World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am lehet tényleg õ az, mert van neki T54 is.
A többiek meg közben jöhetnek fel az ingame chatre 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Addig is egy kep, a #215296 hozzaszolashoz, hogy ma mikent tudok csak nyerni, mert allitolag meg az sem igaz. 😄"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amugy ha jol tudom, te nem is jatszol egyedul, hanem az EVE jatekosokkal tolod platoonban. 😛
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amugy en Lowen gondolkodtam, de mar megvarom a kinai csodat.
UI: A 127-es effemmel ma sem tudok nyerni, 4k damage felett, ahogy irtam 😛
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
pedal to the metal...
Amúgy sokan tartanak tõle, hogy az író idõ elõtt elhalálozik, ugyanis nincs valami jó egészségi állapotban. (Nagyon kövér)
Most morbid leszek, de remélem be tudja fejezni, mielõtt... :S
Thoryne:
Tiszta sor, de a 4. és az 5. kötet között is eltelt kb vagy 5 év, és meglepne, ha az HBO pár évre csak úgy hagyná lankadni a nézõi lelkesedést, hogy aztán szinte a nulláról kezdhesse újra a promóciót...
De reméljük, hogy csak össze-vissza beszélek, és nyugodtan végigolvashatjuk a könyveket elõbb 😊
Szpecnyaz:
Errõl viszont nem tudtam, hogy most csak a 3. könyv feléig mennek. Szükség esetén ezt késõbb valóban megléphetik akár a többi kötettel is.
Csak aggodalmaskodok, mint egy vénasszony 😄
Ez a screenshot pedig fake, egyszerûen csak leszedtél egy random képet a WOT hivatalos fórumról 😛
DE,miért nem írod be nekik az ingame nevedet?Számít bármit is ,hogy mennyi az effed,és ,hogy mi a reakciója egyeseknek?Nem ebben mérik ,hogy ki vagy ,csak gondolom mivel te itt kioktattad õket<#ejnye1>#ejnye1>ami azért hiba volt(vannak itt unikornisok bõven)gondolom kíáncsiak,hogy utána jól kiélhessék magukat rajtad,de ez csak ideig óráig tart,holnap már ismét ember,és teljes körû WOT SG-s lehetsz!
Adj nekik esélyt menniyre tudják türtõztetni magukat a statisztikáid alapján!
Ne félj MATHIAS helyét nem veheted át,azért ADD MEG A NICKEDET!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
Na de mindegy befejezem az offot, mert csak olaj a tuzre, es marcsika meg hugutat kap emiatt. 😛
Addig is egy kep, a #215296 hozzaszolashoz, hogy ma mikent tudok csak nyerni, mert allitolag meg az sem igaz. 😄
Ez lehetetlenség lenne, mivel a könyv alapján készül a sorozat, Martin bácsi beleszólásával. Amire õ nem ad engedélyt, azt nem forgatják le, stb. És hiányzó könyvek nélkül elég nehéz 6. és 7. évadot csinálni 😛
Mert itt altalaban a fikazast, mas jatekosok kezdemenyeznek, akiknek annyira fontos az eff[/b] 😛
Szerintem meghekkelték az accountját (ez már múltkor is gyanús volt, egyértelmûen nem Jakuza stílusban ír itt a topikban).
Nekem a legnagyobb félelmem, hogy az HBO-s sorozat elõbb be fog fejezõdni, mint a könyv sorozat, és én hiába nem nézem meg, de annyira röpködni fognak a szpojlerek mindenhonnan, hogy az ember akaratlanul is beléjük fog futni...
Utolsó reményem, hogy az "öreg" belevisz egy dupla csavart, és más lesz a könyvek befejezése, mint a sorozaté 😊
Természetesen szíved-joga titokbantartani ezt az infót, de ez mindenképpen hiteltelenné fog tenni a topiklakók szemében (amellett hogy a hozzászólásaid eddig teljesen korrekt rálátást tükröztek).
Én csak azok esetében szoktam a nicket elkérni, akikkel szeretnék együtt játszani illetve azoknál, akik látványosan ócsárolnak más játékosokat itt a topikban.