World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbálok közérthetõ relációkat felvázólni, ahogy írtátok.<#lookaround>#lookaround> Közérthetõen, de nem értem <#dumcsi>#dumcsi>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
WoT: Nishizumi77
Értem, tehát pl 2x XP-nél minden tag 2x-eset megkapja pl gyorsítottnál, de még olyan XP-t is kap a kupolás, amit senki sem kap ?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Honnan származik ez a bónusz XP ? Minden csata után kap a kupolás? Mennyit kap a kupolás?
Így kell elképzelni ? :<#wow3>#wow3>
Gyorsított képzés 2x XP : 2000
Összes tag 5 db. Egyetlen tag XP-je egyenlõ 2000/5 a kupolás ember XP-je 2000/5+Bónusz<#wow1>#wow1>
de mennyi a bónusz ? Milyen matematikai relációban, arányban, összefüggésben, arányosságban van a sima XP-vel ? pL bÓNUSZ xp az sima xp/2 ?
<#nemtudom>#nemtudom>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Destroyed tanks do not absorb the HE damage anymore. HE shells explode on the surface of destroyed tanks now." link
Még kevesebb védelem az SPG-k ellen, éljen. Nem volt reális, de akkor is...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hát ez is rohadt OP! Kép
Egyébként csak én érzem úgy, vagy ugyan az az ágyú többet sebez az IS-en mint a KV-1S-en? Ennél inkább lövök vele 440-450 körül, annál meg 400-420 volt az átlag.
Azt nem tudom garantálni, hogy minden délután 5 órákat ott ülök a gép elõtt klánháborúkat játszva, de szívesen megyek platoonba és társalgok, játszok csapatban emberekkel. Valamint eredményesek lennénk együtt.<#eljen>#eljen>
azt hittem eddig minden tag részesül belõle.
"Azert en kiprobalnam, hogy az osszes res_mods\0.8.4 -ben talalhato fajlt atmasolnam mashova, egy proba elejeig es ujra inditanam a klienst, hogy leellenorizzem, hogy nem e valamelyik mod kavar be." , hogy akkor is ugyanolyan szinuek lennenek az ikonok, mint a kepen nalad.
100%-ra veszem hogy valamelyik mod kavar be. Ugye a minimap mod a Minimap.swf file a konyvtarban, persze lehet hogy eppen olyan a mod, ami cfg filet is hasznal mint a locastans enh. HD minimap Gen 2 (8.4).
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/95330-locastans-enh-hd-minimap-gen-2-84/
De lehet leszedtel egy colorblindes XVM config filet, mert olyan is van am. 😛
Ha elit a tank és be van kapcsolva a gyorsított képzés akkor a csatában szerzett összes tapasztalatot a legénység kapja meg(persze az 5% free xp levonás után)
Ugy mukodik, ha egy tankod eleri az elite statuszt,akkor be tudod pipalni a legenyseg felett a hangarban az "accelerated crew traininget"
Ilyenkor a bonusz XP-t, a kovetkezo csataban az kapja meg, aki felett van az a kis arany szinu haziko.
Akkor az XVM is siman lehet, mert rengeteg fele config fajl van hozzajuk, sot a szerkesztovel te magad is ugy szerkesztgetheted a szineket, a tobbi latvany megjelenitest, ahogy magad akarod.
Nalad is mint latom egy egyszeru xvm configvan egy csomo adat ki sincs iratva.
Mint pl az en altalam hasznaltamon. ( http://data.hu/get/6363848/XVM.xvmconf )
Kösz Jakuza de, mi ez a bónusz ? mit ér? Miért éppen az kapja meg ? Be tudom állítani hogy más kapja meg ?
© voivod32 köszi, tudom most már hogy az a lila akkor is megjelenik nálatok, ha bepipáljátok a színvak módot, de nálam mindíg ez van. Ha a pipa nincsen akkor is <#sir>#sir>
A lilás jelenség elég régen másfél éve keletkezett, aztán magától eltûnt egy évig és most ismét elõjött
Kérlek, próbáld ki!
Közben megírtam a képeslapot a WG-nek. Szopóág miatt, állandó vereség miatt és az állandó lilás szín miatt <#violent>#violent> elküldtem õket a lecsóba <#gun>#gun>