha hülyékkel vagy,nagyobb esély van arra hogy veszíts. A MM pedig nem az emberek képességei szerint csinálja a csapatokat, ergo random az egész.

Van hogy csak hülyével dob össze, van hogy csak jókkal. Vannak ilyen szélsõségek, mivel RANDOM! Minden más csak összeesküvés elmélet.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ja hogy Õ volt aki megjósolta, hogy a T10es heavyk kihalnak.
Basszus, ha ezt tudom inkább nem is írok.

Tudjátok mit: HISZEK NEKTEK!
Sõt, meccsrõl, meccsre állítják a gombokat, azért, hogy pl Marchizornak ne legyen 100%os winrátája.

Fogadjunk ti vagytok azok a játékosok akik 10000-20000 csata után a 48% alatti winrátát arra fogjátok, hogy szar volt a csapat.
Meg, hogy az eff nem jelent semmit.
Srácok megsúgok valamit: Bénák vagytok! Nem kell itt összeesküvés elméleteket gyártani.
Fogadjátok el, hogy a csapat a meccsek jókora részét miattatok bukja!

Ez olyan, mintha a Siófok Fc minden meccset a pálya állapotára fogna.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jakuza1
Mondjuk ez a nap poenja volt, hogy egyesek azt hiszik, hogy egy MMO-ban mindenhez kell egy gm (nem moderator), hogy barmilyen automatizmus lefusson egy bizonyos idopontban. Biztos nehany butuska azt hiszi, hogy a gm egyesevel atallitja neki az osszes tankot kezzel minden hajnalban UTC+8-kor, mert resetelni kell a szorzokat. 😛PPP

Jakuza1
Marmint ostoba vagy ? Ertelek nyusziful.

jahm, biztos valami moderátor hajnali 3-kor felkelt, hogy állítson egyet jakuzán.
elképesztõ milyen ostoba vagy. <#rolleyes>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Jakuza1
Errol beszelek. Most hogy a napi reset megvolt a szopoag hirtelen az uj nappal tovatunt.

Roger6
Ennek mondjuk örülök.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

2500 csatára bõven jó az az effi btw.

Jakuza1
Utana meg jon a CW nem er kifogas ? Tobbsegeben az ami anomaliat okoz, ugyanis a csak random csatakat jatszo jatekosokhoz kepest az sokszor tobb szazalekkal megemeli a winrate erteket.
A random csatakban jatszoknal tobb szaz eff elteresnel is rengeteg esetben azonos az esetek tobbsegeben a winrate, 1-2% elteres.
Pont most jatszottam egyet 1218-as effel 1% elteres a 747-eshez kepest (49-50%), mig egy masik 700 korulinek meg csak 44%. Raadasul kozben egy masik 1200 felettinek 56% XVM szerint.
Es itt nem kellenek a 7k felett ertekek. 3-5k felett mar beall nagyjabol az ertek.

Roger6
Ohh, úgy lett meg a Tank Ász, hogy még meg sincs a nagy ágyúm az IS-8-ra. 70 csatám van vele összesen. Mondjuk az effim jó szar, meg 48% WR, pfejj, 2.500 csatánál.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Na, mutass már ilyen játékosokat.
De azért ne olyanokat akiknek 1-2 ezer csatájuk van, hanem legalább 7000 feletti, mert onnantól áll be normálisan.
Am különösen ez a 270eff 54% winrate érdekelne.

Addig én írok innen a fórmról pár embert, akinek bizonyítják hogy az eff arányban van a winrattel. PErsze mindenki túl van már elég csatán ahhoz hogy rendesen be legyen állva a winrate neki.
Marchizor:2178-63%
Szakesz:2187-64%
505thzajcev:1909-58%
Kickgunner:1537-56%
Lammaer:1665-56%
Én:1434-54%

De írok pár noobot is a negatív példákhoz, õk az ignore listámból vannak:
biostar:208-43%
Jenzinio:563-46%
luisXIX:467-41%

És még igazából sorolhatnám, de felesleges, max pár anomália szintû példát lehet találni ami ütközik ezzel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jakuza1
Nem nem kell elmagyarazni, mert egyszeruen nem igaz amit allitasz, mert van hogy jocskan 50% folotti 1000-1100 koruli effel, de van hogy 270es effel valakinek 54% a gyozelmi rataja.
Sot rengeteg low skilles van 50% kornyeken. 40% alatt nem is nagyon latni csak elvetve.
A tobbseg 40-60% kozott mozog a jatekosok 90%-a, skilltol fuggetlenul

Akkor elmagyarázom részletesebben.
Akinek 49% körül mozog a winrate az átlagos játékos, ergó sárga az XVM színezés szerint. Ezt a 49%-ot pedig nem az ujjamból szoptam, hanem az effis statisztika szerint annyi.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jakuza1
Hagyd ra hiszen, o mar csak tudja. 😛

de valami hasonlóra számítok tõle is

Roger6
Ez nem lehet õ, mert Super Perhingje is meg T-54-e is van az elõzõ képei alapján.

Jakuza1
Ez nem az ugeto es nem a terelo. Hanem az, hogy eleve rosszul ertelmez egy dolgot a szerverrel kapcsolatban.

