World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
yossarianHUN, nem hivatalos helyrõl olvastam, egy HUNS-os arc mondta. Kipróbálni nem tudom ezért érdekel minden vélemény ezzel kapcsolatban.
Nehéz elhinni, hogy élõ ember. Murovankán K2-ben kemplet vagy 8 percig az artyk mellett. Gondoltam hogy ez biztos valami bot. De nem. 8 perc után megindult, kilõtt négy tankot és gyakorlatilag lehozta a meccset nekünk
Fura. <#fejvakaras>#fejvakaras><#wow1>#wow1><#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#wow2>#wow2><#merges2>#merges2>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Videó nem lesz több, sõt az eddigiek is törölve lettek és nem kerülnek vissza, mert a géprõl is töröltem õket.
Biztos nem csinálsz több videót?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
©diegho :Nálad hogy szuperál ?
Van egy ilyen paraméter a képletben:
"average parameters of all the players for the current tank, calculated from the database."
Akkor még várni kõ, mer az az adatnázis nem az igazi 😊

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az alsó sor nálam is meg van én nem használok xvm-et.
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/213884-question-for-the-modders-and-xvm-people/page__pid__3911282#entry3911282
Akartam valami frappánsat válaszolni, de egyenlõre nem tudok a röhögéstõl.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amugy azert kerdeztem, mert geyik ismerosom meg anno kifogta, hogy amikor kivontak a heavy agbol, megkapta a tankot, mivel mar neki meg volt es az akcioban azok kaptak meg, akik mar rendelkeztek vele. Viszont mindig atkozodik, hogy milyen szar a tank, vde en meg ugy latom, hogy papiron a premium Tier-VIII-ak kozul a legjobbnak tunik. A T29 szerintem a legjobb heavy a tierVII-ben es az m103 is egy kivalo tank, szoval nem ertem miert mondja, hogy nem tetszik neki az a tank.
Beírom: Lucky
Válasz: ?
Skills!
Én : 😄
pedal to the metal...
"We have the current VK7201 Failöwe stats, including armor layout which have leaked.
Currently it have 240 mm armor on the ENTIRE front and 160 mm side armor. Top speed is pretty good at 43 kph but it's only got 10 hp/ton so you're not really getting there"

Ezek szerint ket tipus lesz a normal tuzoltokeszulekbol ?
Legalabbis a tobbesszam ezt sugallna. Lesz egy lassabb es egy penzert kivalthato dragabb, ami ugyanugy mukodik mint a gold ?
Mert ha nem, akkor a goldnak nem sok ertelme lenne.
(és van még ötletem)

A t58-al meg gyûjtögetnem kell medre xp-t...Az se egyszerû,42%-on állok 66 meccs után...Majdnem mindig közepe vagy alja voltam,nem kedvezett az mm se. Visszagondolva nem tûnt ennyire szarnak a tier 6 régebben,de most vagy nagy bukó vagy nagy win,szoros csata alig.
Na de evvan...
- WG is still working with Nvidia to fix the Nvidia driver WoT crashes, Storm states he won't say anything more about that
- the "new" fire extinguishers will be introduced at the same time as gold consumables for credits

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Király, majd rendezhetünk kiállítást. "Az arty és ami a másik kezedben van" címmel. 😊
Megjött a kedvem nekem is hozzá.

Persze ez a te jatekstilusodtol is fugg, hogy med vagy heavyt kedveled e jobban, ha egyedul jatszol akkor inkabb a heavy ami, eletkepesebb.
Platoon, az mar mas teszta tobb meddel az oldaladon.
Persze ez szigoruan maganvelemeny.
Valaki tud segíteni? Type 58-ról nem tom melyik ágon menjek tovább...
Melyik ág élvezetesebb? No cw,csak random,de nem tudok dönteni hogy heavy vagy med legyen...Valakinek tapasztalat ezekrõl?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Akkor most ez az allitasod meg sem igaz ?