World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az erõsebb motor semmivel sem jobb, mint az alap. Elõbb a tornyot csináld meg!
Jakuza1
<#eljen>
Nekem mindegy melyik megy fel. Amugy meg mukodik, legalabb is nalam.

Goldammóval a 88-as már egész használható. Viszont mivel csak a nagyobb toronnyra lehet feltenni, a mozgékonysága a top motorral is olyan lesz, mint a stock korában. Nem lesz fürg jószág.

Master91
Van feladata...
Kicsit szûrhetõbbé tettem

Remélem nem csak nekem mûködik. 😊

A következõ linket artystáknak ajánlhatod, hogy legyen a másik kéznek is feladata... <#hehe>
VKDB-rõl mi a véleményetek/tapasztalatotok? A wotwiki szerint a motort érdemes elõször kifejleszteni, a 88-ast pedig nem érdemes rátenni. Az új T8-as medre gyûjtenék vele XP-t (gondolom 100K körül kellene), ezt iszonyat szenvedõsnek tûnik a 75mm-vel kifarmolni. Esetleg használható a 88mm gold ammo kombó? Illetve milyen felszerelést érdemes használni rajt?
Azt hitted, hogy te leszel a trolltartó és mást nem is kell csinálni, mi? <#hamm>

Sunsetjoy
Pl. ez a hun channel létezik még amúgy?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jakuza1
camou:

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/147120-083-tank-camouflage-tables/

angolul (xls spreadsheet)

http://www.mediafire.com/view/?o7hjrerwjb6172a

Tervbe van véve a linkek frissítése, csak eddig lusta voltam rá 😄.
Meg akinek vannak még jó linkjei, az kiírhatja ide, aztán berakom azt is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ott van az is a fejlécben hogy ki a házigazda 😛

Jakuza1
Tegnap Prohorovkan volt egy csata, amiben a 2/3-at a gyiloknak az artyk vittek el. Az egesz jatek nem volt mas mint egy nagy szonyegbombazas. 😛

A topic fejlécet ki gondozza? Egy kicsit idejét múlt az MM tábla, valamint fel lehetne dobni a camo érték táblát is.

<#mf2>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez egy jól sikerült kör volt... <#eljen>

Vereség
Csata: Himmelsdorf 2013. március 25. 12:07:13
Jármû: T1E6
Szerzett tapasztalat: 4
Szerzett kredit: 1 719 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 25)

melyikre? <#eplus2>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hehehe, emlékszem a screenshotra...

a döntõt a stream végén a mi szemszögünkbõl tolja, bár ott kikaptunk

Kár, hogy a ti szemszögetekbõl nem látni ilyenkor. Meg, hogy nem hallani, mit dumáltok. 😊

hát ja, szpec egy artymágnes <#nevetes1>
na meg a vízhez is vonzódik, mondjuk kizárólag a mélyhez <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

mikor el lett küldve egy T1 a másik oldalon és nem nagyon látott semmit, már sejthetõ volt.

Persze kilõhet más is. Ez márcsak ilyen játék 😊

(elnézve az adott csatát, ott az artik pont nemvitték túlzásba a gyilokot 😊 )

Mondtam is neki, hogy a 3x napok alatt alig alig láttam artit... összeálltunk vele, 4nél kevesebb alig volt - Inkább legközelebb majd hívj te 😊

De mind1 volt, ha nem arty akkor a varázserdõben üldögélve elhúzott mellettem egy scout, aztán kaptam 3 TDtõl az áldást. Tökmind1, nem mindíg jön össze, kinevet a végénben is van olyan hogy nem tudok 6-ost dobni. Végüls a satisztikai átlag megvolt, mit idegeskedjek. Most az hogy a 3xozóim egy jó része 600 XPs lett.. nagy ügy 😄

Mikor jöttetek rá, hogy mind ott pocol a házaknál?

Jakuza1
Na de egyszerre nem lehet 12 arty egy oldalon, hogy a maradek 12 jatekos kiossza a 200 damagejet az elso haromhoz kepest. Az mar kicsit sok a jobol. 😛

rossz platoonban voltál, Szpecnyazzal alap a szopás 😄😄😄

tegnap:

Hehe, tegnap nekem is voltak nagy alkotásaim, amikor T-54el leosztottam kemény 260 HP sebzést, zojjectel meg 800-at.... szóval én se nagyon villogtam jópár csatában a nagy alakításommal. Szpecnyazzal futottunk pár kört ahol rendesen odatettük a vasat 😄

Meg hát istenem, arty pajtás nem várta meg amíg leosztok valami rendeset, közbeszólt.

Van az amikor nem jön össze 😊, pedig pont úgy csináltam mint Marchizor az amerikai replayében, csak õt 4 arty se bántotta. Én meg kaptam az egyetlentõl 😄

szakesz is da boss, õ találta ki ezt a fasza taktikát, amivel így bedaráltuk õket, mi csak megvalósítottuk az elképzelését.

biztos szopóágon van a srác, mi?

