World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De az a 30-al vékonyabb oldalpáncél már annyira nem baba. A tapasztalatom meg az, hogy randomban muszáj menni, mozogni, mert szükség van rá. A pálya felérõl spottoló batcsatokról nem is beszélve.
Typeéban van még valamennyi de már abba sem rakok egy prem tankonba sem, mivel az creditfarmra kell😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ilyen alapon azt is lehetne noobozni, aki egy tankon a top ágyút használja, mert úgy persze hogy könnybb jobb eredményt elérni.
Az igazi pró minden tankot stock állapotban grindel végig 😊
Arról nem beszélve ugye, hogy van akinek máshogy nem is megy igazán.
Mint tegnap kiderült.
Vazze engem húztak meg még gimnázium második osztályában 3 nyelvbõl is de egyszerûen fájdalmas amit a magyar fordítás produkál, ezért angolul használom.
Nem trollkodás ez csak a sok stathuszár nem képes kilátni a fejébõl hogy mások máshogy is élvezik a játékot nem megfeszülnek a gép elõtt meg nem egy kör után az egekbe a vérnyomás igaz -e? <#crazya>#crazya>
Teljesség igénye nélkül a ma reggeli köreimbõl szemezgettem prémium tankokból.

(ha nem esik le a 20 fillér, kifejtem 😊 )
Szóval nem olyan biztos az hogy azért kaptál olyan sok XPt mert spottoltál.
Mennyi volt a spot/direct sebzésed?
Van pár replay-em amibõl szeretnék egy youtube videót. El is küldtem nekik, visszakaptam a levelet, amiben megkaptam az oldalhoz a hozzáférésem. Ott látom a replayt, de videó nem készült. Ez még januárban volt. Azóta küldtem nekik újabb két replayt, hátha. Azok is felkerültek oda az oldalra de videó nincs.
Kéne még valamit csinálnom?
Köszi, ha valakinek van tanácsa.
Kellen egy kis help srácok. Tegnap meglett az object 268-as csodamasona. Mit érdemes rátanni modulnak?
Én a célzásgyorsító-töltésgyorsító-ventri kombót illetve az álcaháló-periszkóp-töltésgyorsító megoldásokat láttam többfelé.
Szerintetek?
Szóval aki Tank Ászra játszik annak a spotolást ajánlom, bármilyen tankkal is megy.
LoL
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
A francia címre, amit te is írtál.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
te is ilyen buzi vagy hogy prémtankot CSAK golddal viszel ki??!!
gratulálok agyatlan, látom lejött a prémtank fogalma neked...
xfire: kistekila
A Centurionoknak is 165mm a tornya, közben meg 260-as átütéssel se lehet átlõni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
- Premium consumables (medi kits, repair kits) are now available for credits (price set according to gold-to-credits normal conversion rate)
- Platoons for 3 are now available for standard (non-Premium) account users <-- HOT!
- Tank company can be now created by non-Premium account users
- Reduced prices for temporary (credit) camouflages, inscriptions and logos.
Forrás!
http://ftr-wot.blogspot.cz
lövése kiütötte a(z)(Lövész toborzása)
Nem vagyok egy nyelvtannáci na de ez azért már fáj.