World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Che??
hát szerintem ennél jobban!
Aki ilyen kérdést feltesz abból logikusan kikövetkeztethetõ hogy jobban! 😊
azért ez a stat durva!
Te 266 csata után hogyan álltál?
na már tudom miért volt tegnap olyan fantasztikus WR-em

IS-7 11 18.18%
Churchill Gun Carrier 13 7.69%

viszont ha visszanézem a legutolsó napokat akkor 60-70% közötti WR-em volt végig.... szóval érthetõ miért szoptam tegnap kegyetlenül!
World of Tanks Blitzre gondolsz?
Mert az nem ez.

- the Chinese made a ripoff copy of World of Tanks - SerB reacts: "Copyright and right to copy are written the same in Chinese"

WoT: Nishizumi77

Ez a fácsés játék, amit Tess linkelt délelõtt. 😊

Kb 4 hónap kihagyás után visszatértem, beültem a kis mütyûrbe és 4-bõl 3 artyt magammal vittem a sírba. Am I doing it right?

Kínai world of tanks copy 😄
Butított grafika, a modellek meg egy csomó minden egy az egyben lopottnak , viszont itt van éjszakai pálya, meg fejleszthetõ modulok között volt több fajta hull is.

WoT: Nishizumi77

Miért ilyen csodaütökkel vagyok egy csapatban?
(Kép az aláirásban)

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Tényleg, miben végzõdhetne egy A43-al induló második orosz med ág?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nagyon helyes.
Az M60 abszolút felesleges lenne normál treebe ha van már van M48A5, márpedig van.
Az Object 907-ben látnék fantáziát, de vagy a mozgékonysága vagy a lövege lenne agyonnerfelve a jó körkörös védelme miatt, így meg inkább be se kerüljön.
A hátsó tornyos Löwe is felesleges. Nem valószínû, hogy mozgékonyabb, jelentõsen nagyobb tûzgyorsaságú vagy jobb célzásidejû lenne mint az E-100. Szóval az egyetlen elõnye az E-100-hoz képest a geometriailag jobb kialakítású torony lenne. Ja meg az hogy máshogy néz ki (szerintem okádék ahogy kinéz, de ez mellékes). Ennyi erõvel csinálhatnák azt is, hogy az E-100-hoz lenne egy második, opcionális torony. Ráadásul tier 10-ként agyon kéne tápolni a tervekhez képest.

Véleményem szerint az lenne a legjobb ha egyáltalán nem kerülnének be a játékba.
- there will be premium US TD (confirmed)(új prém usa td)
- freshly unlocked stock vehicles get better MM for a few battles(új alap tankoknak jobb az mm-je az eslõ pár csatára)
-Soviets will recieve a premium arty vehicle(prém orosz arty)
- premium Soviet medium tank won't appear in 0.8.5 or 0.8.6 most likely (nem lesz új orosz med a 8.5 v 8.6-osba valószínû)
- it's completely possible Britain will get a tier 7 or 8 premium medium tank, "no guarantees" tho (lehetséges h a britek kapnak 7-es v 8-as medet de nem 100%)
- Leopard 1 max speed is currently set on 65 km/h (leo 1 max sebesség jelenleg 65 km/h)
Az Indien-Panzernek csak pattogósnak néz ki a frontja, de leginkább csak annak néz ki. A metszeti rajz alapján a homlokpáncél 30°-ban döntött és olyan 80 mm vastag lehet, a "töréstõl" (lámpák alatt kicsivel) felfelé 20°-ban döntött de gyorsan elvékonyodik ~30-40 mm-re. A teknõ meg -40° és ~70 mm lehet. Az összes szög a vízszínteshez képest értendõ. A WoT-ban a tier 8-asnak nem lesz rossz, de a kortársaihoz képest nem valami erõs.

Szembõl jól néz ki ez a Leo 1. Még összességében id elég jól nézne ki, de az a hátsó traktus nálam nagyon leronontja. Mintha valami puttony lenne rajta, meg azok a rácsozat is elég rút. Emiatt esztétikailag inkább AMX-30.
Nem tudnak kilépni a saját árnyékukból.Mint a régi szép idõkben....
Húbazz! Szegény ember reaktív páncélzata: samott téglával meg cseréppel az rpg ellen elõre! <#taps>

Sokat nem ér, ha hátulról kapja:

vagy felülrõl:

[HUN]Kami*, kiskami*

A 8-as Centurion nekem is megvan, még megjelenés után gyorsan kihúztam, de akkor csak pár kört mentem vele. Medezni nagy tierben most még egyelõre nem merek, túlzottan is be vagyok rozsdásodva hozzájuk 😊
Egyébként király ez a Targaryen logós név 😉

Sosem tudod meg hogy ki a jelentgetõ.