Ugyebar megoszlik a gyozelem - dontetlen - vereseg. A szerverenkent a dontetlen kb 2% ezert nem az 50%-os mutatot kapjuk, amikor az Average Win Rate-t adjak meg.
~49%-2%-49% De mint mondtam ennek semmi koze nincs az atlag jatekosok gyozelmi eselyehesz, mert az megkozelitoleg ugyanaz mint a gyenge illetve eros jatekosoke. Altalaban +-10% az elteres.

nincs több kérdésem <#wave>

Nem tudom miért ezen lovagolsz még mindig, amikor már írtam hogy az effis statisztikák szerint is 49% számít átlagosnak 😄.

A legnagyobb szopóág az volt, amikor kb. másfél éve az újonnan megvett E-75-ömet a 18. csatára sikerült csak leduplázni. Egyszerûen mindegy volt mit csináltam max döntetlen lett (talán 2x is) DE A VÉGÉN AKKOR IS MEGCSINÁLTAM!!! Persze mindenkinek szidtam a kúrva mindenkijét közben...

iSS!

Jakuza1
Milyen szamokrol beszelsz megis ? Megegyszer leirom neked, a szerveren a gyozelmi aranyt irjak (USA Server Statistics, Average Win Rate : 48.98%)abban, es semmi koze nincs az atlag jatekosok gyozelmi eselyehez. Csak azert nem 50% mert a maradek a dontetlen.
Igy mar vilagos szamodra ?

Ja, meg még mindig nem írtam be a játékbeli nevedet 😊.

Az eff/wn6 szerint is 49% számít átlagosnak, vagyis sárgának.

Az már relatív, hogy te kit tartasz közepes játékosnak, a számok mást mutatnak.

ja bocs az az amcsi szerveré volt

ez az EU:

Average Win Rate: 49.93%

Jakuza1
Ertelmezem akkor szamodra a szavakat, az EU szerveren az atlagos gyozelmi esely 49%. Es nem a kozepes jatekosok gyozelmi mutatoja.

Megsúgom hogy a 49% alatti az avarage. De mondjál már egy nick nevet. Szeretném látni hogy kivel vitázok.

EU Server

Average Win Rate: 48.98%

mi a lenyeg mr. 800 effi?

Jakuza1
Tehat ugyanolyan fos mint az average playereknek. Na ez a lenyeg.

Nekem 54, de klánon belül is ilyen 52tõl 64ig mozog, player skilltõl függõen.
És mielõtt belekötnél, napi pár CW csata van csak, companyzni meg nem szoktunk annyit hogy jelentõsen mozgassa.

Jakuza1
Mennyi a winrate, 55% korul ?

Hát nem sokat, csak a csatáink 95%át kb.

Jakuza1
T
R
O
L
L
-
R
O
T
F
L

szóval nem mered 😄 oké, mondjuk eddig sem vettelek komolyan, most már semennyire sem 😄

szopóág generátor 😄
L
M
A
O

Jakuza1
Gondolom jo sokat random battleztok ugye ?

Hát persze... gondolom napi rendszerességgel nyomsz cw-t, csakis medekkel...

De inkább ignoráld a kommentem, nem etetem a trollt. Nem kell válaszolnod!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

EZ viszont már olyan szintû hülyeség hogy kimásolom és lementem magamnak, jó lesz vidulni rajta ha rossz kedvem lesz 😄.
Viszont ha igaz, akkor tudom hogy a HUNS, miért van benne a top 20 klán listában. Azért mert nekünk is van egy moderátorunk! (Kacsa1) Tuti õ nyomja a klánt a háttérbõl a modi szopóág generátorral 😄.

NICKNAME? nem mered felvállalni?!

Na, ezt jó tudni 😄. Még jó hogy 2db T10 heavym is kiagyott az elmúlt 2 napban 😄.

Jakuza1
Szopoag why dont use rhat fcking Word ? Because of you ? <#falbav>

Amúgy a T10-es heavyk el is tûntek CW-bõl. A csatatérrõl csak azért nem mert még a nooboknak is derogál a jpz E 100-assal menni. Mert nincsen annyi TD

Volt egy 1800 effes barátom, de Õ ezért már régen elhagyta a játékot !

SZOPÓÁG

PLZ

DONT USE

THIS

FUCKING WORD

<#duma>

mondhatnátok pár olyan 1500+ os játékost, akinek ugyanez a véleménye a dolgokról, mint nektek
valamiért mindig az 1200- emberkék jönnek elõ ezzel

btw.. nickname?

Nem értem mért foglalkoztok a prófétával!? Legutóbb is azt jósolta, hogy az újonnan jövõ t10 medek miatt kipusztulnak a t10 heavyk a randomból, élükön az e5-el. Akkor is oldalakon át nyomatta a flamewart.

Gyártsa csak magának a kis összeesküvés elméleteit, ne adjátok alá a lovat!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Jakuza1
Nekem az a kedvencem, amikor a 300as effes jatekosoknak ugyanugy 50% koruli winratejuk van, mint a proknak es kapasbol felpalyarol ugy lovi ki a weakspotodat, hogy kozben 30-al kozlekedik, amikor benne vagy a szopoagban. 😛