World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Victory!
Map: El Halluf
Date: 2013. március 28. 9:55:54
Vehicle: T26E4 Super Pershing
Exp: 4 910 (x2) + Credits: 142 083
Érdekes, hogy eddig úgy használtam ezt, hogy 10AP, többi APCR és szinte csak APCR-t lõttem, most úgy használom, hogy 20AP, többi APCR és megdöntöm elsõre az xp rekordomat vele, kemény 2 lepattanóval...
Itt pedig a kis Chi-Ha "búcsúköre" (igazából nem az, mert megtartom) egy számomra új kitüntetéssel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
(igaz, azzal meg az a baj, hogy csatákon át megmarad az utolsó kiválasztott chat mode, szóval hozzá kell még szokni hogy miután az egyik csata végén megttrollkodtam a másik csapatot, a következõ csata elején az infót szépen nekik mondom 😊 )
Elõre is köszöntem!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezt a képet elnézve pedig határozottan az az érzésem támadt hogy csak én dolgoztam a csapatban😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Imádom a Type-ot, melyik Med tank jó még?
Buzivadász
wot nick: PsychoTrooper
Hát a wot-ban találkozni egy két ilyen naplopóval <#vigyor2>#vigyor2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
WoT: Nishizumi77
Béta, adnak 20.000 goldot elhülyülök vele egy darabig, konkrétan várom a 2 WoT évfordulót hátha lesz valami akció addig nem akarok beruházni a WoT-ba .
© mausbattle
A meccs végén kapsz xp pl: 1234xp ha be van kapcsolva a gyorsított képzés a házikós ember megkapja még egyszer a 1234xp-t .
Amúgy a legénység adatlapján írja mennyi xp kell a következõ % ponthoz, ha számolgatni akarsz.

á értem<#worship>#worship> Köszi. <#law>#law>
De ez az XP nem csak a 2x XP-re vonatkozik, hanem minden csatára igaz ? És mivel érdemeltük ki a WG-tõl ezt az extra XP osztogatást minden csatában ? <#vigyor>#vigyor>