World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokunknál van egy olyan "ökölszabály" hogy az ember akkor hozza a minimumot ha legalább annyit sebez mint az õ HPja.

Köszönöm, de így sem értem Hami winrate-jét. Mindig gyengébbekkel századoznak, vagy unikumokkal van megspékelve az õ oldala?
Én úgy állok a dolgokhoz hogy 15 en vagyunk és attól hogy én medbe vagyok nem hiszem hogy nekem kötelezõen minimum 5 km t meg kell minden meccs alatt tenni mert még 1000 es sebzés is nagy elvárás egy tier 7 es vagy 8 as tanktól ami átlag 400 at sebez lövésenként. Múltkor volt vita minek lépek ki a csatákból, hát íme a bizonyíték. Nekem nem volt nagy veszteség, kaptam rá 55 000 et.
Nekem többször feltûnt hogy ha vki kilép, már nem lehet fraggelni. Felrobban és annyi. Arti is lépet már igy meg elõlem, pedig kellett volna a paszuccsihoz...

Kb 20 HP m volt mikor kiléptem és vagy 3 tank lõtt egyszerre, sztem egyértelmû. Úgy gondoltam hogy van velem 2 db T34 akkor van eszük rá hogy beállnak foglalni míg én megyek a heavykkel küzdeni. Lehetett volna az is hogy beállok foglalni de kötve hiszem hogy lett volna esély ha már az ellen eleve elkezdett foglalni míg a 2db T34 kertészkedett vagy nemtom mit csinált. Kilépés csak szimplán azért van hogy ne mennyen az idegeimre a játék.

Nem bántottál meg csak szimplán kíváncsi voltam mert nem publikáltam még soha egy replyemet se. Köszi a kritikát,tetszett! <#bohoc>
Ilyen jó kört plecsni nélkül is csak én tudok. 😊

Írj egy ticket-et a supportnak, mellékeld a replay-t szinte biztos a 3 nap figyelmeztetõ ban ennek a három idiótának.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Attól hogy kilép még a frag meglessz,csak könnyebben....szerintem.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

bocsi a szoismetlesekert ..siettem <#puszi>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ximix
Írtam egy pár sort, de kitöröltem, mert nem vagyok pro 😊
röviden
Én másképp játszom azt a pályát, és kicsit többet erõltetem az ellenség két tûz közé fogását.
naszoval ....megneztem , es mivel te kerted elmondom az eszreveteleimet.
remelem nem bantalak meg vele ,ez csak az en privat velemenyem.

-eloszor is valjuk be nagyon jo meccsbe rakott az mm
-erdekes utvnalon mentel ,szerencsed volt 1x se lott rad arty pedig vegig fedezek nelkul voltal
- vegig a 2 legnagyobb tuzereju (t34) csapattarsadat tamogattad , kozben a gyengebb masik oldal elesett, nem mentel nekik segiteni(pedig full hp-n voltal t6-7-8 ellenfelek ellen type59 el) ehelyett a 2 t34-et probaltad kommandirozni
- a t-44-ig gyakorlatilag csak kissebb tier-u tankokkal talakoztal ,akiket kilottel.
-be kellet volna alnod foglalni azzal lett volna eselyed egyesevel magadra huzni oket (tobb mint 800hp-d volt meg )
-vegul pedig sosem ertettem azokat akik kilepnek a mecsbol ezzel akadalyozva hogy a masik begyujtson egy fraget , ezt elmagyarazhatnad nekem mert sosem ertettem

