World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább az arty biztonságban volt 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Semennyi.
amúgy a 100-ból kb. 80 platoonban volt ^^
Daopay használta már valaki?(More payment options belül található, telefonos gold vásárlás)Egyszer valaki írta ,hogy nem olyan sok különbség van a banki utalás és ez között.Nos nekem ez kényelmesebb volna.Tmobilnál elõfizetéses vagyok, gondolom számít ,hogy milyen csomagban vagyok ,de megtudja valaki mondani kb mennyi jöhet még rá az alapdíjra?
Nem talán, biztos!
olyan 25-30 csatát mentem LB-1-el, aztán meglett torony majd a gun (kis free xp segítségével). ezután lánctalp majd motor, még olyan 40 csata 😄
szal a fullos tankkal még csak olyan 30 csatám van
szal a fullos tankkal még csak olyan 30 csatám van
Köszönöm és ment egy plusz! 😊
Deugye mindezt nem a stock állapotról indulva sikerült elkövetni? 😄
Tippelnék
Az ütközetben a Tigert a lövések közel egyszerre érhették és a nagy zûrzavarban (gondolom kopogott rendesen a páncél)nem lehetett jól megítélni a bekapott találatokat és esetleg megtéveszthette õket a bal hátul közel becsapódó tüzérségi lövedék ha nem is okozott komoly sérülést a srapnel, de a becsapódás helyén szálldogáló füstrõl hihették hogy a motor kapott be valamit esetleg,
A másik, a meleg miatt a töltõ nem zárhatta be az ajtót csak félig és kisebb kaliberû lövedék a kávát eltalálva szilánkokat vágott a küzdõ térbe esetleg pont a töltõt megsebesítve.
E két dolog miatt könnyen hihetek, hogy komoly átütõ találatot kaptak és elmenekültek hátra hagyva tankot.
Ez csak tipp élénk a fantáziám 😊
Az ütközetben a Tigert a lövések közel egyszerre érhették és a nagy zûrzavarban (gondolom kopogott rendesen a páncél)nem lehetett jól megítélni a bekapott találatokat és esetleg megtéveszthette õket a bal hátul közel becsapódó tüzérségi lövedék ha nem is okozott komoly sérülést a srapnel, de a becsapódás helyén szálldogáló füstrõl hihették hogy a motor kapott be valamit esetleg,
A másik, a meleg miatt a töltõ nem zárhatta be az ajtót csak félig és kisebb kaliberû lövedék a kávát eltalálva szilánkokat vágott a küzdõ térbe esetleg pont a töltõt megsebesítve.
E két dolog miatt könnyen hihetek, hogy komoly átütõ találatot kaptak és elmenekültek hátra hagyva tankot.
Ez csak tipp élénk a fantáziám 😊
Örülök hogy elismételted amit mondtunk <#smile>#smile> Na de joccakát, ha sötétben ügyködõ magányos gerillaharcosunk nem szándékszik felfedni magát, én el is teszem magam holnapra <#puszi>#puszi>
azóta szopóágon vagy? <#puszis>#puszis>
De en voltam es adtam 80 minuszt neked legalabb, mert ez a heppem, hogy neked minuszokat adjak. Azert van nem az ovi, hogy fekete es pirospontokat osztogassanak itt nem ? Jah elfelejtettem en mar kinottem a gyerekkorbol ugy 40 evvel ezelott. 😛
well done!
Jakuza, csak nem te lennél az?😄 Mint mondtam, nem a mínusszal van gondom, csak szívesen bepillantást nyernék az ilyen ember lelki világába. Hogy nem stimmel minden, az tuti😊
Errõl van szó <#smile>#smile>
100/82 <#nevetes2>#nevetes2>
talán még jobb, mint a Patton
Ez inkább szomorú és szánnivaló, hogy valaki megrekedt ezen a szinten.
Nekem aztán nem okoz problémát, csak nehéz megérteni az ilyen ember lelkivilágát😊
De látom azóta is jött egy <#hehe>#hehe> Üzenem barátom, amennyiben tényleg sértett artista vagy, úgy csak alátámasztod a rólatok táplált sztereotípiát, amennyiben nem, úgy inkább írd le ha nem tetszik valami😊
Mert nem tudom elképzelni, hogy más haragosom lenne itt (viták persze vannak, de feltételezem a többség kinõtte már ezt a durcás kisfiú fázist). Olyan fél éve volt itt egy szokásos vita artykról, akkor vagdosta nem egy artysta a fejemhez, hogy én mekkora szemét egy állat vagyok amiért rühellem az artyt mint olyat, jól le is lettem akkor mínuszolva, majd utána pár napig gyanúsan gyûjtögettem a strigulákat, aztán most is elõfordul, hogy a legsemlegesebb hsz-eimre kapom a mínuszokat. Nagyon nem izgat fel, fogok tudni aludni a mínuszoktól, csak azért jó lenne tudni, ki élvezi ennyire a sunyiban sötétbõl lehúzást, ahelyett hogy közölné, ha problémája van <#wave>#wave>
Velem is ezt csinálja valaki. Tippem nekem is van, de kb. egészségére.
