World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne már, a te tigrises videót hozta meg a kedvet pár haveromnak a vashoz. Ha lesz valami tapasztalatod ezzel a perkkel akkor oszd meg velünk pls!

yossarianHUN, nem hivatalos helyrõl olvastam, egy HUNS-os arc mondta. Kipróbálni nem tudom ezért érdekel minden vélemény ezzel kapcsolatban.
Na most láttam egy furát.
Nehéz elhinni, hogy élõ ember. Murovankán K2-ben kemplet vagy 8 percig az artyk mellett. Gondoltam hogy ez biztos valami bot. De nem. 8 perc után megindult, kilõtt négy tankot és gyakorlatilag lehozta a meccset nekünk
Fura. <#fejvakaras><#wow1><#conf><#guluszem1><#wow2><#merges2>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Azzal a körrel lett meg, kellene mennem még vagy 50 csatát, hogy lássam a hasznát, de lehet ledobom majd másra, ha nem látok változást.

Videó nem lesz több, sõt az eddigiek is törölve lettek és nem kerülnek vissza, mert a géprõl is töröltem õket.
voivod32
Tudom, hogy ez nem segít, de muszály rinyálnom.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Igen? Nekem ez új, de érdekes. Mindazonáltal szerintem ezt említenék a perk leírásában.
Roger6
Amúgy ez tényleg így van, ahogy feltûnik egy scout, hirtelen minden heavy megáll egy helyben, és le akarja vadászni. Sokszor ezért buknak taktikailag fontos pontokat, ugyanis nem érnek fel idõben dombra pl.

Biztos nem csinálsz több videót?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ximix
Meg nagy rof-os ágyukra ajánlották, mert ott nagyobb az esélye a kritnek .

©diegho :Nálad hogy szuperál ?
Nem tudom, én azt hallottam legutoljára, hogy csak akkor mûködik, ha az automata célzást használod.
Vajon igaz az urban legend, miszerint növeli a nullás lövések elõfordulását?
Mi a tapasztalatod a "halálos szem"-el kapcsolatban?
pointer4
Áhhá, ott van a kutya elásva.
Van egy ilyen paraméter a képletben:
"average parameters of all the players for the current tank, calculated from the database."
Akkor még várni kõ, mer az az adatnázis nem az igazi 😊
Ha nincs velünk a 3-as platoon lehozom. IS-3 beállt elém és emiatt nem tudtam kilõni az elc-t, amit ezután 8 tankunk kergetett hátat fordítva az összes ellenfél heavynek, természetesen gyorsan el is hullottak. Az IS-6 pedig mögöttem állt keresztben...
Akartak õk segíteni, csak végiggondolták.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ximix
Találtam WoT fórumon magyarázatot a bötükre 😊 de ott nincs kisatírozva a felsõ sor 😊
Az alsó sor nálam is meg van én nem használok xvm-et.

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/213884-question-for-the-modders-and-xvm-people/page__pid__3911282#entry3911282
<#taps>
Akartam valami frappánsat válaszolni, de egyenlõre nem tudok a röhögéstõl.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha azt írom,h kaki biztos megcáfolják többen is.Egyszerûen fájdalmat okoz ha menni kell vele.Lõwémre is ezt mondom,de azzal szívesebben megyek.

Jakuza1
A kerdest feltettem mar. 😛
Amugy azert kerdeztem, mert geyik ismerosom meg anno kifogta, hogy amikor kivontak a heavy agbol, megkapta a tankot, mivel mar neki meg volt es az akcioban azok kaptak meg, akik mar rendelkeztek vele. Viszont mindig atkozodik, hogy milyen szar a tank, vde en meg ugy latom, hogy papiron a premium Tier-VIII-ak kozul a legjobbnak tunik. A T29 szerintem a legjobb heavy a tierVII-ben es az m103 is egy kivalo tank, szoval nem ertem miert mondja, hogy nem tetszik neki az a tank.

Mi lenne a kérdés?

Jakuza1
Amugy van itt valaki aki, meg anno a wargamingos akcio alatt megszerezte a t34-et ?

Jakuza1
Jaja, a szovegkornyezetbol ez tunik a legvaloszinubbnek.

Támadom a ARL 44-el a type 59-t. Többen is voltunk rá, õ bujkált a házak között. Lövöm, néha visszalõ. Lõ másokat. Utolsó elõtti lövésem: a 210 HP-jából leszed 209HP-t. Újratöltök. Visszafordul, lõ, de túlélem. Beledurrantok egyet. 0-ás pen a kupolába. Kilõ.
Beírom: Lucky
Válasz: ?
Skills!
Én : 😄

pedal to the metal...

From SS blog:

"We have the current VK7201 Failöwe stats, including armor layout which have leaked.

Currently it have 240 mm armor on the ENTIRE front and 160 mm side armor. Top speed is pretty good at 43 kph but it's only got 10 hp/ton so you're not really getting there"
Én is így gondolom. 20k kredit lesz a goldos változat mert ugye most 50 aranyba kerül.

pointer4
Neeeeeeeeee 😛
Ez kurvajó. <#taps>

FRISS HÍR AZ OROSZ FÓRUMRÓL!