ennyi ... hatha megnezi mas es neki mas lessz a velemenye

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

A tankszázad bizonyos tierlimittel (4,6,8,korlátlan) elõre megszervezett csapatokkal(század) lebonyolított összecsapás, mely mindig csak a századok között zajlik. A tierlimiten kívül van egy adott pontérték(minden jármû ér bizonyos pontot) amit a csapat nem léphet túl. Egyéb tekintetekben a random csatára hasonlít(ua. pl. a térképek, játékmódok). Ált. klánok alakítják a csapatokat, de ez nem kötelezõ, vannak nyitott századok is.
Ha egy csapat jól szervezett, jó játékosok vannak benne, van taktikájuk, kommunikációjuk(TS vagy egyéb), egy jó vezetõjük, nagy eséllyel kiemelkedõ gyõzelmi arányt érnek el a feni erényekben gyengélkedõ ellenfelekkel szemben.
Tudna valaki segiteni miért nincs blow effec-em? Ha meghalok csak hirtelen egy roncs lesz a tankbol semmi bumm 😊
Nem osztottam még egy replayt se! Csak kíváncsi lettem volna mit mond egy mester.
Ha valaki csak CW-zni jár és sokat landing-el fél-egy év alatt összejöhet neki 1000 CW csata jó winrate-el, az már számít valamit. De ez tényleg nagyon ritka, speciális eset csak. Csak mint elméleti lehetõséget említettem, de igazad van: a winrate növelésre legalkamasabb elsõsorban a tankszázad (akár 90% win), másodsorban a szakasz (60-70% win szerintem), és a cw csak elhanyagolható nagyon speciális esetben.
Mit rontottál volna el? 3k sebzés teljesen korrekt, az üdvösséghez viszont mint tudjuk nem mindig elég, ha csapat hülye, így is jön a vereség.
Hogyan tegyük tönkre más játékát és húzzuk az idejét... Nem az az érdekes, hogy én hogyan játszom, ellenben a replay vége kifejezetten felháborító!

😄DDDD

214420 ra senki? <#wilting>

Érdekes ha trollkodok jobban figyeltek ha meg játékkal kapcsolatos ide se bagóztok! Nem elég nagy még az E pénisz mi? <#hehe>
<#hehe>Ezt az AT2-õt mi a szarból kalapálták össze az ángliusok?? <#wow1>Hónapok óta nem lõttem el a KV1 gold készletét, most belevertem mind a nyolcat, 0(nulla) sebzéssel! <#vigyor>

Vagy másfél éve CW-zek aktívan, napi szinten. Érdekes módon mégsincs tõle az egekben a winratem. Ez mégis hogy lehet ha igaz amit mondasz?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hogy utálom ezt a sz*r tankot...erre eladás elött sikerül egy ilyen
Victory! Map: !
Map: Malinovka
Date: 2013. március 24. 19:09:45
Vehicle: 59-16
Exp: 2 256 + Credits: 49 492
Achievements: : Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
😊
Köszönöm, de a tartalmára vagyok kíváncsi. Mi alapján, miért és hogyan harcolnak a résztvevõk?
Jakuza1
Pontosan.

patchaou
Tank század

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezt a részét értem, de a company micsoda?
Mondjuk egy olyan klán mint a Hamié nem szokott sokat landingolni, mert van területe. Ott meg általában ha már 4 csata van egy nap akkor az nagyon soknak számít. De általában ilyen 2-3 csata van egy este.
Most ezekbõl nem is feltétlenül nyerik meg mindet, meg órák mennek el az egész herce hurcával.
Szóval szerintem érthetõ hogy miért nem jó winrate húzásra.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem cw-zek túl sokat, és nem vagyunk jók benne, de általában eljutunk landing-nál elõdöntõig, döntõig és ott kikapunk. Ez általában 4-5-6 csata amibõl csak 1-et bukunk. Ez azért jóval több mint 50%, íjmódon ha nem mennék a 10-es tankjaimmal randomba, elég szép lenne velük a winrate-em. Ha csak cw-zni jársz egy idõ(sok) után godolom azért meglátszik.
Ez így van. Nem véletlenül nem írtam, hogy mennyi volt a spot damage-em.
A CW nem, de a company igen? Kezdõ vagyok, kizárólag egyedül megyek randomban, ezért fogalmam sincs, hogy pontosan mi is a company. Elmagyaráznád?
Nem tudom honnan veszitek hogy a CW jó winrate növelésre. Persze ha csak nem a PTS-ben van az ember.

A spot igen, de a spot nem spot damage. Azt egyik sem számolja.

Ugyanolyan, mint 8.4 elött, csak nem V, hanem VI van a tank fölött.
CW és company? 7,6 átlag tierrel 548 átlagsebzés? Ne már! Hiszen hátráltatja a csapatát.
A regi effiben a spot jelentõs tényezõ. Az új wn6, ill. wn7-ben már nem.
VK2801-el mentem egy scout medálos kört a minap, 1 kill 200 sebzés és 2000 fölötti effit kapatam arra a körre.
<#nevetes1>

Si vis pacem, para bellum!

