World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nono, azért van aki szerint az is bûn 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én speciel azt támogatom hogy fakultatív legyen a dolog. De attól még ahhoz tartom magam hogy aki valami vitát kezdeményez stb arról igenis hogy tudni akarom hogy kiféle, miféle. Elvégre ha valaki valami szakvéleményt mond, annak tudni akarja az ember a referenciáit. Ez IRL is így megy szerintem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem fogunk kicsúfolni a 2400-as effid miatt. Emiatt kár izgulnod.

Fúúj, cifubarááát.... fúúúj, na ez még nagyobb bûn it a WOT topikban mintha minden este csak és kizárólag GW Tigerrel játszanál.

ÉÉÉgesssssük meeeeeeeeeg.... 😄

(ha játszol vele, kérdezd meg mi a véleménye Lammaerrõl meg pár itteni WOT topiklakóról... 😊 )

AP... az a plusz PEN bõven megéri azt a -200 potenciális sebzést.
135mmes sebzés Tier7 tankok ellen tökéletesen elegendõ, T8nál lehet esetleg problémás. Az ellen meg vigyél 1-2 HE-t, vagy urambocsá egy-két goldlõszert... nem kell belõle sok, de elrettenti a T8-at ha olyannal leosztasz egyet ha éppen sarokba vagy szorítva 😊

Jakuza1
Elobb meg az ignoralasrol volt szo, es szavazason, hogy ban aki itt meg mer szolalni jateknev nelkul. 😛 De megegyszer megkerdezem a szolasszabadsag barmilyen effhez kotott ? Megkerdezzuk errol Cifut is, hogy egy moderator velemenye is legyen errol? (akivel mellesleg jatszani szoktam wotot, de elviselem, ha banol 😄)

Nem kell csinálnod, olyannal már tele van a youtube... 😊

Ha valaki valami nagyon velõs véleményt formál, akkor azért annak megnéznénk a profilját.

Senki sem veri itt az effire, pont a titkolózók gondolkodnak így, hogy "nekem szar van, inkább titkolom", pedig igazából senki nem foglalkozna vele. De a legbunkóbb amúgy, hogy válaszra sem méltatod azokat, akik hozzád szólnak, elég lett volna már az elsõnél annyit írni, hogy "bocsi, de nem szeretném megadni a nevem" vagy valami hasonlót. Teljesen ignorálni az illetõt igazán bunkó dolog. Szerintem.

Legjobb természetesen ha lehetséges, de én meg sokat járok megyek jobb egy tablet😊

Nem szeretek gépen olvasni 😄. Én ilyen maradi vagyok, hogy a papír alapú dolgokat szeretem 😄.

Su152 trollgunjába mit ajánlotok, HE vagy AP?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Jakuza1
Mert nem mindenki veri a 2400 feletti effre ?
Vagy abban merik a szolasszabadsagot ? 😛

És ismerve George R.R. Martin bácsit, lehet a végére nem marad egy se belõlük. Kezdesz megszeretni valakit, erre kinyírja. Mindig.

Amúgy még 2 könyv várható, 2014 õszén a 6. rész.
Összesen 1800 oldalnyi kézirata van jelenleg, szóval masszív könyvek lesznek.

Bocs az offért =)
e-book nem volt jó?

Az enyém annyi😄DD

arteff:0,1345392877331826 kill osztva csatasztám😊

Én ilyen hülyén olvasom õket. Mert láttam az elsõ 2 évadot a sorozatból, aztán elolvastam a következõ 3 könyvet. Pont most fejeztem be az utolsót, de sajnos csak a 2. részt tudtam beszerezni következõnek, szóval így az elsõ részt fogom utolsónak olvasni 😄.
Am meg már nem csak a Starkokkal van kitolva, a Lannisterekbõl se szaladgál már túl sok 😄.

Kellene rá írni valami arteff számító progit😊
Igazából kb 1-1.5 éve azt egyetlen szórakoztató dolog a játékban😄DDDDDDD

pointer4
Valaki tudja, hogy mi van a http://myreplays.ru/ val?
Új replayt (pár napos) nem enged videóvá változtatni, mert hogy nem ismert verzió.
mijki
A Trónok harca nagyon baba. Nemrég fejeztem be az 5. könyvet, pedig mind az 5 könyvet karácsonyra kaptam. Szegény Starkok...<#rinya>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sry, de törölni fogom 😄.

pointer4
Csinálhatok med/heavy tank oneshootolós artys videjót ? 😄
Jah, kérjük még 10-en, hátha megtörik, aztán verjük szét az egyik térdkalácsát, ha mégsem. XD

Van még egy néha visszatérõ fazon, hawken sg-s nickel aki dettó következetesen lesatírozza becses nicknevét. Nem értem miért kell szégyenlõsködni, sokan írnak ide akik messze vannak a zöld, pláne lila effitõl, mégis felvállalják magukat és nem jellemzõ, hogy kapnák az osztást csak úgy.

Látom ez a kilõtt artyk száma lesz az új virtuális faszmérõ 😄.

pointer4
Majd akkor is röhögjél amikor kiesel a vasból 😄
15.8k csatából 2324 arty and counting 😄

10% meglegyen😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Vagy 23k csatából. Persze én is élveztem minden delikvens kilövését 😄.

pointer4
2835 😊
Minden egyes darabot élveztem😊

JeffDunham
Sosem tudod meg. Tudod, van aki csinálja, és van aki csak okoskodik róla. <#hehe> <#nevetes1>

Mondjuk úgy, biztos van mit szégyelnie. <#idiota>
Ha kiderül, kipukkan a lufi, és meglátszik mi volt a tartalma. <#beka3>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

ximix
Ok😊 éppen kérdezni akartam hol a poén .
Elárulod az ingame nicknevedet?

Na de mennyi csatából?😊 nekem 8445/1190😊

Jakuza1
Azert a 6. hasonlo csatara 3409 damageval 5 killel 2227 XP-vel sikerult csatat nyerni, de meg ugy is huzos volt a vege, mert foglalnom kellett 11<13 killnel. 😄

oOps, ez nem válasznak ment sorry

pointer4
~5100 tankot szedtem már ki artyval, szóval megvan a skill a kis száguldó életed likvidálására 😛

Számold össze Te is, kíváncsi vagyok neked mennyi lesz. Én ezt használtam hozzá.

az viszont már korrekt, mondjuk a prok nem egyesével irtják õket!

ximix
Érmekkel nem szoktam foglalkozni, de a volt egy érdekes szitu amikor Kerelian megkaptam A TopGunt és Kolobanov medált egyszerre az érdekes volt 😊
Hát ha elég ember megszavazza akkor esetleg.

😄 lvl 100 fölött már special abilitym van az arty lövedékek ellen, u just can't hit me

Na, kiszámoltam a dossier tool segítségével, hogy eddig 2974 artyt tettem hidegre. Az már elég jó, mester? 😛

olyan ne legyen hogy eff alapján lehet hozzá szólni?😊))) mondjuk 100 eff 1 hozzá szólás naponta😄 1300 az 13😄

Szerintem szavazzuk meg, hogy ezen a fórumon csak az okoskodhasson, aki vállalja az ingame nevét. Aki kérésre nem teszi meg, annak a jutalma egy ban és mehet máshova osztani az észt. Legalább ennyire tiszteljük már meg egymást!
Szóval én 1 igen! 😄

pedal to the metal...

pointer4
Az ilyen lvl 100+ pondlókat jó oneshootolni az égbõl, miközben épp száguldoznak 😊 😄
Oké akkor a hiba nálam kerestetik😊.

deréknak derék, de van még mit tanulnod! 😄