World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos már nem😊 képtelen vagyok farmolni fútok 10-15 kört miközben itthon vagyok egész nap😊 Mert elrettent hogy kéne vagy 30 milla és látom hogy én ennyit tuti nem megyek😄

Nyademég mekkora😄

Nálam nem volt szûkítõ helyette állóhelyzeti távcsõ vagy álca de inkább távcsõ le is írtad mért😊

patchaou
Akkor noob vagy Te is mert farmolásra használod a prémtankod! 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez csak az SG fórumos hozzáállásom alapjáraton mert itt kismillió ember beoltott már, miért merek megszólalni amiért nem elég jó a statom. Ez van ezt kell szeretni. Amúgy is értelmetlen noname emberként vitázni egy virtuális szobában.
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

😄DDD

nem vettem az accot. A 704-et a ventri-tgyorsító-cszûkítõ kombóval használtam, ott bejött. Fõleg azért mert marhára nem volt türelmem már hátul csücsörészni, és rohamtankként mentem elõre a heavyk között, azok takarásába.
De az a 30-al vékonyabb oldalpáncél már annyira nem baba. A tapasztalatom meg az, hogy randomban muszáj menni, mozogni, mert szükség van rá. A pálya felérõl spottoló batcsatokról nem is beszélve.
Félre érted, nem bántás volt csak a véleményem😊 Én is szoktam goldot lõni de én amire való speciális esetben ha tankot húzok és kevés a pen de bebac kemény cuccok közé.
Typeéban van még valamennyi de már abba sem rakok egy prem tankonba sem, mivel az creditfarmra kell😄

patchaou
Mi a bánat nálad ez a stathuszár mánia még mindig? Komolyan nem értem. Kurvára nem a stat miatt játszom. Ha nem tudok élvezni egy csatát az azért van, mert van két tucat játékos minden csatában akiknek fingjuk sincs arról mit kellene csinálni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha nincs prémiumod az oldalra havonta csak 1 videót csinálnak meg, és azt is be kell jelenteni nekik hogy elküldöd a replayt youtube készítésre.

Teljesen felesleges valakit azért noobozni mert prémlõszert használ. Ha megteheti, használja, ettõl nem noob senki, pusztán maximalizálja az esélyeit.

Ilyen alapon azt is lehetne noobozni, aki egy tankon a top ágyút használja, mert úgy persze hogy könnybb jobb eredményt elérni.

Az igazi pró minden tankot stock állapotban grindel végig 😊

<#eljen>
Arról nem beszélve ugye, hogy van akinek máshogy nem is megy igazán.
Mint tegnap kiderült.

Ezért nem értem miért kell a másikat bántani azért mert használja azt amit megvett és él vele. <#ticking>
Annál nagyobb stat huszárság kevés van hogy premtank/premlõszer😊 bizonyos prem tank 😊

Nézi a halál.
Vazze engem húztak meg még gimnázium második osztályában 3 nyelvbõl is de egyszerûen fájdalmas amit a magyar fordítás produkál, ezért angolul használom.

Nem trollkodás. Nézz egy kis streamet twitch.tv n azt majd látod az oroszok hogy szórják prémtankból a prémlõszert meg hogy csapatják egymás után a full prémium lõszeres köröket mikor húznak egy tankot. Ezeknek mind ott figyel több 10 milla és nem tudnak vele mit kezdeni. Nekem is van pár millám nem tudok mit fejleszteni már megvan minden amit akartam és rohadt jól esik hogy bármibe pakolhatom a prémet nem érzem meg.

Nem trollkodás ez csak a sok stathuszár nem képes kilátni a fejébõl hogy mások máshogy is élvezik a játékot nem megfeszülnek a gép elõtt meg nem egy kör után az egekbe a vérnyomás igaz -e? <#crazya>
Irigység? Nem. Átlagos teljesítmény az alapja ami az átlag prémium tankos képes nyújtani.
Teljesség igénye nélkül a ma reggeli köreimbõl szemezgettem prémium tankokból.

patchaou
Szép is mikor két troll szopkodja egymást.

Persze lehet, a játékos döntése. De nem érdemes. Ez kb. olyan, mint Maus-sal a medeket támogatni a hegyen vagy az õrjárat acsira hajtani... Lehetséges, csak hülyeség. Nem arra való.
Jakuza1
Az nem esik le a szerencsetlennek, hogy nincs mire sporolni, es van akinek nem ket filler van ezustben a kasszajaban. 😛

Rávezetõ kérdés: vetted az accot hogy elõtte nem játszottál az object704-el?
(ha nem esik le a 20 fillér, kifejtem 😊 )

Van még esetleg elfekvõbe kéz alatt valami? <#hehe>
PM ment
Hát, a battle mechanics szerint spottoláskor csak a fele XPt kapod annak, mintha magad sebeznéd a célpontot (tehát ha mondjuk kilõnek egy 1500 HPs tankot, akkor csak fele annyi XPt kapsz érte mintha te lõnéd ki).

Szóval nem olyan biztos az hogy azért kaptál olyan sok XPt mert spottoltál.

Mennyi volt a spot/direct sebzésed?

Valakinek van tapasztalata a myreplays.ru oldallal kapcsolatban?
Van pár replay-em amibõl szeretnék egy youtube videót. El is küldtem nekik, visszakaptam a levelet, amiben megkaptam az oldalhoz a hozzáférésem. Ott látom a replayt, de videó nem készült. Ez még januárban volt. Azóta küldtem nekik újabb két replayt, hátha. Azok is felkerültek oda az oldalra de videó nincs.
Kéne még valamit csinálnom?
Köszi, ha valakinek van tanácsa.

Eladó!!! prerium tank, prerium lõszerrel, Type 59 a többit privibe.