Jakuza1
Ahogy nezem nem rajtad mult. Az meg egy vicc hogy az elso 3 utan nem voltak kepesek 1k damage felett sebezni. Mondjuk amilyen ding,penetration 0 damage, napok vannak neha...

Jakuza1
Noob damage control ? Pedig milyen szep is volt, hogy a noobokon egy 200as agyu lovesevel 1k folott lehetett sebezni.
Ugy tunik kell a casual retegnek a tovabbi autohelp.

Érdemes megnézni a 2 csodálatos T-62A statját és eredményességét a csatában, no meg az ellenfél 268 statját és sebzését. A két T-62A kint volt mezõn, velük szemben T-62A és 50 120 volt, igazából el nem tudom képzelni mit csináltak, de az átlagsebzésükbõl ítélve teljesen érthetetlen az ekkora winrate, ez biztos 90% cw/company.

Roger6
Nagyon szép volt, gratulálok nekik! Bedarálták õket rendesen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ja, hát ilyen alapon persze.... stílszerûen vicc:

Oroszhonban nagy forradalom közepén éppen arról tanácskoznak, hogyan tudnák még jobban megszilárdítani – a már amúgy is teljes – hatalmukat, amikor a nyitott ablakon beröppen egy labda. Lenin kinéz, látja, hogy az ablak alatt játszanak a gyerekek. Pillanatnyi tétovázás után kéri a labdát, keresetlen szavakkal elküldi a kölyköket az anyjuk p****ba és kidobja nekik.
Másnap a média természetesen tudósít az eseményrõl, hogy Lenin elvtárs milyen jószívû, bölcs vezetõ, pedig akár közéjük is lövethetett volna.

Köszönöm a fordításokat. Most fognak felértékelõdni a tûzoltási képességeik az emberkéknek.

Sunsetjoy
Még mindig jobb, mintha az égési faktoron (hogy gyakoribb legyen) variálnának...
Ergo örüljünk, hogy ha az nem lesz.

("akár az egész karom is lehetett volna"- mondta az, akinek a fél karját vitte le a szalagfûrész...)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Solten
Mobilrol potyogtem kisse idobe telt 😊 Ezert nem lattam hogy meg lett valaszolva.

Saor Alba

Solten
Az aranyert veheto porolto azonnal aktivalodni fog mikor fakja vagy, a hagyomanyos is automatikusan csak nem azonnal (ki tudja mennyi ido mulva - tirpak ruszkik). Opcio nem lesz hogy manualisan aktivald. Tuzolto skill val.szeg majd gyorsitja a hagyomanyos porolto akyivalodasi idejet.

Ugy latszik nem fogy kelloen a gold porolto.

Saor Alba

A tûzoltókészülék mûködése meg fog változni. Az aranyért vehetõ azonnal automatikusan mûködésbe fog lépni, a normál szintén automatikusan, de csak egy kis idõ után. A normált nem lehet majd manuálisan mûködtetni, lehetõség sem lesz rá. Volt egy olyan ötlet, hogy az automata kétszer mûködhessen, a normál pedig egyszer, de a fejlesztõk visszautasították az ötletet. A tûzoltó képességet is át fogják variálni, valószínûleg a normál tûzoltókészülék hamarabb fog beindulni tõle.

Antimat
Ki mit javasolna: JgPantherbõl eljutottam a következõ szintre, a kérdés, hogy JgPanther2 vagy Ferdinand? A sima JgPanther stílusa nagyon bejött, de úgy tudom, hogy a Ferdinand lövegének vízszintes kitérírthetõsége meg egyik legjobb a páncélvadászok közt a játékban.

cyka blyat

Értem én értem szerény angol tudásommal. De valaki azért leírná ezt magyarul is, hogy jól értem-e?

Köszönöm szépen

Akkor lesz vicces, ha megveszik a war thunderes céget. <#ravasz1>

Szakadna rájuk az ég....

Szerencsére az eredeti SC készítõk már egy másik cégnél dolgoznak a Planetary Annihilation játékon. 😊
Jacek
Igen õket is meg akik a F.E.A.R-t csinálták plusz desszertnek a BigWorldEnginet készítõ céget😊

Ó mami...

- fire extinguisher mechanism will be changed - the gold ones will activate immediately automatically, the regular ones will also activate automatically, but after some time (the regular one will not be activated manually anymore, not even as an option), another option was to make the regular useable once per battle and the gold one twice, but the devs refused that idea. Firefighting skill will also be reworked, it will probably make the regular extinguisher activate sooner.
Terjed a wargaming 😊

Ecsém, megvették azokat akik a Supreme Commandert meg a Dungeon Siege-t csinálták...

Jól fogynak a prémtankok ezek szerint. Az SCben meg ezekszerint a tüzérség lesz a domináló erõ, ott majd lövik az atomot a térkép másik oldaláról...😊