World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem, mi az a bónusz & hogy számólja. ennyi. <#zavart2>

Megpróbálok közérthetõ relációkat felvázólni, ahogy írtátok.<#lookaround> Közérthetõen, de nem értem <#dumcsi>

Ha kapsz a csatában 2000 xp-t akkor minden embered kap 2000 xp-t, a kupolás meg még 2000-et, tehát összesen õ 4000-et.

voivod32
Te most hülyéskedsz? Mert kezd nagyon szívatós fílingje lenni!<#mf1><#nevetes1>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Böngészõhöz képest nagyon jó. Mikor írtam a kommentet még nem tudtam hogy böngészõs a játék.

WoT: Nishizumi77

"Nem. Alapbol a szemelyzet megkapja a rendes XP-t es azon felul kapnak meg pluszt. "

Értem, tehát pl 2x XP-nél minden tag 2x-eset megkapja pl gyorsítottnál, de még olyan XP-t is kap a kupolás, amit senki sem kap ?<#fejvakaras>

Honnan származik ez a bónusz XP ? Minden csata után kap a kupolás? Mennyit kap a kupolás?

Így kell elképzelni ? :<#wow3>

Gyorsított képzés 2x XP : 2000

Összes tag 5 db. Egyetlen tag XP-je egyenlõ 2000/5 a kupolás ember XP-je 2000/5+Bónusz<#wow1>

de mennyi a bónusz ? Milyen matematikai relációban, arányban, összefüggésben, arányosságban van a sima XP-vel ? pL bÓNUSZ xp az sima xp/2 ?

<#nemtudom>

Tono34
Sikeres Tetrarch kört mentem a 3 éves lányommal az ölemben 😊 Tankozni szeretett volna 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Most komolyan, ki az a beteg állat, aki még egyszer elkezdi a játékot csak ezért? A grafika rondább, gondolom fizika se nagyon van, dög lassan tölt. Semmi értelmét nem látom. Aki ezzel akar játszani az úgy is letölti vagy már megvan neki. Elég fos ez így is, nincs kedvem egy még gagyibbal játszani a semmiért.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ximix
Annyira azért nem rossz a grafika egy böngészõs gaméhoz képest.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jakuza1
Nem. Alapbol a szemelyzet megkapja a rendes XP-t es azon felul kapnak meg pluszt.

Tehát, ha a 2x-es vagy a gyorsított fejlõdésû XP az nem minden csatában egyenletesen oszlik el a legénység között, hanem csak mindíg a kupolás kapja meg ? És akkor a kupolás ember mindíg más ? <#gunyos1>

Már nincsen fennt semmi mód sem.

videokártyához kaptam
Játszhatatlan az egész.Minden meccsen 8-10 arty,revolvertáras 60-al rohangáló kis szarok 90-es ágyúval.Objecttel keresztül lövök az amx-en,átlátok a lyukon,és zero damage,és még hol a vége,sorolhatnám.Elkeserítõ.
Eagle16
0.8.5-bõl:

"Destroyed tanks do not absorb the HE damage anymore. HE shells explode on the surface of destroyed tanks now." link

Még kevesebb védelem az SPG-k ellen, éljen. Nem volt reális, de akkor is...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kicsit féltem tõle hogy milyen lesz a KV1-S után, egy szinttel fentebb.
Hát ez is rohadt OP! Kép

Egyébként csak én érzem úgy, vagy ugyan az az ágyú többet sebez az IS-en mint a KV-1S-en? Ennél inkább lövök vele 440-450 körül, annál meg 400-420 volt az átlag.

Elárulod konkrétan mi van abban a kuponban 16.500 értékben?

voivod32
Még azt próbáld meg, hogy minden modot(a hangok kivételével törölsz a res mods 8.4 mappából aztán egyesével kezdd el visszatenni õket. Amelyik után felbukkan a jelenség, az a ludas. Sokáig tart, de ezzel szerintem kiszûrhetõ a probléma forrása.

ximix
O vazze majdnem topgun lettem <#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akit esetleg érdekel, a film mánia csatornán megy most egy háborús film: Támadás Rommel ellen

Keresek Klánt ! <#vigyor2> Avoly a nikkem, amelyik klánban szívesen látnának a tankjaimmal együtt azok keressenek meg a játékban vagy írjanak ide.

Azt nem tudom garantálni, hogy minden délután 5 órákat ott ülök a gép elõtt klánháborúkat játszva, de szívesen megyek platoonba és társalgok, játszok csapatban emberekkel. Valamint eredményesek lennénk együtt.<#eljen>

Jakuza1

voivod32
Azt hiszem, csak az elit státusz elérése után jelenik meg a kupola. De nem vagyok biztos benne.

Jakuza1
A napi 2x bonusz (ill akcioknal a 3X - 5X) teljesen mas teszta azt minden nap egyszer kapod meg. Ellenben a 2x XP-t a legenysegnel, ha be van allitva a gyorsitott legenyseg kepzes, minden merkozes utan megkapod. Termeszetesen a mar leirtak alapjan az kapja meg akinek a legalacsonyabb az XP-je a legenyseg kozul.

köszi Jakuza ! Nem a mostani modok zavarnak be, anno régen változott ilyenné. akkoriban sok olyan modot is tettem fel,mint pl ez az éjjeli csata mod. Meg még sok más.

voivod32
Én úgy vettem észre, hogy elõször "levonja" a szabad tapasztalatot és a maradékot osztja ki a legénységnek.

Akkor a sima Xp-et egyenletesen osztja el ? A 2X XP-ket adja ki a kuploásoknak ? Akkor ezt a 2X-es XP-ket csak a kupolások kapják meg? <#sir>

azt hittem eddig minden tag részesül belõle.

