World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Csak az a aj, hogy hiaba robalgastsz a max xpvel probalkozni, a tanknal az csak ugy 500al kevesebb. 😛

Ráadásul a névkitakarása nem tökéletes, kilóg egy csücsök, ami kb pont illik a Budapest20 P betûjére...
SP max XP-je, amire oly büszke volt.

Közben megfejtettem.
Am lehet tényleg õ az, mert van neki T54 is.
A többiek meg közben jöhetnek fel az ingame chatre 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szóval csak véletlen, hogy az SP exp megegyezik? Vagy az mégsem az te eredményed? Pedig azt írtad, hogy te futottad. 😊

"Addig is egy kep, a #215296 hozzaszolashoz, hogy ma mikent tudok csak nyerni, mert allitolag meg az sem igaz. 😄"

Jakuza1
A legjobb ma, az osszes idiota az airfielden ballt a bazisukra campelni. 😛

Mibõl gondolod hogy õ az?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
Ennel azert gyengebb a statja... <#alien>

Saor Alba

Jakuza1
Egy kicsit sem.

Én is a platoon meg ilyesmi miatt látok benne fantáziát. Mindenesetre csináltam egy szobát. A neve SG chat, a jelszó pedig a nagyon trükkös:123. Majd kirakom a fejlécbe is.

pointer4
Szééép 😄 Hogyan ? 😄

Solten
Jo otlet.

Saor Alba

Megtaláltalak. 😊

pointer4
Jó ötlet, olyan mint egy SG klán, ott mindig találni embereket, csak cw-zni nem megyünk együtt 😄
Roger6
És ennek mi a mechanizmusa pontosan? Aranyért lehet nyitni csatornát? Vagy hogy?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jakuza1
Azert elofordulhat az is, hogy csak a 2 eves evfordulo datuman hirdetik ki.

Tegnap volt a határidõ, úgy kb. egy hónapon belül biztos lesz eredmény. 😊

Az SG chatet amúgy meg lehetne csinálni.

Mit gondoltok ,mikor hírdetnek nyertest ebben a játékban?

Jakuza1
Hun csati is van egyaltalan ?
Amugy ha jol tudom, te nem is jatszol egyedul, hanem az EVE jatekosokkal tolod platoonban. 😛

Roger6
Van amúgy SG cset WoT-ban? Csak azért kérdezem, mert akkor tudnának találni maguk mellé embert azok, akik éppen egyedül játszanak, és úgy érzik hogy szopóágon vannak. Beírja, hogy tudom is én, 6-os és 9-es Heavy-hez keresek embert, aztán ráírnak, akik tudnak menni. Csak egy ötlet.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mijki
Este SG század?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Jó kifogás. Én akkor szoktam 100+ csatát menni egy nap, ha van 1 nap ingyen prémiumom. De akkor végkimerülésig.<#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jakuza1
Baratom is vette egy t34et a masik haverhoz kepest o eppen istenitti az S. Pershinghez kepest. Igazabol imadom az S. PErshinget a sebessegen kivul. Bar aki tudja hova kell loni, szart sem er a frontja.
Amugy en Lowen gondolkodtam, de mar megvarom a kinai csodat.

UI: A 127-es effemmel ma sem tudok nyerni, 4k damage felett, ahogy irtam 😛

Roger6
1 hét szabadságon vagyok, és esett a hó. <#idiota>

Te jó ég! Irigyellek, én egy hét alatt nem megyek annyit.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Remélem tényleg be fogja fejezni a könyveket. Fõleg hogy az uccsó könyvnek megint olyan befejezése volt hogy csak a fejét fogja az ember, annyira izgalmas. De most már fejezzünk be, mert Gunslinger már a falat kaparja 😄.

Roger6
Amúgy a Super Pershing mellé vettem egy T34-et. Átlagban jobban hoz, de nem tudom... Nem olyan izgalmas, mint a Super P. Nem beszélve, hogy Superrel nekimegyek szembõl az ellennek akármi az, T34-el meg bújkálva, kicsit hátrébbról supportolom a többieket, mert szinte papír a teste. Kinek-mi fekszik persze.

Jakuza1
Fck tevedtem az S. Pershinggel a 4628 damage is keves ma a gyozelemhez. 😛

Roger6
Tegnap kicsit ráértem, 124 csata . Van közte 3 arty is, pfejj, hogy rohadnék meg, biztos feltörték az accomat! <#zavart1><#idiota>

Bocs öreg, én vetettem fel ezt a ban témát, de még én sem gondoltam komolyan. Ellenben kezdett bosszantani, hogy válaszra sem méltatod a fórumtársakat. Ez is egyfata trollkodás, vagy flame keltés. Ahogy tetszik. Nick, vagy egy elfogadható érv. Máskülönben tényleg nem leszel komolyan véve. Béke poraidra! 😄

pedal to the metal...

Off:
Amúgy sokan tartanak tõle, hogy az író idõ elõtt elhalálozik, ugyanis nincs valami jó egészségi állapotban. (Nagyon kövér)
Most morbid leszek, de remélem be tudja fejezni, mielõtt... :S
Azé' nem úgy van ám az! Itt arról volt szó kérem, hogy rend lesz, ha Szpecnyaz uraságot választjuk meg! 😄

Csak azt nem értem, ha ennyire szeretsz vagizni a teljesítményeddel, akkor miért derogál felvállalni egy nick nevet? Furcsa ez a kettõsség. De tényleg, mitõl félsz? A végén kiderülne, hogy tök jó és irigylésre méltó statod van, ha ilyen meccseket tudsz menni.