Engem fõleg a ruszki med érdekelt volna.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Azt egyébként meglehet tudni valahonnan,hogy ki jelentett fel?
Vagy csak megáll egy nagy fekete autó a ház elõtt,és bedob a postaládába egy hétnapos chatbant.
Azt az ocsmányt M48 tornyos alap M60-ast bármikor elfelejtem, ha idõvel bejön helyette rendes ágon vmelyik T95.

Esetleg aki bújja a relese notest meg a hivatalos fórumokat: vajon a replay fájlok már tartalmazák hogy az eredmény prémes vagy nem prémes-e?

Csak ha kész lesz a tábor, nehogy részegen kiessen az õrtoronyból <#eplus2>

Ó ne már 😞. Pedig én vártam nagyon ezt a 2 medet 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Kicsik közül úgy hallottam jó az Alecto...a többivel nem mentem, tier 5-tõl kezdtem el. Most a tier 6-os már elit, de nem szeretem.

Múltkor találkoztam egy normális SPG játékossal is, T62A-ban voltam és megKÉRT hogy spotoljak neki Prokhorovkán a hegyen. Mindig mondta hogy mennyi idõ mire újratölt aztán meg is köszönte...ritka az ilyen, aki nem azzal kezdi hogy "spot noobs".

Még a brit közepes ágon játszogatok most, Tier 8-as Centurionnal...hát nem a legjobb, pedig csak a top rádió és a top motor hiányzik.
40km / óra a max., szóval nem mindig ér oda idõben ahova kéne, testpáncélzata nem létezõ és oldalról könnyen ammo rack-et kap. Elrejtõzni egyáltalán nem lehet vele...bokor mögött is azonnal spotolják és jó nagy célpont egy SPG-nek.

Nem az a tipikus közepes tank, hull-down snipernek szuperjó viszont, 226-os átütéssel és közel átlõhetetlen toronnyal.

És persze azért is játszom vele mert szerintem nagyon jól néz ki, ahogy a Tier 9-10-es is, igazi MBT, hasonlít a mostani tankokra.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Fene tudja. Lehet, hogy csak nem tetszett valakinek valamelyik hozzászólása a fórumon. Manapság már tinta sem kell a feljelentéshez. 😊

Anno foxbat is holmi születési évszámmal próbálta magyarázni, hogy nem neonáci reakciós elhajló. Pedig mind tudjuk, hogy csak azért várja a jó idõt, hogy folytathassa a koncentrációs tábor építését a kert végiben...

Nee 😄 Ezt képzelték bele? No comment 😄

Eagle:
Köszöntem! Max a kicsikkel rohangálnék, mert nagy tankom van elég, másrészt ez alatt a 3 hónap alatt úgy kijöttem a "gyakorlatból", hogy csoda lesz, ha a loltraktorok között szert tehetek egy kis sikerélményre 😄

Eagle16
<#nevetes1>

Eagle16
Õk már használják az új páncélt prémium lõszer ellen, és te? 😄 (pff, ez valami WG-s reklám is lehetne) 1:57-tõl.

VanDaal: a brit TD-bõl a Tier 5-ös jó, aztán a következõ kettõre akkora kukát raktak amit bárki eltalál messzirõl is, szerintem két forintot se érnek. A Tier 8-9-10-es meg egészen használhatónak tûnik, ahhoz képest hogy TD-k.

<#nyes>
Eagle18, vagyis a wg olvasatában Adolf "Sasfészek" Hitler.

😄
Feljebb? Tier10-tõl még hova? 😄
Na mindegy, megfogadtam, hogy most nem fogom olyan komolyan venni a játékot, mint mielõtt besokalltam volna 😊
Csak addig játszok, amíg szórakoztat. Meglátjuk, meddig fog kitartani a lelkesedés, de már hiányzott a lövöldözés 😊

Tono34
Eagle nevet váltott vagyis muszáj volt neki. Talán ez a legnagyobb változás.
Hibák ugyanazok mint eddig, a zöldségek pedig egyre feljebb érnek. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

miért nem linkelhetek be egy rohadt képet??? hülye redszer

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Ebben az esetben én el se kezdem az új német ágat. Fog a franc szenvedni csak gold ammo-val funkcionáló vacak scoutokkal.