Amennyiben bekapcsolom ,hogy a legények gyorsabban fejlõdjenek,az nincs kihatással a szabad tapasztalatra?? ami olyan dög lassan gyûlik ?mert akk kikapcsolom a picsába ha az is lassítja<#fejvakaras><#falbav>
Jakuza1
Mint irtam en kizart dolognak tartom, ha a mar leirtakat megcsinalod

"Azert en kiprobalnam, hogy az osszes res_mods\0.8.4 -ben talalhato fajlt atmasolnam mashova, egy proba elejeig es ujra inditanam a klienst, hogy leellenorizzem, hogy nem e valamelyik mod kavar be." , hogy akkor is ugyanolyan szinuek lennenek az ikonok, mint a kepen nalad.

100%-ra veszem hogy valamelyik mod kavar be. Ugye a minimap mod a Minimap.swf file a konyvtarban, persze lehet hogy eppen olyan a mod, ami cfg filet is hasznal mint a locastans enh. HD minimap Gen 2 (8.4).

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/95330-locastans-enh-hd-minimap-gen-2-84/

De lehet leszedtel egy colorblindes XVM config filet, mert olyan is van am. 😛

A kupola annál van, akinek a legkevesebb XP-je van a csapatból.

Ha elit a tank és be van kapcsolva a gyorsított képzés akkor a csatában szerzett összes tapasztalatot a legénység kapja meg(persze az 5% free xp levonás után)

voivod32
Folyamatosan fejleszti õket, aki a legjobban le van maradva, az kapja a pontot. Figyeld meg, hogy minden meccsnél máshoz kerül.

Tehát akkor a napi 2x XP (ez a bónusz?) csak az kapja meg akinél van ez a kupola?

Jakuza1
Nem, nem tudod beallitani, hogy mas kapja meg.
Ugy mukodik, ha egy tankod eleri az elite statuszt,akkor be tudod pipalni a legenyseg felett a hangarban az "accelerated crew traininget"
Ilyenkor a bonusz XP-t, a kovetkezo csataban az kapja meg, aki felett van az a kis arany szinu haziko.

ximix
Nem, midig az kapja a 2x XP-t amelyiknek a legtöbb xp kell, ha be van kapcsolva a gyorsított képzés.
Jakuza1
Mndom az valamelyik mod bekavarasa lehet. Volt egy minimap nalam regen, amiben szinten nem piros - zold szinuek voltak a tankok, hanem mashogy volt konfiguralva.
Akkor az XVM is siman lehet, mert rengeteg fele config fajl van hozzajuk, sot a szerkesztovel te magad is ugy szerkesztgetheted a szineket, a tobbi latvany megjelenitest, ahogy magad akarod.

Nalad is mint latom egy egyszeru xvm configvan egy csomo adat ki sincs iratva.
Mint pl az en altalam hasznaltamon. ( http://data.hu/get/6363848/XVM.xvmconf )

Írtam mailt neked.
Igen ! Mapnál is és bázisfoglalásnál islila

"Hogy ha a legenyseg gyorsitott tanulast kap, akkor az a legenysegi tag kapja meg a + bonuszt. "

Kösz Jakuza de, mi ez a bónusz ? mit ér? Miért éppen az kapja meg ? Be tudom állítani hogy más kapja meg ?

© voivod32 köszi, tudom most már hogy az a lila akkor is megjelenik nálatok, ha bepipáljátok a színvak módot, de nálam mindíg ez van. Ha a pipa nincsen akkor is <#sir>

voivod32
Most nézem, hogy tényleg nem errõl lehet szó, mert nálam a minimapon nem lilák az ellenfelek. Akkor: <#nemtudom>

A Maus utolsó tagja a 99%-os Unterofizzer Gaffen nevû sráctól balra van egy arany kupolaház, ez minden 100% feletti legénységnél van egy embernél. Ez mit jelet ?

A lilás jelenség elég régen másfél éve keletkezett, aztán magától eltûnt egy évig és most ismét elõjött

voivod32
Cak azért mert :
Kipipálva:
Pipa kivéve!
Ezt mondtam:
Ha már tényleg próbáltad, akkor bocsi, nem nézlek gyagyának, csak velem is megesett már, hogy elkerülte valami a figyelmemet.

Jakuza1
Hogy ha a legenyseg gyorsitott tanulast kap, akkor az a legenysegi tag kapja meg a + bonuszt.

16500 ft értékû kupon eladó ócón

[email protected]
ximix
Xvm ? Minimap? mit tettél fel utoljára? vagy csak simán egyik napról a másikra lila lettél ?
Szenvedõs vele nagyon sajna, Csörcsi még jó is 😊

a legénységnél amelyik már több mint 100%-os és extra képességei vannak, az egyik tagnak a feje mellett balra egy kis arany színû csúcsos ház jelenik meg. Ez mit jelent?

Be sincs pipálva.

voivod32
Megnézted a jelölõnégyzetet, amit írtam? Ha kivetted a pipát utána: alkalmaz, OK gombok megnyomása.

Nincsen autómatikusa beállítva a színvak mód. Magától ilyen a szín a játékban ! Kösz Jakuza, de a sima addonok nélküli verzióban is ilyen.

voivod32
A játék menüben próbáld meg!: Beállítások-> Grafika-> Színvak mód: Pipa kivesz és kész most próbáltam ki, és pont úgíy nézett ki, mint nálad!
Kérlek, próbáld ki!

Valamiért autómatikusan átlép színvak módba. Tehát nem lehet visszaállítani <#boxer>

Közben megírtam a képeslapot a WG-nek. Szopóág miatt, állandó vereség miatt és az állandó lilás szín miatt <#violent> elküldtem õket a lecsóba <#gun>