World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ilyen kérdést feltesz abból logikusan kikövetkeztethetõ hogy jobban! 😊
azért ez a stat durva!
IS-7 11 18.18%
Churchill Gun Carrier 13 7.69%
viszont ha visszanézem a legutolsó napokat akkor 60-70% közötti WR-em volt végig.... szóval érthetõ miért szoptam tegnap kegyetlenül!
Mert az nem ez.
- the Chinese made a ripoff copy of World of Tanks - SerB reacts: "Copyright and right to copy are written the same in Chinese"
WoT: Nishizumi77

Butított grafika, a modellek meg egy csomó minden egy az egyben lopottnak , viszont itt van éjszakai pálya, meg fejleszthetõ modulok között volt több fajta hull is.
WoT: Nishizumi77
(Kép az aláirásban)
http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az M60 abszolút felesleges lenne normál treebe ha van már van M48A5, márpedig van.
Az Object 907-ben látnék fantáziát, de vagy a mozgékonysága vagy a lövege lenne agyonnerfelve a jó körkörös védelme miatt, így meg inkább be se kerüljön.
A hátsó tornyos Löwe is felesleges. Nem valószínû, hogy mozgékonyabb, jelentõsen nagyobb tûzgyorsaságú vagy jobb célzásidejû lenne mint az E-100. Szóval az egyetlen elõnye az E-100-hoz képest a geometriailag jobb kialakítású torony lenne. Ja meg az hogy máshogy néz ki (szerintem okádék ahogy kinéz, de ez mellékes). Ennyi erõvel csinálhatnák azt is, hogy az E-100-hoz lenne egy második, opcionális torony. Ráadásul tier 10-ként agyon kéne tápolni a tervekhez képest.
Véleményem szerint az lenne a legjobb ha egyáltalán nem kerülnének be a játékba.
- freshly unlocked stock vehicles get better MM for a few battles(új alap tankoknak jobb az mm-je az eslõ pár csatára)
-Soviets will recieve a premium arty vehicle(prém orosz arty)
- premium Soviet medium tank won't appear in 0.8.5 or 0.8.6 most likely (nem lesz új orosz med a 8.5 v 8.6-osba valószínû)
- it's completely possible Britain will get a tier 7 or 8 premium medium tank, "no guarantees" tho (lehetséges h a britek kapnak 7-es v 8-as medet de nem 100%)
- Leopard 1 max speed is currently set on 65 km/h (leo 1 max sebesség jelenleg 65 km/h)
Szembõl jól néz ki ez a Leo 1. Még összességében id elég jól nézne ki, de az a hátsó traktus nálam nagyon leronontja. Mintha valami puttony lenne rajta, meg azok a rácsozat is elég rút. Emiatt esztétikailag inkább AMX-30.
Sokat nem ér, ha hátulról kapja:
vagy felülrõl:
[HUN]Kami*, kiskami*
Egyébként király ez a Targaryen logós név 😉
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Vagy csak megáll egy nagy fekete autó a ház elõtt,és bedob a postaládába egy hétnapos chatbant.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Múltkor találkoztam egy normális SPG játékossal is, T62A-ban voltam és megKÉRT hogy spotoljak neki Prokhorovkán a hegyen. Mindig mondta hogy mennyi idõ mire újratölt aztán meg is köszönte...ritka az ilyen, aki nem azzal kezdi hogy "spot noobs".
Még a brit közepes ágon játszogatok most, Tier 8-as Centurionnal...hát nem a legjobb, pedig csak a top rádió és a top motor hiányzik.
40km / óra a max., szóval nem mindig ér oda idõben ahova kéne, testpáncélzata nem létezõ és oldalról könnyen ammo rack-et kap. Elrejtõzni egyáltalán nem lehet vele...bokor mögött is azonnal spotolják és jó nagy célpont egy SPG-nek.
Nem az a tipikus közepes tank, hull-down snipernek szuperjó viszont, 226-os átütéssel és közel átlõhetetlen toronnyal.
És persze azért is játszom vele mert szerintem nagyon jól néz ki, ahogy a Tier 9-10-es is, igazi MBT, hasonlít a mostani tankokra.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Anno foxbat is holmi születési évszámmal próbálta magyarázni, hogy nem neonáci reakciós elhajló. Pedig mind tudjuk, hogy csak azért várja a jó idõt, hogy folytathassa a koncentrációs tábor építését a kert végiben...
Eagle:
Köszöntem! Max a kicsikkel rohangálnék, mert nagy tankom van elég, másrészt ez alatt a 3 hónap alatt úgy kijöttem a "gyakorlatból", hogy csoda lesz, ha a loltraktorok között szert tehetek egy kis sikerélményre 😄
VanDaal: a brit TD-bõl a Tier 5-ös jó, aztán a következõ kettõre akkora kukát raktak amit bárki eltalál messzirõl is, szerintem két forintot se érnek. A Tier 8-9-10-es meg egészen használhatónak tûnik, ahhoz képest hogy TD-k.
Eagle18, vagyis a wg olvasatában Adolf "Sasfészek" Hitler.
Feljebb? Tier10-tõl még hova? 😄
Na mindegy, megfogadtam, hogy most nem fogom olyan komolyan venni a játékot, mint mielõtt besokalltam volna 😊
Csak addig játszok, amíg szórakoztat. Meglátjuk, meddig fog kitartani a lelkesedés, de már hiányzott a lövöldözés 😊
Hibák ugyanazok mint eddig, a zöldségek pedig egyre feljebb érnek. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
De úgyis hamar kitapasztalom az MM-et, és a többit is...
Viszont ettõl a Löwe tornyos horrortól, amit Eagle linkelt a hozzászólásában, valami megmagyarázhatatlan érzés fogott el 😄
Remélem a low tieres gold derp még mindig nagy móka 😄
Jakuza:
Én is el tudtam olvasni, ami oda van írva, csak feltételeztem, volt valami elõtörténete is a képeknek, ha már a nem prémiumságukat magyarázzák 😊
- Pistike, ne vedd el az utolsó ezresemet, igy nem fog jutni csirkefarhátra!
- Nagymami, ezek TIER10*es PRÉMIUM TANKOK lesznek, ÉRTED?????
Nem
Nem
illetve: nem 😊
Minden a szokásos kerékvágásban, kb semmirõl sem maradtál le.
3 hónapig voltam távol a játéktól, és feltételezem, sok dolog történt/változott azóta. Valaki lenne olyan kedves, hogy összefoglalná nekem néhány mondatban a fontosabb eseményeket?
Vannak-e új pályák, vagy folytatódott-e a régiek átdolgozása?
Nerfeltek-e valamit a kínai tankokon, vagy a T57 ágán usákoknál?
Angol TD ágnak érdemes nekiállni, mire számítsak velük kapcsolatban?
Illetve látom, vannak képek az új német medekrõl is 😊
Ezekrõl lehet már tudni valami konkrétumot, vagy egyelõre kénytelenek vagyunk a látvánnyal beérni?
Végül pedig:
Ezek meg egyáltalán micsodák? Te jó ég, úgy látom, rengeteg dologról lemaradtam 😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Kár, hogy nem tartották meg a 1500 lovas motorját, akkor legalább hozott volna valami igazi különlegességet a wot-ba, így meg csak egy átmaszkírozott persha/p2 lesz.
Ezt csekkoljátok le!😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Csak speciális csatákban lehet majd õket látni.

WOT nick: tepi1