World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"Segítünk! Ne hagyja el a játékot! Ha elfogy a türelme, üljön át egy másik jármûbe!
Wargaming Europe"
<#nyes>#nyes>
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Csúnya WG, kiszúr mindenkivel brühühü... <#rinya>#rinya>
15 ember nyer, 15 ember veszít egy csatában. Az hogy melyik oldalra kerülsz, az játékosok képességei döntik el, vagy valami kimagasló egyéni teljesítmény. Azaz, ha hülyékkel vagy,nagyobb esély van arra hogy veszíts. A MM pedig nem az emberek képességei szerint csinálja a csapatokat, ergo random az egész.
Van hogy csak hülyével dob össze, van hogy csak jókkal. Vannak ilyen szélsõségek, mivel RANDOM! Minden más csak összeesküvés elmélet.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Basszus, ha ezt tudom inkább nem is írok.
Tudjátok mit: HISZEK NEKTEK!
Sõt, meccsrõl, meccsre állítják a gombokat, azért, hogy pl Marchizornak ne legyen 100%os winrátája.
Fogadjunk ti vagytok azok a játékosok akik 10000-20000 csata után a 48% alatti winrátát arra fogjátok, hogy szar volt a csapat.
Meg, hogy az eff nem jelent semmit.
Srácok megsúgok valamit: Bénák vagytok! Nem kell itt összeesküvés elméleteket gyártani.
Fogadjátok el, hogy a csapat a meccsek jókora részét miattatok bukja!
Ez olyan, mintha a Siófok Fc minden meccset a pálya állapotára fogna.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
elképesztõ milyen ostoba vagy. <#rolleyes>#rolleyes>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A random csatakban jatszoknal tobb szaz eff elteresnel is rengeteg esetben azonos az esetek tobbsegeben a winrate, 1-2% elteres.
Pont most jatszottam egyet 1218-as effel 1% elteres a 747-eshez kepest (49-50%), mig egy masik 700 korulinek meg csak 44%. Raadasul kozben egy masik 1200 felettinek 56% XVM szerint.
Es itt nem kellenek a 7k felett ertekek. 3-5k felett mar beall nagyjabol az ertek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De azért ne olyanokat akiknek 1-2 ezer csatájuk van, hanem legalább 7000 feletti, mert onnantól áll be normálisan.
Am különösen ez a 270eff 54% winrate érdekelne.
Addig én írok innen a fórmról pár embert, akinek bizonyítják hogy az eff arányban van a winrattel. PErsze mindenki túl van már elég csatán ahhoz hogy rendesen be legyen állva a winrate neki.
Marchizor:2178-63%
Szakesz:2187-64%
505thzajcev:1909-58%
Kickgunner:1537-56%
Lammaer:1665-56%
Én:1434-54%
De írok pár noobot is a negatív példákhoz, õk az ignore listámból vannak:
biostar:208-43%
Jenzinio:563-46%
luisXIX:467-41%
És még igazából sorolhatnám, de felesleges, max pár anomália szintû példát lehet találni ami ütközik ezzel.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sot rengeteg low skilles van 50% kornyeken. 40% alatt nem is nagyon latni csak elvetve.
A tobbseg 40-60% kozott mozog a jatekosok 90%-a, skilltol fuggetlenul
Akinek 49% körül mozog a winrate az átlagos játékos, ergó sárga az XVM színezés szerint. Ezt a 49%-ot pedig nem az ujjamból szoptam, hanem az effis statisztika szerint annyi.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ugyebar megoszlik a gyozelem - dontetlen - vereseg. A szerverenkent a dontetlen kb 2% ezert nem az 50%-os mutatot kapjuk, amikor az Average Win Rate-t adjak meg.
~49%-2%-49% De mint mondtam ennek semmi koze nincs az atlag jatekosok gyozelmi eselyehesz, mert az megkozelitoleg ugyanaz mint a gyenge illetve eros jatekosoke. Altalaban +-10% az elteres.
nincs több kérdésem <#wave>#wave>
iSS!
Igy mar vilagos szamodra ?
ez az EU:
Average Win Rate: 49.93%
Average Win Rate: 48.98%
És mielõtt belekötnél, napi pár CW csata van csak, companyzni meg nem szoktunk annyit hogy jelentõsen mozgassa.
L
M
A
O
De inkább ignoráld a kommentem, nem etetem a trollt. Nem kell válaszolnod!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Viszont ha igaz, akkor tudom hogy a HUNS, miért van benne a top 20 klán listában. Azért mert nekünk is van egy moderátorunk! (Kacsa1) Tuti õ nyomja a klánt a háttérbõl a modi szopóág generátorral 😄.
PLZ
DONT USE
THIS
FUCKING WORD
<#duma>#duma>
mondhatnátok pár olyan 1500+ os játékost, akinek ugyanez a véleménye a dolgokról, mint nektek
valamiért mindig az 1200- emberkék jönnek elõ ezzel
btw.. nickname?
Nem értem mért foglalkoztok a prófétával!? Legutóbb is azt jósolta, hogy az újonnan jövõ t10 medek miatt kipusztulnak a t10 heavyk a randomból, élükön az e5-el. Akkor is oldalakon át nyomatta a flamewart.
Gyártsa csak magának a kis összeesküvés elméleteit, ne adjátok alá a lovat!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