Hmm korán reggel is tele van a a játék ilyen mester féle 900-as retardokkal... premtankból ugat vérvörösen...._D

<#vigyor1>
igen késõbb észrevettem, de nem volt vicces
patchaou
Hagyjál már lógva megint a hülye statos marhaságoddal. Nem azért játszom, hogy a statomat alakítgassam, hanem a stat alakul úgy ahogy az ember játszik.

Azért égtél te is ki meg sírsz órákat csatornán mert csak a stattal lehet foglalkozni nem azzal hogy élvezd a játékot. Semmi szabály nincs írva hogy prémtankba nem lehet prémlõszert tenni. Következõ szint az lesz hogy prémtankba nem rakunk majd kredites prémium fogyóeszközt mert drága?
Wow, most nézem top kínai mednek -3° a lövegkitéríthetõsége... tényleg annyira borzasztó, mint amennyire annak tûnik?
patchaou
Irígység az... Egyedül Tekilának tûnt föl, hogy egy 122k kredites körbõl 28k volt a haszon, vagyis kreditfarmoló tank egy csatában ellõtt majdnem 100k kreditnyi aranylõszert...

Üdv,

Kellen egy kis help srácok. Tegnap meglett az object 268-as csodamasona. Mit érdemes rátanni modulnak?

Én a célzásgyorsító-töltésgyorsító-ventri kombót illetve az álcaháló-periszkóp-töltésgyorsító megoldásokat láttam többfelé.

Szerintetek?
Nagyjából megvan minden tankom, amit szerettem volna, így most azt találtam ki magamnak, hogy próbálom mindenbõl megszerezni a Tank Ászt. Nagyon érdekesen jön az XP. Pl. E-75-el egy olyan körrel sikerült, ami nem is volt igazán jó. Talán ha volt 4000 az össz sebzésem, viszont a végén egyedül maradtam két artyval, az ellennél meg egy arty és egy T95 figyelt. Mindketten full hp-n. Nem akartam sokat fizetni a javításért, ezért csak spotoltam és az artyk szedték ki. Hihetetlen mennyivel jobban jön a spot sebzéséért az XP, mint a ténylegesért.
Szóval aki Tank Ászra játszik annak a spotolást ajánlom, bármilyen tankkal is megy.

Van ott más is. Nézd meg a "Feljelent"-be: Csapat seBBzés
LoL

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Sunsetjoy
Nem veszed fel, hogy Solten trollkodott? 😊

A francia címre, amit te is írtál.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Inkább csak butaság.

mijki
A Statistics módot nem lehet valahogy úgy aktiválni, hogy a játék nyelvét ne írja át angolra(gondolom a text mappa másolása okozza)?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az irigység ugyan úgy öl butít mint az alkohol. <#vigyor1> Tekila meg ilyen retard magyar csatornán is, hetente beszólnak neki érte azt nem esik le neki mi a stájsz.
de most tényleg hova kell küldeni a levelet???
mijki
SAu-40-nél nincs rosszabb tank. Itt írtam róla ismertetõt is.

QuentinT
Amíg be nem jöttek a franciák, addig nálam is az M3 Lee volt ennek a címnek a birtokosa. Elég sokat td-zek, hogy ne a torony forgásnak a hiánya zavarjon, de azt a vackot nem tudtam értelmesen még td-nek sem használni. Igaz, woT-os pályafutásomnak eléggé az elején volt hozzá szerencsém. Aztán jött a B1 nehéz tank és vele párhuzamban, a nála páncélzatban és lövegben is erõsebb könnyû besorolású AMX-40. Örömünnepet ültem, mikor sikerült végre továbblépni arról lufitankról...

Roger6
Amúgy tegnap este megfigyelhetõ volt némi konfrontálódás a random csapattársak részérõl, amikor prémium köröket nyomtunk (T34 x 3). Valahogy azt hiszik, hogy aki prémium tankkal megy, az nem ért a játékhoz, és tök balfasz. Bekerültünk egy T10-es csatába, Batchat egybõl ránk szállt cseten, és mondta hogy ilyenekkel nem játszik együtt, majd az elsõ 30 mp-ben vízbe folytotta magát, és tankját. Hoztuk a kört szerencsére, bár szorosan. Többen Golden Boys-nak neveztek minket, és persze gold noob-oknak is. Arany lõszert egy darabot nem lõttem egész este. Nem értem mi ez a rosszallás a prémium tankok iránt. Irigység?<#rolleyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kisTekila
♫♪"..Budapest, Budapest de csodás..."♪♫
te is ilyen buzi vagy hogy prémtankot CSAK golddal viszel ki??!!
gratulálok agyatlan, látom lejött a prémtank fogalma neked...

xfire: kistekila

Eagle16
Szerintem a lövegpajzs lesz vagy 200mm spaced armor 😊
A Centurionoknak is 165mm a tornya, közben meg 260-as átütéssel se lehet átlõni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Van egy pár új nyalánkság 8.5 ös patchbe! Nagyon durva!!!!!

- Premium consumables (medi kits, repair kits) are now available for credits (price set according to gold-to-credits normal conversion rate)
- Platoons for 3 are now available for standard (non-Premium) account users <-- HOT!
- Tank company can be now created by non-Premium account users
- Reduced prices for temporary (credit) camouflages, inscriptions and logos.

Forrás!

http://ftr-wot.blogspot.cz
Az a vicc benne, hogy kb egy éve így írja. Egyrészt azóta nem javították ki, másrészt elõtte még jó volt, és az egyik peccsben sikerült ilyen csodásra 😊

Dzsézuszkrájsz

lövése kiütötte a(z)(Lövész toborzása)

Nem vagyok egy nyelvtannáci na de ez azért már fáj.