Úgy hogy orrba szájba nyomatja a companyzást.

Meg század esetleg.
Szinte csak cw-zik, ill. talán némi szakaszolás.
Ezt nem értem. Noobmeter szerint Hami elmúlt 1000 csatája az enyémmel összehasonlítva:
Hami Black_Sheep_01
WR: 89% WR: 51,9%
WN6: 1.268 WN6: 1.397
Eff: 1.213 Eff: 1.166
Perf. r.: 1.421 Perf. r.: 1.658
Avg. damage: 548 Avg. damage: 1.048
Játszott tankok: 8 Játszott tankok: 18
Ráadásul én több ágat húzok egy idõben, sok stock tankcsata van benne.
Mivel én nem vagyok jó játékos, ebbõl következtetve Hami is szar (legalábbis a statok alapján); de akkor hogy lehet 89% WR???
Hali!

Annyi pro játékos van itt, adok egy kis melót nekik. Itt egy replay amit ma vettem fel Type 59 el és kíváncsi lennék mit rontottam el azon kívül hogy mikor láttam a vesztem kiléptem a csatából. Nem ez a lényeg hogy kiléptem, 3000 es sebzésig mentem el, csak puszta kíváncsiság. <#ticking>

Type 59 - Erlenberg

Jó szórakozást hozzá! <#bohoc> Ja és ne kíméljetek!!!!
Én mindenféle tankkal játszom és megy ahogy megy...Eff:1150 WR:52% igazából szerintem ez semmit nem jelent mert ennél sokkal gyengébben játszom csak a statisztika szerint vagyok közepes...A winráta nagyban függ a szerencsétõl is.A gyakori szopóág sokat ferdíthet rajta...<#idiota>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Bárki bármit is mondjon a kettõ összefüggésben van. Max 2-3% mozgás wan az egyes effi értékekhez tartozó winratekben, elvégre senki se ugyan úgy játszik.
Egyedül azoknál van extrém eltérés akik napi szinten sokat companyaznak. Ilyen játékos pl Hami.

Igen, a csaptok összeállítását még kéne finomítani. Nem ritkán van olyan, hogy az egyik oldalon a top tankok med-ek, a másikon meg heavyk, de volt már olyan is, hogy az egyik oldal top és erõs közepes tankjai mind med-ek voltak. Volt olyan is, ahol full heavy volt mindkét oldal, Westfield. Senki nem indult a völgybõl! 😊
Meg azon is jó lenne csiszolni, hogy ne legyen olyan van pl egy T7 csata, amibe belerak 1-2 T8-at, meg 1-2 T9-et. Mondjuk top tanként kurva jó, de alulról nem túl vicces, fõleg, amikor a saját top tankok halnak ki elsõként.
Az eff és a win rate közötti összefüggés árnyaltabb egy picit. Alapvetõen nem vitatom, hogy a nagy eff nagy WR-t is jelent, a jó játékos többet is tud hozzátenni a gyõzelemhez.

DE! Pl az én eff-em: 1100 a WR-m: 53%. Közepes és könnyû tankkal is lehet úgy játszani, hogy érdemben befolyásolni tudjad a végeredményt. Csak ez nem jelentkezik az effben, pl a társaknak való scoutolást nem igazán tartalmazzák az eff képletek, de komolyan hozzájárulhat a gyõzelemhez.
nem elég, hogy E4-el himmelen a dombra ment, mikor volt egy csomó medünk, még direkt be is blockolt, majd utána a falhoz szorított fölfelé menet. Aznap ez volt az utolsó csepp a pohárban, rábaszott, meg a csapat is 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Na szép.
Állandóan arról megy a csevej, hogy milyen szarok a top tankok aztán te meg seszósebeszéd kilövöd õket.
Pedig biztos vagyok benne, hogy most oda tette volna a vasat és lehozza a kört ha hagyod kibontakozni.
Nahátkéremszépen...

A "bastard" elég gyakori szó a szótárában,vagy csak a szókincse gyenge...<#idiota>