World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Lehet finomhangolták az anyagi részét azóta, mióta aktívan használtam (ugye régebben nagy szám volt a T5 light, akkor tényleg horror ára volt, aztán azóta már van T8as light is, tehát logikusan a T5 lightnek nem kéne durván sokba kerülnie).
Ja, van még ugye a lõszerköltség, a VK28 nagyon meghálálja a gold ammót ha lõdözni is akarsz vele (anélkül a 64es átütésû HEre alapozva nem sokmindent lehet mûvelni vele).
Végülis most utánanézve, talán annyira nem horror mint régen.
vk2801 javítási költsége? bukó csata esetén mennyit veszít általában az ember?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Azért is célszerûbb a VK28-ból indítani, mert az egy pénztemetõ még gold nélkül is, tehát a WG kétszeresen jól jár: azokkal is akik free XPt váltanak és azokkal is akik creditet kell hogy grindeljenek.
Szóval VK28 lesz az 😄
Na nemá hogy pont az a tankosztály nem lesz benne amelyik a legjobban játszható még egy mosógéprõl is 😊
Pedigígy végre ki se kéne jönnie a retyóról a sok... na vajon kinek is? 😊
Saor Alba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Saor Alba
Szemfüleseknek,akik észreveszik a furcsaságokat a wg kikapcsolja a szopóágat 1 hónapra <#eplus2>#eplus2>
Bár nekem nem tûnt gyorsnak kisokka 😊 Torony pl k...va lassú,de keveset mentem még vele,legénység is 80 %-os,úgyhogy remélem belerázódom.
Menet közben nyomtam egy sniper nézetet,a képernyõ egy nagy kör volt 😊
És nincs pluszba célzásgyorsító,tehát venni kéne,lánctalp is kell,mert csak felraktam egy raktáron lévõ felfüggesztést...
Na de küzdök tovább vele 😊
http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
58/34 win azaz 58.6 %
Nem minden nap van ilyen.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
- it's possible the new German medium branch will not start from the VK3002DB after all, but with VK2801 and the recon Panther - if that happens, SerB states there will be no compensations for VK3002DB XP many people collected for the Indienpanzer
0T3P (22:45:43) Hali
X (22:45:48) heló
0T3P (22:46:06) Látom jelentkeztél a klánba
0T3P (22:46:16) teamspeakre fel tudsz jönni?
X (22:47:07) õh.
X (22:47:14) nem én jelentkeztem :/
X (22:47:18) hanem aki dupláz nekem...
X (22:47:38) én már kinéztem 1 klánt magamnak, ne haragudj
0T3P (22:47:52) ok
X (22:47:57) de ezt nevezem!. ritka hogy meg keresnek!.
0T3P (22:48:07) ez esetben bocs a zavarásért
X (22:48:20) ó semmiség.
X (22:48:24) én köszi!.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Wins/Battles: 5 (16) (31.25%)
Exp: 553 (8 842)
Exp (x1): 553 (8 842)
Free Exp: 10 (428)
Credits: 36 039 (36039/0)
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
És hozzáteszem a videón szereplõ gyerek egy noob is ráadásul , MERT ÉN VAGYOK A PROFI HEHEHE <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
Egyébként köszi . Tetszik . <#nevetes1>#nevetes1>
Nalam allandoan jo Lowehez kepest hatul sunnyognak es a vilagvegerol osztjak az aldast.
Meg valamilyen oknál fogva, nekik több életük van mint nekem mire odaérek...
Meg atomot osztanak, mert nem tudnak mást.
(az elõbb 1vs1ben kibelezett egy 580as effijû gyerek IS3ban. Én 5x pattantam a hasáról, õ meg 5x átlõtt 😊 Full HPról indultunk mindketten, na ide elfért pár gondolat HEnkertõl 😊 )
Térjünk vissza a Wothoz.
Feldobok 1 témát.
Mi a véleményetek az artykról? <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lõwével szériagyakorlat a seggel támadás, esetleg oldalazva támadnak (ez fizikailag lehetetlen de a lõwe tulajok ilyet is tudnak) és természetesen a profit maximalizálása érdekében poroltót se használnak (3000 credit, inkább leég).
azért magyaroknak is vannak örökzöldjei 😄 hamár OFF-oljuk a fórumot
http://www.youtube.com/watch?v=cf5xI0FG1_I