Szerintem Wot topikban minden elfér! 😄 Inkább ez, mint a sírás.
Persze, mert õk meg addig ütnék a vasat, amíg meleg, és kihoznák a legtöbbet a hype-trainbõl 😄

Thoryne:
Tiszta sor, de a 4. és az 5. kötet között is eltelt kb vagy 5 év, és meglepne, ha az HBO pár évre csak úgy hagyná lankadni a nézõi lelkesedést, hogy aztán szinte a nulláról kezdhesse újra a promóciót...
De reméljük, hogy csak össze-vissza beszélek, és nyugodtan végigolvashatjuk a könyveket elõbb 😊

Szpecnyaz:
Errõl viszont nem tudtam, hogy most csak a 3. könyv feléig mennek. Szükség esetén ezt késõbb valóban megléphetik akár a többi kötettel is.
Csak aggodalmaskodok, mint egy vénasszony 😄

Kedves Szpecnyaz, házigazdaként szerintem ilyen fokú OFF topic moderálása a te feladatod lenne és nem a szaporítása. 😊

Az csak egy ember volt, nem kell általánosítani.

Ez a screenshot pedig fake, egyszerûen csak leszedtél egy random képet a WOT hivatalos fórumról 😛

Ahogy említették,hogy nem az eff számít ,és ne dobálózik senki vele,akkor nem lenne senki sem kíváncsi az összteljesítményedre!
DE,miért nem írod be nekik az ingame nevedet?Számít bármit is ,hogy mennyi az effed,és ,hogy mi a reakciója egyeseknek?Nem ebben mérik ,hogy ki vagy ,csak gondolom mivel te itt kioktattad õket<#ejnye1>ami azért hiba volt(vannak itt unikornisok bõven)gondolom kíáncsiak,hogy utána jól kiélhessék magukat rajtad,de ez csak ideig óráig tart,holnap már ismét ember,és teljes körû WOT SG-s lehetsz!
Adj nekik esélyt menniyre tudják türtõztetni magukat a statisztikáid alapján!
Ne félj MATHIAS helyét nem veheted át,azért ADD MEG A NICKEDET!<#wow1><#wow1><#gunyos1><#gunyos1>
Jakuza1
Ismerlek mar ezer eve, meg ha meg is puhultal az evek alatt, "de itt olyanokat irnak, hogy aki "vitat kezdemenyez adja meg a nickjet, vagy banoljak" stb. De en meg nyomat se lelem ezeknek a hozzaszolasoknak. 😛

Na de mindegy befejezem az offot, mert csak olaj a tuzre, es marcsika meg hugutat kap emiatt. 😛

Addig is egy kep, a #215296 hozzaszolashoz, hogy ma mikent tudok csak nyerni, mert allitolag meg az sem igaz. 😄

Most per pill 8 évadot terveznek, a meglévõ könyvek alapján. Pl az új évad, a 3. az csak a 3. könyv felét fogja feldolgozni. Gondolom ennek az évadnak a Vörös nász lesz a zárása (nekem ott lenne logikus elvágni). És akkor még nem is beszéltünk arról hogy mi lesz a 4-5. könyvvel, ami ugye párhuzamosan vezeti a sztorit, simán kijön belõle több évad.

Nem véletlenül én NEM kértelek hogy áruld a nickedet (nem estél bele egyik kategóriába se amit említettem 😊)

OFF

Ez lehetetlenség lenne, mivel a könyv alapján készül a sorozat, Martin bácsi beleszólásával. Amire õ nem ad engedélyt, azt nem forgatják le, stb. És hiányzó könyvek nélkül elég nehéz 6. és 7. évadot csinálni 😛
Jakuza1
Addig is szeretnem, ha idezned a latvanyos fikazasokat.
Mert itt altalaban a fikazast, mas jatekosok kezdemenyeznek, akiknek annyira fontos az eff[/b] 😛

Hehe, ismerve Jaku más topikban bemutatott performancát, ez a komplexus garantáltan kizárható... 😊

Szerintem meghekkelték az accountját (ez már múltkor is gyanús volt, egyértelmûen nem Jakuza stílusban ír itt a topikban).

Reméljük nem😊 de eddig az volt a problémája a HBO-nak hogy lassan ír.

OFF

Nekem a legnagyobb félelmem, hogy az HBO-s sorozat elõbb be fog fejezõdni, mint a könyv sorozat, és én hiába nem nézem meg, de annyira röpködni fognak a szpojlerek mindenhonnan, hogy az ember akaratlanul is beléjük fog futni...
Utolsó reményem, hogy az "öreg" belevisz egy dupla csavart, és más lesz a könyvek befejezése, mint a sorozaté 😊

Hagyd, reménytelen, kisebbségi komplexusban szenved. Nem itt lesz belõle kikúrálva.

Érdemben reagálva a mondandód többi részére (fúúúj, cifubaráááát fúúúúj 😊 ), ugye nem kell szénné érvelni a dolgot, hogy nyilvánvalóan más megítélés alá tartozik egy játékos által adott tanács ha az illetõ gyengébb vagy erõsebb az adott játékban.

Természetesen szíved-joga titokbantartani ezt az infót, de ez mindenképpen hiteltelenné fog tenni a topiklakók szemében (amellett hogy a hozzászólásaid eddig teljesen korrekt rálátást tükröztek).

Én csak azok esetében szoktam a nicket elkérni, akikkel szeretnék együtt játszani illetve azoknál, akik látványosan ócsárolnak más játékosokat itt a topikban.