World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látatlanba merem mondani,h jobb lesz a többinél ami most is kapható.Szigorúan a következõ pöccsig.

Nekem mûködik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

What's your name? (hátha így megérted, ha már magyarul nem megy 😊 )

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor lehet csak nekem nem hozza be a képet. 403 Forbidden errort dobál.

Jakuza1
Probalkozz csak marcsika. 😛

Az már a legújabb ami ki van téve 😊.
Marchi: a 26 is derék szám, elvégre 26 féreg életét már megkeserítettem 😄.

ezért nem értem, hogy hol marad a többi cw map régió, amit az oroszok már rég megkaptak.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

nem fogja elárulni

nem meri megmondani, csak névtelenül mer szapulni más játékosokat 😊

A "Legfrissebb MM táblázat" részt viszont tudod frissíteni ezzel:

MM 8.4

😊

Minap említette a fõbakter a klánunkban,hogy olyan sokan akarnak landingolni dél-afrikában,h másnapra kaptak idõpontot. 😄
Köszönhetõen annak,h megszûnt ez az opció,illetve már annyi klán van,mint a fene.

Te már buziverõ lvl 26-on vagy, ha az alábbi formulával számolunk😞

(Pascucci medálok száma) + (Dumitru medálok száma x 3) + (Burdák száma x5)

én buziverõ lvl 127 vok 😊

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>Mi az ingame nicked Jakuza!?<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Tono34
Van ennél szebb is 😊 Csak reménykedem, hogy egyszer lesz olyanom (meg ilyen).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Über buziverõ medál, ha már Foxbat artyzási szokásait firtatjuk 😛

Tono34
Leverték a lázadást, most megtorlások vannak. 😊

Komolyabban, sajnos nem tudom.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jakuza1
Nalam ugyaez a helyzet, 2k-3k feletti eff korok, 3k kornyeki sebzesek a S. Pershinggel es folyamatos buko.
De a legszebb, hogy a tier 9-es csataban, a top tier tankjaink lenooboznak, 500as sebzest leosztva, amikor 5 tank ellen maradok, amibol 3at meg is olok, amibol ket tier9 tank volt (T54E1,IS-8) es egy KV5, hogy nem nyertem meg nekik a merkozest. ROTFL

Miért szûnt meg a CW térképen a "lázadás" opció egyes provinciáknál?

Jakuza1
Barki tud valami infot a kinai tier8 heavy premium tankrol, ami jonni fog ?

Artystaaaaaaaaa égessük meg!!!
(Remélem helyesen írtam)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Két töltõnél persze mindkettõnek meg kell lennie ennek a perknek.

hát eddig nem sok szerencsét hozott a sör meg a pálinka 😞
0 win és mindig benne voltam a top3ban damage terén
Ha ez az a perk (angolban Intuition) amirõl beszélsz, akkor ott az van írva, hogy 17% az esély arra, hogy instant átváltson a töltõ egy másik fajta lõszerre. Ha két töltõ van akkor 34% az esély erre.

Mert csak bizonyos % az esélye annak, hogy hipp-hopp átvált.
Master91
Ez azért túlzás volt 😄 Mondjuk úgy hogy fáj néha ha mûtök.

Esély van arra hogy azonnal az töltõdik be. Pontosan nem tudom hány %-os az esély, de ha te 10x töltenél át lõszert, lehet csak 1 fog sikerülni.
Még én se találtam meg a 8.4-est, de ha valaki rálel akkor lökje már be a linket.

sajnos én csak 8.3-mas camo táblázatról tudok

Segítséget kérnék!

KV1S tõltötõnek négy képeség. Újra osztom. Berakom harmadiknak az elõérzetet, a negyedik kb. 80 %-on marad. Azt gondoltam,hogy tõltés után megnyomom valamelyik lõszertõltõ gombot és hipp-hopp átvált, de nem, úgyan úgy tõlt mint eddig. Mi lehet a gond?
Köszi a válaszokat.

"Idegsebész vagyok, eltekintve attól a dologtól, hogy nem tudom hol van az ideg..."

Master91
Tényleg abba hagyjuk.
Igen, rengeteged olvastam.

Valahogy még se akar össze jönni az igekötõs dolog. De amúgy helyesen írok ha azt az egy dolgot nem nézzük.

Vége!
Valaki tudja hol lehet fellelni a 8.4-es camó értékeket? Be akarom tenni a fejlécbe.

Tono34
Viszont az az óra mod érdekelne 😊

csak 5 db 😊
AMX 105 AM, AMX 13 F3 AM, Hummel, GW Panther, S-51
ezek közül csak 2 igazán jó 😊
Tono34
Csak nem egy "zsák" arti van képen? <#csodalk><#eplus2><#nevetes1><#vigyor2>

Bocsánat, csak az olvasottság-helyesírás témára ugrok.
A TGH-ban szivesen látunk.

http://worldoftanks.eu/community/clans/500010334-TGH/

Pls ne folytassuk az elõzõ vitát. Szakesz már megjegyezte hogy érdekesen ír, Mester válaszolt, szvsz bõven elég ennyi.

Elõbb azt mondtad meg sem tudod számolni, hány könyvet olvastál el. Ha ez a szám meghaladná a 10-et, akkor bizony akarva-akaratlanul helyesen írnád, megragad az emberben az ilyen olvasáskor...

MÁS: esetleg akad valami klán, ahova applyzhatnék? Közepes játékos vagyok, egyelõre CW-képes tank nélkül, de ha a klán ambiciózus, akkor szívesen nekilátok kitolni 1-2 arra megfelelõ tankot.
Ha nem, akkor a platoonozás is bõven jó, ha jó a társaság.
Valaki valamit?
Mi az ingame nicked?

Jakuza1
Valamit rosszul csinalsz, be kell hivni az asszony. Legugol fejere rakod a korsot, mikozben o a jo loaderhez illone, tolti az agyucsovedet. 😛P

Mennyi arty 😊
sajnos most elmarad az artyzás közbeni f*szverés mert most a másik kezemben a korsó lesz meg a felespohár <#vigyor2>
Ha már artyzni akarsz, akkor hol marad a papírzsebkendõ? <#eplus2>

Master91
Nem, csak volt általános iskolába 1-2 gond a tanárral amikor tanították.

Osztályom 70%-a úgy ment át 4.-be hogy osztani nem tudott...

Sajnos azóta se megy az igekötõ.
Jakuza1
Az arty kep, nem kicsit durva ebben az osszetetelben.
Boros kepet nem linkelek, mert borra, sor meggyotor. 😛

ja amúgy indulhat a wotozás! 😊

csak sajnos megint kevés az almapálinkám <#rinya>
Próbálkozz meg ezzel: http://www.libri.hu/konyv/robert_service.lenin-6.html
Mondjuk én még nem jutottam el odáig hogy elolvassam (az a fránya Trónok harca 😛), de elég jónak tûnik, mivel az újonnan megnyitott archívumok anyagait is felhasználják benne.

Jakuza1
Akkor egeszsegedre. Eljen a drunken tankdrive. 😛
Ma kezdem es hetfoig, abba se hagyom. 😛

Véletlenül mindig ütsz egy space-t az igekötõ és az ige közé?

😄DDDDD No.1! <#eljen>
ezt is kinyomtatom és megy a szobalfalra! <#taps>