Amióta 2 szerver van azóta elõszeretettel dobál nagyobb tierekbe engem is, kevesebb játékos lévén ugye. T29-el sokszor megyek már T9-ben, régebben meg alig láttam vele T9-et.

Jakuza1
"- the "new" fire extinguishers will be introduced at the same time as gold consumables for credits"

Ezek szerint ket tipus lesz a normal tuzoltokeszulekbol ?
Legalabbis a tobbesszam ezt sugallna. Lesz egy lassabb es egy penzert kivalthato dragabb, ami ugyanugy mukodik mint a gold ?
Mert ha nem, akkor a goldnak nem sok ertelme lenne.

Megszállt az ihlet!
(és van még ötletem)

Oké,akkor heavy lesz,viszont akkor kezdenem kell egy új legénységet...az a része nem hiányzik 😊
A t58-al meg gyûjtögetnem kell medre xp-t...Az se egyszerû,42%-on állok 66 meccs után...Majdnem mindig közepe vagy alja voltam,nem kedvezett az mm se. Visszagondolva nem tûnt ennyire szarnak a tier 6 régebben,de most vagy nagy bukó vagy nagy win,szoros csata alig.
Na de evvan...

- the official reason for fire extinguisher change is the elimination of autoclicker macros
- WG is still working with Nvidia to fix the Nvidia driver WoT crashes, Storm states he won't say anything more about that
- the "new" fire extinguishers will be introduced at the same time as gold consumables for credits

Jakuza1
Tovabb teszteltem a mar leirtakat es valoban sokszor ellehet erni, magas ertekeket. Raadasul szerintem meg az igazan top kategorianak se kell lenni hozza, az ilyen jatekstilussal.

Ez csak vicc. Aki meg nem érti, majd úgyis nyomkodja a minuszt. <#action>

E.T Hazamegy!<#nevetes1> Az artisták meg maradnak!<#levele> Tiszta gáz amúgy hogy mindig köpködjük az artykat, de viszont az is igaz hogy nincs is mit szeretni rajtuk nem?<#vigyor3> Multkor vettem egy S-51-et és mondom artyzgatok má egy kicsit vazee. Mentem vagy 20kört és lõttem is ki tankokat de valahogy én olyan alattomos hátulról jövõs dolognak tartom ezt az artyzást! Egy pár négyzetméteres pályán ahol õ hamarabb meglát és sokkal messzebbre lõ mint te ez egyáltalán nem fear!<#ejnye1> Nem az én világom az biztos!
Közben találtam 1 interjú részletet. <#nyes>

<#taps>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem jobb mint az IS3.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

<#eplus2>

Király, majd rendezhetünk kiállítást. "Az arty és ami a másik kezedben van" címmel. 😊

ÉS mi a véleményetek a 110-rõl? Nézegetem az adatokat, és arra gondoltam, hogy kipróbálom századon is-3 helyett. Kicsit kisebb pen de nagyobb rof. Páncélzata jó? Hasonló mint is-3? Bár nagyon elterjedtem az amx 50-100-ak, lehet azt kéne erõltetnem. AZ is-3 már nem nagyon veszi fel a versenyt mostanában.

Elõbb heavy aztán medium. Mégpedig azért, mert a heavy ággal sok-sok XP-t lehet megspórolni. Pl ha kifejleszted a T10 heavyt akkor a T9 med ingyér megkapja annak a top lövegét.

<#taps>
Megjött a kedvem nekem is hozzá.

Jah, bocs benéztem amit írtál, nem vettem észre hogy kifejezetten a sárga fertõzésre vagy kíváncsi... azt az ágat nem ismerem. 😉

Jakuza1
Szvsz IS-2 agon a WZ - 111 fele.
Persze ez a te jatekstilusodtol is fugg, hogy med vagy heavyt kedveled e jobban, ha egyedul jatszol akkor inkabb a heavy ami, eletkepesebb.
Platoon, az mar mas teszta tobb meddel az oldaladon.
Persze ez szigoruan maganvelemeny.

Mindenképpen medium, kisebbek, gyorsabbak, sokkal nagyobb tûzerõt képviselnek és 8-as vagy 9-es szinttõl kezdve az ágyúk átütése is nagyjából ugyanakkora lesz mint a heavy tankoknak...

Sziasztok!
Valaki tud segíteni? Type 58-ról nem tom melyik ágon menjek tovább...
Melyik ág élvezetesebb? No cw,csak random,de nem tudok dönteni hogy heavy vagy med legyen...Valakinek tapasztalat ezekrõl?

Kis délutáni propaganda. <#crazya>

A WR-em ugyanannyi volt 8.1 elõtt, mint késõbb. 8.1 után meg rájöttem, hogy csak kreditpazarlás a 88-ashoz prémium ammot venni, mert ami ellen igazán kéne, oda az is kevés. Akkor már inkább lövök rajta egy láncot, és utána behajtok az oldalába.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jakuza1
""én med-ként játszottam vele, és akkor még prémium ammo se volt""
Akkor most ez az allitasod meg sem igaz ?

Ha a 6,05-bõl kivonod a 10%-t akkor megkapod az 5,44-et. 6,05-0,605=5,445