tudom mit tettél tavaly nyáron<#eplus2>#eplus2>
Mellesleg melyik az a drágaság, aki akármikor írok valamit a fórumra, lemínuszol?😊 Elég sunyi görény természetre vall ha engem kérdeztek, gyanakszom, valamelyik sértett artista, aki a mai napig nem heverte ki lelkileg, hogy lealamusziztam az artysokat egyszer úgy fél éve <#hehe>#hehe>
A legutóbbi verzió szerint mikorra várható az arty-k feltolása tier 10-be?
Tavasz? Nyár?
Tavasz? Nyár?
A spaced armor rétegelt páncélzat.
Armor és Spaced armor között mi a künbség?
"Szerzett lehetséges sebzés"
Ez mi ez? 😊
Ez mi ez? 😊
VK3002DB-n van 105k xp-m. Szerintetek elég lesz?
VK2801-re mennyit kellene összegyûjteni? 80-100k?
VK2801-re mennyit kellene összegyûjteni? 80-100k?
Saor Alba
Nem vagyok egy atomjátékos, A WN6 szerint 828 vagyok. De néha összejön! :-)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ha küldesz egy levlapot a megfelelõ paraméterekkel akkor talán nyerhetsz.
http://worldoftanks.eu/news/6496-2nd-anniversary-birthday-card-contest/
http://worldoftanks.eu/news/6496-2nd-anniversary-birthday-card-contest/
Ööö... <#idiota>#idiota>
Marha jó, hogy még a lövedék sebességet is lehet látni!
nem
Failowe páncélzat(ez még nagyon kezdetleges stádium, szóval változhat még milliószor):
Ágyú stat. és egyéb másról kép.
Ágyú stat. és egyéb másról kép.
várható mostanában Type59 a gift shopban?
De gondolom a te statod szebben néz ki, mint a belinkelt játékosé. Sajnos sok ilyen fragvadásszal lehet találkozni.
Ez egyáltalán nem biztos. Volt olyan , hogy elindítottam a csatát, aztán a gyereknek kellett valami. Mire visszaértem, egyedül maradtam kilenc ellenséges tankkal. Én a bázison álltam és pont jött egy ellenséges stug. Elég alacsony volt a HP ja úgyhogy azonnal kilõttem. (PZIV-el) Mindenki rám vadászott, és én sorban kinyírtam mindet, közte egy full hp-s KV-1-et szemtõl szemben, (pontosabban én egy roncs mögül) Egy Hetzerrel percekig keringtünk egy szikla körül, de sikerült elkapnom. Végül mind a kilencet kilõttem, kb a fele HP-m megmaradt, és nyertünk. Arctic Region-on. Életem legjobb meccse volt! :-)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Bár megértem, de sajnálom a döntésed.
Olvastam a fórumon, hogy azért kezdtél el játszani a német ággal, mert sokan szidták; ennek ellenére ugyanolyan jól tolod. Kíváncsi vagyok, hogy milyen taktikával használod a VK 3002 (D😎-t, hogy 70% a winrated vele, illetve melyik ágyúval és felszereléssel használod.
Ami feltûnt még, hogy Uralmash-1-el is játszottál, de ilyen géppel még nem találkoztam. Miért vették ki?
Olvastam a fórumon, hogy azért kezdtél el játszani a német ággal, mert sokan szidták; ennek ellenére ugyanolyan jól tolod. Kíváncsi vagyok, hogy milyen taktikával használod a VK 3002 (D😎-t, hogy 70% a winrated vele, illetve melyik ágyúval és felszereléssel használod.
Ami feltûnt még, hogy Uralmash-1-el is játszottál, de ilyen géppel még nem találkoztam. Miért vették ki?
pedal to the metal...
A lefaragott tankokat lõtte ki, valószínûleg erre utazott. 772 csak a sebzés. Ez talán a wot legalja. Hagy benneteket elhullani, csak a frag kell neki.