Jakuza1
Olvasd akkor tovabb. Leirta a Comm. Manager, hogy a project meg titkos es kesobb fogjak bejelenteni milyen kontent resze lesz.

Ha MINDEN a szokásos kerékvágásban megy, az nem feltétlenül pozitívum 😄
De úgyis hamar kitapasztalom az MM-et, és a többit is...
Viszont ettõl a Löwe tornyos horrortól, amit Eagle linkelt a hozzászólásában, valami megmagyarázhatatlan érzés fogott el 😄

Remélem a low tieres gold derp még mindig nagy móka 😄

Jakuza:
Én is el tudtam olvasni, ami oda van írva, csak feltételeztem, volt valami elõtörténete is a képeknek, ha már a nem prémiumságukat magyarázzák 😊

Jakuza1
"These vehicles are not premium tanks and therefore players will not able to purchase them from the in-game store or gift shop. Also, these vehicles cannot be researched and they won't be included in any branch or Tech Tree."

Pedig már lenyúltad nagymami nyugdíját hogy vehessél Tier10es prémium tankot? 😊

- Pistike, ne vedd el az utolsó ezresemet, igy nem fog jutni csirkefarhátra!
- Nagymami, ezek TIER10*es PRÉMIUM TANKOK lesznek, ÉRTED?????

Nem
Nem
Nem
illetve: nem 😊

Minden a szokásos kerékvágásban, kb semmirõl sem maradtál le.

Üdv mindenkinek!

3 hónapig voltam távol a játéktól, és feltételezem, sok dolog történt/változott azóta. Valaki lenne olyan kedves, hogy összefoglalná nekem néhány mondatban a fontosabb eseményeket?

Vannak-e új pályák, vagy folytatódott-e a régiek átdolgozása?
Nerfeltek-e valamit a kínai tankokon, vagy a T57 ágán usákoknál?
Angol TD ágnak érdemes nekiállni, mire számítsak velük kapcsolatban?

Illetve látom, vannak képek az új német medekrõl is 😊
Ezekrõl lehet már tudni valami konkrétumot, vagy egyelõre kénytelenek vagyunk a látvánnyal beérni?

Végül pedig:
Ezek meg egyáltalán micsodák? Te jó ég, úgy látom, rengeteg dologról lemaradtam 😄

Vicces... 😊

Ohh hogy kapnák be...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Jah, durván döntött. Nekem a brit top med jut róla eszembe, tök ugyan ez, epic döntött front, de gyenge és nagy torony. Ezen legalább jó nagy a lövegpajzs, így talán benyel pár lövést.😊 Ha adnak neki egy jó gun depression-t, akkor biztos nem lesz rossz tank.

Kár, hogy nem tartották meg a 1500 lovas motorját, akkor legalább hozott volna valami igazi különlegességet a wot-ba, így meg csak egy átmaszkírozott persha/p2 lesz.

Ezt csekkoljátok le!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eagle16
Akkor ezek az új Tier X--es tankok nem lesznek elérhetõek: link

Csak speciális csatákban lehet majd õket látni.

Eagle16
Na erre remélem valaki csinál majd textúra modot. Így sokkal szebb:

polluxware
köszi😉

Jah Indipz elég vegyes képet fest, durván pattogósnak néz ki a frontja, engem a kialakítása az AMX 50B-re emlékeztet, a tornya meg egy kisebb Löwe torony géppuskával, ami gondolom a legfõbb weak spot lesz rajta. A végén még jó is lehet.

A t10-rõl is vannak képek ugyanitt! Ez legalább nem néz ki olyan "sterilnek", mint a proto. Az indien panzer olyan mint valami löwe karikatúra...😄

Velem azzal sem csesznének ki, jó kis tank az, csak ne szállna el elsõ front lövésre a motorja. Az én szempontomból jobb lenne, mint a VK28-as megoldás, azon az ágon semmim nincs, stock Leo van és kész. Mondjuk ezen kívül is kicseszés lesz az az ág, mert a korábbi ágakból valszeg semmi sem lesz velük kompatibilis, se motor, se ágyú.

Remélem ez eszükbe se jutott az vicces volna.Én azért gyüjtöttem 200kfreexp biztos amibiztos 😊

WOT nick: tepi1