World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neki ágyúja van, nem páncélzata.
Nézd ugyanezt visszafelé: 3-4 KV1S össztüzében a hellcatok porrá omlanak 😄
Bár nekem is volt régen egy érdekes köröm. Lori 50-es arty-val 2000 sebzés és prémiummal kaptam 126 TP-t. <#eljen>#eljen> <#hehe>#hehe>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
az mennyi sör meg pálinka már bakker! <#pias>#pias>
"Még egy kérdés 59-16 tank vélemény valaki ?"
Na ez egy haszontalan jószág. Csak arra jó hogy futkoss vele mint a mérgezett egér. Az ágyúja semmire nem jó. Ellenben a WZ-131 és a WZ-132 király gépek. Nagyon jók spottolni, és mellette legalább sebezni is tudsz nem keveset. A WZ-120 meg egyszerûen fenomenális. Azok a sebzések... mennyei. Érdemes szenvedni velük.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Jól meg van csinálva technikailag, de ki az a retardált akinek ilyen eszébe jut.
Kijöhetne már a felirat a részhez, még nem láttam. Angol felirattal is megtudnám de lusta vagyok úgy nézni 😄
WoT: Nishizumi77
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Na ezt hogy fogják legyõzni?
WoT: Nishizumi77
Két dolog jutott eszembe, amit javíthatnának, illetve fejleszthetnének a játékban.
Az egyik, hogy a legtöbb XP-t, amit elértem igazán írhatnák prémium nélkül. Régen volt prémem és egy ilyen XP vezet, amit most már prém nélkül esélytelen megdönteni. Úgy kellene ezt is kezelnie a rendszernek, mint a tank ász dolgot.
A másik dolog, hogy ugye van az ignore lista, ez nagyon jó dolog, rögtön látom a listában megjelölve, ha olyan van a csapatban, aki a listámon van. De miért nincs ez meg ugyanígy a bartálistás embereknél is? Azaz azoknál miért nincs valami jelölés, hogy lássam, ha éppen barátommal kerültem össze vagy épp ellnem van egy-egy csatában.
Ezt a két dolgot igazán megoldhatnák.

gurultunk még egy 50-est, prém hamarosan lejár, muszáj nyomni 😄
THIS TANK IS UN-BEAT-ABLE
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Mindenki másnak álcázás, a többi lényegtelen 😊
Epeen lógatóknak segítség.
Köszönöm !
Én szeretnék lenni Chaffee az artyk réme, és ebbe kérném a segítségeteket
Milyen skilleket tegyek rá elsõnek?
Parancsnok,vezetõ,rádiós,töltõ,lövész
Mindenki hülye csak én nem!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Avg. / Total Exp. 753 / 46 941
Credits total 228 682
jól zárult ez a 3x-ó hétvége nekem 😄 (maradt 1-2 tank még, de fáradt is vagyok, meg nem akartam ezt a szép win streak-t elrontani 😄)
Amúgy valakinek feltûnt, hogy diesel motorja lesz? 0.12 fire chance, naaa peeerszee.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Valami buta féreg nyomkodhatja, akinek se humorérzéke és még a szövegértéssel is hadilábon áll.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A másik meg a 43km/h speed limit. A himalájáról lefelé, a katrina hurrikán által repítve...
Avg. / Total Exp. 766 / 25 308
Credits total 119 387
Most elég jól adja a random (ha hozzá csapom a reggeli 8/7-t is), elégedett lehetek 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondjuk a platoon azért sokat segíthetett.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”